Jag Ă„ngrar mig...

Nu Àr jag hemma frÄn skolan, dagen har rullat pÄ segt vÀldigt segt men nu Àr det över. Jag hade mitt SO-prov idag och det gick sÄdÀr jag tror jag kommer fÄ godkÀnt iallafall men pÄ B-frÄgorna svarade jag typ bara pÄ 2stycken. Vi fÄr se hur det gÄr. Hela den hÀr veckan har jag fullt upp med lÀxor och prov och skit. Imorgon Àr den matte som gÀller lika bra att kolla igenom det lite nu dÄ. Sen ikvÀll ska jag duscha och kolla pÄ topmodel. See Ya.

Ska bara sÀga att...

Min dator Àr tillbaka nu. Vi hÀmtade den nyss. Gud va skönt att ha den hemma igen!
Nu ska jag Àta sen Àr det bara Plugga Plugga Plugga!!!
holding hands

I helgen har jag Àgnat mig Ät vÀnnerna och bio "Mamma Mia" asbra film! SÄ det har vait trevligt.
Just nu har jag lite panik eftersom min mobil Àr borta och den har varit borta i en vecka nÀstan. Saknar den.
NÄn annan jag saknar Àr min dator det har varit ifrÄn mig jÀttelÀnge nu och det Àr ocksÄ dÀrför jag inte Àr inne pÄ datan lika mycket nu för tiden. Mamma ska ringa och frÄga om den fortfarande Àr i Tyskland imorgon. Saknar den.

PÄ tisdag har jag SO-prov och jag glömmde böckerna i skolan sÄ jag fÄr börja plugga pÄ mÄndag istÀllet. Föresten sÄ fattar jag inte riktigt vad man ska plugga pÄ. Jag fattar ingenting! Jag kom att tÀnka pÄ att pÄ onsdag Àr det ju marknad jö, jag tycker mer om  marknaden i Rimbo som vi ocksÄ ska pÄ, Àven fast jag inte gillar Rimbo. Men det kan bli trevligt.

Snart ska jag pÄ en promenix men innan det bjussar jag pÄ lite bilder.

Helgen med tjejornaWhen your heart breaksTherese har redan lagt in den Àr videon men jag var bara tvungen att göra det jag ocksÄ.
Jag Àlskar henne och hennes lÄtar! Mer och mer!

fredag

Snart kommer Emma och Jojjo och vi ska  ut och kÀka sen blir det bara MYSkvÀll!
Dem sover hÀr ikvÀll ocksÄ! Mys!  Det kÀnns tomt utan Therese i huset!


Korkskruvar

Jag har fÄtt mÄnga kommentarer för mitt fina lockiga korkskruviga hÄr. Jag har blivit vÀn med mina lockar nu. Jag hatar dem inte lÀngre och vill inte lÀngre platta ner dem. Okej ibland hatar jag dem  men.... I love them!  Tack för alla kommentarer specielt till dig Therese och MÀrta! Det var lite om mitt lockiga hÄr.

Idag har vi gÄtt nÄn lÄng och trÄkig vandring men vi fick iallafall sluta tidigare! Mohaha! IkvÀll Àr det bÄde Top Model och Idol (samtidigt) sen senare Àr det heroes. Nu ska jag gÄ och brotta ner min syster som sitter pÄ sÀngen sen ska jag kittla henne pÄ magen dÀr jag vet att hon Àr kittlig! Hej dÄ!

FredagkvÀll

Nu var det ett tag sedan jag satt hÀr efter som min data inte Àr tillbaka Àn. ÅÄÄ va lÄng tid det tar!
Apaskönt med helg mÄste jag sÀga de sista dagarna har varit sÄ himla sega.
Gjorde nyss fruktsallad  av: Honungsmelon, passionsfrukt, pÀron och blÄbÀr. Samtidigt som jag sÄg pÄ filmen TonÄrsliv.
Trevlig fredag tycker jag. Nu Àr jag jÀtte trött och ska snart gÄ och knyta mig. Imorgon kanske jag ska va med Emma tror jag om jag inte ska med till tÀby med Therese. Kramar frÄn mig!


Tisdag

Har precis varit pÄ en promenad och nu fryser jag men sÄ Àr det ju pÄ hösten sÄ...  Jag och ska snart duscha, sen blir det bara mysa hela kvÀllen ut. Plus att top model börjar idag! Kram.


lördag

Idag Àr det lörddag och det ska bli en mysig dag!
Nu ska jag cykla till affÀren och köpa saker till tacosen och filmer som vi ska ha ikvÀll
Jag Àr avensjuk pÄ att mamma och syster ska till London!!! Men dem har lovat att köpa saker till mig iallafall.

Hello!

Idag har det varit en jÀttelÄng skoldag. Sen typ klockan 4 sÄ gick jag och syrran en svÀng pÄ stan. Fick med mig ett halsband hem, en bedaljong som jag lÀnge har tittat pÄ men inte köpt. SÄ nu Àr jag jÀtte trött. Ska snart hoppa in i duschen sen lite senare blir det Idol och Heroes. Kram!


Mina skor.

Hello!
Nu ska jag cykla och köpa nÄgra grejor till mamma sen ska vi Àta middag. Sen mÄste jag plugga!


För er som inte vet...sÄ Àlskar jag mina skor.

RSS 2.0