the sweet escape





I´m burning and fall apart, when night falls my heart calls...

Hade tänkt att skriva förr men blogg.se var cp ett bra tag. Men dåså...
Igår var jag och min kära familj till vårat sommarställe. Där vi grillade korv, åkte pulka, grillade majs, spelade spe. Ja trevligt var det men väldigt kallt må jag säga. Fast sen satte vi på värmen i lillstugan så då blev det varmt som en bastu, jätte skönt! (interessant?) Senare samma kväll sov jag hos Therese och vi kollade på Mystic River hela kvällen. Jag sover alltid så bra där. Vi får se om jag gör det inatt med, kanske... tänk när jag flyttar dit!

P.s. H&M paketet har kommit!!! och vårat badrum är snart klart! D.s.




Några försenade bilder

good morning sunshine

God Morgon läsare! Idag börjar mitt härliga sportlov, en måndag i februari. Snart ska jag ner och fika med Emma och Rebecca, så jag hoppas dem ringer snart för jag är jätte hungrig! Imorgon eller kanske ikväll kommer det kanske några bilder och nån video in här på bloggen. Så håll utkik! Puss och hej leverpastej.

I taket lyser stjärnorna

Jag blir lite smått irreterad på att filmen: I taket lyser stjärnorna inte går på bio i norrtälje. Den gör inte och den kommer troligtvis inte göra det heller. Jag vill verkligen se den, jag har läst boken också. Men jag tror att jag ska åka in med någon nån dag och kolla på den i Täby, då kan man ju shoppa lite först!


honey honey

Jag vet inte om jag har nämt det men igårkväll körde jag och emma DISCOBOWLING tillsammans med becka och några andra. Det var faktist skojjiigt! Idag har jag sovit och vart med emma, jag spela nintendo och hon fixa lite med min header. Jag är gillar den faktist. Tack emma! Sen när jag kom hem har jag kollat på Honey, Melodifestivalen och ska du se på Hot chick!  Puss


som gjord för mig




Den här SUPER sööta tröjan (mamma hade när hon var liten) är typisk mig asså! Den skriker Isabell!

Sportlov

Nu är det äntligen här... Sortlovet!!! Jippi jag ska se till att ha det riktigt skojigt så det inte går så fort!



Beställt!

De här kläderna har jag beställt från H&M katalogen. (+ några andra) Jag kommer va så fin i sommar!

Utkast: Egentligen vill ...

Egentligen vill jag lägga upp några bilder och videor här men jag har verkligen inte tid, egentligen har jag väl inte tid att skriva det här heller men... Nu måste jag verkligen PLUGGA, det är massa som ska bli klart men jag har inte börjat än! Mer kommer imorgon, God natt!


fegis, du bara skrattar med

Jag bli så irreterad på många människor eller några iallafall! Dem pratar eller kollar jag helst inte äns på, och vet ni va det är inte så konstigt!? Det är ingen som vet hela sanningen om "Isabell" och hennes värld! Somliga är jobbiga medans de inte ftattar ett skit om vad andra tycker och tänker,några som trycker ner andra så de själva ska mår bättre och några eller ja de flesta bara helt totalt knäppa i skallen! Det finns alldeles för få smarta,gulliga,snälla, roliga, underbara personer i det är landet måste jag bara säga!

Man är som man är när man har roligt , mysigt och är galen med underbara personer. Men annars är det inte mycket mer som är kul. Jag förstår mig inte på dig ibland, tror att du kan ta saker ifrån en och blir helt enkelt "konstig" om du inte får din vilja igenom. Du är inte samma person som förut, inte jag heller! Men jag har något som inte du har!



Jag=KlätterApa





17:03

Söndag idag och det är trist! Imorgon blir det trist! Resten av veckan också! Men sen är det sportlov, ååå så skönt!!! Hoppas det inte går så fort som det jämt känns som om det gör! Idag har jag fixat klart med alla mina hundra guldramar och foton. Nu kan jag inte sitta här och babbla nu ska jag och Therese på restaurang! Mums!



P.S har ni hört om lilla 12åringen som har fått ett BARN med en 14åring. Hur sjukt är inte det och ganska vidrigt också! Alltså hur ska en liten pojke kunna ta hand om en plutt!?

Foton




Foto: Jag
Modell: Fågeln

men lilla gubben hur är det fatt, du fattar väl att du måste stå upp och slå tillbaks annars kommer de aldrig att låta dig va!

Vet ni vad jag köpte när vi var förbi täby en sväng?

- Ett vitt baslinne (för jag behövde verkligen ett)
- Ett blå/grönt ballonglinne. Super gullig!  (det hade kostat 300kr men jag köpte det för 49kr)

Snart börjar melodifestivalen men är det lika tråkigt den här gången tror jag att vi ser på en film istället. Vi får se. Plus mumsigheter som te! Pussar till alla med söta näsor och fingrar!

Fredagen den trettonde!

Idag får det bli ett inIägg iställer för videoklipp. I skolan idag hade vi en såkallad friluftsdag, jag och tjejorna hade valt på förmiddagen badminton och eftermiddagen dans! (dom bytte så vi skulle få samma, hur gulligt är inte det?) Sen var Becca med också eftersom hon missat sitt. Jag tycker det gick ganska okej, för att vara fredag den 13e! Har n haft någon otur idag? Fast juste jag gjorde illa nacken när vi spelade och rammlade i min backe, det var min otur det. Men det har gått över nu. Nu ska jag gå och kolla om det finns något gott att äta sedan ska jag putta bort pappa och mosa mig ner i soffan och glo på let´s dance. Puss!

En dag på museet

Här har ni 2 videor som vi spelade in på museet idag. Kolla på den längst ner SIST för den är bäst! Men bara för det så får ni inte missa den super gulliga bebisen (som liknar Johanna) i slutet på video ett!!! SötSomSocker!


 


You know I have to go oh oh you know I have to go...

Halloj allihopa!

Skoldagen har ungfär sett ut såhär:
- Lång Engelska
- Matte
- Luch
- Idrott (som vi höll i)
- Hemkunskap

Imorgon får man lite sovmorgon för vi ska till tekniskamuéet. Snart ska jag och min kära mamma åka och köpa mat tills imorgon, när jag kommer hem ska jag ta mig en varm dusch sedan kolla på Top Model. Det är FINAL! Hoppas Analeigh vinner hela pannkakan!


2 korta videor från i sommras!

Jag saknar sommaren sjuk mycket, vill ha sommar NU!!!
Kort video från midsommaren!



Video från när pappa och jag ror i björkö!

Just me





honey and the moon

Har nyss ätit och städat rummet, faktiskt skurat golvet också... visst är jag duktig! Ikväll händer det inte så mycket ska ta det lugnt och kolla på Top model.  Det fick bli ett väldigt kort och tråkigt inlägg nu men jag måste skynda iväg nu. Puss Hej!

You're My World

Idag kom mamma och pappa hem och nu är helgen slut! Det betyder att jag inte kan vara uppe sent på kvällarna och se på mamma mia och lilla huset på prärien med Therese och inte heller dansa till melodifestivalen, och inte heller äta en massa mumsig mat lagat av oss själva, och inte heller sova i hennes rum och vakna av att hon kastar en kanin rakt i ansiktet på mig.

Om en timme ska jag se på Beck - Flickan i jordkällaren. Nej imorgon börjas det igen, gud så tråååkigt. Varför går alltid helgerna så fort?!  Puss.





Plötsligt händer det inte



Har fasnat på den här låten med Vapnet. Mycket bra!

U2

Förlåt... allt känns inte riktigt rätt och inte heller så lätt!

Fota!

Va ute och fotade lite nyss, här är några bilder.  Nån favorit?


Bild 1


Bild 2


Bild 3


Bild 4


Har lust med så mycket, längtar så mycket, tänker så mycket! Varför, hur, vad?!

Jag vill att mitt rum ska bli klart, nu! Det går så segt framåt, vi har ju knappt börjat! Men tänk sen att få slippa mitt töntiga, fula, lilla, tråkiga rum. Jag märkte nyss att jag hade typ målarfärg runt fönsterna på glaset och att jag har ju en stor spricka i rutan också. Sen typ saknas det en del på mina gardiner. Det är kladdmassafläckar överallt. Usch ja det måste fixas! Ja det blev ett lite tråkigt inlägg nu men men... Puss!

Ångrar!


ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det...

Det finns så mycket tankar och frågor i mitt huvud, men inga svar...!

Hela året har jag väntat på
Juni, juli, augusti
Allts känns mycket bättre då
Juni, juli, augusti
Allting verkar lättare då
Juni, juli, augusti
Vindarna är varma då
Juni, juli, augusti

Jag vill ha sommar!




that's too much.

Sitter här hemma och mår bläää! Jag har ont i magen och min huvud gör ont, snart kommer det antingen sprängas eller så kommer det att lossna och rulla ner för källartrappan och ut genom dörren och ut i snön och frysa till is. Mådde så här igår också det var därför jag tänkte gå hem men så blev det inte. Jag har ingen lust att bli sjuk, igen! Nu ska jag nog se på en tredje film för det finns inte så mycket annat att göra. Therese är hos doktorn och mamma å pappa åkte nyss på kryssning. Dem kommer inte hem förens på söndag så nu har vi ela huset för oss själva! Ingen snickare kommer väl inte i helgen då heller, då slipper man bli väckt tidigt på morgonen av dem. Skönt!! Då kan man ju göra nästan vad som helst ju, om man orkar!

Förresten vill jag smaka Sushi!

don´t be too hard on your self


måndag

Dagen har rullat på kanon bra! Vi hade inte så många lektioner för vi var hemma hos en lärare och kolla på film, hihi. Efter skolan gick jag hem till emma med jojo sen efter en stund gick vi till rebecca. Nu ska jag ut och fota lite sen blir det t.v och sedan dans!

RSS 2.0