jag orkar inte.

Idag var det nära, riktigt himla nära...Jag orkar inte längre!
 
Jag orkar inte bryta ihop varje. Jag vill förklara för er men jag har ingen energi över huvud taget. Jag vill berätta hur jag mår och vad jag lider av men jag klarar inte ens det. Jag är så stressad och pressad. Jag vill så mycket men klarar så lite!
 
Somnar mellan 3-5 varje natt/morgon trots medicin och sover max 4 tim per natt. Jag gråter för mycket och sover för lite. Jag skjuter bort alla som kommer nära och jag fattar inte vad det är för fel på mig.
Jag pressar mig för att jag vill SÅ mycket och har så många planer/drömmar men jag klarar inte av ett skit...
 
 
Jag ska försöka förklara nån gång. Men inte just nu, JAG ORKAR INTE. Jag lider av social fobi, ångest, panikångest, depression, nedstämdhet, självmordstankar, ADD, stressyndrom, PTSD och håller på att gå in i väggen.
 
To be continued...

jag ska förklara allt.

 
Guys, jag mår inte så bra just nu... Eller vadå just nu? Jag mår fan aldrig bra! Haha..
Jag är sönderstressad!! SÅ många måsten, idéer, planer, mål. JAG VILL SÅ MYCKET MEN KLARAR SÅ LITE, som jag brykar säga.
 
Jag kan inte riktigt förklara vad det är som händer men jag är helt SLUT. 
Jag sover för lite och gråter för mycket.
 
Jag ska iaf försöka spela in en video om detta idag, där jag förklarar ALLT så gott jag bara kan. Jag vill att ni ska förstå! Kommer bli skitjobbbigt och jag vet knappt vart jag ska börja men jag vill förklara för er. Så ni kanske förstår liiiite bättre hur det ligger till!
 
Jag orkar egentligen inte, men jag tänker pressa mig själv iaf. Som vanligt! Jag behöver få ut allt...
 

RSS 2.0