jag är högt över molnen.

Göteborg:En dag på stan.


Liseberg.Båttur till Vrångö.
Middag vid Röda Sten i solnedgången.
Promenader.


Det är sådana här körsbärsblommor överallt... jag blir galen, vad fint det är!Hemkommen från Götalaborg. Känns som det alltid gör.
Jag har i alla fall haft det hur himla fint som helst! Vi har varit på Liseberg och jag och Syster åkte Balder, jättekul. Och jag är stolt över mig själv att jag vågade. Sen när vi går på Göteborgs gator går I blame coco förbi oss, har jag sagt det? Coolt! Åt på mysiga restauranger gjorde vi också. Sedan var vi på Universeum, och efter att ha varit inne i regnskogen ville jag verkligen tillbaka till Thailand. Värmen, luften, allt. Det har föresten varit hur fint väder som helst jätteskönt verkligen. Jag har somsagt haft en riktigt bra påsk!

20:20.

Nu går det att skriva inlägg från min iPhone... Hoppas jag! Just nu är jag i Örebro och på väg hem till ruttna Norrtälje. Nej, så ska jag inte säga, Norrtälje är en himla mysig sommarstad ibland måste jag säga! Men jag vill verkligen inte komma hem! Inte nu. Jag vill stanna kvar i Göteborg, på något sätt känns allt en aning bättre där. Och jag har redan blivit dunder förkyld.

i blame coco.

Kom nyss hem från Liseberg, jag åkte Balder och herregud va jag skrek! Haha.
Och vet ni vem vi gick förbi på vägen hem... Eliot Sumner, hon från I blame coco! Åh, så himla bra.


Anything but loud.

Påsklov! Underbart och hur behövligt som helst, kan jag lova.
Vårkänslor!
I söndags var jag på landet hela dagen. Jag målande min säng och fixade i min stuga. Det var verkligen hur varmt som helst, man kunde liksom gå i shorts! Underbart! Och så har jag pussad lite på Emma också.
Nu ska jag kolla på film och imorgon ska jag äntligen klippa mig! Mitt hår är som en risbuske och hur långy och tungt som helst! Får till och med behandlingen gratis, härligt.
Föresten åkte pappa upp till akutet och sa åt dem att ta tag i det här med min mage på riktigt nu. Så jag ska tydligen börja om från noll. 11 nålar i armen i onödan... som jag inte direkt gillar sprutor!
Nu känner jag att det blev för mycket text om allt och inget, igen.

påskbord.

Igår bjöd familjen mormor och morfar på påskmat. Det var väldigt mättande måste jag säga, men gott!
Vi kollade också på gamla filmer från när vi va små. HAHA!

if you are wrong In all the right ways.

Jag är så fruktansvärt trött just nu, men samtidigt lite glad för imorgon kommer Pluttis hit!
Så imorgon efter praktiken ska vi äta påskmiddag. Sedan på torsdag ska jag till Stockholm för att klippa mig (äntligen)  och få huvudmassage, eftersom jag fick behandling i julklapp.
Och på fredag sticker familjen till Götet!

Perfect is never enough.

Idag har jag bara varit på praktiken i ungefär 2 timmar, skulle jag tippa på. Sedan cyklade jag till Unga Vuxna och efter det tog jag även en tripp på stan. Fyndade billiga men ursöta underkläder och en vårtröja, bara för att det var rea och vårväder ute. Mådde inget vidare idag, men gud så skönt med fredag imorgon. Kort och gott.
Juste var på sjukhuset igår och inte fick jag några tabletter nej, utan nu ska magen rönkas istället... detta gör mig galen! Hur svårt kan det egentligen vara?
Om knappt en vecka befinner jag mig i Göteborg och pussar på syster min, skojar runt på Universeum, (ahh) fikar, kollar på Never let me go, fikar, mår illa på Liseberg, fikar... vem vet?
Saknar tussen det gör jag i alla fall. Alltid.
Vårkänslor.

sadness is a blessing.


only yesterday.
Haha sitter och lyssanr på Robert Broberg – Ingela hahahaha! Men vadå, man blir ju glad!
Och det behöver jag vara nu. Jag vill ha sommar. Precis.Just.Nu.
Smörgåstårta kallar, mumma filli!

RSS 2.0