ask.fm/bellobull

Alltså vissa frågor är bara så skrattretande. Haha!
Men fråga gärna! http://ask.fm/bellobull 

så nära får ingen gå.

Sitter just nu och sminkar mig samtidigt som jag kollar runt lite på youtube. Ska snart cykla (ja, ni hörde rätt, cykla!) ner på stan för att uträtta lite ärenden, men tanke på att min plånbok blev stulen i helgen. Ska till polisen och banken osv. Sen blir det säkert en liten tripp på stan också.

 
♦ Måndag: Uträtta massa ärenden på stan. (Polisen, banken, H&M osv)
 
♦ Tisdag: Fixa min data, fixa min nya mobil och kanske åka till sommarstället.
 
♦ Onsdag: 2 dubbellektioner på körskolan.
 
♦ Torsdag: Körlektion, Arbetsförmedlingen och bibblan. Sen åka till Tobbe.
 
♦ Fredag: Utgång eller filmmys.
 
 
Bilder osv från helgen kommer senare när jag har tid!
 
 

I got this feeling down deep in my soul that I just can't lose.

Försöker verkligen blogga så fort jag har tid, men har så himla mycket att stå i just nu tyvärr, så mycket blir tidsinställt. Men såhär har mina senase dagar sett ut:  ↓
 
Onsdag
Var på körskolan vid 8:45 och hade en dubbellektion, sen pluggade jag lite teori och drack tusen koppar kaffe. Sedan hade jag en till dubbellektion och efter det mötte jag upp Ida, så vi satt och plugga tillsammans. På kvällen när jag kom hem körde jag igen haha. Så jag gjorde typ inget annat än att köra och plugga. Så mycket just nu!
 
Torsdag (Idag)
Mötte upp mamma på stan vid 12 tiden, vi kollade runt lite och jag råkade köpa en ny klänning. Men jag kunde inte låta bli, så himla söt! Sen hade jag en dubbel körlektion innan jag tog bussen till Stockholm. Så här sitter jag nu hemma hos Tobbe med hög musik (just nu denna, HAHA mobba mig inte nu..) och väntar på att han ska komma hem från jobbet.
Imorgon blir det äntligen utgång, bästa stället också. Taggad!!!
 
 

fotopromenad i min lilla stad - norrtälje.

Här har ni bilderna från helgen då jag och Tobbe gick en fotopromenad i vårsolen och jag tog med mig min systemkamera. (Nedan är lite av resultatet) Norrtälje är rätt fint ändå, när det är varm i alla fall. Kan det inte alltid vara så? Nu ska jag duscha och kolla film. Imorgon har jag körlektioner i princip hela dagen.

Så här är bilderna:
 

Jag är platsen dom aldrig upptäckte och ett tappat självförtroende.

Godmorgon!
Som vanligt så vaknar jag jättetidigt (för att vara jag) så fort jag faktiskt får och kan sova ut. S.U.C.K. Men nu har jag fått tid till sjukhuset igen iaf så jag ska sova med maskin igen och se hur jag andas när jag sover. Hoppas verkligenen det blivit bättre nu efter operationen!!
 
Om ca 1 timme ska jag (äntligen) till Psyk och efter det ska jag möta upp mamma för att gå till körskolan. Vi ska reda upp lite saker för det har blivit fel med betalning osv. Imorgon har jag x2 dubbellektioner, alltså 4 körlektioner på raken. Blir trött av bara tanken.
 

instagram - bellobull.

 

tyyyp sådär lixom bah.

 
 
 

alla hjältar sänker huvudet någon gång.

 
Nu är mitt rum äntligent rent och städat igen. Har även duschat och bäddat rent i sängen = det bästa som finns!
 
Nu ska jag dricka te och planera veckan, denna vecka är fullspäckad! Kommer bli så tomt att sova ensam inatt också, vilket alltid känns lite jobbigt. Delar med mig av bilder från helgen imorgon eller så. PUSS!

som att inte trivas i staden man bor i men aldrig ta sig där ifrån.

Hej Folks!
 
Tobbe ligger just nu i min säng och väntar på att jag ska blogga klart, haha.
 
Vi kom nyligen hem från Antep där vi åt plankstek till middag, så otroligt gott! Tobbe har varit här sen i torsdags då han inte kunde jobba eftersom vi båda fortfarande är skadade från kryssningen (haha) förra helgen.Tidigare idag promenerade vi runt i det fina vädret och jag har fotat massor med min systemkamera (visar bilderna här sen) sedan tog vi en fika på stan. Samma sak igår men då åt vi på "På G".
 
Nu ska vi se på film och mysa, redan söndag imorgon...
 
 

alla för alla och en för en.

 
KENT släpper ju som sagt nytt album den 30e och jag kan knappt vänta! Dessutom fyllde Jokim Berg år för någon dag sen så jag får väl passa på att säga grattis. Grattis!
 

the book thief.

 
Såg ju som sagt filmen The Book Thief (Boktjuven) igår med mamma. Tycker den var riktigt bra faktiskt, men jag har ju iof alltid älskat "verkliga" filmer och tycker allt från kriget (som i filmen) och naturkatastrofer är riktigt spännande!
Se den! Här har ni trailern.

monday bar spring break cruise 2014.

Här har ni lite av bilderna från Monday Bar kryssningen i helgen, hade så himla kul alltså! Det enda var väl att både jag och Tobbe gjorde illa oss, jag stukade foten och han rumpan. Haha. Vi vet inte riktigt hur allt gick till men fan va ont jag hade. Min fot var stor som en ballong och helt blå (bilderna under) Annars var det superkul och Tobbe fick äntligen se Headhunterz live. Längtar redan till nästa kryss! ↓
 
Här har ni lite bilder på min fot och från dagen vi åkte hem igen. ↓
Haha så svullen och fet!
 

snart snart snart.

 
Kan inte tiden gå lite fortare, i juni står jag där med världens finaste människor i världens bästa och största puplikhav där alla kommit för samma anledning. Håkan. Jag kommer skrika, gråta och dansa sönder mina fötter. Men det gör liksom inget, för just där, just då, gör ingenting ont. 
 

head vs heart.

Förlår men jag lägger ut bilderna från MB imorgon istället. Det har kommit lite jobbiga och personliga saker ivägen, som jag vill reda ut först. Orkar inte just nu bara. Nu ska jag äntligen kolla på Boktjuven med Mamma, dricka te och äta fruitcocktail. Det kan behövas just nu. 
Men vi hörs imorgon!
 
 
 

Och jag vill ha dig för gamla tiders skull.

Kom just hem, är så sjukt trött nu. Delar med mig av massor av bilder från kryssningen imorgon istället! Nu ska jag och Mamma kolla på Familjen Annorlunda och sedan Tjockare än Vatten (som jag var med i, förra avsnittet, hihi.) Jag är helt slut.
 

springa fortare, ångra att jag sprang. inte hinna ångra, bryta ihop. Kravla upp och sen, spring igen.

 
Nu är väskan packad, Monday Bar, här kommer vi!
 

Alla våra ideal kommer från ett rosa åttiotal.

 
 

Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker.

De där drömmarna vi drömde kom från gränsland bortom taggtråden
där skyttegravar grävdes när någon annan byggde landet när vi sov
Nu är vi vakna men vi känner inte igen oss
De har rivit våra gator bränt ner lekplatserna
där vi hängde som barn
Hur långt man än har kommit
är det alltid längre kvar.


la belle epoque.

Som många av er vet så är min absoluta favorit musik genom tiderna H.H och KENT, tror faktiskt inte ni vet hur mycket deras musik betyder för mig. Helt sjukt! I förrgår släpptes Kent´s nya singel och nu längtar jag ihjäl mig till 30e då hela albumet släpps! 
 
Snart kommer jag ha både Håkan och Kent med mig hela tiden, hihi. Berättar mer sen.

Tell me something I don't know, Tell me something I care about.

 
 
Känner väl mest såhär: ↑ Men snart fredag vilken innebär MB.
Nu: körskolan.
 
 

What have I done To fall so hard For you?

Min helg i bilder:
 
 
I fredags mötte jag upp tobbe efter jobbet och körskolan så åkte vi och spelade minigolf. Han skryter hela tiden om att han är SÅ mycket bättre än mig på minigolf, även fast jag visste att jag skulle slå honom lätt! Så kaxig liten skit. Haha. Så, vem vann då? Jo, JAG VANN! Som jag sa, jag är bäst på minigolf gubben! Bara att inse det nu, du har inte en chans.
 
 Nästan hela lördagen låg vi i soffan och kollade på film, förutom en promenix fram och tillbaka till affären osv. Vi såg bland annat The Impossible, som jag redan sätt men jag bara älskar den typen av filmer! Handlar om en Tsunami!! Åh. Innan det såg vi på Eden.
Vi såg också en verklighets baserad film som hette 3096 dagar, samma sak här...jag ÄLSKAR verkligen filmer som är baserade på verkliga händelser! Fatta att vli kidnappad och bara helt instängd i ca 8 ÅR, sjukt! SE DESSA säger jag bara!!!
Tryck bara på länkarna för att komma till trailer till alla filmerna.                         
Så himla soligt och fint vårväder just nu också, jag bara ler. Allt känns liksom lite lite lättare just nu. Nu ska jag plugga lite körkortsteori. Godnatt alla fina, ledsna, glada och ensamma.
 
 

Nu har jag bänkat ner rumpan i sängen efter en behövligt lång dusch. Haft en super-duper-mysig helg hos Tobbe, men tänkte berätta mer om det imorgon istället...jag känner mig väldigt arg och irriterad just nu bara så jag tror det blir bäst så. Imorgon har jag körlektion igen och jag måste verkligen fråga om planeringen då, allt är bara så rörigt just nu. Men som sagt, skriver mer om min helg imorgon när jag kommer hem.
 
 
Juste det. I lördags var det ju den internationella kvinnodagen också. Vi är bäst!!! 
Vilket egentligen bara visar ännu mer hur dålig jämnställdheten är iof. Jag har iaf en fint armband.
 
 
3 saker

.. jag blir glad av 

Bra musik, presenter och fina människor. 

.. jag blir ledsen av

"Dåliga" människor, orättvisa i alla dess former och samhällets snea syn på saker och ting.

.. jag tar illa upp av

Om någon kallar mig känslokall då jag egentligen nog bryr mig alldeles för mycket ibland, påpekar ens utseende på ett negativt sätt och när jag får höra att jag har det bra. Jag har det ganska bra nu ja, men jag har gått igenom et helvete allt för många gånger och jag tror inte det slutar här än..!

.. som gör mig förbannad

När folk inte vågar säga ifrån och aggera när de hör/ser något som är fel, folk med alldeles för bra självförtroende som försöker trycka ner andra för att själva må bättre och ORÄTTVISA (= ojämnställdhet, djurplågeri, sexuellisering, ideal osv.)

 

 
 
Nu ska jag kolla vidare på American Horror Story, alltså jag bara älskar Violet (på bilden ↑) och dricka vaniljte i sängen. Imorgon är det gasen i botten som gäller.
 

 


JAG HAR LOVAT OCH GLÖMT, FÖRLÅTIT FÖRDÖMT, FÖRSENT FÖR ATT ÅNGRA MEN TID NOG ATT TÄNKA OM OCH LEVA MED DET.

Hola folks!
Imorgon är det äntligen fredag och jag har så sjukt ont i ryggen  Haha. Hur som helst. 
 
 
Så vad har jag gjort idag? Jo, jag har:
♦ Försovit mig.
♦ Ätit toast till brunch.
♦ Sprungit till körskolan med The Knife i hörlurarna och vårsolen i ansiktet.
♦ Äntligen fått lite vårkänslor!
♦ Kört bil, blivit arg, fått beröm.
♦ Pluggat, blivit arg, fått beröm.
♦ Ätit god mat i form av kyckling.
♦ Övat uppfång och start i backe i en jävlig backe.
♦ Kollat på American Horror Story. (Jag är lite fast just nu)
 
Nu ska jag tvätta bort dagens smink, byta om, koka te och kolla på American Horror Story.
Imorgon har jag körlektion tidigt på morgonen, sedan åker jag till Tobbe. Vi ska nämligen spela golf när han slutat jobbet, haha. Lycka till Tobbe säger jag bara, jag äger på minigolf!
 

Jag är ett tappat självförtroende - Jag är platsen dom aldrig upptäckte.

♥ KENT släpper nytt album 30 april och jag är typ super-duper-mega-pepp!
♥ Jag ska se Håkan i Göteborg om 94 dagar.
 
 
Too much information:
 
Vad har du på dig? - Just nu har jag på mig, mjukisar, randig tröja och tjocka strumpor.
Har du någonsin varit kär? - Ja.
Någonsin haft ett hemskt slut på ett förhållande? - Alltså vad menas med hemskt? Men ja, för mig i alla fall...
Hur lång är du? - Ca 1,70.
Hur mycket väger du? Vet inte exakt och tänker inte ta reda på det heller.
Har du några tatueringar? - Ja! Fyra stycken, har redan planerat flera!
Har du några piercingar? - Nej, bara hål i öronen.
Favoritserie? - O.C, Skins, 30 grader i februari, Prison Break, Tjockare än vatten (bara för att jag är med, haha), American horror story. Om alla dom nu räknas som serier.
Två Favoritband? - Oj. The Kooks och KENT!
Någonting du saknar? - Thailand, sommaren (Björkö), Tobbe, Håkan och att vara liten.
Favoritlåt? - Denna, alltså Of Monsters And Men – Little Talks, men sen självklart allt med Håkan och Kent!
Hur gammal är du? - 19, fyller 20 (herregud?!!) i sommar.
Stjärntecken? - Lejon. (rawr..)
Favoritcitat? - Har några stycken men ett är "man måste dö några gånger innan man kan leva" - (H.H)
Favoritfärg? - Lila kanske-
Hög eller låg musik? - Hög?
Vart går du när du är ledsen? - Går ut eller gömmer mig i sängen.
Hur lång tid tar det för dig att duscha? - Olika, kanske 20-30 min.
Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen? - Behöver typ 1 timme iaf..!
Någon gång varit med i ett fysiskt bråk? - Ja, om man nu kan kalla det så.
Har du några rädslor? - Spindlar (alla insekter), ormar, trånga utrymmen, galna hundar, mänskligheten.
När var senaste gången du grät? - Förra helgen.
När var senaste gången du sa att du älskade någon? - Igår tror jag.
Meningen bakom ditt Youtube-namn? - Haha mitt eget för och efternamn bara.
Senaste boken du läste? - Körkortsboken, HAHA.
Senaste serien du såg på? - Tjockare än vatten.
Senaste personen du pratade med? - Pappa.
Vad är din favoritmat? - Grillat, lax, avokadosallad, mammas köttfärssås osv. Finns mycket!
Ett ställe du vill besöka? - Thailand igen då! Annars typ Grekland eller liknande.
Senaste stället du var på? - Eh? Jag körde nyss till affären.
Gillar du någon just nu? - Ja!
Senaste gången du kysste någon? - I helgen.
Senaste gången du blev förolämpad? - Minns inte. Var väl antaglig nån på ask, anonym SÅKLART!
Favoritgodis? - Surt, choklad och rostad majs.
Favoritsmycke? - Hmm det armbandet jag alltid har på mig kanske. Annars klockan från farmor eller mitt halsband med en guldklocka på.
Senaste låten du sjöng på? - Joy Division – Love Will Tear Us Apart
Vad finns till höger om dig just nu? - Våran öppna spis.
Vad ska du göra nu? - Kolla på "IRL" och äta rostad majs.

jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig, om du leker med mig.

Nu i helgen var jag hemma hos Tobbe igen. På fredagen efter att han slutat jobbet så bestämde vi oss för att gå ut. Vi gick till ett ställe som hette ACE, jag har varit där en gång för länge sen också men minns inte riktigt hur det var då. Men fyfan va kul det var! Seriöst, helt klart bästa utestället just nu. BRA MUSIK, bra människor, allt! De spelade Håkan, Markus Krunegård, Parken, Rebecca & Fiona och massa bra liksom. Den enda klubb jag varit på som bara spelat bra musik och det gjorde mig så glad och bara så himla taggad! Träffade massa trevligt folk och skreksjöng med dom, haha. ÅH!

Hela lördagen spenderades i soffan och i sängen. Vi kollade på film efter film och tog det lugnt.
Saknar honom redan. Nästa gång vi ses ska vi troligen spela minigolf. Haha jag äger på det, så du har inte en chans Tobbe. Ledsen, men så är det!

Tänkte på en sak också. Jag använder ju typ alltid kjol eller klänning tillsammans med leggings, converse/Dr.Martens, och typ en rosett eller liknande i håret. Sådär lagom bekvänt liksom.
Här är de 2 kjolarna jag gillar och använder mest ↑ men jag vill ha fler. Inga som sticker ut men bara vanliga, lätta och söta kjolar till vardags. Jag har insett att jag har otroligt mycket kläder, men jag hinner/glömmer liksom bort att använda allt!
Ge mig tips på enkla kjolar eller klänningar tack.
 
 
 

Jag är en storm från ingenstans, Jag kan krossa ditt hjärta.

 

95 dagar kvar!

 

RSS 2.0