Instagram - bellobull.




bråvalla video!

 
Del 1 - hittar du HÄR
&
Del 2 - hittar du HÄR!

det är klokare att gå sin egen väg, än att gå vilse i andras fotspår.

♦ Blandade bilder från blandade tillfällen, helt enkelt! ♦
 
Jag mår sämre än sämst just nu. Vet inte vad det är för fel på mig, börjar misstänka Borderline.
Jag kan inte förklara varför jag mår som jag gör, det går upp och ner. Jag är så psykiskt ostabil och vet snart inte om jag orkar mer...

bråvalla 2015 ♥ del 2.

Bästaste Silvana Imam! ❤ ♀
Lars Winnerbäck som sätter ord på ens känslor.
Finaste bästa älskade KENT! ♥
 
Hur ska man beskriva Bråvalla nu då? Jag sammanfattar allt i ord:
 
KENT, solbränd, asvarmt, Lars Winnerbäck, langos, Silvana Imam, alkohol, svinkalla nätter, svinvarma mornar, Zara Larsson, svettigt tält, KIR, lyckorus, fett hår, smuts, lera, Robbie Williams, vidriga bajamajor, Calvin Harris, beer-pong, Dada Life, dans, ramla i leran, Beatrice Eli, stank, Norlie & KKV, ljummen cider, varm kir, SOL, äckligt folk, trevligt folk, vurpa, Rebecca & Fiona, värkande fötter, skratt, äckligt, skrik, svett och tårar.
 
Typ så! SÅ äckligt, men SÅ fint. Bästa KENT, fan vad jag grät! SÅ värt.
 

Svart och svår.


collective haul & om bloggen.

 
När detta inlägg kommer upp är jag fortfarande ute på landet!
 
Ville bara be om ursäkt (eller snarare förklara) för att min blogg är ganska...ointressant, eller vad man ska säga, just nu. Grejen är att jag har mycket jag vill skriva och många bilder och texter jag vill dela med mig av, men allt ligger fortfarande bara i "utkast" och väntar. Istället slänger jag upp slarviga inlägg med tråkiga dåliga vardagsbilder..!
 
Det enda jag kan säga och skylla på är mig. KAOS i hjärnan & vardagen = Kaos på bloggen.

mitt hjärta är ditt att förstöra.

- Blandade bilder från kameran som glömts bort. -
 
Ville egentligen mest säga att jag ska ut till sommarstället! Ska snart åka och hämta upp Tobbe och hans mamma med bilen, sen ska vi hadla innan vi kör vidare mot sommarstugan.
 
Varit väldigt nere idag och dagen har mest bestått av tårar så det ska bli så skönt att komma ut på landet och bara vara! 
Vi hörs när vi hörs helt enkelt.

wtf?!


bråvalla 2015 ♥ del 1.

♥ Älskade älskade KENT! ♥
 
Kan inte fatta att när man trodde allt var slut, så kom dom tillbaka och spelade min absoluta favoritlåt. Fan vad jag grät! Världens bästa Kent. Jag bara ler! ♥
 
 

Let the rain wash away all the pain of yesterday.

♦ Blandade bilder från blandade tillfällen, helt enkelt! ♦
 

tre nya videos!

Här har ni 3 relativt nya videos. Följ gärna min YT-kanal HÄR, så missar ni inget som jag lägger upp!
 
Tjo! Jag är hemma hos Tobbe just nu. Jag åkte hit spontant igårkväll för att jag mår så dåligt av att vara hemma just nu. Behövde komma ifrån...allt.
 
Nu ska jag sätta mig och redigera yttligare några videos. Jag får ju passa på nu när jag har tid, snabbare internet och när det ändå regnar ute liksom!
PUSS.

1,5 år med dig! ♥

 
♥ Idag firar jag och min älskling 1,5 ÅR. (Eller snarare igår, eftersom klockan är 1 på natten..) Det är SJUKT vad tiden går fort. Dessa år, månader, och dagar med dig har varit dom bästa.
 
Jag älskar dig Tobbe! ♥
 

Doing what you like is freedom, liking what you do is happiness.

 
Denna dag har endast bestått av magont, ångest och utmattning. Jag har bara varit hemma och fixat, rätt skönt ändå. Jag har städat, redigerat videos, handlat och tvättat upp alla badkläder. Så nu är allt tvättat och rent till nästa färd mot sommarstugan! 
 
Jag har haft huset för mig själv eftersom mina föräldrar är på Gotland, jag bara älskar det! Men imorgon får jag äntligen träffa mitt hjärta igen. Annars då? Så jävla skönt med semester!! 
 
 

☼ It's Spring/summer Time Tag! ☼

Frågorna:
1. Dina 2 must-have sminkprodukter i vår/sommar? Puder & concealer.
2. Favorit parfym/bodymist? Have Fun, Midnight Dare eller Coconut Passion från VS.
3. Någon vår/sommartrend du ser framemot detta året? Har inte sån koll på sånt men...pastellfärger kanske!
4. Favoritoutfit/plagg i vår/sommar? Slapp klänning och Vans eller typ något blommigt sött linne, kjol och låga converse!
5. De ultimata vår/sommar skorna för dig? Vans och låga convere! (Se ovan)
6. Är du en vårstädare? Inte direkt.
7. Äter du mjukglass? I sånna fall, vilket strössel har du helst på glassen? Helst INGET strössel alls!
8. Vad ska du göra på påsklovet & sommarlovet? Har inget av det då jag inte går i skolan längre. Men i sommar ska jag kanske jobba, sedan vara ute på sommarstället, sola, bada, åka båt, grilla, äta gott, och kanske åka på festival eller till Gbg. SOMMAR KOM NU!
9.Vad tycker du är det bästa med våren/sommaren? Värmen/solen då man blir mindre deppig och allt man kan göra liksom! Allt blir så mycket roligare, och även lite lättare på sommaren.
10. Vad tycker du är det sämsta med våren/sommaren? INSEKTER, helt klart! Alla dessa bin, myggor och fästingar...Fy!

För ingen kan torka tårar som inte rinner.

VARFÖR FOLK ÄR SÅ STRESSADE & PRESSADE I DAGENS SMHÄLLE:
 
Begränsat liv socialt. Idag, vad jag lagt märke till, umgås man inte på samma sätt som man umgicks när jag var yngre. Då satt man inte och smsade eller chattade på facebook, utan man ringde från sin hemtelefon och sen hittade man på något. Men idag umgås man via telefoner och datorer väldigt mycket. Det gör att ens sociala liv blir rätt begränsat och det leder till social fobi som sen leder till panikångest. Social fobi är otroligt vanligt, det är något dom flesta ungdomar går igenom men oftast växer det bort av sig själv, men i dagens samhälle när tekniken har tagit över så pass mycket så utsätter man sig inte för sociala situationer på samma sätt - vilket leder till att sociala fobin eldas på och hjärnan får för sig att det är livsfara vilket gör att man får panikångest.
Stress. Är man under press och stress länge, så säger kroppen tillslut ifrån. Många gånger genom att säga åt alla system i kroppen att fly för sitt liv - dvs panikångest. Det kan bero på skolan, media, jobbet... Stress rent allmänt! Att vara stressad under en lång tid är inte bra. 
 
Media. Både ungdomar och äldre är ständigt uppkopplade till media och ser hur lyckliga alla är, alla modeller, jämför sig med andra, pengar osv - även fast verkligheten egentligen inte ser ut så! Men det blir lätt att man glömmer bort att bakom varje blogg, instagramkonto, facebookprofil - så finns en helt vanlig människa med vanliga problem. Det tänker man inte på, utan man tänker bara hur misslyckad man är och känner att man inte duger och blir stressad och mår skit över det.
Näthat. Idag tror jag faktiskt att mobbningen sker mer över nätet än i skolan. För det är så himla lätt att trycka ner någon idag. Det är bara använda sig utav sociala medier eller skicka ett sms. Det går att mobba någon hur lätt som helst, fast personen sitter hemma. Man är inte trygg någonstans längre. Att ständigt bli nedtryckt och hatat, leder såklart till en dålig självbild och så fortsätter det åt den riktningen. 
 
Bostadsbrist. Ungdomar vill flytta hemifrån, men kan inte det då det är bostadsbrist och det man hittar är svindyrt. Vilket leder till att man måste bo hemma och känna sig misslyckad för att man är 20-30 år och inte kommer någonstans.
Arbetslöshet. Det är jättesvårt att få jobb idag. Oavsett om du har en utbildning och toppbetyg. Dom jobb som finns kräver ofta "erfarenhet", men hur ska man kunna få erfarenhet om man aldrig ens får pröva på? Går man arbetslös länge så tappar man såklart självkänslan och självförtroendet och känner sig misslyckad för att ingen vill anställa en - oavsett ens ålder. Det skapar även en stor oro om man bor själv eller har en familj att försörja och så får man inget jobb. Vilket kan påverka barnen väldigt mycket också! 
 
Dålig hjälp. Sjukvården rent allmänt är väldigt dålig på att hjälpa till. Man får ofta ett dåligt bemötande, som att man är en liten gnällspik. "Äh, ta lite antidepp så blir allt bra." - Men antidepp löser inte allt och om många skulle få den hjälp dom egentligen behöver, så hade dom aldrig ens behövt börja med tabletter! 
 
Denna "lista" såg jag på Milinas blogg och jag tyckte den stämde så himla bra så jag var tvungen att lägga ut den på min blogg också.Det är ju så himla sant!!
 
Inte konstigt att man känner sig stressad 24/7 när samhället är som det är idag..!
 
 

conceal don't feel.

Tänkte bara säga att jag är som mest aktiv på min instagram nu för tiden, så följ gärna mig där!
@bellobull
 
NattiNuffsan.

Hundvakt, kattvakt, husvakt & bubbelbad.

Här sitter jag och chillar med kissarna. Helt ok! 

Jag är föresten i Tumba just nu. Är hundvakt, kattvakt och husvakt tills på söndag. Hur mysigt som helst! 


Igår kväll badade vi bubbelbad. Så himla mysigt när det var lite kyligt ute och samtidigt sitta i ett varmt bad och dricka rosé! 

"Här ligger vi och spaar, nu är ni avundsjuka va?" 


Semester!



Nu har äntligen även jag semester!
Vädret kunde ju varit finare men men, hoppas det blir bättre snart så vi kan åka ut till Björkö igen!! 

Slutade jobbet kl. 14:00 idag och cyklade sedan hem i spöregn. Imorgon ska jag hem till Therese (min syster) och fira henne eftersom hon fyllde år i tisdags. Grattis igen! 🎉🎁🎈

ingen ork - ingen tid.

Jag har bara ETT ord för denna dag...Kaos.
 
Jag förstår inte hur en sån liten sak som att byta ut foton i mina fotoramar på min fotovägg, kan bli en så jobbig sak! Det blir för mycket val och tar för mycket energi som min hjärna inte klarar av (i nuläget). Jag får panik!
 
Jag har stora lådor fulla med olika sorters foton. Jag fotar allt och detta är foton från hela mittt liv... Stora, små, svart/vita, polaroid, "ska till Björkö-foton" osv. För er låter säkert detta jättetöntigt, som en skitgrej, men faktum är att för MIG blir det kaos i huvudet. Jag vet inte om det är frågan om en diagnos, men jag kan verkligen inte förklara! Det blev för mycket, för många kort och för lite kontroll.
Allt slutade med att jag rivit ner hela mitt rum (tavlorna) och fick ställa tillbaka allt så som jag hade innan. Vilket jag inte minns.
Där står jag just nu och jag hatar mig själv för att känna SÅ starkt för en SÅ liten skit-sak.

det här med att vara hundvakt.

För någon vecka sedan var jag hundvakt åt dessa sötnosar! Ägarna hörde av sig till mig igen och självklart ställer jag upp!!! Älskar att vara hundvakt! Älskar djur över lag! Älskar dessa små voffsingar! ♥
 

summertime sadness.

Läste precis på Evah´s blogg att när man är född kan spegla hur man mår! Jag är född på sommaren och detta stämde verkligen precis in på MIG:
 
♠ "Föddes du på sommaren är det högre risk att du har kraftiga humörsvängningar med tvära kast mellan lycka och nedstämdhet."
 
Jag har väldiga humörsvängningar! Jag kan vara glad ena sekunden och nästa sekund gråter jag i ren panik och ångest. Jag vill inte påstå att jag tror på sånt här men just detta, det stämde fakriskt bra. Även om det finns MÅNGA andra faktorer såklart!

Att våga är att förlora fotfästet en stund, att inte våga är att förlora sig själv.

Tror ej jag lagt upp dessa videos på bloggen. Om du inte vill missa något jag lägger upp, så följ min Youtubekanal HÄR! Natti. 

fighting animal testing.



Midsommar 2015.

(Några bilder från årets Midsommarfirande ute på Tyresö med min + Tobbes familj!) ♥
 
För ungefär 1 timme sedan var jag och hämtade ut ett paket på posten, sedan tankade jag. Sedan dess har jag bara packat och duschat (spelar ingen roll hur mycket man duschar, blir ändå svettig igen direkt efter..)
Just nu väntar jag på att Tobbe ska ringa, då ska jag möta upp honom med bilen för att köpa sallad och sedan åka ut till mitt sommarställe. Jag bara ÄLSKAR att vara där, speciellt i denna värme.
 
Förhoppningsvis blir det årets första dopp också!!!
 
 

bra usa!

 

Guldtuben 2015 - del 2.

1. Jag & Linda. (Soverylinda) − 2. Jag & WIlliam Spetz. Världens goste kille!
3. Jag & Valter Skarsgård. − 4. Jag & Simon Lusetti.
1 & 2. Jag, Wilma (Wilmasbeauty) och Emil.
3. Anty, Jag & Keela − 4. Jag & Jocke (Hejainternet).
1. Jag & Manfred. − 2. Jag & Sara (Sarasongbird).
3. Jag & Felicia. − 4. Jag & Lovisa. (Lakidoris) Här fick hon precis mitt brev.
5. Jag & Michael (Eller som han kallar mig "Feminist-Håkan-Hipster-kompis") ♥ − 6. Jag & Big Steve (From England).
1. Jag & Mikael (Pojkendrömmer) − 2. Jag & Sacha Rikardsson.
3. Jag & (vackraste) Daniel H. − 4. Alla. ↑
− Me, myself and I. −
 
Från Röda Mattan:
 
Här får ni dom sista bilderna från Guldtuben 2015. Som sagt:
Bättre sent än aldrig!
 
(Blir ingen video tyvärr, trots att jag filmade, mitt redigeringsprogram tar död på mig..)
 

Guldtuben 2015 - del 1.

 
Förlåt, förlåt och förlåt. Jag vet, jag är sämst på att blogga. Tiden räcker liksom inte till! Här får ni i alla fall bilder från Guldtuden 2015 som jag var på i maj (jag vet, alldeles försenat..) Det kommer en del 2 om någon timme eller så, med lite roligare bilder som jag tog tillsammns med olika Youtubers.
Så koll utkik!
 
Men bättre sent än aldrig, right?

så sjukt egentligen.

 

RSS 2.0