♦ två nya & dagens planer. ♦

 
 
Här har ni mina 2 senaste videos på kanelen.
Nu: Sjukgymnasten och få akupunktur igen, efter det åka till Ö.B en snabbis och sedan har jag massor att göra här hemma! Måste hinna spela in en video också. Fan.

mamma. ♥

♥ Jag älskar dig. ♥

sluta påpeka folks utseende & allt om min vikt!

 
I denna video tar jag upp ett viktigt ämne. Det här med att hata/kommentera folks utssende och kropp, och jag berättar även min historia om varför jag gått/går upp i vikt!
 
I DETTA INLÄGG skrev jag mer om det här med utseende och kropps -och skönhetsideal.

kroppsinspiration! #bodypositive

Ingen har rätten att döma/kommentera/bestämma över ditt utseende och din kropp.  ↓
 
INGEN har rätten att döma ditt yttre. INGEN har rätten att påverka hur du ska se ut. INGEN har rätten att säga att du inte duger eller ser ut på "fel" sätt. INGEN har rätten att dra förutfattade meningar utan att veta vad som ligger bokom. INGEN har rätten att bestämma över ditt utseende förutom dig själv. INGEN har rätten att kommentera och klanka ner på någon som inte ser ut som normen.
 
INGEN!
 

Tips: Läs DENNA artikel. viktigt och sant!
 
 

04:08.

Blir så trött på mina jävla sömnproblem... Försöka sova för 10de gången eller dygna inatt igen? Det är frågan..!daily vlogg - hundvakt.


det kallas för social fobi.

 
Orkar inte.
 
Folk förstår uppenbarligen inte vad social fobi innebär... Om jag ska lära känna en person så tar det tid. Vi tar Tobbe exempelvis, i början vågade jag knappt säga ett ord till honom men ju mer tiden gick och ju mer vi träffades (ofta) desto bättre blev det. Nu när jag är bekväm med honom så kan han knappt få tyst på mig.
 
Därför är det så jävla jobbigt för mig att träffa nya människor, men JAG VILL! Men folk verkar tro att social fobi går över av sig själv, men NEJ, man måste öva, öva och öva! Men att träffa mig endast EN gång och sen bilda sin uppfattning om hur jag är som person går inte
 
Jag är inte blyg, jag är inte tillbakadragen och tråkig EGENTLIGEN. Inte för att det är nåt fel med det men det är så jobbigt när folk dömer en direkt utan att veta om vad jag gått och går igenom!
Fan.
 
 
You shout it out,
But I can't hear a word you say
I'm talking loud, not saying much
I'm criticized but all your bullets ricochet
You shoot me down, but I get up

#ingamen

Jag har skrivit under, gör det du med! Du skriver under HÄR och där kan du även läsa mer om #INGAMEN.

Jag ska aldrig ta skit igen, Jag ska bara vara mig själv.

 
När jag tittar in i ljuset ser jag pusslet som vi lagt
och då faller alla bitarna på plats
Och när jag hör dem säga orden som de många gånger sagt
Så många gånger så man nästan tror på allt
Nä, jag tittar inte ner mer
Jag tittar upp mot himlen
Så, finns det nån här, finns du ens
För, idag ska de höra sanningen
Jag ska aldrig ta skit igen
Jag ska bara vara mig själv
Ba, ba, bara få va mig själv
Jag ska bara vara mig själv
Ba, ba, vill bara få va mig själv

De alla gånger man har väntat på att dagen ska ta slut
men alla orden följer ändå med en hem
Tror att man kan vänja sig och kanske kan stå ut
men jag ska aldrig mer titta ner igen
Nej, jag tittar inte ner mer
Jag tittar upp mot himlen
Så, finns det nån här, finns du ens
För, idag ska de höra sanningen
Jag ska aldrig ta skit igen

amning, en helt naturlig och fin grej!

Detta skrev Evah och jag kan inte annat än att HÅLLA MED!

 


 

"Om du nu tycker det är så jobbigt, vänd dig då åt ett annat håll eller gå någon annanstans så länge.  

Amning är ett väldigt väldiskuterat ämne och jag blir riktigt förbannad när människor tycker att det borde förbjudas att amma på offentliga platser så därför tänkte jag göra några svar på tal gällande konstiga kommentarer jag läst och hört angående detta.

 

Hur långt ska vi dra detta om ammande mammor ska behöva låsa in sig på toa? Ska vi be människor som har byxorna alldeles för långt ner så man ser brevinkastet låsa in sig på toa?

Ska vi be människor som är för fula för vår smak att äta sin mat på toa? Om jag finner dig störande, obehaglig, äcklig eller vad det nu kan vara, tar du då med din mat in på toa och äter den där? För om du inte gör det för min skull, varför ska den ammande mamman göra det för din skull?

Snälla, tänk till lite innan du yttrar dig och var vänlig respektera ammande mammor! Du behöver inte tycka om det, men du behöver heller inte klaga. Alla har rätt att äta, vare sig vi är barn, vuxna, gamla, korta, tjocka."

 

 

1. "Men du kan väl amma innan du går hemifrån?" 

Vet du hur ett barn fungerar? Vissa barn kan faktiskt bli hungriga redan efter en timme och behöver då mat. Även om mamman precis gett sitt barn mat så kan barnet behöva mat innan de kommer hem. Du vet väl också att saker kan dra ut på tiden när man är på offentliga platser? Det är köer, man kanske träffar en bekant som man pratar med och även om man planerat att gå hem inom två timmar så kan saker dra ut på tiden.

 

2. "Men snälla, du kan väl gå in på toa och amma istället!"

Jaha, så du tycker att mamman ska sitta i bajslukt och ge sitt barn mat och uppta toaletten när någon kanske behöver in? Du kommer ju ändå klaga sen om det är du som behöver in och det är upptaget. "Herregud, att sitta på toa och amma när jag behöver bajsa. Har ni ingen skam i kroppen?" Blir du någonsin nöjd kan jag undra? Mamman kanske själv äter, hur hygieniskt är det att ta med sig tallriken in på toaletten, eller ska hon vänta tills barnet ätit klart och hennes mat blivit kall?

 

3. "Jag skulle aldrig amma mitt barn offentligt!"

Okej, så om du är på stan för att du måste köpa lite nytt till din bebis och din bebis blir hungrig men bebisen tar inte emot flaskan. Det finns inte någon toalett i närheten och det finns inget amningsrum, vad ska du då göra? Ska du gå runt med en skrikande bebis och plåga din unge? Säger du till ditt barn: "Nej Gösta, mamma får inte ge dig mat offentligt så du får gråta tills vi är hemma sörru!"?

 

4. "Men det är obehagligt att se folk dra fram sina bröst ju!"

Exakt VAD är så obehagligt med detta? Det är ett bröst och ett barn som får mat, vad får dig att bli så äcklad och få sådana obehagskänslor av detta? Om du nu tycker det är så jobbigt, vänd dig då åt ett annat håll eller gå någon annanstans så länge. Det är ju faktiskt oftast lättare för dig som klagar att flytta på dig till ett annat bord exempelvis än för mamman att krångla fram och tillbaka med ett gråtande barn, vagn, bröst som ömmar osv osv. Men vet du, det bästa är faktiskt bara att du accepterar läget och lever med det!

 

5. "Man tar inte med sig sådana små barn på offentliga platser!"

Nähä okej, det var något nytt. Du vet väl att barn behöver besöka vårdcentralen och då kan det hända att man behöver åka kollektivt, det är du medveten om va? Du vet väl att även mammor behöver bajsa, kissa, äta mat, duscha osv och kan behöva handla lite hygienartiklar? Du vet väl att även bebisar behöver blöjor och kläder? Ska mamman då som kanske inte har någon som hjälper henne lämna sin unge hemma i soffan medan hon springer på stan menar du eller ska hon torka sig med gardinen när hon bajsar?

 

6. "Man behöver ju faktiskt inte kasta fram brösten i ansiktet på folk. Lite respekt får ni att ha för oss andra!"

Jag vet inte vad du har sett för ammande mammor men jag har då aldrig fått några kastade bröst i mitt ansikte... Inte ens när jag suttit vid samma bord som en ammande kvinna har hennes bröst kastats runt så att de fläskat till mig här och där. De flesta mammor jag har sett har varit väldigt diskreta och om man skulle råka se lite av brösten, so what? Det är bröst, inget annat! Ni kan ju se filmer, musikvideos, internet, serier, tidningar och till och med porr där brösten visas på alla möjliga sätt och det går ju bra. Ni kan ju även se bröst i uringade tröjor på stan utan att skriva arga artiklar om hur äckliga människor är som har uringat så varför går inte en ammande mamma bra?

 

7. "Att amma är naturligt, men det är också att kissa, bajsa, ha sex, onananera också. Ska jag då göra något av detta på restaurangen?"

Du vet väl att man kan få böter av att kissa, bajsa, onanera eller ha sex på offentliga platser? Det kan räknas som ofredande, det gör dock inte att amma ditt barn. Vet du varför? - För att det handlar om att ge ett barn MAT. Du får ju äta din hamburgare på offentlig plats, därför får även barn äta på offentlig plats. Att råka se lite bröst när en mamma ammar är inget sexuellt och det kan inte jämföras med att dra fram snoppen som du kissar ur på en restaurang. Din snopp ger inget barn mat och bröst är inte jämförbart med ett könsorgan.


summertime sadness.

Vet inte hur länge jag står ut längre.
Varför ska jag pressa mig och utsätta mig när allt ändå går åt helvete?
 

sluta hata och påpeka folks utseende, ni har ingen aning!

 
Snälla ni, ta er tid att titta på denna video! SÅ VIKTIG.
 
Jag har själv länge tänkt att göra en liknande video, där jag pratar om det här med skönhetsideal.
Att sluta hata och påpeka folks utseende.
Jag får väldigt ofta höra hur ful och fet jag är, men vet ni?
 
Ni har INGEN ANING om grunden bakom allting. Ni vet inte VARFÖR jag har gått upp så pass mycket i vikt. Har ni någonsin hört talas om "dålig förbränning", "fel på ämnesomsättningen" eller "hypotyreos"? ALLT detta lider jag av, plus en tarm som inte fungerar och psykisk ohälsa, stress och sömnproblem. Allt detta har gjort/gör att jag går upp i vikt.
Jag äter nyttigt, jag rör på mig men ökar ÄNDÅ i vikt, just för att jag är sjuk
 
 
Jag kommer som sagt göra en video om detta och då förklarar jag mer VARFÖR min förbränning inte funkar osv. Men snälla ni SLUTA PÅPEKA ANDRAS UTSEENDE (oavsett vad det är) FÖR NI HAR INGEN ANING om vad som ligger bakom allt.
 
 
#FUCKIDEAL

lista - 3 saker.

 
3 saker jag gjorde idag:
Betalade "räkningar."
Hämtade ut mediciner.
Lyssnade på musik och blev taggad till kryssning.
 
3 saker jag åt idag: 
Plocksallad.
Ananas.
Tortellini.
 
 
3 saker jag tyckte illa om idag: 
Min täppta men rinniga näsa.
Hat på YouTube.
Folk som säger typ "vi borde ses" eller "finns här" fast det inte stämmer.
 
3 saker jag tänkte idag: 
Jag är nervös, fast det är jag ju iofs alltid.
"I don´t trust words, I trust actions."
Loka är så jävla gott.
 
 
3 saker jag måste göra innan dagen tar slut:
Se klart Biggest Loser.
Redigera klart minst en video.
Föra över pengar till pappa.

bleka tänderna hemma.

Ny video på kanalen!
Finns ju massa sätt att bleka tänderna på men jag tycker detta är mest effektivt.

♣ veckans planer. ♣

 
Jag är väl medveten om att halva veckan redan har gått nu, men här är i alla fall
Veckans planer:
 
♣ Måndag - Möte på Psyk och sen ner på stan.  
 
♣ Tisdag - Sjukgymnasten, ska få testa akupunktur! Måste också filma 2 videos.  
 
Onsdag - Bibblan! (Är här nu) Hämta ut mediciner och betala av skulder/räkningar.
 
Torsdag - Telefonmöte på morgonen, sedan åka till Pillan och spela in en video.
 
Fredag - Till skomakaren och få skoinlägg och på kvällen kommer mitt hjärtegull.
 
- Utöver detta har jag en jävla massa att redigera också!! STRESS.
 

Han.


Detta är den enda person bortsätt från min familj som förstår sig på mig. Han vet mina starka sidor och svaga punkter. Den enda som vet vad min sociala fobi och ADD ställer till det för mig. Han som jag blir så jävla äckligt förbannad på ibland, men som också kan få mig att skratta som ingen annan kan. Han som var villig att lära känna mig och se mitt rätta jag trots att jag inte sa ett ord till dig första gången vi sågs. Du gav inte upp, och nu kan du inte få tyst på mig.
Tack Tobbe för att du står ut med mig när alla andra sviker!

Isabell mitt livs kärlek !

Hej

Jag är Tobbe (Isabells pojkvän)


När jag skriver det här så sitter jag hemma hos mig och Isabell hemma hos sig.  Efter hon har varit hos mig i nästan 2 veckor så är det så ensamt nu när hon är hemma hos sig. Det är i dom här stunderna som jag inser att jag vill vara Isabells sambo.


Jag har länge vetat att Isabell är kvinnan i mitt liv, mitt livs kärlek och kvinnan jag vill ha barn med.

Jag älskar Isabell så jävla mycket, hon är det bästa som hänt mig. Jag skulle inte vara den jag är idag utan dig. Tack för att du finns här för mig du anar inte hur mycket det betyder för mig.

Och du ska veta en sak och det är att jag ALLTID kommer finnas vid din sida.

 Du å jag för alltid <3

 

 

deep talk #2 - min skolgång.

 

new in.

 
Varsågoda, ni som hellre ser i videoformat! ↓

jag bakar...

 
 
Var ett bra tag sedan jag faktiskt bakade dessa men jag hade helt glömt bort att jag spelat in det, så...Here you go! Chocolate chip cookies skulle vara veganska men sojamjäölken var tyvärr slut.
 
Recepten finns i beskrivningen på YT.

ESC i Kungsträdgården.


I måndags mötte jag upp mamma och syster och åt lunch i solen. 
Sedan gick jag och mamma runt i Kungsträdgården då de hade någon Eurovision event där eftersom ESC hålls i Globen i år!

Efter att Tobbe slutat jobbet så mötte han upp oss också. Dessutom vann både jag, mamma och Tobbe en varsin kryssning!!

Blev en riktigt mysig sommardag med andra ord. Perfekt! 

Onsdagslista.

H A R  D U ? 

Folköl i kylen: Nej, faktiskt inte! 

Något husdjur: Nej, inget eget tyvärr...

Någon favoriträtt: Vegetarisk Sushi, tacos, mammas köttfärssås, grillat och lax.

Puder på dig: Inte just nu, men snart!

Några framtidsplaner: Nja, framtiden ger mig PANIK..! 

Någon sjukdom: På sätt och vis, ja.

Gymkort: HAHA!! Nej.

Nagellack: Har massa, men använder 
inte pga. Nagelbitare.
V E M ? 

Avskyr du: Avskyr..hmm... Ytliga anonyma idioter som måste trycka ner andra för att själva må bättre!! 

Längtar du mest efter: Morfar.  

Stör du dig på: Finns många!

Gosar du med: Tobbe.
V I L K E N ?

Tidning läser du: Ingen.

Buss åker du oftast: 676! 

Dag fyller du år: 7 augusti.

Årstid föredrar du: Får nog säga sommar ändå!
V A D ?

Gör du nu: Ligger i sängen och överväger att gå upp...

Gör dig till en bra människa: Hmm...omtänksam. Bryr mig om andra människor och tål inte orättvisa! Tycker jag nåt är fel så säger jag det!

Gör dig till en dålig människa: Jag vet faktiskt inte! Finns säker massa saker men inget jag kommer på just nu. 

Vill du arbeta med: Åh, jag vet inte. Eller jo, finns SÅ mycket jag vill testa men jag vet inte vad jag skulle passa/trivas med. 

Har du på dig just nu: Mjukis-shorts och t-shirt.

Äger du för skor: Docs, Vans, ett par flip-flops, stövlar och massa converse!

Har du för storlek i skor: 
Oftast 39.

Ska du göra nu: 
Försöka ta mig upp och "carpe diem!"

New tattoo - semikolon.Min nya tatuering på sidan av handleden, ett semikolon. Så nöjd!

Denna är min 6;e tatuering och jag skulle ha förstorat mitt ankare jag har på foten också samtidigt men det sket sig. Denna tatuering betyder/kommer alltid betyda mycket för mig. Min psykiska ohälsa är liksom en stor del av mitt liv! 

IG - Bellobull.


Ville mest kika in och säga att ni gärna får följa mig på Instagram. Helt enkelt för att jag är mycket mer aktiv där än här på bloggen. Uppdaterar där ungefär varje dag!
@bellobull

Museum & ny tatuering.
- Sämsta bilden. - 

Jag har knappt tid för bloggen numera, ber om "ursäkt" för det!

Idag har i alla fall jag och Tobbe varit på museum, haha. Jag tycker faktiskt det är riktigt mysigt att gå på museum, åtminstone när det är om nåt intressant eller när man får testa olika saker.
Dessutom behövde jag vara ifrån solen eftersom jag tatuerade mig i onsdags och den har inte läkt ännu! 

Spelade även in en Daily Vlogg idag!
Nu TP och Wallander.
PUSS! 
Better an oops than a what if.

 
Bokat och klart.
Jag behöver verkligen ha saker att se fratm emot, hela tiden! Stort som smått, bara det är NÅGOT som ger mig den drivkraften liksom.  ◊ Fortsätt. ◊

RSS 2.0