promenixis

Jag sitter hemma hos Elliot just nu vi ska snart ut och promenixa, men hon är på toa. Egentligen borde jag plugga på SOn till onsdag, men det gör jag imorgon ist. Hej då!

keep up the good work

Just nu sitter jag i en trappa utanför mitt hus och lyssnar på Lily Allen, det är lite kallt ute men det är skönt. Det är väl typ höst nu skulle jag gissa på. När jag ändå sitter här ute kan jag passa på att slänga i lite blandade bilder då, jag har faktiskt skrivit 3 inlägg idag, jag känner mig duktig! Efter bilderna ska jag se på The O.C och äta vitlökskrutonger. Omrgon blir det kanske täby C med min bästa mamma. Ha en bra kväll!













Kolla halsbandet, mitt gamla jag hittade hod M&M (napp om det inte syns)


Nu.


VILL HA!!!
















emma 15år

Grattis på födelsedagen Emma, somsagt ha en jättetrevlig födelsedag. Älskar dig, kramar!





Grinda...







Bilderna tagna med min dåliga mobilkamera.




Bilderna snodde jag från Rebeccas blogg, som hon tagit. Hihi.


+ en dålig kort video!

Jag orkar inte skriva så mycket nu men jag kan säga att första dagen vi kom dit var det skitväder, asså regn. Allt blev typ blött, men andra dagen var det bättre. Vissa stunder kissade jag nästan på mig av skratt! Det var jätteskönt att komma hem till en dusch, god mat och en riktig säng. Ikväll blir det film bara.

stress

Imorgon ganska tidigt på morgonen åker vi till Grinda. Som vi gjort på varje skolresa nu och det har varit blä alla gånger, jag hoppas det inte regnar den här gången när man ska sova i tält. Fy va hemskt det är att frysa när man ska sova!

Jag kom hem för ett tag sen, jag och syster var och kollade på fotboll. Sen när jag kom hem så hoppade jag direkt in i duschen sen packade jag allt. Så det blev lite sent nu, så nu måste jag verkligen hoppa i säng!


I had to find you, tell you I need you.








På bilderna: Jag
Bilderna har min fina syster tagit.

Jättenöjd med de bilderna. Vi har börjat skolan nu också, just nu är går det bra för vi gör inte så mycket. Men sen kommer det nog bli jättejobbigt med allt pluggande och allt! Fy. Nu tv, puss!

Coldplay



Vila i frid Erik.  Jättefin låt!

Se och njut!



Det här är en av presenterna jag fick av Emma och Johanna.   Med låten Kids (MGMT) som är min favoritlåt och allt!




spöregn.

Har inte så mycket att berätta om men jag kan säga att idag har jag bara slöat. Jag har städat rummet, varit ute i regnet och kollat på O.C. Idag sov jag också ganska länge, vilket jag inte kan göra imorgon eftersom skolan börjar då. Hur ska jag orka jag som är så van med att lägga mig sent och gå upp sent. Jag har verkligen ingen lust, fast det tror jag ingen har. Det spöregnar utanför mitt fönster.


måndag

Oh herregud jag kan ju börja att säga att jag sov till halv 1 idag, sov som en stock i mammas och pappas sovrum. Jätteskönt! Jag orkar inte och har inte lust att göra nått nu de sista dagarna innan skolan för allt känns bara tröttsamt och jag har precis haft feber och ont i magen. Nu ska jag se på Prison break, undra om det är sista avsnittet? God natt!
Therese kommer in dörren nu från gbg nu, jaaaaaaaaaaa!



the o.c








together we can find our way home

Här är bilder från igår när Emma & Johanna sov hos mig. Det var som ett litet firande eftersom jag har fyllt år. Jag fick jättefina presenter, vi får se om jag lyckas få upp en av dem på youtube sen. Tack!  Vi åt som jag har gjort helt själv och sen filmer. Toamannen va ganska kul... "friday the 13th."  Jag bjuder på några bilder.












Imorgon sleepar hos Jo, vi ses.


kräftskiva.

Idag har jag & johanna varit och tränat på friskis, så jag kom nyss ur duschen. Sammanfattning: 
I fredags fyllde jag år och sen på natten samma dag åkte vi ut till sommarstugan där vi blev kvar till söndag kväll. Jag och pappa har badat hela tiden för det var 23 grader i vattnet. Sen på lördagen hade vi också kräftskiva med lite gäster. Så härligt väder det var alltså. Underbara dagar!

Bilder från allt!





















Oj oj oj, nu får det verkligen räcka med bilder!

mitt 15års kalas


Jag öppnar presenter.



Tårtan har jag gjort helt själv!  (tårta a la isabell)



Princess



Nu har jag alla O.Cboxar!!  (3st i present)



I present fick jag:
-i taket lyser stjärnorna (film)
-sims 3
-marilyn monroe magnet (på bilden)
-pengar
-3st o.c boxar
-strumpor
-nån annan film
Ja typ det, är jättenöjd!

För mycket som händer nu

Jag har massa bilder från både min födelsedag men mest från kräftskivan i björkö. Men hinner och orkar inte ladda upp bilder nu. Men det kommer! Åh jag har så mycket att göra.

Oj nu måste jag sova, ska träffa Jojjon imorgon som jag också gjorde ikväll.


vem är inte ful i 60-wattsljus

Min älskade älskade Krunegård var på skansen idag. Som var bäst som vanligt!


(Lite dålig video men men.)

tänk på vad du gör

För en stund sen kollade jag på allsång på skansen bara för att Markus Krunegård va med såklart men jag skulle vilja att han sjöng nån annan låt än bara "jag är en vampyr" den är lite uttjatad fast bra. Kommer nog än video sen. Innan det var pappa och jag i lunda och badade, det var jättehärligt! Nu blir det film med pysen.



jordgubbapelsinis

Hemma från björkö och jag är äntligen frisk igen. Idag har dagen spenderats på stan och i trädgården kan man säga.  På stan köpte jag: maskara,puder,shorts,deo,väckarklocka. Bara massa nödvändigheter alltså, men det mesta är köpt på rean. Idag fick jag också för mig att göra en egen tårta när jag fyller år, som ska innehålla saker som jag älskar och göra lager på lager. "Tårta a la Isabell" men mer säger jag inte det får ni se sen.

Jag var ju som sagt i björkö i helgen, där mamma och jag plocka hinkar med blåbär. Det är FULLT med blåbär, helt blått i skogen! Så det kommer finnas med på min tårta. När jag kom hem från stan idag låg jag och sola och drack det som finns här nere på bilden.



RSS 2.0