True or false it may be.

Oh you're so naive yet so.... Har the kooks på rullning, hurregud så underbart! Lite senare idag under dagen kom min snöflinga förbi mig för att hämta sitt smink, men sen blev det att vi satt på min altan och snacka, skratta och tog misslyckade bilder. Härligt, och härligt med värme idag också. Nu är jag trött, ha det fint.Riktigt härliga bilder om ni frågar mig.

Volleyboll!


Jag (fiskare) och hans "hustru"


Lilleskutt.


Lilleskutt & Skalman


Maria Montazami. Fin.
Alla tjejor spelade skita bra!Du sköts i bitar jag kanske gled emellan.Lite smått coolt sådär! Bättre bilder inom snar framtid.

Och vad vet du om gryningen förrän du mött varje morgon. Och vad vet du om att inte vilja vakna längre?

Dagen har varit allmänt grå och seg. Jag hatar alla dom dagarna. Om jag känner mig själv rätt så har jag en liten liten aning om varför allt känns fel... som pricken över i:et så har jag svårt prov som ska göras på onsdag..och jag är verkligen inte redo. Jag orkar inte vara redo.


jagvilljagvillintejagvill


uppsnärjd i det blå. vi två.

Igår sov nämligen Rebecca över här hos mig. Vi köpte våran glass, chattade, och skrattade. Alltid lika trevligt. Ikväll får jag se vad som händer om jag ska träffa Re igen om inte J hör av sig. Vi får se. Jag känner mig just nu väldigt lat. Och nu ska jag äta... perfekt.

låt oss gå till en plats där allt känns mindre ledsamt.

Detta är den värsta känslan...när ingen förstår eller äns vet om. Men som ändå inte skulla fatta. När man sitter helt ensam och ser att läxböckerna blir skrynkliga för att de fylls med en allt större pöl. När man bara vill bort men sitter fast. Jag mår illa.


dina händer är fulla av blommor.

Kom precis hem från Norlinen. Jag blir så besviken varje gång det börjar snöa, precis som jag tror att halva Sverige också bli! Jag vill ha vår. Sommar. Blir det nån sommar? Usch gick jättedåligt på nationella i matte och imorgon har vi andra delen! Fy! Jag vill inte gå i sommar. Verkligen inte. Annars har dagen varit hyfsad. Fick ett telefonsamtal och fina sms av syster så då blev dagen ännu bättre. Sommar... midsommar nu tack, snälla.


(ingenting)

Man måste vara fattig för att vara rik.
Man måste va en idiot för att kalla sig klok.
Man måste vara liten för att vara stor.

Varje steg är ett steg tillbaka, varje ord är en hopplös dröm, man måste tiga för att vara sann, men man måste tala för att ha en chans.Skolan.  Jag hatar söndagar.Av nån anledning gillar jag verkligen den här bilden

Äventyr?

fru hurricane.Godkväll! Idag var en helt okej skoldag tycker jag, och jag vet vad jag ska klä ut mig till på volleybolltuneringen. Först ville jag va bäbis och ha en söt sparkdräkt med napp och allt, men så blev det inte!
Jag är faktiskt jättetrött nu så jag kommer nog blogga mycket mer imorgon. Kollade nyss på videor på Becks blogg och sitter och skrattar lite i min ensamhet. Kolla.Från GBG.

på nån spårvagn nånstans.


FinaFinaFina.

Nu på sista tiden har jag faktiskt skritit väldigt många inlägg som ni kanske märkt. Komentarerna är väldigt få men det är dock inget som jag bryr mig så mycket om egentligen. God natt.

high or low, fast or slow.

Värme idag igen det gör i alla fall allt lite ljusare. Idag har jag varit i skolan som vanligt...efter det solade jag med fina, sen tog jag och Gullan oss upp till flygis med cykeln och köpte mat till imorgon. Nyss var jag också ute med cykeln eftersom jag var så snäll och ställde upp på att göra sällskap. Jag älskar att cykla!

 


....................
spring. spring. spring.

Tänkte börja med att klaga på min sömn inatt. Jag kunde verkligen inte sova, jag vred och vände mig hela tiden vid typ halv 1 på natten gick jag ut på ballkongen en stund för att lufta eller svalka mig kanske jag ska säga. Sista gången jag kolla på klockan var den 5 i halv 3 på natten. Usch. Nog om det. Jag var nyss ute och cykla omkring ute med några flickor, innan det träffade jag Jo och vi låg ute på altanen och solade typ. Skönt att det faktiskt äntligen verkar bli vår ute. På rasten idag var det också väldigt soligt. Jag vill ha sommarlov. Nu.

Lillen är död.

jag var rädd att det skulle bli så här efteråt.

Innan vi lämnade Göteborg...
Enorm godisaffär.
Marstrand.


Volvo.
Blommor och Världens absolut godaste sallad!


Lite nytt.


"Och jag står framför spegeln,
jag vill förändra allt, och allt som jag ser i den.
Du har vart ute i världen i flera år,
när jag stanna på mitt rum och såg dagarna gå."

"Ta mig till den där festen i stan
Där människor är som du och jag
Dom dansar högt över varje lag
Och där vill jag också va."

"Den här staden drar ner mig till botten av ån."vårsol i gbg.

Här i Göteborg är vädret på topp. Verkligen vår här! Igår shoppade jag lite småsaker, sen på kvällen såg jag och Therese på 500 days of summer. Sen också hälften av filmen Flickan, vi ska se resten ikväll. Men den var väldigt bra och jag gissar på att den blir riktigt hemsk snart. Se den! Ska snart ut och äta men innan det lägger jag upp lite bilder jag tagit här och juste vi ska se på Lilja 4-ever.


Den här tog jag iofs hemma, men jag tycker den är riktigt himla gullig!På väg hit. Pannkisar och allt.


Alla i detta hus har så otroligt fina rum, så jag var tvunget att ta några kort på fina saker. Hihi hoppas det var okej.Jessicas.


Ingelas.


Jennys.


Systers.
När man vaknar.
Ett jättemysigt café.Sött.
Vår! ♥


RSS 2.0