8.39

jag har det underbart och har brannt mig!

god jul... mot thailand!!!

Innan jul åkte jag till sjukhuset och tog spruta och fick mer hostmediciner (sån där astma-grej som man andas in) När vi kom till M&M bakade vi och lite så. Sen dagen efter var det då jul.. och det var jättemysigt som vanligt, mer orkar jag inte berätta. Jag åt mig proppad på god mat och fick fina julklappar!  VET NI IMORGON ÅKER JAG TILL THAILAND!!!!! Åker vid 3 tror jag och blir borta 3 hela veckor! Fyfan va skönt! Lite bilder innan jag sticker...




Dagen innan julafton bakade vi massor och det började brinna! (men vi hann märka det så..)









Snö och spark!






Jag på julafton. God jul och hoppas ni hade en lika bra jul som jag!


HEJ DÅ SVERIGE.. IMORGON HEJ THAILAND! Puss ♥







packa!

Idag har jag fikat på stan med vännerna! Vi har lämnat julklapparna till varandra och sagt hej då! Kommer att sakna dem när jag åker till Thailand! Känner mig lite stresad nu måste jag packa! Nu ska jag bara fortsätta packa till Thailand, planera julkläder, ladda alla apparater och dricka Bisolvon! Imorgon ska jag ta spruta (eftersom jag inte fick ta igår för att jag var sjuk) Men som om jag kommer vara mindre sjuk imorgon! Efter det till M&M där det ska bakas!!


mika - rain ♥

tomtarnas verkstad!

20 dec: (idag)


Julstök!
- glögg och julmusik på hög volym!
- slå in alla julklappar
- göra fina julkort (som ska va i M&M´s julkorg)
- tvätta upp massa kläder som ska med till Thailand
- bestämma julkläder (tvätta upp)
- hjälpa syster med julrim
- sy lite trasiga kläder
- hosta.

21 dec:

- julfika på stan med familjen
- ta sprutan för Thailand
- till banken, fixa pengar till Thailand
- köpa mer medicin
- köpa nödvändiga saker till Thailand
- kanske.. dela ut julklapparna till mina filurer

22 dec:

- PACKA för Thailand!
- packa för julen
- städa
- julfika

23 dec:


- packa det sista
- åka ut till M&M


(kanske inte så intressant.. men jag kände fört) Julstämning!



Filmkväll.

Det var mysigt hemma hos Sofie igår, men jag mådde inge vidare så jag var tvungen att åka hem sen ändå! Om jag bara hade varit frisk hade det nog varit lite roligare! Varför ska jag va sjuk just nu?? Skräck filmen vi såg var ganska bra, men man kunde inte höra om jag skrek eftersom jag knappt hade nån röst. Men Beck va gullig och tog hand om mig, haha! Jag fick nyss reda på att Syster kommer ikväll ändå, ååhh,  iiihhhii! Usch va stressigt jag kommer ha det nu innan jul och thailand asså! Neej nu får jag sluta klaga, vi  laddar upp tre små bilder istället.



Videor kommer sen nån gång!


jullov jullov jullov!

Nu är det äntligen Jullov, men jag kan inte fatta det än! Ikväll ska jag till Sofie, där nästan alla tjejer i klassen håller hus. Det enda dåliga är att jag är sjuk.. hostar så fort jag försöker få fram ett ord! Blä. Snart är det Jul, sen är det Thailand för min del!!!



lite fakta kan man kalla det.

Lite smått om skolan idag:

- Idag kollade vi på bandy. Lärare mot elever. Stellan var sötast!
- Det är lite tomt i skolan när Becka inte är där.
- Inga/Onödiga lektioner!
- HOSTA HOSTA HOSTA!
- Emma skulle rita av Pernilla på lektionen, (lek) då gissade de andra på att det var en snögubbe eller en marshmallow! hehe det var lite kul bara! xD
- Hoppas jag kan komma till Sofie på fredag, det kan nog bli kul!
- Snö, snö, snö!
 
Annat:

- Jag blir aldrig frisk! JÄVLA hosta! (ursäkta)
- Mamma är å köper medicin till mig. Hon kanske ska ta med smak av: Körsbär och choklad!! :0
- Jag är klar med ALLA julklappar! Jag planerade ju förra året att jag skulle ge pappa en planch med bilder på hans rumpa, (som han alltid visar på sommaren) Nu är det klar också!  xD
- Vi fick hem en STOR kartong med godis idag, av mammas och pappas kompisar.. men vi äter ju inte heller godis så.. vi får se vad som händer med det! Hehe.
-IMORGON FÅR VI JULLOV!!!




Jul i Göteborg!



snow is in the air.

Hej! Jag är hemma just nu för jag har ont i hela kroppen och har hostat äckliga hostningar hela natten och inte fått en blund! Så därför var jag hemma idag. Juste nu sitter jag å chattar med en annan sjukling, äter korvmacka, halstabletter ocg dricker te med honung i!

Vet ni vad... jag åker ju till Thailand om mindre än 2 veckor, kan knappt fatta det!! Ååå va jag längtar slippa kylan och bara sola och bada m.m! Men om 4 dagar är det ju jullov också! Igår blev jag klar med alla julklappar också. Här är några bilder.



 


en till kväll med Beck!

Ja, flickan som lekte med  elden var bra!! Bilderna får säga sitt.




Dumma hår.. att va så långt!  :O

 


flygis nästa..

Nu snart kommer Beck hit vi åker med mamma min upp till flygis och köper gottis, sen blir det hem till mig och se: FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN, äntligen..! Bilder kommer!

Och vi vet alla vet allt tar slut

Cosmonova idag, det var lite småkul! Tyvärr funkar det inte att ladda in bilderna! Jag börjar bli lite sjuk.. det gör ont när jag sväljer och i huvudet! Men jag ska nog gå imorgon.. det är en skön dag då! Nej nu måste jag vila och plugga lite.





Jag idag.



tisdag 8dec.

Dagen i dag har varit okej, var kanske lite trött menmen..  efter det har jag köpt lite mer julklappar. Nu är pappa, mamma, mormor och morfar klara! Nu ska jag ta på mig morgonrocken, tjocka strumpor, tofflor, dricka te och se på t.v. Nu är det inte långt kvar!


Brottning! xD

 

 


avokado.

Hej har inte haft lust med att blogga så mycket av olika anledningar. Men här kommer ett litet inlägg då.
Jag har kommit in i värsta julstämmningen nu, eller vad det kallas! Har fixat lite julklappar till folk men ännu är jag inte helt klar! Igår var jag på julmarknad en stund men det var så kallt så jag var inte där så länge! Sen åt vi på kinarestaurang, mumma var det! I dag var det en ganska lugn och lång dag i skolan, vi hade bara 2 lektioner idag men det blev mycket vänta som vanligt! Vi kunde tyvärr inte ha redovisningen idag så den får vänta yttligare ett tag till.. på ons är det Cosmonova (?) det blir nog kul kanske.


Avokadosallad.



haha.


Jag och Johanna sjunger sååååå fint!



Busringa, hihi!

Mer finns på min youtube.

stök.

Tre inlägg får räcka för idag även om dem var ganska korta.. imorgon eller på lördag kommer många fler!

Idag hade vi SO-prov det gick väl okej. Imorgon ska vi åka skridskor men jag har inga skridskor och är som Bambi på hal is så jag ska inte åka! Mamma åkte till syster i GBG idag. På lördag är jag hemma helt själv, så jag får se om jag träffar nån eller vad jag ska hitta på. På antingen fredag eller lördag ska jag julklapps-handla också!





She can be like all the other girls

Be just like all the other girls

Livin’ in an ordinary world

Just to fit in, in the ordinary world

Just to fit in like an ordinary girl.




And her sister won’t stop cryin’
’cause her father says she’s dyin’
Sophie says she’s really tryin’
Problem is, sophie’s lying



picture


En ny enkel parfym


Kanin


Vita fötter


Jag pluggar!


Nu kör vi!

Nu har jag hur mycket som helst att lägga in/upp på datan! Nu kör vi...





Nu





2 dec.

Nu är MIN data tillbaka, den är fortfarande CP men det funkar väl. Jag har massa bloggar att läsa nu! För övrigt så har jag jätteont i halsen och hur skoltrött som helt! Vill ha lov.. nu! Jag har inte tid att sitta här nu, hej då.




saknar.


RSS 2.0