ge mig fredag!

 
På fredag får jag äntligen träffa Ziia igen!! Gud vad jag har saknat min lilla gris!! 🐷 🐶
Hon ska vara här från fredag till söndag och vi ska gå långa skogspromenader har jag bestämt, haha! How cozy?! 💙
 
 
 

allt är bara åt helvete just nu.

 
Kollade igenom olika mappar på datan och hittade lite bilder från när vi firade min 22-årsdag ute på sommarstället i somras. Varför inte dela med mig tänkte jag! Gjorde ju även en vlogg då som ni kan se här!

Natten till idag var åt HELVETE! Jag mår, som ni kanske vet, inte så bra just nu (surprise...)!
Det var helt KAOS och vid 3 tiden på natten sprang jag ut (haha), för jag klarar inte av att vara hemma just nu. Inte sovit ett skit på en vecka. Allt är bara jobbigt! ALLT.

☀️ vloggar från spanien! ☀️

 
 
 
Nu är alla 3 vloggar från Spanien äntligen uppe på kanalen. Kolla gärna så får ni se lite hur jag hade det och vad vi gjorde. 🌻 🌊☀️🌴🐳 
 
Lovar att lägga upp ALLA bilder från Spanien här på bloggen också sen när jag får tid/ork!
Håll utkik! ♥

where do tears go when they don't show.

 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Jag har SÅ sjukt mycket att berätta och visa er men istället sitter jag här med rödsprängda ögon och gråten i halsen. När fan slutar det göra ont egentligen?
 
Jag tar mig igenom dagarna genom att helt och hållet stänga av tankarna. "Tänk på nåt annat, tänk på nåt annat, tänk på nåt annat..." Det är svårt, så jävla svårt, men jag klarar inte ett till nederlag. På riktigt! Jag överlever inte då.
 
Just nu står tiden stilla och jag försöker att bara andas. Vet inte vad som händer men klumpen i magen växer sig bara större för varje dag som går. Så jävla ont i hjärtat!  💔
 

sista sommarvloggen.

Glömt att dela med mig av min sista sommarvlogg för i år. Snart är även tredje och sista delen av min Spanienresa uppe på YT. Håll utkik HÄR!

bortamatch, kamera & spa.

Förlåt, men jag har haft fullt upp och mått sådär. Kom hem från Falkenberg i söndagsnatt.
Först var vi i Halmstad för att festa och sova på hotell, sedan bilade vi vidare mot Falkenberg och min första bortamatch. Vi vann, trots 2 bortdömda mål. 
 
Idag ska jag ÄNTLIGEN (förhoppningsvis) köpa en ny kamera som jag bokade igår!! Måste även kolla upp vad det är för fel på min mobil, den lever sitt eget liv just nu. helt knäpp! 
Efter det blir det SPA! Vi fick presentkort på ett spa av Tobbes pappa förra julen så det är dags att använda det nu.
 
Jag återkommer snart igen, har massa bilder och videos från Spanien att visa er bland annat! 
PUSS så länge! ♥
 
 

i´m home!

Hemma och stressad som fan... ↓
 
Då var man "hemma med halmen". Från 40 graders värme i Spanien till STRESS i Sverige!
 
Jag har ca 400 klipp att redigera till ca 3 videos, jag har massa ärenden att göra, jag har missat sjukt mycket på T.V under tiden jag varit borta (haha) som jag måste kolla ikapp, jag måste boka tid till centralbadet, tusentals bilder att gå igenom. Ska visa sen, jag lovar. Listan kan göras lång!
 
Jag känner mig bara så sjukt stressad just nu. I Spanien var allt frid och fröjd men man "missar" så jävla mycket här hemma. Jag har ju sånt kontrollbehov och tvångstankar så för mig blir det extra jobbigt. Dessutom funkar jag som så att när jag har alldeles för mycket att göra så gör jag ingenting istället. Det blir för mycket!
 
- Jag återkommer, just nu känner jag mig mest deppig. - 
 

RSS 2.0