Jag ångrar mig...

Nu är jag hemma från skolan, dagen har rullat på segt väldigt segt men nu är det över. Jag hade mitt SO-prov idag och det gick sådär jag tror jag kommer få godkänt iallafall men på B-frågorna svarade jag typ bara på 2stycken. Vi får se hur det går. Hela den här veckan har jag fullt upp med läxor och prov och skit. Imorgon är den matte som gäller lika bra att kolla igenom det lite nu då. Sen ikväll ska jag duscha och kolla på topmodel. See Ya.

Ska bara säga att...

Min dator är tillbaka nu. Vi hämtade den nyss. Gud va skönt att ha den hemma igen!
Nu ska jag äta sen är det bara Plugga Plugga Plugga!!!
holding hands

I helgen har jag ägnat mig åt vännerna och bio "Mamma Mia" asbra film! Så det har vait trevligt.
Just nu har jag lite panik eftersom min mobil är borta och den har varit borta i en vecka nästan. Saknar den.
Nån annan jag saknar är min dator det har varit ifrån mig jättelänge nu och det är också därför jag inte är inne på datan lika mycket nu för tiden. Mamma ska ringa och fråga om den fortfarande är i Tyskland imorgon. Saknar den.

På tisdag har jag SO-prov och jag glömmde böckerna i skolan så jag får börja plugga på måndag istället. Föresten så fattar jag inte riktigt vad man ska plugga på. Jag fattar ingenting! Jag kom att tänka på att på onsdag är det ju marknad jö, jag tycker mer om  marknaden i Rimbo som vi också ska på, även fast jag inte gillar Rimbo. Men det kan bli trevligt.

Snart ska jag på en promenix men innan det bjussar jag på lite bilder.

Helgen med tjejornaWhen your heart breaksTherese har redan lagt in den är videon men jag var bara tvungen att göra det jag också.
Jag älskar henne och hennes låtar! Mer och mer!

fredag

Snart kommer Emma och Jojjo och vi ska  ut och käka sen blir det bara MYSkväll!
Dem sover här ikväll också! Mys!  Det känns tomt utan Therese i huset!


Korkskruvar

Jag har fått många kommentarer för mitt fina lockiga korkskruviga hår. Jag har blivit vän med mina lockar nu. Jag hatar dem inte längre och vill inte längre platta ner dem. Okej ibland hatar jag dem  men.... I love them!  Tack för alla kommentarer specielt till dig Therese och Märta! Det var lite om mitt lockiga hår.

Idag har vi gått nån lång och tråkig vandring men vi fick iallafall sluta tidigare! Mohaha! Ikväll är det både Top Model och Idol (samtidigt) sen senare är det heroes. Nu ska jag gå och brotta ner min syster som sitter på sängen sen ska jag kittla henne på magen där jag vet att hon är kittlig! Hej då!

Fredagkväll

Nu var det ett tag sedan jag satt här efter som min data inte är tillbaka än. Ååå va lång tid det tar!
Apaskönt med helg måste jag säga de sista dagarna har varit så himla sega.
Gjorde nyss fruktsallad  av: Honungsmelon, passionsfrukt, päron och blåbär. Samtidigt som jag såg på filmen Tonårsliv.
Trevlig fredag tycker jag. Nu är jag jätte trött och ska snart gå och knyta mig. Imorgon kanske jag ska va med Emma tror jag om jag inte ska med till täby med Therese. Kramar från mig!


Tisdag

Har precis varit på en promenad och nu fryser jag men så är det ju på hösten så...  Jag och ska snart duscha, sen blir det bara mysa hela kvällen ut. Plus att top model börjar idag! Kram.


lördag

Idag är det lörddag och det ska bli en mysig dag!
Nu ska jag cykla till affären och köpa saker till tacosen och filmer som vi ska ha ikväll
Jag är avensjuk på att mamma och syster ska till London!!! Men dem har lovat att köpa saker till mig iallafall.

Hello!

Idag har det varit en jättelång skoldag. Sen typ klockan 4 så gick jag och syrran en sväng på stan. Fick med mig ett halsband hem, en bedaljong som jag länge har tittat på men inte köpt. Så nu är jag jätte trött. Ska snart hoppa in i duschen sen lite senare blir det Idol och Heroes. Kram!


Mina skor.

Hello!
Nu ska jag cykla och köpa några grejor till mamma sen ska vi äta middag. Sen måste jag plugga!


För er som inte vet...så älskar jag mina skor.

RSS 2.0