linne-syrener-maskros

Snart ska jag somsagt på grillfest, men innan det hinner jag slänga in lite bilder som jag lyckades ta! Linnet med blommor är nytt. Pussar från Bell på bilderna!


 
Nytt linne!






Syrener!






Maskros!

sleepa

Idag i skolan hade vi kemiprov det gick galant! Jag fick alla rätt, bäst i klassen. MVG! Det är skönt att ha det gjort efter skolan var jag och kompisar nere på stan och hade trevligt. Imorgon blir det också trevligt, grillmiddag och oversleep hos johanna! Nä nu måste jag sova.


men men men men så svara då




Systers systemkamera är konstig! När man tagit lite kort så stor det formatera kortet, nu har jag gjort det med det kommer upp sen igen. Då raderas alla fina bilder också. Bajs! Hon svarar inte när man ringer heller.

fotograferade

Här var några bilder från när jahanna och jag blev fotade! Kommer mera bilder sen när Ida eller Denise (?) har typ skickat. Nu MÅSTE jag plugga till kemiprovet imorgon!



Jag



Johanna

jag har en hemlighet ingen vet

Jag orkar inte berätta så mycket om min dag idag men jag har varit på stan och fikat med 2 kompisar. Åh ikväll är det Grey´s, synd att inte syster är hemma! Juste den 16juni ska jag till doktorn, åh va kul. Men läskigt om jag ska operera mig! Jaja matteprovet klarade jag och soprover lika så, skönt. Nu är det kemiprov på fredag och USAprov på onsdag då. Suck jag orkar inte med USAbajs!



Foton tagna av mig!

doppat & klart

Idag i skolan hade vi matteprov det gick sådär eftersom jag GLÖMMDE böckerna hemma så jag har inte direkt pluggat så mycket! Men ett + var att vi slutade väldigt tidigt idag och efter skolan kolla vi på Grease och sen tog vi första doppet för i år, iskallt! Ungefär 10c var det. Här får ni 2 smakprov. Nu ska jag gå ut och fota lite medans pappa klipper gräset, åhh så somrigt. Det luktar så gott när man klipper gräset. En sista mening bara, vi har mycket i skolan nu men det är inte så lång tid kvar nu. Längtar somsagt! Har massa bilder att lägga in sen, men det får vänta. Kram från Bell!




I'm the luckiest guy on the Lower East Side

Just ikväll känns allting skit! Jag vill lämna det svarta molnet och komma till en klarblå himmel. Nu ska jag se på film och trösta mig själv. God natt.


All I want is you, will you be my bride
Take me by the hand and stand by my side
All I want is you, will you stay with me?

It's Raining

Hola    Hejsan!

Alldeles snart ska jag äta lunch sedan hoppa in i duschen, sen måste jag fixa en massa olika grejor. Jag har faktist inte så mycket mer att berätta, förutom att jag aldrig orkar skriva långa texter. Tråkigt att skriva och jobbigt att läsa! Jag föredrar mer bilder.  Juste snart kommer Twilight filmen hem till mig också, hihi! (av misstag :D)




Tre bilder från när pappa vattna trädgården

såg att det lyste hörde musiken

I helgen var jag på mitt land, det var inte det finaste vädret men det gick. Jag tog också lite kort som jag hade tänkt att lägga in här nu. Om ett tag ska vi hämta syster på jobbet sedan ska vi ut och äta och ikväll blir det robinson därefter hundtricket! Ha det bra i regnvädret, pussar.

P.s det är 13 skoldagar kvar innan lovet, längtar! D.s













Så det får räcka. Tyck till vet jag!

kulturdag!





Här har ni bilder på 2 sköna baguetter!  xD

underbart!

Måste bara säga att idag var sista kulturdagen som jag trodde skulle bli tråkig men det blev en av de ROLIGASTE dagarna det här året! Mest tack vare en baguette eller 2 stora och barnprogram, haha! Orkar inte berätta så mycket men jag har ont i mackrutorna av allt skratt! Tack.

Nu måste jag försöka andas och ta det lite lugnt. Ska nog se på en film och föresten är vi lediga nu ett tag, det behövs verkligen! Puss.


smaken är som baken

Det var ju Eurovision  song contest i helgen, det var helt okej att han som vann vann för mig. Men iallafall idag hade vi kulturdag och det var ganska tråkigt men det gick väl. Sen började det regna efter det gick vi hem till Emma där vi skrattade,pratade,fikade och brottades på sängen. Helt plötsligt tog Johanna in sina äckliga strumpor i min mun, fy faan. Smaken är fortfrande kvar!  xD

Btw imorgon är det sista kulturdagen sen är vi lediga och då sticker jag till landet tror jag. Igår blev jag och Jo fotade av Ida & Denise, det gick rätt bra tror och hoppas jag!  Nu är Rebecca hemma igen!!! :D   Nu ska jag skicka ett sms sen fixa på datan lite innan jag somnar! <3


fredagsmys



Jag och syster diggar den här reklamen! (oj va mycket videor jag har lagt upp på senaste tiden)


Btw idag var jag i skolan igen och sista lektionerna var det kultur dag och det, ursäkta mig men det sög! Sen var jag med vännerna Burlin vi gjorde lite smått och gått. Nu kollar jag på Berg flyttar in och jag är trött!

Alias




När vi spelade "party alias" för några dagar sen, inte lite hysteriska! (?)

Skärgårdsdoktorn.

 

Sparade lite bilder från skärgårdsdoktorn igår, det är riktigt skönt att se på nått somrigt när man är sjuk! Det får mig att längta ännu mer!


värt att lyssna på!


29 dagar kvar!

Är hemma idag mådde inget vidare idag när jag vaknade, mådde så här hela dagen igår också. Hde tänkt att gå imorgon iallafall men det blir inte så för vi har maraton då och då känns det helt onödigt att gå. Även om jag skulle gå så tyckte dem inte det. Nu ska jag  äta vaniljyoughurt med müssli och se på en sommrig film! (kanske skärgårdsdoktorn)


Yes please summer come to me! Btw foton av Jo!!!

inte frisk


brottom

Hinner inte skriva igentligen men idag har jag vart i skolan sen på utvecklingssamtal sen med kompisar. Nej nu måste jag cykla, jag ska springa med Jo!

p.s rebecca är i greklandet. ha det bäst nu!




Videoblogg typ



Här har ni en video som vi trixat ihop. (Ni ska bara veta hur jobbigt det var att publicera den, hela natten)
Se och njut, här är våran lördag!

lördag

Idag skulle jag och en kompis igentligen äta jordgubbar och sola i parken. Men mitt i natten när jag vaknade spöregnade det ute. Synd men jag och 2 kompisar ska iallafall äta på restaurang. Så bet blir nog mysigt skulle jag tro! Kanske filmar lite under våran dag och lägger in här, vi får se. Jaja det ska bli kul nu ska jag vara lite social.


En outfit.

Snurrfotboll

Här är en video från förra helgen när jag, emma och johanna stannade vid nån fotbollsplan och körde lite snurrig fotboll. Hihih det var faktist kul. Se och njut och skratta!


fredag

Hejsan Hoppsan. Jag sitter hemma hos Jo, hon är ute jag är på altanen och jag bara älskar vädret. Jag älska sena sommar/vårkvällar! Nu kommer hon hej då. Skönt med helg iallafall!!! Ikväll blir det t.v.



now put your hands up

Tjo alla glada!

För ett tag sen kom jag hem från en springrunda med Jo, nyss så duschade jag och nu ska jag se på film. Sen efter det när jag är trött ska jag såklart sova och imorgon är en lång tråkig dag! Men efter det är det ju helg, så det är värt lidandet.


Är på systers data så det får bli en gammal tråkig bild!


känsliga tittare

Ursäkta mig men jag är bara tvungen att lägga upp det här klippet sis visade mig. HAHAHA, ni måste bara kolla!


When you have no light to guide you

Har inte skrivit på ett tag och det här lär inte bli ett så långt inlägg heller! Men ja, idag var det tråk skola som vanligt när jag kom hem kolla jag på film det var skönt att bara ta det lungt och inte göra nått eftersom jag är lite försyld också. Nyss åt jag nygräddad baguette (?) mumsigt var det! Ikväll blir det mest t.v tror jag men nu måste jag gå.


vitsippor















Här fick ni ser några bilder på mig från igår i vitsippeskogen, som johanna tog. Nu ska jag gå ut sen ska jag cykla iväg och köpa nått sen ska jag se på film!  Pussar.

valborg!

Bilderna berättar om vad som hände på valborg, men mysigt var det. Jag var iallafall ute på landet!










fika med emma







Lite försenade bilder från när Emma och jag fikade och cykla som galningar för att leta efter jordgubbar!

blabla

Jag tycker att fira valborg är ganska tråkigt men jag hade en mysig valborg iallafall. Jag får se om jag lägger in bilder sen, men inte nu iallafall! Nu ska jag se på film med syster.

RSS 2.0