vi va alla en gång små.

Mina låga röda älsklingar kom med posten idag. Lite för stora men det duger.
Annars då...jag har ryck och jag känner mig missbildad och mest av allt saknar jag en syster som är alldeles för långt ifrån mig. Jag behöver henne. Min syster. Världens bästa också. Jag ska ändra på allt. Jag måste. Humörsvängningar. Eller bara jag.






confused.



godmorgon onsdag.




jag behöver dig mer än jag älskar dig, och jag älskar dig så himla mycket.




Dagens.

Jag vill så gärna, men varför ska det vara så svårt?

mannen i den vita hatten.


Klipper ihop sådna här videor ibland mest för att, ifall alla bilder skulle försvinna från skivor.. så har jag iaf lite kvar av bilderna. Sen är det kul att leka. Nu vet alla det.

She got the whole world dancing to the music in her head.

Fredags. Då bjöd Emma och Jag, några tjejer på middag. Slutade 20 i 5, där efter cyklade jag hem en snabbis sen vidare mot Emmsi. Hon och jag hade köpt massa gottigheter dagen innan. Men iaf så lagade vi middag. Sedan kom 3 andra flickor. Vi åt mest hela tiden, kollade på film och hade det trevligt. Mat är nog det underbaraste som finns!




Rysligt gott det där!













I'm right over here, why can't you see me?

"Isabell would you like to tell about the bell hidden inside your name. Does it ring every time someone calls out Isabell? Do you hear it when you run? If it broke they'd yell out "Isa" instead of Isabell until you fixed your bell."



Gårdagen var ju bara för mysig! Bilder kommer förr eller senare, vill ha lite andra bilder från olika håll först.
Jag har haft lust att bli rädd i flera dagar nu. Låter kanske lustigt men så är det. Vill se en skräckfilm riktigt snart. Har lust med en annan sak också, men det tar vi sen. MolnPussar.

just don´t give up. we all know how it ends.

Jag fryser. Jag måste skriva klart en skoluppgift och skicka in, innan jag går och lägger mig sen. Men jag fattar noll. Men fick iaf tillbaka två prov, fick MVG. Ahha jag! Nu ska jag se på idol. Om någon undrar så är mina favoriter i idol: Therese, Alice, Olle, Minna. Imorgon kväll vankas trevligheter med prima tjejor.




....................





Rådjur...

du läser mig som en öppen bok, ju mer du läser desto mindre vill du veta.

Hittade några bilder från i somras på mammas och pappas kamera. Åh gud vad jag saknar sommaren och allt som hör till! Och man trodde ju inte heller att Håkan kunde göra några mer bra låter eftersom han gjort så många underbara redan. Men inte det nej. Åh. Becken och jag ska göra fina tröjor den 13 november. Åh igen!

Sommar, var tog du vägen?





Haha he he...jag vill till Björkö!

Här kör vi på hög midja...


.♥.♥.♥.


vad är det som tvingar dig att bita sönder dom du har sparat?




regnmoln brukade jaga mig och nu jagar jag morgonen längs avenyer.

För en timme sedan.. ungefär, var jag ute på en promenix med två flickor. Iskallt men mörkt och hur fint som helst. Innan det var jag och provade skor, så nu ska jag beställa dem via datan.
Och jag är förälskad i "Remember me", inte en torr fläck efter den filmen alltså. Åh!





Ibland älskar jag regn. Jag fattar inte vad alla klagar på? Jättemysigt ju.

21:41




1. Någon hade format ett hjärta på mitt skrivbord, medans jag var borta.
2. Fruskost. Kaffe och nybakat bröd.


kom så slösar vi bort våra liv.

Hade nyss prov, som vanligt (intressant!) Gick helt okej tror jag men jag får aldrig ner det jag tänker på pappret, när det gäller sådana saker. Annars får jag bara ner det på papper känns det som. Träffade Johanna och co på rasten en snabbis, vill ha helg nu och va med dom som får mig att må bättre. Jag känner mig stressad precis hela tiden och jag blir så jävla förbannad. Allt är bara en jävla lek. Nu har hon lämnat mig och åkt tåg i ca 4timmar till ett kiss&bajs färgat hus.  
Det blir så himla konstigt när hon kommer, men värre när hon åker.


jag kanske är för mycket, eller kanske inget alls.

Syster är hemma, syster är hemma. Eller inte just nu. Men hemma i Norrtälje inte i Göteborg.
Skolfoto och prov idag. Efter skolan åt Syster och jag på Kinarestaurang, och pratade om allt vi missat. Hur gott och behövligt som helst. Har även ätit nybakad sockerkaka, hur fluffig var inte den?

Nu är jag jättetrött och imorgon ska jag träffa Emmsi och planera lite planer, ska även på jakt efter mina älskade skor. På kvällen blir det underbar middag hos en Mormor med hett temperament och en Morfar som brukar säga att "smör smörjer tarmarna och grädde lägger sig som bomull kring hjärtat." ♥

 


jag bara lyssnar på någon som förstår något om något.

Varför känns allt det som kändes vackert hos dig, skit hos mig? Egentligen är det enda fina, oviktiga samtal bara för att fråga om du är okej. Då man oftas sväljer och säger jag är okej, hur är det själv? Varken sanning eller lögn. När man först syns men något bättre kommer upp är man som ingenting igen. Trygghet. Att man inte kan dela på den. Är inte rädd, jag bara lyssnar till någon som förstår något om något. Jag försöker. På riktigt alltså. Inte du, verkligen inte du. Just du. Och andra sidan saknar jag det jag haft, ger men inte får tillbaka. Väx upp för i helvete. Men det är väl också luft? Jag tror du förstår. Du är bara rädd. Kanske som jag? Blek och feg och sävlig och lat. När jag kommit till mitt ställe (på riktigt) vill jag oftas höra/se/göra något kul. Det kallas att lugna sig själv. Jag vet verkligen inte. Det är kanske du som ger mig känslan att gömma mig och bryta ihop. Men jag är inte så. Hon har sagt att jag är stark, och jag vet att det betyder någonting. Jag är inte du. Och jag är inte mig själv. Du är beroende, jag önskar jag var lika så. Jag kanske är för mycket eller inget alls.
Ibland vill man bara ge upp, Men jag vet att jag aldrig skulle eller kan. Men i slutändan förstår ingen, verkligen ingen. Och inte jag heller.




Better to be hated than loved for what you're not.





Ont i huvudet. Nu ska jag skriva klart om Spädbarn, borsta gaddarna och sova. Prov om Fysiska-utv. på Fredag och juste...skolfoto! Saknar Systööör. Natt.


regnmoln brukade jaga mig.

Sorry för usel uppdatering. Men jag har haft fullt upp, alla dessa prov tar död på mig! Och det kommer fortsätta i samma riktning resten av veckan också. Och efter! Suck. Men på tors kommer finaste syster hem. Och på fredag kommer hon till mig när jag slutat skolan, så ska vi äta på kinarestaurang. Åh. Det förtjänar man efter allt slit.

I söndags var jag på landet. Jag och mor plockade svamp och dom sista blåbären.
I måndags cyklade jag iaf hem till Johanna efter skolan. Det rent ut sagt spöregnade. Så när hon öppnade dörren stod hon bara och skrattade åt mig, och det kan jag förstå. Hela jag såg ju ut som en blöt hund! Vi drack te och sedan passade vi på att uträtta massa ärenden.

Idag gick jag till 20 i 5, var så himla trött satt jag nästa somnade. Åh nu vill jag sova..men vad måste man göra? Plugga! Tragiskt. Ma-prov del 2 imr. Nu ska jag ta bort ansiktet, göra kaffe och kolla klart på en film. Tihihi.










Så såg jag ut när jag kom hem efter skolan...blöt hund! ♥



men då slösar vi bort våra liv.



9 artister/band du tycker om just nu
Säkert!
Kent
Håkan Hellström
The Kooks
Actic Monkeys
Almedal
Anna Ternheim
Billie the visions and the dancers
Massa gammal musik (nostalgi)

8 saker du gör varje dag
Tänker
Lyssnar på musik
Äter
Borstar tänderna
Går
Använder mobil/data/tv
Klär på mig
Pratar


7 saker du är förtjust i att göra
Lyssna på musik
Träffa nära och kära
Se på film
Bada
Sitta och prata om allt mellan himmel och jord
Fika
Baka

6 things that will always win your heart
Fina långa samtal och ord
Bra musik som betyder nånting för en
Blickar!
Överaskningar och äventyr
Snälla gulliga personer, med humor.
Halvlångt mörk hår
Spontana saker


5 lukter du tycker om
Regn
Tvättmedel
Vanilj
Mina parfymer
Nybakat

4 platser du vill resa till
Thailand (igen)
Grekland
Italien - Rom
Paris

3 högtider du älskar
Det är bara Jul och Midsommar!
3 ord du tycker är fina
Söt/Vacker
Hjärta
Precis

jag blev mästare på att räkna dagar och att inte somna om nätterna.

Ungefär såhär såg min lördag ut, (bilder nedan) träffade Fininorelini för en pratstund uppe på rövarberget. Slapp dag, som verkligen behövdes efter allt. Och tack vare allt så har jag förlorat fingernaglar. Fan. Nej nu kör vi igen...för min egen skull. Jag måste klara det också. Nu ska jag dricka te framför United 93. (se den) Imorgon ska jag se till att tjäna lite cash.  Hej då.

Att jag alltid måste kämpa med allt, om allt kunde va bra..skulle jag också det.









Att bygga en dröm på.

And where do tears go, When they don´t show?


you don´t know who i am, and you really don´t care.



what you know.

Provet avklarat..får se hur det går. Efter det cyklade jag hem..sedan kom Molntussen förbi en sväng också. Vi drack te på ballkongen, sedan fick jag något ryck... som slutade med smink och kläder över golvet och Afterdark spelandes. Haha. Nu är jag riktigt trött. Ska nog fylla på min tekopp och kolla på en kort och lättsam film. Det är väl ungefär det jag orkar med just nu. Behöver helg.






What brought us to this, what places we blindly passed, what turns we missed.

Jaha då satt man här igen då. Jag tror jag ser detta som en undanflykt...jag borde ju egentligen plugga. På torsdag har vi nämligen prov i Fysisk och Psykisk versamhet eller någon liknande?
Men jag var nyss ute och sprang över åkrar i dimman med Tussis, så nu vill jag bara göra en kopp te och se på en film eller t.v. Har ju trots allt sovmorgon imorgon. Borde gå på resursen...men tror inte Petra skulle det och jag orkar inte...så nej! Måste köpa lite nödvändiga grejer nån dag i veckan också. Och mer ramar.
Pussar.



without any warning.

Hahaha måste ju bara lägga in några av dessa vackra bilder.
Inte för att dom är snygga eller söta på något sätt, utan för att vi provade världens coolaste brillor!









they look so good. but fit so strange.

Kör på ett handskrivet inlägg idag:
Vackert, verkligen.

Gårdagen:





Skoldagen:




test...

Sitter i skolan och har datakunskap just nu. Jag och min Molntuss roar oss med våra dåliga skämt.
Vet inte vad det var med mig igår men jag var på jättebra humör. Gick typ runt och skrattade hela tiden. Träffade mina fina flickor också. Jag är jättetrött just nu och jag kom på att vi har prov på tors..svårt prov!
Skriver mer sen när jag kommer hem.

 
Haha hittade några gamla heliga bilder från Becks blogg såklart!

1. Det första du tvättar i duschen? - håret 

2. Gillar du kaffe? - Ja, med mjölk

3. Hur mår du just NU? - trött och varm

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? - ingen

5. Berätta om din senaste dröm. - kommer inte ihåg

 

6. Skulle du kunna äta din favoritmat en hel månad utan att tröttna på det? - kanske det

7. Vad vill du ha just nu? - filmkväll med nära & kära!!


8. Har du räknat till 1000 nån gång? - ja

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? - slickar på isglass, annars båda

10. Använder du smileys? - japp

11. Har du träffat någon kändis? - ja 

12. Gillar du keso? - jodå!

13. Vilken låt hade du sist i huvudet? - en med markus krunegård tror jag

14. Hur många länder har du besökt? - Spanien ett antal gånger, Thailand 2 gånger, sen typ kanske 4 andra?


15. Är dina föräldrar stränga? - nädå...inte mamma!

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? - helst inte


17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? - är i skolan, men jag tror inte det

18. Brukar du hyra film? - ja ibland

19. Var kommer du vara på lördag? - kanske träffa fina flickor..får se!

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll? - nej

22. Vad åt du till middag? - har inte ätit än

23. Har du lockigt hår? - ja! men nu börjar det bli för långt och tungt

24. När grät du senast? typ förra veckan tror jag det var

25. Har du gått in i en vägg någon gång? - ja...

26. Favoritårstid? - sommar

27. Vem höll du senast i handen? - vet inte.

28. Sover du med TVn på? - nej!

29. Tycker du att du är gammal? - nej

30. Är du mörkrädd? - nepp

31. Gillar du ditt liv just nu? - jo.

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? - haha ja!

33. Har du bra syn? - jag trodde jag var underbarnet i familjen med bra syn..men nu har jag inte det längre!

34. Var är dina föräldrar just nu? - mamma ska va hemma, pappa vet jag inte

35. Vad har du på dig just nu? - randigt linne, kofta, chinos

36. Vad var det senaste du köpte? - macka eller dricka

37. Hatar du mer än 3 personer? - nää

38. Använder du sushipinnar? - nej inte direkt

39. Äger du ett vapen? - nej hehe..

40. Gillar du ditt hår? - bara ibland

42. Gillar du dig själv? - olika


43. Vem står dig närmast, mamma eller pappa? - mamma

44. Hur ofta använder du MSN? - varje gång jag är inne på datan typ.




att ge upp är vackert och tufft.

Rocken spelar ingen roll längre, vad ska jag ta mig till baby...snurrar runt i mitt huvud just nu. Med självaste Markus. Har varit en riktigt lång dag idag. Jag slutade inte förens 20 i 5, så när man kom hem var det i princip dags för middag. Hemmagjord hamburgare för min del. I skolan gjorde vi lite allt möjligt bl.a. fick jag verkligen lära mig en läxa att jag måste börja dricka mjölk. Det är väldigt viktigt! Jag vet det och allt med mjölk är gott, men det har sina anledningar. Men nu ska det drickas mjölk för fulla muggar endå!
Världens godaste galss väntar i frysen..och det är mjölk (kalcium) i galss.
Måste bara nämna att nu har vi lite planer. Nästa sommar ska vi till Boda Borg och Skara. Jag har velat det länge nog nu. Och innan jag lägger mig ikväll ska jag faktiskt ut och springa. Det ni! Usch va kallt det kommer bli bara. Imorgon ska jag nog ta och träffa pysen.








Bilder bilder..alla älskar bilder.♥


bara sådana som du.

Idag hade jag sovmorgon..började inte förens tjugo i ett. Sedan hade jag bara två lektioner så det var skönt. Gjorde lite nytta på matten, men jag ligger fortfarande långt efter. Ska jobba ikapp som bara den sen. Måste.
Juste...jag sa ju förut att jag beställde bilder från fujifilm och idag fick jag hem dem. Som ni kan se på några bilder ner här. Perfekt. Men jag behöver fler ramar till min fotovägg för att jag ska vara helt nöjd.
Puss.



Bjuder på en så kallad outfit en dag som denna.




En del av de bilder jag beställde.


RSS 2.0