svar på tal.

Jag fick just denna (se nedan) kommentar på mitt tidigare blogginlägg och självklart tog jag bort det då jag anser det som skräp då "personen" inte vågar stå för det den säger, men tänkte ändå svara eller vad man ska kalla det.
Skrattar fortfarande.
 
Jag skulle mest vilja fråga NÄR skrev jag att allt bara kretsar runt mig?! Tvärtom. Jag skriver ju nästan enbart om allmänheten, folk som bor i det vi kallar samhälle. Men OM jag hade skrivit om mig hade det ju iof inte varit så konstigt eftersom det är MIN blogg, där jag skriver vad jag tycker och tänker. Sen om personer som skriver anonymt och vågar slänga ur sig kommentarer bakom en dataskärm men som de aldrig skulle våga säga öga mot öga är en annan femma. Ganska patetiskt kan man ju tycka!
 
 
 
 
Får oftas väldigt fina kommentarer men det har hänt någon enstaka gång att kommentarer som denna dyker upp och jag tycket mest det är skrattretande. Gulligt att någon som verkar ha nåt emot mig ändå går in på MIN blogg och tar sig tid att skriva en kommentar. Ganska sött! 
 
Men snälla ni, ni behöver inte vara anonyma eftersom IP-adressen sparas. Min kompis Victor laddade nämligen ner ett program förut så även om du skriver från en annan data hittar den adressen kommentaren är skickat ifrån. Om du störs av något, gå inte in här. Som sagt skrattretande! 
PUSS
 

den här stan drar ner oss till botten av ån.

 
Jag blir så less,arg, ledsen och frustrerad. Jag har under en senare tid verkligen kommit underfund med vilka som verkligen går att lita på och vilka som enbart tänker på att de själva ska må bra. Jag är så jävla trött på Norrtälje. Inte staden i sig, men folket, alla som bor här. Hela Norrtälje verkar kretsa runt status och Volvoraggare. Vem som umgås med vilka och vem som är mest känd för att vara på varenda fest, varenda kväll, var enda helg.Självklart drar jag inte alla över en kant, men i princip alla jag träffas eller umgåtts med...ALLA är likadana!
 
Jag blir så trött på detta. Vart man än går är alla detsamma. Mina närmaste säger ofta "Isabell, du behöver nya riktiga vänner" eller också "Isabell, du är så olik alla andra här och alla du umgås med är egentligen inga bra människor," Jag har varit tvungen att släppa taget och förstå fakta ibland, att folk som enbart får mig att må dålig inte förtjänar mig. Det finns en anledning till varför jag har så svårt att lita på folk och jag har aldrig träffat rätt personer. Man märker hur lite folk faktiskt bryr sig och jag bryr mig tyvärr alldeles för mycket...
 
Jag drömmer om att flytta, att flytta långt härifrån däe ingen vet vem jag är. Helst av allt till Göteborg. Bara lämna den här hålan med ytlighet och som ger mig denna "jagvillintegåutförattjaghatarmänskligheten-känslan". Hur tufft det än låter i mina öron så kanske det är vad som behövs för att kunna börja om och ställa mig på egna ben igen. Jag vet inte. Jag vet inget förutom hur vansinnigt trött jag är på att gå runt ensam på kvällarna i höstregn och inte veta vem jag är samtidigt som jag bara vill sjunka under jorden och försvinna. Jag orkar inte med alla som bor här, jag behöver något nytt, men samtidigt inte för nytt. Jag vet inte. Jag vill bara bort, alla här är likadana.
 
 
Snälla ta mig härifrån.
 
 
 
 
 
 
 

vi var luft, luft och inget mera.

 
 
Pojkar
Jag har sett allt det
Som en gång brann men sen blev kallt
Jag har sett dig som en gång stod längst fram
Och dom som en gång ville skaka min hand
Men dom och jag var aldrig vänner
Nu ser jag
Nej, vi var luft
Luft och inget mera

Men du, du lutade dig mot mig när du var svag
Och jag hjälpte dig igenom dag
Jag var därför dig när du var ensam
Och jag var där för dig när du var ledsen
Du la dig på rälsen
Du var så trött
Du lät tågen ta bekymren

Och det känns som jag gett allt jag kan ge
Ändå har jag inte hittat vad jag letat efter
Jag har varit i alla städer
Letat efter dig

usch.

Just nu är jag bara så himla arg och förbannad. Det är nämligen så att min bästa killkompis är väldigt sjuk, vilket självklart är väldigt väldigt jobbigt. Han som förtjänar det bästa och har gått igenom saker som andra inte skulle klara av. 
Utan att säga för mycket fick jag reda på en sak som gjorde så jävla ont att höra idag... Att en eller flera människor är så jävla fega att de bränner en människa med en cigarett, puttar ner någon i vattnet eller knivhotar. Ja, ni hörde (läste) rätt.
 
Om någon vet något om vem som gjorde detta så tveka inte att höra av er, men jag tror inte direkt att någon vet. Hur som helst. FYFAN VA ARG JAG BLEV! Hur kan man ha samvete att skada en person, sedan att personen mestadels sitter i rullstol gör ju saken bara ännu mer förjävligt. Hur kan man vara så feg att man gör sånt mot en oskyldig människa bara så där? Så iskall och helt utan samvete. Det är bara pinsamt, och jag hoppas verkligen att denna/dom människorna kommer ångra sig som fan sen.
 
Usch, vad arg jag blir! Fega människa/or.
 
 
 

mänsklig värme snälla kom närmre.

 

Dagens frisyr: Utsläppt med en rosett på sidan.
Dagens smink: Maskara, puder, rouge.
Dagens klädsel: Kjol, stor stickad tröja, armé-jacka, converse.

Dagens händelse: Cyklat till sjukhuset på fastande mage för att ta om alla dessa prov. 11 st den här gången.

Dagens planer: Sjukhuset och träffa Robban. 

Dagens telefonsamtal: Mamma.

Dagens humör: Förvirrad, stressad och ont i hjärtat

Dagens jobbigaste: Att läsa alla dessa sms och veta att jag borde flytta och börja om HELT.


TRE FAVORITPRODUKTER:

Min hårolja "Daily oil elixir" från Gliss, Ansiktsvatten från Garnier och Aloe Vera gel.


TRE SAKER DU VILL HA:
Kärlek (inte nödvändigtvis förhållande, men kärlek från alla håll och kanter), nya fina kläder, och att få må bra.


TRE BRA FILMER:
Oj! Dagboken, A Walk To Remember och nån (alla) Disney-filmer.

 

TRE BRA LÅTAR:
Bara 3?!! Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström, Valborg- Håkan Hellström, Mannen i den vita hatten /16 år senare) - Kent.


TRE FAVORITFÄRGER:
Lila, vinröd, och allt annat typ.


TRE SAKER SOM BETYDER MYCKET FÖR DIG:

Min familj, min familj och min familj. Nära och kära alltså.



TRE BRA ARTISTER/BAND:

Håkan Hellström, Kent och Markus Krunegård.

TRE PERSONER DU SER UPP TILL:

Självklart Håkan men bortsett från det får jag nog säga Therese, min mamma och Robban.

 

 


26/9-13.


Ligger i skrivande stund i sängen och kollar på hela Sverige bakar med mamma och syster och äter naturgodis. Imorgon ska jag upp relativt tidigt, måste cykla till sjukhuset och ta ännu mer prover. Måste även fasta då jag inte får äta nåt innan proverna ska tas. 


Jag är en storm från ingenstans.

 

jag håller mig upprätt i din famn.

 

 
 
 
♥!!
 

Regnmoln brukade jaga mig.

Hjärtat svider just nu och jag försöker att andas. Andas in och andas ut. Det är det enda jag klarar av just nu.
 
 

Vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?



Varför? Varför alltid just jag?
Han gör mig så jävla ledsen nu. Med henne?! Hon som gjort så många ärr på mig som aldrig kommer gå bort.
Jag började precis acceptera hela situationen, men nu... Hur kan han? Fan fan fan. Vet inte vart jag ska ta vägen, klara inte av detta igen! Han sårar mig så jävla mycket och ändå saknar jag...fan..! 
Jag orkar faktiskt inte! Jag orkar inte mer nu.

vi vet att allt byts ut, vad som betytt något blir ingenting på en minut, och att alla paradis ljuger till slut.

 
Tack finaste Hanna! ♥ Alltid när jag behöver det som mest.
 
❥ Till Isabell!

Snurra min jord igen för allt vi trodde en gång.

Varför ska alltid helgerna gå så fort?! Kände mest som att jag sovit bort dagarna, men samtidigt så får man det när man är sjuk. Har gått runt med otvättat hår, mjukisar och drickit te efter te och kollat på film efter film mestadels hela helgen.Imorgon är det måndag och jag börjar en ny praktikvecka.
 
Börjar verkligen bli kallare nu. Hösten smyger sig på och det är både trist och så himla fint. Äntligen får man burra upp sig i tjocka stickade tröjor, fota löv i starka färger, klä sig i halsduk och kängor. Sedan har man ju också en anledning till att sitta inne hela dagen med en kopp te och en skitbra film. 
 
 

words don´t come easy.

Första praktikveckan avklarad, 3 åkerstår. Herregud. Men nu kör vi!
Jag har dock gott och blivit dunder förkyld så i (helgen) idag blir det bara att ligga i sängen och dricka te. Så sjukt trött och så sjukt sjuk bara. Mitt huvud väger 3 ton och jag orkar ingenting nu för tiden.
Sedan kan jag ju också passa på att meddela att vissa personer som verkar otroligt nyfikna och osäkra som kolla upp IP-adresser att ifall det någon gång står "Ida" eller "Isa" så KAN det vara jag. Eftersom det automatiskt är ifyllt när jag skriver mitt namn, ibland är jag alltså för snabb och väljer namn som finns med i "listan" istället för Isabell. Så! Take a chill pill.
 
Men gulligt att ni skriver om mig i alla fall. L.o.v.e.
Kul att en liten fråga kan tas på så sort allvar. Vad ska man säga? Haha.
 
 

i fell in love the way you fall asleep.

Dagens frisyr: En fläta på sidan med en rosett i toppen.
Dagens smink: Mascara, puder och rouge.
Dagens klädsel: Stor naturvit tröja med en rosett och öppen rygg, leggings, kjol och converse.

Dagens händelse: Dött av tristess på min praktik, ätit lunch på Antep med "brukarna".

Dagens planer: Nu äta tacos, sen duscha, dricka te och kolla på tv...och sova då.

Dagens vill ha: Fredag om 3 veckor.
Dagens saknad: Kärlek.
Dagens mat: Avokadosallad till lunch och tacos till middag.
Dagens humör: Trött, besviken, presitionsångest, panik, uttråkad och vardaglig typ.
Dagens köp: Bara tuggummi faktiskt.


För du är det finaste jag vet.

(Videor jag filmade från Popaganda och Håkan)
Jag bara ryser. Ler. Gråter. Jag finner inga ord. Han sätter ord på allt. ALLT. Finns inget bärre. Jag grät som fan när jag stod där, bara nån meter ifrån honom och hans texter bara borrar sig in i hjärtat. Herregud Håkan. Jag älskar dig. Berör mig till tårar. Jag kan varje textrad utantill och jag bara ler. Och gråter. Men mest ler jag.

När jag stanna på mitt rum och såg dagarna gå.

(På bilden: Jag och Fanny i lördags på säsongsavslutningen på Club 12)
 
Idag var ju som sagt första dagen på din praktik, gud så trött jag var i morse. Att somna nästan halv 5 och gå upp 7 är ingen bra kombo. Dagen har varit väldigt lång och väldigt seg måste jag säga. Många nya intryck och mycket att lära av. Hoppas på en bättre dag med bättre humör imorgon.
Nu somnar jag, godnatt.
 

Helt ensam och helt själv.









don´t think, drink.

Känner som att jag alltid tidsinställer mina inlägg nu för tiden, men hinner inte annars.
Nu ska jag hoppa in i duschen och ikväll ska jag fuldansa med Hanniboooo! Skål.
 

världens underbaraste bästa finaste Håkan Hellström! <3

 
Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket jag älskar denna människa men det kommer jag inte göra. Allt jag vill säga och allt han betyder för mig går inte att beskriva i ord. Seriöst. Hans texter, ord! Så underbara och självklara att jag inte vet vart jag ska ta vägen. 
 
Han är den som fått mig att stå ut och fortsatt när mörkret kommer och allt gör ont.
Han har fått mig att orka då jag bara velat ge upp och dö. Försökt dö.
Han har gett mig så många lyckorus och jag kan varje textrad i varenda låt utantill.
Han sätter ord på alla mina känslor på samma gång.
 
Håkan, han är fan det finaste som finns när allt annat här är falskt och fel. Jag går inte isär när jag går med dig. Älskar den här mannen av hela mitt hjärt, jag tror faktiskt inte att ni nånsin kommer förstå vad han betytt och betyder för mig!!! Helst sjukt!
 
Håkan du är KÄRLEK.
 
♥♥♥ Håkan Hellström. ♥♥♥
 

i know you don´t believe it, but i said it and i still mean it.

 
 
 Idag måste jag, eller nej, SKA jag bli klar på mammas jobb! Det är ett måste. Så ska laga lite mat snart och sen cyklar jag iväg. Imorgon är det äntligen fredag och på lördag ska jag ut. Hoppas på ett fint avslut på mitt "sommarlov" på måndag ska jag upp halv 7. Herrejisses.
 
 
 
 

Att våga är att förlora fotfästet en stund, att inte våga är att förlora sig själv.

 
 
 
 

tired of feeling empty inside.

 
Upp och ner med hela veckan bara. På måndag börjar jag praktisera och jag är SÅ nervös.
 
 
 

Säg att du är fri till slut.

Dagboken måste ju vara världens finaste fil..! Dör lite.
Idag har varit en dålig dag. Nog om det. Imorgon ska jag på något slags "möte" med poliser osv och de ska prata om branden, sedan ska jag träffa Robban och prata massa skit som vanligt.
(Videor från Popaganda kommer)
 
 

popaganda 2013.

Håkan var bara bäst bäst BÄST!!! Som alltid.
 

fuck ideal.

 

Det tog så lång tid att bli ung.

Bilder från en knäpp utekväll. Hanna och Amanda var här först innan vi hamnade på Salt. Vid 6 på morgonen gick jag hem från Färsna barfota.


RSS 2.0