förlorad i en vissen sÄng.

Nu ska jag göra i ordning mig lite till, sedan blir jag upphÀmtad av min kÀre pojk, vid 7 kommer nÄgra fina vÀnner, och sedan blir det Mobergs och fuldans hela natten. Inte tÀnka bara dansa.

we will always have paris.

Om en timme ska jag ivÀg och jobba, slutar kl: 19:00 idag. Som tur Àr kommer pojken min och hÀmtar upp mig, sedan hade jag tÀnk att sova kvar dÀr i natt ocksÄ. SÄ mysigt!
Varje torsdag har jag en kort lektion i samhÀllskunskap, dÀrmed ingen sovmorgon...det suger rÀtt mycket mÄste jag sÀga, eftersom jag annars inte börjar jobba förens halv 1.
Jag och Michelle jobbade i alla fall pÄ bra dÄ och nu tÀnkte jag ta och tvÀtta massa innan jag mÄste gÄ till praktiken.

When I'm done crying this river I will build a bridge and get over it.

BÄde jag och min underbara pojke Àr sjuka. Sov över hos honom igÄr ocksÄ, vi lÄg i soffan med filt och te framför "Flickan som lekte med elden" som tvÄ sjuklingar. 
Jag tycker om dig sĂ„ sjukt mycket, men det vet du redan.♄
 

Festligheter, pussar och fuldans.

Den hĂ€r helgen har varit hur rolig som helst! I lördags var jag, Robin, Michelle, Frida, Natalie, Matilda, Malin och Robins kompisar hemma hos Robin och hade det trevligt. Sedan Ă„kte vi till Mobergs och dansade hela natten! Åt ostmackor med min Ă€lskade vid 3 pĂ„ natten och somnade sedan i hans varma famn. Jag har bara haft det sĂ„ himla bra! ❀


21/9-12.

Var uppe med tuppen idag trots att jag börjar jobba kl: 13.00. Idag Àr den min andra dag pÄ praktiken, kÀnns helt okej men jag Àr sÄ ovan fortfarande. (SÄklart.) 
Slutar inte förens 20:00 idag, dÄ kommer min fina Robin och hÀmtar upp mig.
Imorgon blir det utgÄng eftersom Matilda fyller 18Är idag. Grattis till henne! 
 
Föresten:
"Det Àr i uppförsbackar som benen blir starka".
Glöm inte det. Aldrig!

varje gÄng du möter min blick blir min vÀrld en aning större.

 
"A smile is the best makeup a girl can wear."

jag har inget mer Àn mina tankar.


Som ni kanske sÄg i inlÀgget före sÄ ja, jag har tatuerat mig. Ett ankare pÄ ankeln och min mammas fina signatur. De senaste veckorna, dagarna, timmarna har jag spenderat med Robin. I lördags var vi pÄ Club12 och skakade rumpa och sjöng med Shotgun Crackers. Skola idag och en springrunda fÄr avsluta denna dag. 

se pÄ mig nÀr jag ger mig av.
Jag har visst tatuerat mig!

fÀrger som bara syns pÄ natten.

 
Den Àr tjejen Àr en sÄdan förebild för mig. Jag blir bara sÄ glad av att lyssna pÄ henne, vilket humör jag Àn Àr pÄ.

iÂŽm a hopeless case.


Jag Àr sÄ fruktansvÀrt rÀdd för framtiden! Vad hÀnder sen liksom? Jag tar liksom studenten i sommar! KÀnns som det var alldeles nyss jag var liten och inte ville slÀppa mammas hand. Snart dags för studentfirande, körkort, lÀgenhet....mina tankar om att flytta till Göteborg. Usch jag vill vara liten igen...
 
Nu inleder jag mitt "nya" liv. Äta nyttigare och röra lite mer pĂ„ flĂ€sket.
Sagt detta sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger, men nu mĂ„ste jag verkligen, sĂ„: NU KÖR VI.
 
 

ett fel nÀrmare rÀtt.


Stress.
Fick nyss ett sms av Åsa dĂ€r det stod att jag har fĂ„tt min lĂ€rlingsplats pĂ„ ett barnboende i Solbacka. FrĂ„n början skulle jag vara med vuxna funktionshindrade mĂ€nniskor, men nu fĂ„r jag vara med barn istĂ€llet, vilket jag hade hoppats pĂ„. Men Ă€rligt talat: Jag Ă€r livrĂ€dd! Kommer nĂ„n fĂ„ ett anfall, kommer nĂ„n slĂ„ ner mig, smittar det/dom? Jag tycker egentligen synd om dom, men nĂ€r man inte Ă€r van tycker jag det Ă€r okej att vara livrĂ€dd.
MÄste ringa dit pÄ mÄndag, Äh jag vill inte. FrÄn en sak till en annan. Nu har jag Àndrat pÄ min studentmössa 999 gÄnger, men nu tror jag att jag Àr helt nöjd.
Stress.

Fem steg bakÄt tvÄ steg fram.

Skola, skola och skola.


Slutet Àr början pÄ nÄgot nytt.

Ligger just nu i sÀngen pÄvÀg att somna. Idag var hg tvungen att vara i skolan redan vid 8:00 pÄ morgonen, nÀr jag egentligen skulle haft sovmorgon dessutom...
I alla fall. Idag fick vi prova och bestÀlla vÄra studentmössor! Det kÀndes lite skumt, och kul...men ÀndÄ lÀskigt.
Snart Àr det vÄran tur!


RSS 2.0