en bildbomb kan man väl kalla något som detta.

Idag åt vi påskmiddag hos M & M och det var såklart mysigt. Sen har jag också sett en film som heter den bästa sommaren , den var väldigt bra faktiskt. Se den.  Hur som helst så lovade jag att ladda in massor med bilder och jag håller vad jag lovar. Så här nedan ser ni massa bilder jag tagit de senaste veckorna skulle jag tro. Vissa fina, vissa roliga, vissa helt fullkomligt onödiga! Imorgon är det också sista dagen innan det blir påsklov, det ska bli riktigt skönt och då åker jag som sagt ner till Göteborg med våran nya lilla ägghusvagn...

Vad säger man nu...♥
Från tjej-kvällar.
Det tog tid. Typiskt mig att alltid vara tvungen att lägga upp varenda liten bild. Jaja nu är det gjort så se och njut kanske man ska säga då.

från samma säng lyssna till samma regn.


"Random" om man säger så. Men inom kort ska jag göra ett nytt försök med alla mobilbilder, men de är så otroligt många. Men fina. Och snart anländer också en flicka från Götet. Åh.


tider.


Kom och tänka på hur mycket jag saknar mitt sommarställe. Björkö. Mulnäs. Vill ha sommar illa kvickt.


on and on.
stuck in the moment.

Bilder från helgen + massa andra bilder kommer sen när jag har lärt mig hur man gör. Nu ska jag hoppa in i duschen sen måste jag skriva lite om nervsystemet. Lycka till. Snart påsklov och nästa fredag blir det 6 timmars bilfärd men det ska jag nog också stå ut med. 
all star.


(strunta i mina pyjamasbyxor och stående position på bilderna)

Kolla vad jag hittade i källaren! Mina gamla converse, dom är lite stora men det kanske är dags att börja avvända dem ändå. Snart när våren är här och allt. Ni kollar väl på milleniumet på 1an nu, första delen män som hatar kvinnor. Extra scener och Popcorn till det.

Everything is never as it seems.Äntligen fredag, men snart är helgen slut igen.. Veckan har varit som vanligt, seg som deg. Igår tränade jag lite faktiskt, hahaha jag??? Sen pratade jag också med en mycket fin prick via skype som har blinkande rådjursögon som hon säger och som faktiskt stämmer när jag tänker efter. 11 dagar kvar. Ikväll ska jag äta avokadosallad, min favorit. Det får räcka för den här gången.

imponerande.


nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.

Jag som liten plutt.

Då var allt lättare. ♥Hurricane Gilbert♥

du inser snart igen att det inte är första gången.


skrev jättemycket men hur slutade det...jo med punkt.

when the wind would blow with rain and snow.


Fikafikafika.


Jag inne i tankarna.

Tills vidare. Dagen har annars varit ganska lugn.

Nåt Gammalt, Nåt Nytt, Nåt Lånat, Nåt Blått.

Igår innan jag somnade låg jag och tänkte på massa saker som vanligt. Jag kom bland annat att tänka på tiden i Parkskolan, jag saknar faktiskt väldigt mycket från den tiden. Ibland sa våran lärare att det var dags att städa sin bänk, som man då hade. Man tog ut allting och gjorde rent hela bänken sen jag man tillbaka allting fint igen. Jag minns att jag alltid hade nalle puh inslagningspapper i botten på bänken som nån slags matta. Insidan av bänklocket var alltid fullt med små bilder på allt mellan himmel och jord. Allt från hundar i olika storlekar till affischer på b.la O.C gänget. Sen var det det här med kladdmassa. Jag fattar fortfarande inte vad det var som var så roligt och speciellt med just kladdmassa. Något som alla liksom ville ha mycket av. Man gick fram till läraren ibland och sa att man behöver mer kladdmassa för att kunna sätta upp sitt shema eller så bytte man med kompisarna. T.ex om jag får den här pennan av dig så får du en bit kladdmassa av mig. Knäppt! Vad man än gjorde på lektionerna så skulle kladdmassan också få vara med. Den ville man knåda, göra roliga figurer och klippa i jämt! Haha. Jag kommer ihåg att jag gillade att arbeta i Folke-böcker men jag hatade att skriva planeringsbok, vilket vi gjorde varje måndag. Samma sak varje gång. Sen skulle den ta plats i väskan hem, skrivas under, tillbaka till skolan igen. Onödigt. Innan sommarlovet fick alla springa ut och plocka blommor som skulle stå i ett glas på bänken för att det skulle se fint ut, men det slutade nog inte så fint. Sen ibland helt plötsligt så skulle man ut och gå ett varv. En litet runda för att vila hjärnan. Det tyckte man var jättejobbigt och onödigt men nu skulle jag tycka det var skönt. Hellre det är lektion liksom. Om man blev törstig hade vi massa muddar med namn på så man visste vilken som var ens egen. Jag kommer ihåg att jag och Rebecca brukade ta massa vatten i mun sen brukade vi tävla om ven som kunde ha kvar vattnet i mun längst. Efter ett tag blev det värdigt äckligt för det smakade smör, så då fick man spotta ut. På fredagar hade vi också roliga timmen/klass timmen/fredagsmys typ där man fick t.ex gömma nått bakom ryggen sen skulle de andra gissa vad det var + fika. Haha. Favorit lektionen för många var nog drama, det var alltid kul förutom syltburken. Att skriva lappar var ju också ganska kul. Och burken. Discon. Allt var mycket roligare förut. Kompisar man trivdes/hade kul med, vegagatan, avslutningarna m.m. Jag vill inte klaga på allt nu, men det är så tråkigt. Det beror på. Åh va mitt sommarlov ska va bra. Nej nu känner jag att det blev ett helt fel slut på detta inlägg för jag babblar om helt andra saker, så det är bäst jag slutar, innan det blir värre. Fy. Tror inte många läser men det skadar mig inte, kände bara för det. Typ.

Nu kommer lite olika gamla bilder istället. Väldigt dålig kvalité, men så kan det bli det när man tar kort på kort. Mest för att jag tycker dom är gulliga. Se och njut! Sött.

(Mer gamla bilder kommer i nästa inlägg, så ni vet)

 


ja allt. nej inget.


Perfekt när man inte är på bra humör och mår allmänt dåligt! Ibland säger det stopp.


Så här fin är pappa i Thailand


Bara 2 bilder som säger allt och ingenting. Inom kort kommer det komma upp ett ganska långt inlägg. Kanske inte så intressant men många söta bilder från förr. Hihi. Men först buppeen.
kanske allt egentligen.

Usch snart är lovet slut..redan! Då måste man stå ut till påsklovet. Men det kan jag iallafall se fram emot för då ska jag och familjen ner till syster min i Göteborg. Åh vad jag saknar och längtar! Det är just vad jag behöver nu. Oj nu börjar World Trade Center på 4an å det kan man ju inte missa. Har såklart laddat med te men jag tror jag ska göra smoothie också om det blir en paus. Nån dag i veckan sen ska jag in till täby för att köpa ny mobil och kolla runt lite också. Det är alltid trevligt. Nu måste jag springa för nu är mitt te inte brännhett och inte kallt heller. Perfekt.All secrets sleep in winter clothes.
Can't believe how strange it is to be anything at all.
How the notes all bend and reach above the trees, trees.

...........


Ganska kallt kan jag säga.


och hjärta.


läste nyss en väldigt fin sak, och hur slutade det. jo med en aning röda ögon. hur kan man skriva nått sånt fint. så skulle jag vilja skriva till de få jag älskar allra mest. hjärta.


Dom måste lära sig gå, det är vad folk säger när det är vi två.Lite bilder från igår, alltid lika mysigt.

RSS 2.0