Förr eller senare exploderar jag.

 
 
Idag gick körningen tydligen väldigt bra, men jag har så svårt med posetiva kommentarer! Tyvärr. Hon blev nästan galen på mig för att jag ALLTID säger emot! Haha. Tycker start i backe är så himla svårt bara! Hate it.
När jag sen kom hem gjorde jag samma sak som alla andra dagar, vilket är: sätter upp håret i en bulle, tar på mig mjukisarna, tar nåt att dricka eller tugga på och slänger mig i sängen med datan.

Jag har varit väldigt ledsen och deppig den senaste tiden. Känner inte igen mig själv just nu bara. Igår/natt somande jag inte förens 6 på morgonen, jag låg bara och grät. Jag kan inte riktigt förklara mig, är inne i en väldigt väldigt jobbig svacka antar jag. Så ja, sovit 2 timmar inatt. Varje natt... Orkar inte detta mer!
 
Därför kanske det blir lite tomt här ett tag framöver. Har körlektion imorgon och på fredag åker jag till Tobbe.
Orkar inte just nu bara.

we fell in love in a hopeless place.

0:20, 0:46, 1:39, 1:50  Dör lite.
 
 
Så fruktansvärt söt och så otroligt duktiga! Jag vet inte om det bara är jag men, herregud!
 

20 fakta om mig.

 

 
1. Jag är 19, fyller 20 i sommar.

2. Jag har 4 tatueringar och vill ha fler när jag får pengar till det.

3. Jag älskar skräckfilmer och Disney.

4. Håller just nu på att ta körkort.

5. Jag har Hypoteros 2, vilket gör att min vikt pendlar.

6. Jag äter medicin för deprission, ångest social fobi.

7. Jag använder linser.

8. Jag vill verkligen lära känna nya människor/vänner.

9. Jag är beroende av converse, har just nu 9 par.

10. Jag älskar Håkan Hellström och Kent.

11. Jag är allergisk mot nötter och pälsdjur.

12. Jag har alltid hatat skolan och att plugga/läsa.

13. Jag älskar att festa och göra galna spontana saker.

14. Mina favoritdjur är säl, panda och minigris.

15. Jag tänker och oroar mig alldeles för mycket.

16. Jag har världens finaste morfar.

17. Mått dåligt större delen av mitt skoltid, men som värst 7:an – 9:an.

18. Jag har ett ärr i pannan och inga halsmandlar.

19. Jag biter på naglarna.

20. Jag hatar: Bananer, djurplågeri, homofober, vikthets, kroppskomplex, könsroller, mobbning, orättvisa, ytlighet, fjortisar, insekter, tidiga mornar, men mest mig själv.


alla♥dag.

Min lilla present till min plutt...
 
...+ 3-rätters. Fick ingen vidare bild på själva middagen men men. Pannacotta är bara för gott!
 
Fick jättesöta saker som jag kan visa sen, men nu måste jag fixa mig för natten.
Usch vad jag inte vill till körskolan imorgon!
 
 
 
 
 

jag är platsen dom aldrig upptäckte.

Finaste.
 
Idag var jag på körskolan, vilket var ett bra tag sen sist. Känna som jag glömt allt nästan, fattar inte hur det kan vara så svårt! Såg nyss "Tjockre än vatten" men jag var inte med denna gången eller, men tror jag kanske är med nästa eller sjunde avsnittet. Börjar i alla fall bli riktigt spännande nu.
Ska ladda in lite suddiga mobilbilder och äta glass nu tänkte jag och lyssna igenom 100%party´s spellista på spotify, haha.
Imorgon har jag teori i 40 min sen vanlig dubbel lektion på körskolan! Längtar inte. 
 
 
 
 

gått och blivit kär i rött hår.

Alltså detta här...hur fint är det inte?!! Alltså absolut inte på mig, men vissa passar så galet bra i det.
Åh alltså. Underbart!
 
 
 

ta mitt skimmer för jag brinner.

Lägger upp bilder från helgen imorgon istället, såg att klockan gått ganska fort. Inatt kommer jag ha svårt att sova, som vanligt, hatar detta. Men imorgon ska jag i alla fall köra igen, får se hur det går, känns som jag har tappat allt verkligen! 

 

 

Nämn 3:

... saker du gör när du har tråkigt: Kollar youtubevideos, äter, lyssnar på musik.

... serier du helst kollar på på datorn: 30 grader i februari, familjen annorlunda, tjockare än vatten.

... favoritfilmer: Oj, bara 3?! Hmm... Björn bröder, a walk to remember, Titanic.

... favoritplagg i din garderob: Mina favorit leggings, någon av mina randiga tröjor, min svarta enkla klänning.

... favoritböcker: Läser knappt. Gillar dock böcker av Katarina Von Bredow, så säger: Expert på att rodna, Räcker det om jag älskar dig och hur kär får man bli.

... saker du gör när du egentligen borde plugga: Kollar bloggar/bloggar, kollar youtube och allt som inte har med pluggandet att göra!

... tre saker du älskar: Mina närmaste, Håkan Hellström, converse.

... nämn tre saker du hatar: Djurplågeri, ytlighet, insekter.


det man inte riktigt kan beskriva i text.

 
Just nu gör det bara ont. När man så jävla gärna vill en sak men vågar inte säga vad. När men tänker och har den där klumpen i magen man inte riktigt kan sätta fingret på varför. Eller jo egentligen kan jag det, jag vill inte vara den som driver på hela jävla tiden. Och jag är trött på att höra en massa falsk skit, folk som inte vågar stå för vad dom säger. Stå upp för er själva för fan! Blir äcklad. Jag har själv fått hört att jag borde ta livet av mig på grund av utseendet, men jag skiter faktiskt i det. Som jag sagt förr KASTA HUR JÄVLA MYCKET SKIT NI VILL PÅ MIG, JAG KAN TA DET! MEN GE FAN I DOM JAG BRYR MIG OM! Så nej inte därför jag är nere, fan vad jag är komplicerad! Men jag vill så mycket med alltid är något i vägen. Vill göra saker, träffa folk, men jag verkar va den enda. Jag behöver träffa nya människor. Men känns som alla alltid undviker. Bara jag som försöker. Nej, jag fattar INTE ens vad jag skriver, och innan detta blir en hel bibel så slutar jag. Nu.
 

It's just a cigarette and it cannot be that bad.

 
Nu har jag "planerat" lite inlägg som ligger i utkastet och väntar, för jag har inte tid nu, Grammisgalan 2012 är igång. Och vet ni vem som vann det två allra första priserna? HÅKAN såklart! Ryser som fan av sådana här galor och typ av program alltså. Man blir så stolt . 
 
När First Aid Kit sjöng nyss kom jag att tänka på att jag har hör att jag är lik en av syskonen (tjejen utan lugg) några gånger, plus att det var en gubbe i Gbg som gick förbi mig och min syster och sa: Kolla där är ju dom från First aid kit!!" Haha!
 
På med Grammisgalan nu alla! Fan vad jag älskar dig Håkan, tänk att en person och hens texter kan betyda så mycket och faktiskt rädda livet på en. ♥
 
 
♥♥♥♥♥
 
 

i´m not looking for a new England.

 
Mina dagar består just nu mest av att ligga i sängen med värkande hals, försöker äta, försöker dricka, den går ner men är jag inte hungrig står jag helst över. Jag bor i mina pyjamasbyxor och använder mina tekoppar flitigt. Nu har jag inte duschat sen i söndags, jag vet, usch, kanske, men SKA orka duscha idag! 
Nu.

silent shout.

 
 
Jag såg dessa ↑ och blev så ledsen, men samtidigt så himla himla varm i hjärtat. Lycka.
 
Jag vill också ha det sådär.
 
Jag umgås inte men många alls just nu, jag kan ha svårt att släppa in folk för att jag blivit sårad så många gånger förr och sedan känner jag mig så olik alla andra i den här staden. Ni som läst "min historia" här på bloggen eller som känner mig vet att jag har haft det väldigt tufft genom mig skoltid. Inte förens i 3:an, sista året på gymnasiet blev allt lite lättare, men allt det försvann lika fort sen efter studenten...och jag lämnades ensam igen. Jag vågar heller inte flytta då jag själv inte är så bra på att ta kontakt med folk. Jag är rädd för människor, även fast jag äter medicin för min sociala fobi vilket har gjort det mycket lättare, så är jag ändå rädd. Jag har önskat mig riktig vänskap hela livet. Det där tajta bandet mellan människor. Jag har nog aldrig haft det.
 
Jag vill också ha dom där starka banden.
 
Vill så himla gärna träffa nya människor! Äkta människor. En person/personer som ALLTID finns där, personer att kunna prata med allt om, personer att lyssna på bra musik/gå på konserter med, personer som får en att skratta när man inte ens vill le, personer som kan gråta i takt med en, personer att fuldansa med lite för mycket alkohol i kroppen en hel natt med, personer att se på fina filmer och dricka tekopp efter tekopp med, personer att cykla barfota med på sommarkvällarna, personer att lyssna på exempelvis Håkan och ha picknick i en park på gräset med, personer man kan skratta tills man får magrutor med, personer som vill hitta på saker och vet exakt precis allt om en och vad man behöver och inte behöver eller vill ha och inte vill ha i olika situationer, personer som kanske värderar saker och ting lika högt som mig och tycker att liknande saker är viktiga. Jag vill ha någon/några riktigt nära. Bara kunna ringa och säga "hej, jag är utanför din dörr om 5 min" eller bli precis lika glad när hen är glad, eller lika ledsen som när hen är ledsen. Vara ett gång. Veta att alla ser oss som VI.
 
Jag vill ha det där.
 

let me know if your heart's still beating.

♥ Happy Valentines Day! ♥
 
 
♥ 5 saker du längtar till just nu?
- Till min hals har läkt!
- Försenat alla♥dag firande med Tobbe.
- Monday Bar Cruises.
- Sommarkryssning - 100% party (kanske)
- Se finaste Håkan i Göteborg i Juni!
 
♥ 4 sanningar om dig själv?
- Jag skriver alltid massa små listor på vad jag ska göra eller köpa osv.
- Jag har 4 tatueringar och vet redan hur min nästa ska se ut.
- Jag står alltid för vad jag tycker, tänker och säger. Tycker jag något är fel så säger jag det, vilket jag älskar för det vågade jag inte riktigt förut. Men nu blir jag mest förbannad.
- Jag vill lära känna "nya" människor!
 
♥ 3 materiella saker du vill ha?
- Vinröda eller marinblå converse.
- Presentkort!
- Söta små klänningar.
 

♥ 2 saker du INTE längtar till?

- Dag 5-7 av läkningsprocessen av min hals, då det ska vara som värst.

- Körskolan och all denna teori!

♥ 1 bra sak idag?

Att mamma kom in med en liten alla♥dag-present till mig. En prickig mugg (har snart alla i min samling) och en fin ask med naturgodis! Längtar tills att jag faktiskt kan börja äta..!

 

Jag opererade mig i måndags på grund av andningsuppehåll och svåra andningsproblem.Och det gjorde/gör jävligt ont! I och med detta så sover jag i princip dygnet runt jsut nu och när jag inte sover eller kollar på film så bloggar jag här. Kanske inte så kul för er att läsa men ett bra tidsfördriv.

 
 

silence is the most powerful scream.

Hur såg du ut för prick ett år sedan?
Såhär: 
 
När vaknade du imorse?

Oj, ingen aning! Jag gick upp vid 08:00 och tog mediciner, sedan somnade jag om till och från, vaknade väl till igen vid 15:30 typ kanske. Haha..!

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
"AJ SOM FAN, kan min hals bara läka snart?!"
 
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Nja, bara för att be Mamma om mer vatten.
 
Vilket humör är du på?

Jag är både glad och ledsen. Glad för att jag längtar till så mycket, ledsen för att jag har så himla ont och för att det känns som om jag aldrig kommer bli frisk igen. Sedan är jag sjukt trött som vanligt!
 
 
Har du ont någonstans?

Ja! Halsen, öronen, huvudet, munnen, magen, nacken. Överallt typ.
 
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

RÄKSALLAD! Har varit sugen på det i en evighet nu, så sjukt hungrig också eftersom jag inte kan äta nåt just nu! Vill ha mat nu!!!

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Fyllde på mitt busskort.
 
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?

Idag? Isf Bloglovin!

Vad ska du göra ikväll?

Just nu kollar jag på film, vid 24:00 ska jag ta medicin och sen lär jag somna bums!
 
 
Vad har du på dig idag?
Pyjamasbyxor / Mjukiskläder.

Och helgen då, hur blir det med den?
Det är alla<3dag men tyvärr är jag tvungen att spendera den hemma i min ensamhet då jag mår säms. Det värsta (dag 5-7) börjar imoegon..! Får fira någon vecka försent i år ist.

fuck you.

 
Fuck vikthets.
Fuck ideal.
Fuck kroppskomplex.
Fuck homofober.
Fuck djurplågeri.
Fuck fattigdom.
Fuck prostitution.
Fuck Rasism.
Fuck könsroller.
Fuck våldtäkt. 
Fuck misshandel.
Fuck narkotika.
Fuck ångest/depression.
Fuck you Putin.
Fuck sexualisering.
Fuck mobbning.
 

the world wont understand.

 
Kan inte äta eller dricka, kan knappt andas. Det gör för ont att svälja och jag är sjukt hungrig. Skulle göra vad som helst för en räksalladj just nu. Vet att uppdateringen blir den sämsta just nu, men jag har ingen energi över huvudtaget, morfinet påverkar mig så ett väldigt konstigt sätt så att säga. Vet kanappt vad jag skriver i detta nu liksom.
 
Nu ska jag kolla på filmen "Vi är bäst" och sedan sova. Imorgon (idag) är jag inne på 4:e dagen, så imorgon börjar väl helvetet antar jag. Detta var det mest onödiga inlägget jag skrivit tror jag, men vad gör det om 100 år?
 

jag var bara halvvägs ner mot botten när jag trodde jag hade nått den.

 
↑ Några bilder från min helg på Club 12. ↑
 
Jag är så sjukt hungrig just nu eftersom jag knappt kan på i mig någonting. Ätit ungefär en halv skål yoghurt till middag men det gör så himla onte att svälja. Måste vänta till 12 för att ta mina mediciner sen ska jag sova. Så sjukt trött. Men vi ses ju här igen imorgon då jag inte har så mycket annat för mig nu 2 veckor framåt.
Är man sjukskriven så är man.
 

min novell.

 

random frågor om mig.

1. Vem är din bästa vän? Finns ingen jag vill eller kan kalla för "bästa vän".

2. Vilken färg har du på dina trosor just nu? Haha, svart/vita.

3. Vilken färg har du på din BH just nu? Vit.

4. Senaste bilden i "mottagna filer"? Haha!

 

5. Vad var det senaste du åt? Yoghurt, får tyvärr inte i mig något annat just nu!

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Haha vilken fråga. Lila såklart!

7. Hur är vädret just nu? Regn, slask och blåst.

8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Therese.

 

9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Leendet och ögonen tror jag. Eller helheten typ.

10. Vad finns till höger om dig? Min tv.

11. Favorit godis? Surt och choklad!

12. Har du några syskon? En storasyster.

13. Längd? 1.70 typ.

14. Hårfärg? Mörkblond/Brun.

15. Ögonfärg? Typ gröna skulle jag väl vilja säga.

 
16. Använder du kontaktlinser? Japp!

17. Favorit högtid? Julen! Men midsommar ärockså fint!

 

18. Favorit månad? Juli!

19. Har du gråtit någon gång utan någon anledning? Har jag säkert!

20. Vilken var den senaste filmen du såg? "We are what we are", väldigt skum film!

21. Favoritdag på året? Julafton, Midsommar eller Nyår.

 

22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Dejt haha! Skulle aldrig göra det, nej!

23. Kan du stå på huvudet? Inte vad jag vet.

24. Kramar eller kyssar? Beror ju helt på. Älskar både och!

25. Choklad eller vanilj? Choklad!

26. Har du tatueringar? Japp, 4 st än så länge!

 
27. Vad lyssnar du på just nu? Annika Norlin (Säkert!)

28. Är du kär i någon kändis? Kär? Det kan jag inte påstå.

 
29. Vilka böcker läser du just nu? Jag läser inte böcker.

30. Piercingar? Bara öronen.

31. Favorite movies? Oj, jag har alldeles för många! Älskar A walk to remember, dagboken, remeber me, titanic, Disney, A.L-filmer och Skräckfilmer! FINNS MASSOR!

32. Ditt favoritfotbollslag? Vem fan bryr sig om sånt. Sverige?

33. Vad gör du just nu? Svarar på dessa frågor, lyssnar på musik och väntar väntar på att morfinet ska avta.

34. Vad ska du göra ikväll? Nu ska jag se klart gårdagens avsnitt av "Tjockre än vatten" som jag är med i. Somnade ifrån det lite igår. Sen ska jag försöka få i mig lite glass och se på "En resa för livet"!

 
37. Hundar eller katter? Beror väldigt mycket på, säger katter nu.

38. Favoritblomma? Liljekonvalj!

39. Har du blivit påkommen göra något du inte får göra? Det tror jag nog!

40. Har du en bästa kompis i det motsatta könet? Nej, eller räknas Tobbe? Haha, men skulle vilja ha!

41. Har du älskat någon nångång? Jo.

 
42. Vem vill du träffa just nu? I det här tillståndet ingen.

43. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Det beror på hur man ser det, men i min klass nej!

44. Har du någon gång skjutit med en pistol? Kanske, kanske inte.

45. Gillar du att flyga flygplan? Gillar gör jag väl inte!

 
46. Höger eller vänster-hänt? Höger.

47. Hur många kuddar sover du med? 2.

48. Saknar du någon? Ja.

49. Hur många bloggar följer du? Alldeles för många!

50. Är det någon på Tumblr som du vill dejta? Har inte tumblr och följer inga där heller så nej!

 

 


vill ha!

 

Where do tears go when they don´t show?

 
Jag lever, TYP. Har somnat ca 20 gånger sedan jag kom hem, morfinet gör mig så sjukt trött så jag bara slocknar hela tiden! Ja, det gör sjukt ont, men det kommer vara värst dag 5-7..! För att citera narkosläkaren "Speciellt dag 5 till 7 kommer du ha så jävla så du inte vet vart du ska ta vägen, bara så du vet!"
 
 
Själva operationen gick väl bra, antar jag. Det första läkaren sa när jag vaknat var "Fy vilka fula halsmadlar du hade!" Haha. Lite komiskt mitt i all smärta. Tror aldrig jag känt mig så full som jag gjorde efter jag vaknat alltså. Skakar och yrar. Kommer somna typ nu...skriver nån annan gång!
 
 

IMORGON SKA JAG OPERERA MIG!

Igår var jag som sagt på Club 12, träffade på Emma igen som gick i min klass i nollan oh sedan träffade man lite annat okänt folk, så kul. Älskar att träffa nya människor! ↓
 
 
Jag har massa bilder att dela med mig av men det får vänta, IMORGON SKA JAG OPERERA MIG! Jag börjar bli sjukt nervös nu, tänk om jag dör? Nä men det kommer göra så jävla ont efter tydligen, sedan hatar jag att må illa vilken jag lär göra av narkosen...! Fan. Vill inte!

i blame coco.

Sitter och lyssnar på I Blame Coco. Coolaste och snyggaste tjejen alltså! Tänk att hon faktiskt gått förbi mig i Gbg efter att jag hade varit på KENTs konsert, på min födelsedag och allt! 
 
 
 
 

Du är en virvelvind av LSD och andlöshet.

Sminket klart, nu ska vi dricka gott. Ikväll blir det Club 12, hoppas det blir kul!
 
 

even trough the darkest days, this fire burns always.

 
Sjuk, sjuk, sjuk..!

Hade ett till teoripass på körskolan idag och imprgon blir det teoripass x2, enda från kl. 08:45 - 16:20. Jag kommer vara helt död imorgon, det kan jag lova! 
 
Jag pratade med Tobbe nyss och det blir troligen utgång på fredag, jag vet att jag är sjuk men jag har hört att det är bra att dricka alkohol då, hur dumt det än låter. Men tror inte det blir så mycket bättre av att sitta hemma, bara jag tar det lugnt så..! Måste bli frisk till operationen!!!
 
Jag har kanppt någon ork till att skriva här längre, denna förkyldningen tar död på mig! Så det kommer nog vara ganska tomt här för ett tag, skriver igen när jag mår bättre eller i helgen. 
 
PUSSAR.
 
 
 

Svart är ingen färg, det är så man känner sig. tom är ingenting, och det var tomt i mig.

 
Idag har varit en otroligt lång och seg dag. Hade 2 teorilektioner idag, först 8:45-10:20 och sen 14:00-15:20 och mellan dessa teoripass pluggade jag. Duktigt? Jag vet! Men det gick väl lite sådär...har blivit sjuk..!
↓ ↓ ↓
 
 
Varför ska man alltid bli sjuk när man inte får bli sjuk?!! Jag som ska opereras snart... HELVETE! Allt blir kaos då, då jag inte får operera halsen om jag är förkyld och jag har redan fixat med allt så jag ska kunna vara sjukskriven i 2 veckor..!
 
 

Snart alla ♥-dag.

 
 
 
 

för att gå vidare måste man släppa taget om sådant man aldrig hade.

 
Lite bilder från min fina helg (↑) som spenderades hos Tobbe. Som jag sa var han hängig så vi var bara hemma och tog det lugnt, han har dock smittat mig nu... Vi grillade även för första gången i år, så jävla gott altså! Vi grillade olika spett och åt det med klyftpotatis och bea, jag bara älskar grillat! Doften av grillad får mig att länga till sommaren, åh. Sedan har vi kollat på Mello, ätit massa gott och myst bara! Helt perfekt. ♥
 
 

no more tears my heart is dry, i don´t laugh and i don´t cry.

 
Kom hem för några timmar sedan, städade på mammas jobb direkt när jag klev av bussen i Norrtälje. Nu sitter jag i alla fall nyduschad i min nybäddade säng (love it) med en stor kopp te och lyssnar på I Blame Coco. Så coolt att hon gick förbi mig i Gbg förut! Hihi.
 
Måste verkligen försöka lägga mig i tid ikväll/natt, ska upp halv 7 typ?!! Usch. Har inte gått upp så tidigt på evigheter! Har 2 teoripass imorgon, så kommer få spendera många timmar på körskolan imorgon..!
Skriver mer när jag har den tiden, nu måste jag skynda mig.
 

i need you to need me.

Sitter i skrivande stund hemma hos knasbollen och väntar på mat. Vi ska grilla grillspett. (?!!) Fråga inte ens, hans idé. Vet inte hur många gånger jag blivit snömulad nu alltså...helt tappat räkningen, men han har fått igen. Hämnden är ljuv och karma is a bitch vet ni. Jag hade egentligen lust att gå ut ikväll men Tobbe känner sig hängig. Gjorde jag också i början av veckan men är bättre nu, hoppas bara inte jag blir sjuk igen nu...ska ju operaras snart..!
Blir väl mys i soffan framför Melodifestivalen (melodifest i valen, höhö..) eller massa skräckfilmer.
 

RSS 2.0