förlorad i en vissen sång.

Nu ska jag göra i ordning mig lite till, sedan blir jag upphämtad av min käre pojk, vid 7 kommer några fina vänner, och sedan blir det Mobergs och fuldans hela natten. Inte tänka bara dansa.

we will always have paris.

Om en timme ska jag iväg och jobba, slutar kl: 19:00 idag. Som tur är kommer pojken min och hämtar upp mig, sedan hade jag tänk att sova kvar där i natt också. Så mysigt!
Varje torsdag har jag en kort lektion i samhällskunskap, därmed ingen sovmorgon...det suger rätt mycket måste jag säga, eftersom jag annars inte börjar jobba förens halv 1.
Jag och Michelle jobbade i alla fall på bra då och nu tänkte jag ta och tvätta massa innan jag måste gå till praktiken.

When I'm done crying this river I will build a bridge and get over it.

Både jag och min underbara pojke är sjuka. Sov över hos honom igår också, vi låg i soffan med filt och te framför "Flickan som lekte med elden" som två sjuklingar. 
Jag tycker om dig så sjukt mycket, men det vet du redan.♥
 

Festligheter, pussar och fuldans.

Den här helgen har varit hur rolig som helst! I lördags var jag, Robin, Michelle, Frida, Natalie, Matilda, Malin och Robins kompisar hemma hos Robin och hade det trevligt. Sedan åkte vi till Mobergs och dansade hela natten! Åt ostmackor med min älskade vid 3 på natten och somnade sedan i hans varma famn. Jag har bara haft det så himla bra! ❤


21/9-12.

Var uppe med tuppen idag trots att jag börjar jobba kl: 13.00. Idag är den min andra dag på praktiken, känns helt okej men jag är så ovan fortfarande. (Såklart.) 
Slutar inte förens 20:00 idag, då kommer min fina Robin och hämtar upp mig.
Imorgon blir det utgång eftersom Matilda fyller 18år idag. Grattis till henne! 
 
Föresten:
"Det är i uppförsbackar som benen blir starka".
Glöm inte det. Aldrig!

varje gång du möter min blick blir min värld en aning större.

 
"A smile is the best makeup a girl can wear."

jag har inget mer än mina tankar.


Som ni kanske såg i inlägget före så ja, jag har tatuerat mig. Ett ankare på ankeln och min mammas fina signatur. De senaste veckorna, dagarna, timmarna har jag spenderat med Robin. I lördags var vi på Club12 och skakade rumpa och sjöng med Shotgun Crackers. Skola idag och en springrunda får avsluta denna dag. 

se på mig när jag ger mig av.
Jag har visst tatuerat mig!

färger som bara syns på natten.

 
Den är tjejen är en sådan förebild för mig. Jag blir bara så glad av att lyssna på henne, vilket humör jag än är på.

i´m a hopeless case.


Jag är så fruktansvärt rädd för framtiden! Vad händer sen liksom? Jag tar liksom studenten i sommar! Känns som det var alldeles nyss jag var liten och inte ville släppa mammas hand. Snart dags för studentfirande, körkort, lägenhet....mina tankar om att flytta till Göteborg. Usch jag vill vara liten igen...
 
Nu inleder jag mitt "nya" liv. Äta nyttigare och röra lite mer på fläsket.
Sagt detta så många gånger, men nu måste jag verkligen, så: NU KÖR VI.
 
 

ett fel närmare rätt.


Stress.
Fick nyss ett sms av Åsa där det stod att jag har fått min lärlingsplats på ett barnboende i Solbacka. Från början skulle jag vara med vuxna funktionshindrade människor, men nu får jag vara med barn istället, vilket jag hade hoppats på. Men ärligt talat: Jag är livrädd! Kommer nån få ett anfall, kommer nån slå ner mig, smittar det/dom? Jag tycker egentligen synd om dom, men när man inte är van tycker jag det är okej att vara livrädd.
Måste ringa dit på måndag, åh jag vill inte. Från en sak till en annan. Nu har jag ändrat på min studentmössa 999 gånger, men nu tror jag att jag är helt nöjd.
Stress.

Fem steg bakåt två steg fram.

Skola, skola och skola.


Slutet är början på något nytt.

Ligger just nu i sängen påväg att somna. Idag var hg tvungen att vara i skolan redan vid 8:00 på morgonen, när jag egentligen skulle haft sovmorgon dessutom...
I alla fall. Idag fick vi prova och beställa våra studentmössor! Det kändes lite skumt, och kul...men ändå läskigt.
Snart är det våran tur!


RSS 2.0