mot Göteborg.

Nu är allt packat och klart. Hoppas jag. Nu åker filuren och jag mot Göteborg!
Hörs när vi hörs. 

strawberry.




Idag har jag inte gjort något kul alls egentligen! Men jag har varit duktig måste jag säga. Jag har slitit och jobbat ihop lite pengar, packat lite, duschat, städat. Typ det. Sen firade vi mors dag med lax och färskpotatis och jordgubbar till efterrätt. Mumma filli! 

29 maj.

Grattis världens bästa och knäppaste mamma, på mors dag! Love dig.

jag tror jag dör!

Får man vara så fruktansvärt SÖT?! Jag ska ha en sån där när jag blir stor! Jag är helt förälskad. 
Åhhhhhh!♥


För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

Kom nyss hem från stan. Igår var min sista dag på praktiken och det känns ganska sorgligt måste jag säga. Jag kommer sakna alla söta barn, eller iaf vissa. Haha, nej men usch jag vill verkligen inte! Tur att jag får jobba lite i sommar i alla fall, så jag får träffa dom igen.
Hur som helst. På måndag ska jag till skolan ändå och på tisdag sticker vi! Tänkte faktiskt börja packa nu.




><<><><>><


Detta plus teckningar fick jag av dagisbarnen. Dom är ju bara för gulliga!

20:55.

Idag har tiden gått så otroligt sakta och jag var helt slut när jag kom hem. Jag har verkligen ingen energi nu för tiden, vilket har sina förklaringar. Imorgon skulle det egentligen vara sista dagen för mig på praktiken, men vi ska få jobba på måndag också, för dom hade inte tillräckligt med personal. Men hellre det än skolan liksom. Mycket hellre.
Jag känner mig så otroligt ostabil och snurrig, det är tabletterna, men jag hoppas det vänder snart, för just nu är allt bara jobbigt. Nu måste jag ta tag i lite saker vilket känns som min jobb nu för tiden.

you must fail to succed.

Brevid mig ligger nu två biljetter med namnet Håkan på. Efter allt är det äntligen bestämt. En vecka kvar. Snart dags för lyckorus och en aning blöta ögon. Kanske. Det här måste bli bra!

Så på tisdag tar Becka och jag tåget ner mot göteborg. Vi ska bo hos Syster min så då spar vi massa pengar på boende också. Perfekt! Åh.


He likes to sit under an apple tree on his yard, And wait for an apple to fall.

Sömnlös natt, Usel morgon, Fått psyk-tabletter, Magont, Linser som krånglar när det blåser, Barn som häller sand i skorna och Träningsvärk i benen.

Inte min favorit dag idag kanske. Men så snart som imorgon kommer det en liten överaskning!
Först är det nationella prov - matte, som gäller. Sen är det endast 3 praktikdagar kvar. Skumt!
Snart bättre dagar. Någon annanstans.


Helsingfors.

Nu är jag hemma igen från Helsinki! Vi har haft det jättetrevligt men usch vad mätt jag har varit varje dag!!! Men är det buffé så är det och det var ju himla gott. Hela båten var full av kineser/japaner och jag tror till och med vi träffade Hiro Nakamura - han från Heroes..hah! Det var nästan mysigast på kvällen när det var massa uppträdanden, dom körde medley från olika musikaler. Det enda jag äcklas av är alla Finska fullgubbar som ska stå och snacka, eller åtminstone försöka. Dessutom var det New York tema på båten.
Men som sagt, det var super!
Punkt och slut.







Vi åt buffé och blev övermätta!









Vi "posade" framför speglar.





Gågata.






Helsinki.








Broadway-show.

Men söööt.





Frukost-buffé innan hemfärd.

Jag lägger alltid upp så himla många bilder. Men om jag ska vara ärlig är det en liten tvångstanke jag har, även om bilderna egentligen är helt onödiga. Men men... bilder är väl alltid kul!

Nu känner jag att jag måste ut och röra på fläsket efter all mat! Herregud.
Synd bara att min mage inte "funkar" det gör ju inte saken bättre direkt...







cruise.

Nationella idag, gick ju...som det gick. Nu sitter jag i alla fall här nyduschad och fräsch! Nu ska jag göra chai-te med skummad mjölk och sen måste jag verkligen packa! För det är nämligen så att imorgon åker jag på KRYSSNING! Jag ska först till praktiken men sen åker vi. Åh!
Vi hörs förmoligen på söndag. Hej då Sverige.


16:55.

Äntligen är dagen slut. Jag är hur trött som helst! Igår var jag först hos en läkare efter det cyklade jag till praktiken. Det var personalmöte så jag var hemma nästan halv åtta på kvällen. Suck. Imorgon ska jag konstigt nog till...skolan, dock fär att skriva nationella prov. Det kommer gå uselt, helt klart!!


You say you’re on it but you just don’t know.

Kollade på Eurovision Song Contest igår. Vi vann ju...nästan! Eric var ju otroligt duktig som vanligt och vi ska inte prata om utseéndet, men jag gillade Irland också! Jedward-Lipstick är verkligen en sån låt som sätter sig på hjärnan och stannar där. Hah.

Nog om ingenting. Nu ska jag ut i regnet och röra lite på fläsket. Lär ju bli sjuk igen men det är skit samma. Eller nej, jag åker ju på kryssning på Torsdag kom jag på. Åh.




hur kommer det sig att när man verkligen måste göra en sak, gör man tusen andra saker istället för det man måste göra?

Som när man kommer på att man har ett prov och måste plugga fast man inte vill.





Tisdag.

Idag började jag vid 6, så jag gick upp 5! Ganska trött. Just nu har jag rast, och jag vill vara hem. Nu. Har äckligt ont i magen och huvudet. Idag fick jag föresten sällskap till praktiken. En ekorre och en igelkott, åsså hur himla söta är inte igelkottar!?

6/5-11.





jag tänker tankar jag aldrig tänkte.



Juste... jag har föresten klippt mig. Snacka om att det behövdes!
Snart ska man ut och gå i spåret, usch jag gillar verkligen inte mina nya matvanor jag måste följa enligt Doktorn!

söndagar skulle lika gärna kunna vara måndagar, och tvärtom.





what else is there?




Skönt att va ledig idag! Det behövdes, även fast jag sovit riktigt dåligt i natt. Sova ut fick jag inte heller göra eftersom jag skulle till sjukhuset vid 10 tiden... Iskallt ute och jag har träningsvärk i låren! Oj vilket glatt inlägg det råkade bli. Men vad gör det om hundra år?
Jag vill ha sommar. Jag vill ha sommar. Jag vill ha sommar.

girl interrupted.






Stulna år.

RSS 2.0