lördagbeautiful!fredag

Äntligen är det helg igen, veckan har gått rätt så snabbt tycker jag men det kanske är för att vi var lediga i måndags. Jag kan ju säga att det gick ganska bra på spanska-provet, fast jag inte hade pluggat. Hur kan det komma sig...?

Det är så härligt att julstjärnan och ljusstaken har kommit upp nu. Jag älskar allt med julen, så är det bara! På söndag är det redan första advent och jag har nästan köpt klart alla julklappar. Nu ska jag ta en titt på idol/ fredag hela veckan.
Ha en perfekt fredagskväll, puss!


Snow

Jag har haft en dunderbra helg, men nu är den över! =( Imorgon är det skola igen och såklart ett läxförhör på samma dag. Det är ännu mer snö idag än igår, typ 2m...Eller nästan, men det är ända upp till rumpan när man går det kan jag lova. Så idag passade jag och Therese på att köpa några julklappar. Det var så mysigt att göra det när det var tjockt med snö och halvmörkt ute. Köpte till mamma och Emma idag, resten tar vi sen.

Nu ska jag plugga och sen kl: 22.00 börjar Prison Break. Jippi!   God natt & kram!


Should I know, should I go, should I stay

Nu får det vara slut på gamla onödiga bilder!
Det här får vara de sista onödiga bilder som jag laddar upp, varför jag laddar upp exakt alla det vet jag inte. Jag känner mig typ tvungen på nått konstigt sätt. Men efter de här ska jag försöka att inte ladda upp så många bilder och inte så onödiga heller. Ska liksom ta bloggen lite mer seriöst. Men här kommer de försenade bilderna iallafall.Snön har ju kommit nu också, här kommer lite bilder på snööran och annat smått och gott. Föresten så älskar jag mina pyjamasbyxor som jag köpte i Stockholm igår för 300kr. Så söta!

Museum och vinterskor.

Idag åkte vi till Stockholm med klassen och gick på museum. Efter det drog jag, Johanna och Emma hem till Emma och tog det lugnt och inte gjorde nåt särskilt, vilket var skönt för det var verkligen snorkallt idag så det var skönt att få värma sig och ta det lugnt. Johanna satt vid datorn, jag vid nintendo och Emma vid mobilen :) Nyss kollade jag på Idol med familjen och imorgon ska jag shoppa lite med Johanna och Rebecca. Jag behöver verkligen nya vinterskor. Jag har bara ett par håliga tygskor nu och mina såkallade vinterskor är jättekalla och för stora.

Jag tänkte försöka från och med imorgon att uppdatera min blogg lite mer med outfits och så. Då behöver jag inte skriva så mycket utan mest bjuda på en bild tänkte jag. Får se om det blir bra. Ciao puss puss!

min dag/kväll

Måndagen har rullat på bra men väldigt sakta, men det var otroligt skönt att slippa spanskan idag iallafall!  Hoppas det blir samma sak imorgon med. Efter skolan såg vi på en film hos johanna och tände ljus, det var mysigt eftersom det spöregnade på vägen hem. Imorgon har vi matte-prov och jag fattar hälften av det. Men Therese har lovat att förklara för mig ikväll så då kanske jag fattar mera, det brukar jag göra när hon förklarar.

Som jag har sagt så bloggar jag ju inte så mycket längre men antingen har jag inte tid eller så har jag inget att skriva om (som nu) och föresten så funkar inte mitt internet på min "egen" data. Men Johanna tyckte att jag skulle lägga in bilder på mina outfits eftersom jag inte har så mycket att skriva om,  jaa varför inte... kanske ska börja med det då. Nu ska jag i väg till jysk och köpa en ny kudde sen måste jag plugga lite och sen kolla på Prison Break. Puss!

onsdag

Idag hade vi engelska-prov, det gick helt okej tror jag.  Imorgon har vi också ett prov fast i fysik, jag tycker att vi har prov nästan jämt! Egentligen så borde jag plugga man jag har absolut ingen lust med sånt nu, jag vill vara ledig och kolla på tv hela kvällen istället. Sen till fredag måste jag skriva klart en engelska uppgift också. Nu ska jag göra ett nytt försök på att plugga lite då. Önskar mig lycka till!

I have only one thing on my mind

Jag har ätit okej! Du behöver inte äns lägga dig i.
 Hatar, hatar, hatar söndagar! Jaha imorgon börjar det gammla vanliga igen då. Vill ha jullon nu! Guu va kul vi kommer ha det! Ni kanske inte fattar inlägget men sak samma, vissa fattar. Therese och jag satt typ och skratta halva filmen igår  fast det var en skräckfilm. Men det var bra för då blev den ju mindre läskig, inte sant? Nej! Slänger in lite bilder på samma gång.Bilderna har Therese tagit såklart, det här hom som hänger på väggen på bild 2 och 4 föresten. Söt va! Haha

kolla!

Okej allihopa!
Ni måste kolla på The Grudge ikväll!  Kl: 22.30. Kanal: 5.  Den filmen är jätte bra/spännande, men läskig!
Ni måste kolla, det ska jag med therese då. Inte själv. =/

hemligt fönster

Nu ska jag och sister kolla på Secret Window som kan bli lite små läskig. Melonen är skuren, ljusen är tända. Filmen kan snart börja! Vi har blivit värsa filmpsycho på sista tiden, film varje kväll med antingen melon eller vindruvor. Haha!
Mina inlägg blir lite korta nuförtiden. Eller nuförtiden... men ibland orkar jag bara inte skriva! Det kommer lite försenade bilder sen, som redan finns på BDB.  Snart är höstlovet slut men det gör mig deprimerad så nu pratar vi inte om det. Ha en jätt trevlig kväll!
 

RSS 2.0