instagram-bilder.

Lite bilder från min påsk-helg hos Robin. Nu ska jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen och kolla på film. Så skönt med påsklov!
 

Glad Påsk.

- Björkö. -

never to touch and never to keep.

 
Gått runt i pyjamas och min studenttröja hela dagen, så himla mysig! Är man ledig så är man. Hade inga lektioner idag och d försöte jag använda tiden till att plugga till provet imorgon, det går sådär...
Nu ska jag och mamma kolla på "Sveriges mästerkock" och sedan ska jag plugga tills jag somnar!
 
79 dagar kvar till Studenten!!!

you only need the light when it's burning low.

 
 
Nyduschad, nybäddad säng, te, huvudvärk och magont.
 
Imorgon måste jag verkligen plugga som en galning, har nämligen prov på torsdag! Jag är ärligt talad sämst på att plugga och kommer alltid på anledningar för att slippa undan. Skulle exempelvis ha pluggat ikväll...gjorde jag det? Nej, och nu är jag för trött. Jag är verkligen hopplös...men jag måste..!
 
 
 
 

man måste dö några gånger innan man leva.

     
 


 
 
Jag i så sjukligt stressad och mår som en påse skit så nu tänker jag faktiskt gå och bryta ihop. Och jag vet att det är väldigt få som faktiskt bryr sig och ja, det är lite patetiskt att skriva här. Men vart ska man ta vägen?? Skakar, gråter, hatar. Godnatt.
 
 
Hatar livet! Och nej, jag tänker inte vara någon som bara lägger upp fina redigerade bilder eller skriver långa speciella texter. Så trött på att alla ska försöka vara en viss person. Allmänheten är ju bara en och samma person och det är tragiskt.
 

vid sommarstugan.


Hej Älg.
 Varning! Ät aldrig denna...smakar spya. Bokstavligen!
 
I lördags åkte jag och Robin ut till mitt sommarställe. Kallt men så himla fint! Vi åt pastasallad i solnedgången innan vi åkte hem igen. Väl hemma gick vi hem till Robins föräldrar och kollade på skräckfilm, en klassiker. Så mysigt! 
 
Imorgon börjar en fullbokad vecka, hej stress.
 
 
 

och jag undrar vem som finns där bakom solglasögonen.



Brist i hjärnan, inte i blodet.


Nu blir jag arg och så himla ledsen, jävla doktorer!

Som många av er säker vet har jag gått upp VÄLDIGT mycket i vikten utan att veta varför. Jag har gjort i princip alla prover som går att ta men läkarna hittade inget fel. Hela min familj och jag har trott att det handlade om sköldköteln men läkarna blev arga för att de redan tagit 50 blodprov och resultatet var bra. Detta har pågått i ca 2 år!
Idag tog mamma hem en läkartidning från hennes jobb där det stod om personer men samma problem...att de inte har nån ork till något, inte kan ta in info, tappar hår, går upp i vikt osv. Alla symtomen stämde in på mig. Hur i helvete kan doktorer neka att det är nåt fel när jag gick upp 8 kg på mindre än 3 veckor när man endast äter sallad. Alla skrattar och säger "Isabell anse att du har en depprisson och då kan man må lite dåligt ibland"! Ursäkta??! Och detta händer väldigt många hela tiden, ingen tror på dem!
Ingen trodde på mig heller.

Efter gastroskopi, coloskopi, ÖVC, och alla dessa prov är det EN läkare fixade en telefontid till min mamma. Så nån gång under nästa vecka ringer dom och vi tänker kräva att få göra biopsi eller ryggmärgsprover. Vi är 99,9% säker på hypotyreos! Jag blir så förbannad på alla doktorer som kanske vet om att detta inte kan visas bara genom blodet men inte gör något åt det. FY FAN säger jag bara! Nu är jag lidit i ca 2 år och gått upp ca 40kg, inte okej... Tack för att jag kommer få va en strandad valross på studenten, tack så jävla mycket. Orkar inte!

Som det stod - DETTA HANDLAR OM BRIST I HJÄRNAN, MEN INTE I BLODET!


Middag och spelkväll.

Ikväll har jag Michelle, Jessica, Patricia, Matilda och Frida varit hemma hos Jessica och tagit det lugnt. Vi åt tacos, spelade spel och pratade om allt och inget, riktigt mysigt faktiskt.


you only need the light when it's burning low.

Tog en fika med Rebecca idag annars har jag bara försökt plugga. Har så ont i magen, hata menvärk! Annars är det iskallt och soligt och jag vill bara vår NU! Snart ska jag och mamma handla lite tills imorgon då jag och tjejerna i klassen ska äta middag och mysa hemma hos Jessica. 
 


 

nobody sees nobody knows.

Allt är upp och ner. Jag är förvirrad, stressad och söndertrött. Klarar ingenting just nu känns det som. Har fortfarande inte fått någon psykolog och jag tror inte heller det skulle hjälpa. Jag kan inte förklara och ingen förstår. Jag ska i alla fall få en telefontid med min doktor och jag hoppas verkligen jag får en remiss för biopsi nu.

stress, ångest och kontrollbehov.

 
Jag är SÅ stressad och SÅ irriterad! Låt oss säga att min klass är helt kaos. Vi har letat studentflak i typ 8 månader och tillslut var det jag som fixa flak. Efter många olika åsikter och disskutioner så dög det inte och nu står vi här utan studentflak, igen...
 
Annars har den här dagen bara varit jobbig. Jag har så himla mycket att göra nu i skolan, alla rester och saker som måste göras, samtidigt som man ska må bra också. Går det? Nej. Skolan tar verkligen all min energi just nu och jag vill bara ta på mig min vita mössa och springa ut och skrika "Jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra!"
 

 




 

FreddeGredde.

Jag kan verkligen alla låtar utantill! Lyssnat lite för mycket kanske. Så duktig!
 
 
Alltså 1:58 så likt! Haha, kommer ihåg den "serien".

Only know you love her when you let her go.

Får bara inte nog. Aldrig!

But dreams come slow and they go so fast.

Så här fint var det på våran inglasae ballkong häromkvällen. Jag var ju bara tvungen att springa efter systemkameran! PUSS.

jag tänker aldrig dö nej.

Älsklingen min, finns fan ingen finare!

Only miss the sun when it starts to snow.

Senaste nyinköpta.
Ni som tycker detta är fånigt eller tråkigt behöver ni inte läsa/titta. Jag lägger mest upp dess bilder för att mitt huvud säger åt mig, för att jag själv tycker det är kul att kolla på och för att jag gillar att fota detaljer!
 
 
 
I´m in love! Så snygg.
 
Detaljer:




 
 
 

jag kommer älska dig när jorden gått under.

 
Håkans nya, säher bara ÅH! ♥
Slutade tidigt idag, skönt! Ska snart tvätta massor sedan måste jag verkligen plugga.

There's an old voice in my head that's holding me back.

Det snöar IGEN, buhu! Jag som tänkte "träna" idag, nu ska jag i alla fall möta upp min älskling på en promenad i snöyran! Saknar honom.

ge mig!


It's killing me to see you this way.

Så, vad har hänt sen sist? Skolan är lika ångesframkallande som vanligt, helt seriöst, jag hinner inte med! Nu kanske vissa tänker..."kämpa på, påsklov om 3 veckor" men vet ni vad? Jag kommer behöva plugga hela jälva påsklovet också. Åh stress! Alla som säger att sista året på gymnasiet är slappt kan ju gå och skita ner sig. 






 

red nose day.


norrtälje at Night.

Hej. Jag mår inte så bra just nu. Rent ut sagt. Och ingen förstår mig. That´s all. Hejdå.

it's a cold and it's a broken Hallelujah.

 
Man måste vara fattig för att vara rik.

Man måste vara en idiot för att kalla sig klok.

Man måste vara liten för att vara stor.

Man måste tiga för att vara sann. 
 
Man måste tala för att ha en chans.



only one direction.

Jag måste faktiskt också lägga upp denna, hur söta är de inte??!

Impossible.

Måste se denn!
Detta är en typiskt Isabell-film. Älskar filmer som handlar om naturkatastrofer osv, så spännande men ändå så hemskt. 

fredag 8/3-13.

 
Beautyfreaks - Tävling

Är det här allt som blir så dör jag.

Äter frukost och skriver på hemtentan.
Just! Jag har nu beställt vad jag tror blir min blivande studentklänning. 99 dagar kvar, helt sjukt!


Your mind is playing tricks on you my dear.

En otroligt påfrästande dag idag, av olika anledningar. Efter skolan gick jag till optikern för att kolla mina ögon och fick även ännu mer tabletter! Haha lite komiskt, jag räknade nyss...jag äter 14 tabletter varje morgon! Oh my! Hur som helst. Sedan gick jag hem till Robin och åt och nu sitter jag här med ett öppnat word-dokumänt med överskriften Hemtenta - Islam. Jag orkar verkligen inte! Godnatt.

We used to play outside when we were young, and full of life and full of love.


Ungefär såhär ↑ har min dag sätt ut.
                     

Soon it will be over, and buried with our past.

Känns som att jag har jobbat med projektarbetet hela dagen idag! Imorgon efter skolan åker jag med mina flickor hem till Frida och filmar det sista så jag sedan kan redigera videon till projektet. Åhhh vill bara få att det här klart nån gång! Kaos. 








 

The stairs creak as I sleep, it's keeping me awake.

 
Idag börjar mitt nya (nyttiga) liv. Nu jävlar!
 

So hold my hand, I'll walk with you, my dear.

 
Söndags-ångest idag igen då.
Idag har jag jag och Robin städat, handlat, lagat finmiddag och varit duktiga. Imorgon börjar skolan igen efter sportlovet, mitt sista sportlov någonsin! Sjukt.
 
Jag har så mycket plugg att göra, jag skulle jobba med mina retser undet lovet. Gjorde jag det? Nej. Knappt. Om en vecka ska hemtentan skickas in och jag har inte ens läst uppgiften. Panik! Hej ångest.
 
 




 

Mitt hjärta.

Du

Waving Flag.

Min Lördag:
Plugg, plugg ocg åter plugg...
 
Fastnat på denna, så det får bli min plugg-musik!
K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix 
 
When I get older, I will be stronger


Who will love you, who will fight? And who will fall, far behind?

Så himla fint, men jag kan ändå inte hjälpa att jag fortfarande gillar Bon Iver´s mer!

En kväll i Täby.

Igår var jag och mina tjejor i Täby. Först åt vi kinamat sedan blev det bio, "små citroner gula" riktigt bra faktigt! Om det var bra på riktigt eller för att Sverrir var med är en annan femma. Haha! Den här kvällen behövde jag verkligen! Bara ha det kul med mina fina vänner. ♥

RSS 2.0