23:01

Fick ett litet ryck såhär på kvällen, så nu var det klippt. Syster klippte lugg på mig och det är ganska ovant men jag är faktiskt nöjd. Behövdes en förändring kände jag.





mot Göteborg.

Igår tog jag en kvällspromenad med Johanna och sa hej då till henne. Kom nyss ut ur duschen, nu måste jag packa klart. Det luktar nybakat i huset och jag är jättetrött. Och jag har fått lön nu! Detta blir mitt sista inlägg, för imorgon går tåget mot Göteborg! Äntligen! Saknar syster.
Ha det bäst så hörs vi nästa gång, från Götet.






Haha, fick lust att filma när jag bakade. Vet inte varför så fråga inte. Det jag bakar ser ganska äckligt ut, men det är verkligen jättegott när det är klart. Jag lovar! ♥

It's the hard-knock life for us!


Har lust att se på Annie. Lyssnade på den här låten medans jag bakade och städade mitt rum. Härligt att ha det gjort nu, det behövdes verkligen! Oj vad jag bloggar mycket idag, man får passa på.

just run with me through rows of speeding cars.

Jag fattar inte. Jag cykla till skolan med det var ju inte en människa i våran korridor, haha har jag missat nått? Så för tillfället är jag hemma igen, börjar om mer än två timmar igen.
Nu ska jag fortsätta kolla på O.C ♥


You can't keep on like this...
now's a bad a time as any.



arl - psykosociala arbetsmiljön.

Sitter för tillfället i skolan och fryser. Fast det var mycket kallare i tisdags. Usch!
Har ARL just nu, inte så kul men jag funderar på att lämna in min uppgift nu för jag kommer inte på något mer att skriva på den nu. Prick en timme kvar av lektionen nu, suck. Efter skolan ska faktiskt mamma hämta mig för jag ska till optikern igen! Linserna krånglar.

Ikväll ska jag nog baka och börja packa till GBG också, åhh snart åker jag!!! Saknar finaste människan på jorden så himla himla mycket just nu. Och lördagen är redan planerad. Super!

 



non stop till slut.

Det är inte många som vet, inte mer än två skulle jag chansa på. Och det finns en anledning till varför det är två och inte fler. Jag hatar det här, jag gör verkligen det. Mer än vad man kan ana. Jag skulle göra vad som helst, men att ge upp har jag lärt mig kommer bli ett helvete i slutändan. Det är fegt, jag är feg, du är fegare än någon annan. Jag kan det där nu. Det har gått så långt att jag inte har tillräckligt många fingrar att räkna på. Verkligen. Det är så mycket man vill men inte kan. Jag hatar nog alla förutom dom två jag inte hatar. På vissa sätt menar jag då. Att smita gör inte saken bättre, men att kämpa verkar lika så. Kanske sämre. Det finns nog ingen som faktiskt kan ana något. Inte på det sättet. Vill ha någon som är mer lik mig på det sättet. Och jag vet inte hur många gånger jag önskat att det vore svart året om och  att somna på en extremt torr kudde. Varför förstöra någon som just börjat? Jag fattar faktiskt inte hur vissa fungerar. Dom säger en sak och är helt säkra på sin sak sen när det går nerför någon annan, blir allt annorlunda. Det kanske inte är så konstigt att det är som det är, men en sak är jag säker på att jag aldrig tänker bli sådan som gömmer sig för allt. Har jag gjort det än? Nej för jag är mitt inne i det. Att man kan vara så blind. Ett leende och en stängt mun kan vara så mycket mer. Det känns inte ens värt att försöka. Två dagar, en vecka, tre år?


All secrets sleep in winter clothes.

Egentligen borde jag sitta med hela ansiktet i böckerna, just nu. Men jag har verkligen ingen ork eller lust alls. Inte så konstigt kanske, med tanke på att det är äckligt ointressant och svårt. Vi får se hur det slutar.
Inte kommer det sluta bra inte. Rätt så övertygad om det.
5 dagar kvar, sen sitter jag på ett tåg till Göteborg, där jag ska krama sönder revbenen på min storasyster.
Håll ut! Det här lovet ska bli långt.
Vad håller jag på med? Nu måste jag faktiskt plugga. Måste! Vem försöker jag lura.
Fick nyss ett inte så bra besked, hur ska man då kunna konsentrera sig på hur man väljer statsminister eller vad skillnaden är mellan en Motion och en Proposition?


snöflingor i massor.

Det snöar, det snöar, det SNÖAR! Åh äntligen.
Jag vaknade nyss och kollade ut och såg att det var helt vitt utanför fönstret. Jag skrek..Det snöar, men jag antar att ingen hörde mig eftersom jag var ensam hemma.
Sitter just nu och äter frukost och dricker kaffe med lagom mycket mjölk, trots det så är min tunga ganska sträv just nu. Lagom jobbigt det där.

Juste bilder... vänta lite... (går ut i snön)
Så, det får duga.



Ja, jag sprang ut i mina pyjamasbyxor, men jag gillar dom.





a different way.

Härlig dag! Vaknade vid 11, sedan låg jag och drog mig ett tag. Sedan har jag lyssnat på Temilia ♥ samtidigt som jag har städat hela huset. Jag har tvättat, hängt upp tvätten, diskat och gjort allt man kan tänka sig.
Känner mig jätteduktig nu! Som en riktig hemmafru. Funderar på att ta en promenad ute i mörkret snart. Vi får se hur det blir med den saken. Eller om jag lägger mig på golvet och dricker te och planerar för vintern. Hmm..svårt det där. Och om 2 timmar och 30 minuter är det Grey´s. Tummen upp.
Imorgon blir det att intervjuva på Bibblan och sedan ska jag lämna in en lapp och funderar även på att gå och kolla upp min mage. Hmm..svårt det där också.


Snygga.. eller nått åt det hållet, jag vet.


stan är dubbelt så stor nu men lika ihålig.





Efter skolan fixade jag mjölk och kex och gick mot Rebecca där det var tekalas. Jag längtar otroligt mycket till augusti då mamma och jag (troligtvis bara vi) ska åka med en enorm båt i 5 dagar till Ryssland och det finns hur mycket saker som helst att göra där. Det bästa är att allt är gratis! Jag ska bada i alla pooler, gå på spa, ÄTA, ha roomservice, jaa... allt man kan tänka sig. Och jag behöver inte ens ha med plånboken. Tufft. Eller resan kostar ju... men det tjänar jag ihop till slut, sen är det bara GRATIS + 700kr att handla för. Hiiiihihi.

du sa att livet var något enkelt men jag kunde inte hålla med dig.

Hade en hemsk natt. Vaknade av magont och var helt varm. Usch, är det rätta ordet. Men nu är det lite bättre iaf.
Sitter just nu i skolan och gör inte så mycket. Eftersom inte Rebecca är här kan jag inte göra det vi skulle göra. Vi ska intervjuva folk på Bibblan. Haha seg och skön vecka. Funderar på att äta lunch nu, sen ska jag kolla om jag kan cykla hem till Rebecca och jobba där istället. Vi får se.


man måste dö några gånger innan man kan leva.



Sitter och lyssnar på finaste Håkans nya album. Hur kan man fortsätta göra så bra musik när man redan gjort allt så bra som det går? Jag ska pressa in alla låtar så dom dånar i mitt huvud dagligen, för att sedan skrika halsen av mig om mindre en än månad. Åh.


undanflykter och självanklagan.





Slutade sent idag. Det snöade idag, gissa vem som blev jätteglad? Nu är det dessutom HELG!

just the way you are.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker skriva klart en typ av uppgift. Alltså jag har så ont i magen, vad är det för fel? Det har ju gått flera veckor, kanske månader.
Ikväll är det Grey´s Anatomy och imorgon efter skolan nån gång ska jag till synsam. Jag ska öva att sätta in linser, haha!  Sedan har jag och mamma lite planer för i Augusti också, men det är ju ett tag kvar.

Var ute nyss, det var iskallt asså! Snart är det dags att börja använda vinterjackan och ta fram kängorna. Hörde på Vakna med the Voice att det ska bli den kallaste vintern på 1000år i år. Och snart är tydligen snön här.
De flesta säger kanske usch...men jag säger åhh va mysigt. Jag hatar att frysa men det är ju hur mysigt som helst med snö och tjocka kläder. Tänkt allt man kan göra, åh!





13e oktober.




Hahaha, nämen!

två steg från paradiset.


Prick en månad till Håkan idag! Och jag ska lyssna ihjäl mig på hans nya album!

utanför mitt fönster.







Jag ska få linser
Jag har magproblem
Det är prick en månad kvar till Håkan på onsdag.
Nu kör vi!

 


skratta, skrika, gråta.

Du/Jag/Vi ska klara detta. Vi ska kämpa och sedan belöna oss själva enormt. Det ska vara den bästa dagen i båda våra liv. Inget kan slå detta! Inget. Jag kommer alltid finnas där för dig och jag vet att vi kan klara det bara vi ger oss fan på det! Vi ska ta oss igenom precis allt hur jobbigt det än är, för att sedan gå ut, där det finns en framtid och ingen mer skit. Man kan lämna allt och göra vad man vill bara man tar sig igenom det här med stormsteg. Nu!!!


can you teach me how to feel?

Kom precis ut ur duschen. Innan det köpte jag en ubermysig tröja på stan. Nu har jag brottom, ska tydligen till Rimbo-marknad. Ska möta upp Bebis om en halvtimma vid busstationen. C U LEJTER.




somliga ljus brinner aldrig ut?

Oj det var ett tag sen! Höll på att försova mig i morse, men som tur var vaknade jag när mamma smällde igen dörren och åkte till sjukhuset. Cyklade jättefort och såklart har vi sovmorgon! Ahh jag blir galen, kunde ha sovit ju. Lite senare idag tänkte jag gå ner på stan ett tag, det var ett tag sen. Härligt. Nu har äntligen DH och Grey´s anatomy börjat igen, det är också ganska härligt.
Jag pratade med syster och hon säger hela tiden hur mycket hon längtar tills jag tar studenten. Åhhh min älskade familj, släkt, vänner, kanske Systers vänner kommer va där. Dom kommer hålla upp skyltar med Bebis-Bell på!
Haha tillbaka till verkligheten. I helgen är jag troligtvis hos Sofia och kanske behöver en sovplats hos Johawni.
Funderar på att baka nu, men det borde jag inte. Hmm... Babbel babbel, TJING!




allt jag var kom till ett stopp, för jag blir så dum av dig.



Åhh om 6v. ska jag se den där Hellström som är så otrolig! Jag ska vara glad hur det än blir då.

Håkan Hellström – Saknade te havs

Håkan Hellström – River en vacker dröm

HAR DU..
Någon favorit rätt:
Tacos, kött och potatissallad, lax... allt!
Någon Flick/pojkvän: Nej
Puder på dig: Bara lite
En levande tro: Öhmm..
Någon sjukdom: Ingen livsfarlig iaf
Gymkort: Nepp
En homosexuel kompis: Nje..
Någon favorit låt: Ja, massor!
Om ja, vilken? Många!
Duchat idag: Nej, ska snart
Någon vän som snarkar: Japp
Någon vän som spelar i ett band: Nej
Några MVG? Konstigt, men ja
Någon som förstår dig: Ja
Tuff kompis som kan försvara dig: Inte direkt
Något beroende: Tuggummi och Kaffelatte
Fikat idag: Typ

VEM..
Avskyr du? Det du!
Hånar du? Haha.
Delar du mest minnen med? Mina nära och kära
Gosar du med? Ingen..
Städar ditt rum? Jag?
Tror att den är något? Det tror väl många

VILKEN..
Buss åker du oftast?: Den till Stockholm
Frisyr har du?: Nu... toffs
Dag fyller du år?: 7 augusti
Årstid?: Sommar!
Stad är du uppväxt i?: Norrtälje

VAD..
Gör du nu?: Svarar på frågor, planerar...åt nyss middag.
Gör dig till en dålig människa: Oj, det är mycket
Är roligast nu?: Inget!! Kanske får bli mammas dåliga skämt då?
Har du på dig nu?: Underkläder och morgonrock... ska duscha snart
Ska du göra nu?: Sa ju det... duscha!

 


RANDOM
Kallt ute?: Jaa!!
Idrottar du?: Inte direkt
Sista du åt?: Hemgjord hamburgare, mumma
Tycker du om dataspelvåld?: Nej?
Har du bra hörsel?: Haha verkligen inte!
Tycker du om sånt här?: Nja
Har du någon piercing?: Om inte öronen räknas, så nej
Har du någon tatuering?: Nej
Är du rik?: Nepp
vad har du för mattebetyg?: G, IG när kursen är slut tror jag nog
Vad/vem fick dig att skratta idag? En video typ
Vad gjorde du 8.00 imorse? Fixade mig
Vad gjorde du för 30 min sen? Åt middag!
Vad hände dig 1993? Jag fanns inte?
Tre ord varför du sist spydde? Kommer inte ihåg (haha)
Vilken färg är din hårborste? Vilken av dom?
Vad köpte du sist? Kolla förra inlägget
Vad fick du senast i present? Det jag fick när jag fyllde år i aug tror jag.
Vilken färg är din dörr? Vit.
Var förvarar du dina pengar? Väskan, jackan, plånboken, kortet, banken.
Hur var vädret igår? Som idag, kallt.
Var kramades du sist? Öhh.. vid min brevlåda.
Vad ser du fram emot? Flytta, GBG, När jag ska se Håkan, lov!
Vad är 15? En siffra?
Vilken skostorlek har du? 38/39
Vill du klippa dig? Naj.
Är du över 25? Nej.
Pratar du mycket? Nej, det beror ju på.
Kollar du på O.C.? Ja! Mina boxar.
Har ditt namn ett "x" i det? Nej
Känner du någon som heter Steve? Nej 
Hittar du på egna ord? Ibland kanske
Är du en typiskt svartsjuk person? Nej då


what´s new?


Lite nytt!

running in circles. coming up tails. do not speak as loud as my heart.


Olle är ju hur bra som helst och rent ut sagt snygg!!!

och alla platser tillhör oss.

Snart har syster bokat tågbiljetter till mig. Så en del av mitt höstlov tillbringar jag i Göteborg. Åh va skönt att komma bort ett tag. Vi ska äta blåbärspannkakor på egg & milk, bestämde jag samtidigt som jag skrev det.

En väldigt skarp ballong.


Don't lose your grip on the dreams of the past, You must fight just to keep them alive.




Har varit lite lat på bloggfronten nu känner jag. Självklart positivt med helg! Imorgon ska jag kanske in till storstaden med moder min, när jag är hemkommen ska jag nog träffa Johawni. Härligt. Nu ska jag lägga facet i blöt och krypa ner under täcket och kolla på en riktigt sorglig film. Och jag måste sluta bita på naglarna.. det gör ont. Nu kör vi! Nu.


skolfoton.





RSS 2.0