Thailand. vecka 1.

Jag kan inte säga så mycket mer än att allt var perfekt i Thailand. Ca 50 grader i solen och vi gjorde massa roliga saker! Det var verkligen helt underbart som vanligt!!! Jag kommer nu lägga in bilder från vecka 1. Sedan en annan dag tar jag vecka 2 sen 3. Men detta är inte alla bilder för syster tog en massa också men jag orkar inte lägga upp över 1000 bilder tyvärr. Se och njut.


På flyget.

fina fina land <3

(de andra veckorna kommer i bilder senare..kolla så ni blir röda i ögonen nu)


tjejkväll på stan.

Kvällen igår var mysig. Var med några fina tjejor å åt middag sen vidare till bion. Snabba Cash såg vi och jag drägglade lite ibland bara! Men gud så kallt det är ute asså, fy! Har inga bilder men det kommer nog på andras bloggar kanske. Nu ska det fixas...


there´s one in all of us.

En fantastisk film.. den är verkligen jättefin! Jättesöta filurer och en söt pojke också! Ni måste se den!


i can´t explain it.

Jag vet ni har inte hört av mig på länge men ja.... kom nyss in. Har varit och tränat med fina flickor och sen när man är helt slut så gick jag med Becka å köpte gott. Så det blev en mycket kall promenad. Gud va skönt att komma in i värmen, hatar kylan nu!!! Och ja bilder från Thai kommer men jag har inte fått alla men jag får väl börja med att lägga upp de jag har.. lägger in dem i helgen. Det är en löfte den här gången.
(lite som kan underhålla er så länge)


explosioner & vidunderligheter.

Vad hände? Det är bara du som läser mig rakt av. - Brist på sömn, röda ögon, sena telefon samtal, sprängs, personer, kallt, blött alltid blött. Bilder från Thai kommer.. men inte nu.


7:14 PM

For typ en vecka sen skulle vi ju aka till Krabi (ao nang)och bo dar ist men nar vi kom dit var det helt dott och tomt! Vi saknade varat gamla hedliga hotell sa vi tog en taxi tillbaka fast d3et var sa lang bilresa. De ni! Nu ska jag ata glass som jag gor nastan varje dag har, tidigt imorgon aker vi. Sorgligt men sant! Men jag far da traffa manga fina dar hemma som jag saknar sa det ar ett litet pluss, men kylan ni har..minus! Vill va kvart langre!!!

thai thai thai

Sitter med syster pa ett internettcafe, kannde att det skulle behovas ett litet inlagg fran mig i underbara thailand ni igen!! Skulle jag forklara hur underbart och otroligt varmt det ar har, sa skulle det ta en evighet ...sa nej. Men ni fattar nog! Idag har det som alla andra dagar varit ca 47 grader i solen!! Men nu ar klockan snart 7 pa kvallen sa lite svalare ar det nu! Vi at nyss pa varat favvo stalle.. som vi nastan blivit stammisar pa nu, haha.

Juste.. jag horde att det verkligen ar iskallt hemma hos er i Sverige! Vilken tur att man ar i thailand da, usch vill inte ans tanka hur kallt det ar hemma..stackare!! Nu ska vi ga och kanske shoppa lite, pruta!! Sen blir det strandpromenaden hem.. halsa pa alla krabbor.. det kryllar av dem pa kvallen.. juste (igar blev syster drankt av en vag nar hon hadde kladerna pa sig.. hahah) sorry var bara tvungen. Usch foa vidriga baren med ackliga tjejer foresten! Puss pa alla ni!fran mig i thailand!

Aaaaa va otroligt fint allt kanns! thailand ar som jag redan visste helt otroligt underbart. Jag flagnar pa ryggen och pannan men annars ar det ingen fara med brannan. Nu ar det 2010, och nyar var JATTEHAFTIGT och supergod middag! Visst saknar jag nara och kara men jag solar och badar for dem ocksa! Nu ar klockan: 9.26 pa morgonen har, hos er ar den 6tim bakat sa ni sover nog nu! SSnart ska vi ner till stranden och ta massage och rida pa de STORA vagorna, sen ikvall tar vi en tuk tuk till patong och shoppar och ater middag! Det ar 36 grader har och ni har nog minus grader!! PussPussPuss!

RSS 2.0