provsmakar livets heroin.

Nu bär det av! Popa13.
 

Jag vill känna pulsen från stan igen.

 

Luften bor i mina steg.

Kom nyss hem från polisstation, usch va jobbigt det var att gå upp imorse. Nu tänkte jag slänga mig i sängen, laga mat, duscha och förhoppningsvis blir det utgång ikväll.
Imorgon är det äntligen Poppis!


branden.

Här är tre videor som jag filmade under branden i boendet mittemot oss. I den första här man folk skrika på slutet. Så jävla hemskt bara. Om ändå branskåren hade kommit direkt istället...
 
http://norrteljetidning.se/nyheter/1.2190779-tv-har-startar-branden-i-hvb-hemmet

Håkan har nu 11 rockbjörnar.

Världens bästa vann 3 rockbjörna igår. Den enda som artist som vunnit så många.
Sen att han trodde att Justin Bieber hetter Bäver i efternamn gör ju saken bara ännu bättre! Så fin.
 
 
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article17370935.ab
 
http://tv.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/rockbjornen/article17278.ab

Jag saknar ord, jag saknar tankar. Dom jag har är gamla, använda på mörka platser som jag hellre glömmer än har kvar.

 
Sov hos Viktor inatt då det inte gick att sova hemma på graun av all giftig rök efter branden...Sjukt.
Vi kollade i alla fall på ca världens sämsta skräckis (Lordi var med i den liksom) och vaknade alldeles försent i morse.
 
Ska kolla på nån serie på svtplay´s öppna arkiv nu, imorgon väntas ännu mer "jobb".
GodNatt.
 

storbrand, gransätersgatan i lågor.

Helt jävla sjukt.
 
Jag hörde någonting som lät utanför dörren och kollade ut, så då balkongen hos mina grannar (ett boende) i lågor. Jag skrek "DET BRINNER!" rakt ut och hela min familj sprang ut. 
 
Väl ute var gatan full av skräckslagna människor, grannar, vänner, personal, allt. Vi hämtade blöta handdukar till en brännskadad man och ville hjälpa till. Jag kände mig så hjälplös, vi fick inte göra något. Vi kunde inte ens gå ner till brevlådan på grund av värmen och all rök. En sak jag inte fattar är varför det inte finns flera brandmän i Norrtälje som kan rycka ut. Det tog 40 minuter innan brandkåren kom, 40 MINUTER! Ambulans och polis var redan på plats. Det är fan pinsamt.
 
Jag vet att de som bodde där röker ganska mycket och jag kan tänka mig att det var så branden startade, eftersom allt började på balkongen. Om ändå brandkåren hade kommit snabbare... Efter 40 minuter när brandkåren äntligen kommit var huset redan så gott som nerbrunnet. 3, kanske 4 människor brann inne, var av en av dem stod och ropade på hjälp i ett fönster. Folk skrek att han skulle hoppa men han vågade inte. Sedan försvann han in i lågorna.
Allt var bara kaos och jag ville, men kunde inte hjälpa till.
 
 
Igår natt brann ett boende mittemot oss ner, Läs på NT eller Aftonbladet! Jag hörde att det lät och kollade ut genom fönstret. Hela huset stod då i lågor så man inte ens kunde gå ner till vår brevlåda pga värmen. Flera befaras ha blivit innebrända. Bl.a. en man i fönstret som mina grannar försökte få att hoppa ner på studsmatta. Men han vågade inte. Just nu håller branden fortfarande på att släckas. Jag är mest chockad. Jag har aldrig sett så stora lågor i hela mitt liv. Det är helt jävla sjukt! Hon som äger boendet var helt förstörd och stod bara och skrek. Hon frågade en man som satt på trottoaren i brännskador på hela händerna om fler var inne och han sa att tre stycken nog är det. Sen ropade någon på hjälp inifrån fönstret och då skulle hon springa in själv och rädda honom, men blev stoppad av alla för att det var för sent. Mina grannar tog fram en studsmatta så han kunde hoppa, men han vågade aldrg det. Det tog ca 40 min innan brandkåren kom. 40!! De i NT var tydligen på annan utryckning så de fick komma från Rimbo och då gick inget att rädda eller för dem ens att försöka gå in. Både ambulans och polis var där innan. Vi bara såg på när hela huset brann ner.
 

Livrädd för att leva men dödsrädd för att dö.

Hatar, verkligen HATAR när man har planerat något och så blir det inte som man har tänk!

Nog om det. Den här dagen har och kommer förbli helt meningslös. Skulle till Täby med Viktor men det blev inte så. Tänkte kanske sticka dit imorgon istället, själv. Måste köpa lite behövliga ting nämligen.


världens bästa KENT! <3

 
Gud vad jag älskar dom!  ♥  Världens finaste.
 
Kent.
 
Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare ) ♥♥♥
 

Förr eller senare exploderar jag.

Jag funderar på att skaffa en till tatuering någon gång när jag känner att jag har pengar till det. Jag älskar små tatueringar som knappt syns, som man liksom får leta efter för att hitta. Gillar dock inte stora tatueringar som exempelvis täcker en hel arm eller hela ryggen, tycker bara det ser kladdigt ut. Så känner jag i alla fall. Hur som helt...jag har några tankar om vad jag skulle vilja tatuera in men jag tänker vänta tills jag verkligen är helt säker, vill inte vara spontan och ha något man sedan kommer ånga längre fram. Något man kan stå för. Typ.
 

saknar denna dag.

 
 

i need feminism.

 

att komma över någon - niotillfem.

Detta är skrivet av Sandra Beijer och träffar mig rakt in i hjärtat. Jag känner igen mig, men dock ännu värre och förmoligen ännu starkare eftersom det var mer nyligen detta hände mig. Jag tycker verkligen att alla ni där ute ska ta er tid att läsa detta. Så bra men samtigigt så hjärtskärande.

SÅ. LÄS LÄS LÄS!

 

 

 Några av det mest återkommande mailen jag får från er är frågor om hur man kommer över någon. Jag vet inte riktigt själv, mer än att det tar tid. Men, det finns sätt som kan göra vägen dit enklare och jag tänkte att jag skulle ge bort mina bästa, den här lite molniga måndagseftermiddagen, för att jag är inte ledsen längre, och det vill jag inte att ni heller ska vara.

1.
Du är inte ensam. Detta kanske låter lite utnött, men man får verkligen inte glömma det när man ligger där på sängen och hulkar sönder lungorna. Det som händer dig nu, det händer miljoner flickor och pojkar, kvinnor och män, tanter och gubbar samtidigt som dig, runt om i världen, just nu. Varje dag året runt krossas någons hjärta, och varje dag året runt reser sig någon igen och har klarat sig igenom sorgen. Det du är med om är inte unikt, och precis som alla andra kommer du också överleva. Lovar.

2.
Det är på riktigt. Det här är också så himla viktigt! I somras när jag skrev mycket på bloggen om hur ledsen jag var kunde jag få någon enstaka kommentar här och där (majoriteten var förstås så sjukt fina och fantastiska och stöttande) som var typ, ”det är en kille, skärp dig. värre saker har hänt.” Det kanske är sant, att värre saker har hänt, men detta händer en själv just nu och det finns en anledning till att det gör så inihelvetes ont i bröstet.
Man har förlorat någon, och inte vem som helst, utan ens allra viktigaste människa. Den som vet allt om en, ens djupaste hemligheter, ens trasiga förhållande med ens pappa, de mest skadade och skamsna hörnen av ens liv och som ändå stått kvar. Man har förlorat någon som har tagit hand om, klappat, kramat, lyssnat och lovat att alltid vara där. Någon som man kan läsa utan och innantill och som man vet hur dom mår bara genom hur dom vinklar ett ögonbryn. Detta måste man ta på allvar. Min mamma sa till mig i somras i telefon när jag satt på olika trottoarkanter och grät attdu måste respektera din sorg på samma sätt som om att han har dött, för det är precis det som har hänt med ert förhållande. Och även om det låter makabert finns det mycket sanning i det. Det som han var för mig finns inte kvar. Tillåt dig själv att sörja det och respektera din sorg.

3.
Var inte själv. EJ BRA. VARNING etc. Var med människor hela tiden! Roliga, snälla, vettiga kompisar som sitter bredvid och håller handen, lyssnar och tar hand om, men även pratar om annat, går och handlar glass och rosévin, köper cigaretter åt en och kastar fotografierna på honom för att man inte förmår sig att göra det själv. Sov hos de här människorna, gråt med dom, låt dom krama dig, länge och ofta. Fråga om du bara kan få sitta hemma hos dom när de pysslar med annat. Det är jätteviktigt att ta stöd från sina kompisar när man verkligen behöver det. Det här har mycket att göra med punkten här över, respektera att du är ledsen och skäms inte över det. Säg exakt hur du känner till dina vänner och de kommer vara där för dig. Samt hjälpa dig att inte ringa honom också, vilket är ju vettigt det med. Ett bra konkrekt tips är att varje gång du vill ringa ditt ex, smsa en kompis och skriv ”nej nu vill jag ringa igen!”. Din kompis kommer svara ”NEJNEJNEJNEJNEJ” och då känns det lite enklare att inte slå de där siffrorna.

4.
Det är okej att vara destruktiv. Det här tipset är ju inte så politiskt korrekt men det kan man inte alltid vara. Hörrni, bli fulla om ni känner för det. Bli fucking jävla svinfulla, dansa på något dansgolv, ramla in i någon, hångla med någon ni aldrig träffat förut och bry er inte om att komma ihåg vad hen heter, sparka på en vägg, kräks, gråt wtf bara kör. Man har så mycket adrenalin och ilska i sig som måste ut. Man är så trasig att det inte funkar att dricka te och äta bullar för att komma över någon. Och då sveper man en halv flaska whisky och hånglar med någon i en taxi och även om det känns förjävligt dagen efter är de där millisekunderna klockan tre en lördagsnatt någonting, någonting som sprakar och knäpper och det kan vara skönt att känna något. Detta tips kan ju dock hoppas över om man inte har druckit förut, stay sober etc blabla

5.
Ta dig själv i kragen. Ett mycket viktigt steg efter det tidigare. Grejen är den att man ska ju få vara ledsen och så. Men man får liksom inte helt gömma sig i sin sorg. Det är jätteviktigt att kliva upp ur sängen fastän man inte orkar, jätteviktigt att träffa en kompis fastän man inte vill, jätteviktigt att äta den där lunchen fastän den smakar papper, och jätteviktigt att kanske inte dricka vodka klockan elva på morgonen en söndag. Dagarna och veckorna och månaderna kommer att gå snabbare om du gör saker och sysselsätter dig. När jag en morgon låg helt förlamad på mitt sovrumsgolv och tänkte att nä, jag kommer ju inte upp, jag kan inte röra mig idag, det gör för ontbestämde jag mig för att låta mig själv ligga där i prick två timmar och sedan skulle jag ställa mig upp hur svårt det än var, hur lång tid det än skulle ta. Och sen gjorde jag precis det. Jag vet att det är lätt att falla tillbaka in under den där varma täcket, men stålsätt dig, duscha, klä på dig och gå ut och sluta älta. Gör det bara.

6.
Ha en (eller fler) kompisar att hata ditt ex tillsammans med. Det här kanske inte heller är så politiskt korrekt, men det struntar vi i nu. Egentligen spelar det ingen roll om det var du som gjorde slut eller den andra, om uppbrottet var värdigt eller om hen var en idiot och så vidare. Är du panikledsen så är du, och då måste du få spy skit på personen i fråga. Det finns inget som är så skönt som en kompis som säger saker somx är så jäkla dum i hela huvudet, eller du förtjänar någon mycket bättre än x, eller x är svinful eller till och med asså, jag gillade ju egentligen inte x under hela tiden ni var ihop. En av de finaste sms:en jag fick under de första veckorna som singel var från Nina en helt vanlig onsdagseftermiddag. Hon skrev: Hej. Nu har jag tänkt lite och kommit fram till att han ändå var alldeles var vanlig för dig. Du ska inte ha en sån ju, såna som du ska bli tagna med storm av typ Mick Jagger.

7.
Tänk inte – jag kommer aldrig hitta någon som honom/henne. Det här med ”the one” finns inte. Asså släpp det! Är ni inte ihop var ni inte menade att vara med varandra längre. Det här är inte personen i ditt liv. Det finns liksom inget sånt tror jag, faktum är att jag skulle tippa på att det finns typ hundratusen killar/tjejer där ute som inte vet om det men längtar innerligt efter att bli förälskade i dig. Sedan handlar det ju mest om slump eller ödet (om man väljer att tro på det vilket jag hävdar att jag inte gör fast ändå gör i hemlighet) vem av dem man ramlar ihop med. Det känns som att du aldrig kommer hitta någon igen som var sådär himla kär i dig och vice versa. Men det kommer du att göra. Vill man ändå vara ihop med någon som inte vill ha en längre? Nej tack känner jag.

8.
Det är svårt att äta. Jag vet. Shit, jag gick ner så fort i vikt månaderna efteråt för att det liksom inte gick att få i sig något. Men att dricka vin till middag fungerar ju inte i längden och även om man inte orkar måste måste man vara lite vuxen och snäll mot sig själv. Ett bra knep tyckte jag var ett snöa in på något som smakar helt sjukt tryggt. I mitt fall: cheeseburgare från McDonalds. Man behöver inte äta hela i taget och man behöver inte äta på någon särskild tid. Ha den i väskan och ta upp ibland och peta i dig några tuggor. Smaken är så välbekant att det inte ens smakar något. Man kan också dricka läsk istället för vatten så man får i sig lite energi i alla fall.

9.
Samla på dig citat från pinterest, tumblr och diverse låttexter. Ibland finns det saker man vill säga och tänka på, som man inte klarar av att uttrycka själv. Jag bodde på Pinterest och pinnade allt från megasorgliga historier till fuck-you-jag-ska-överleva-citat. Jag kan tycka att det kan vara ganska skönt att kunna forma sin sorgsenhet till en mening, nästan som att byta blad efter man har stått och stampat och funderat på hur det där mörka som känner ser ut. Här är min pinterest, sorgliga saker och annat i den genren hittar du om man scrollar ner ett litet tag.

 Som Frank Ocean säger ”when you’re happy you enjoy the music, but when you’re sad, you understand the lyrics.”

10.
Ta hjälp av ”experter”. Det kan ju kännas ganska så idiotiskt att köpa en självhjälpsbok, men när man är helt hållet desperat efter att må minsta lilla bättre så kan det hjälpa. Jag fick tips av en bloggläsare att köpa It’s Called a Break-up Because it’s Broken. En amerikansk bok skriven av ett gift par som steg för steg går igenom olika faser i ett uppbrott. Även om den inte direkt var en bok med så mycket genustänk och att den innehöll ganska mycket sex and the city-klyschor så kunde det ibland vara högst nödvändigt att återigen läsa om kapitlet om varför man inte ska ringa honom. Hittade även en artikel i DN  om hur man överlever ett krossat hjärta skriven av en pskyolog som jag lärde mig typ utantill. Finns här.

11.
Skriv. Eller måla eller spela in musik eller vad nu ditt kreativa intresse är. Även om det fullkomligt suger att vara ledsen blir man ju otippat kreativ när det känns som att varenda gatuhörn försöker säga en något om hur obegripligt trasig man är. Skriv av dig! Vänd det här sorgliga till något du kan använda för dig själv. Mina anteckningar på mobilen var fullkomligt nedklottrade med listor om hur idiotisk han var, det dåliga i vårt förhållande, uppdiktade historier om framsida kärlekshistorier och bara lösa tankar.

12.
Träna. Det är kanske mitt absolut bästa tips när jag tänker efter. I alla fall svävar det där runt topp tre. När man tränar och gör något fysiskt jobbigt är det svårt att fokusera på hur ont det gör inuti. Jag sprang och sprang och sprang på ett löpband och kände mig fri och i korta ögonblick lycklig när jag passerade en halv mil och svetten rann nerför pannan och Alina Devecerski dunkade i hörlurarna. Man mår bra av att träna, det är vetenskapligt bevisat, och om det är något man ska göra när man är ledsen är det att göra saker man mår bra av. Iväg och köp ett träningskort nu, eller snöra på dig gympadojorna och spring i en park. Att vara ifred en stund och bara fokusera på hur benen rör sig hjälper så fruktansvärt mycket.

13.
Tecknad film. Tecknad film fungerar ungefär på samma sätt som när man har jättehög feber och inte förstår vad det står i en enda artikel på dn.se, det är bara mjukt och snällt. Bädda in dig i Hitta Nemo eller Toy Story (man kan ju strunta i typ Wall-E som är för sorglig) och tänk på absolut inget annat än vad som händer i filmen. Det gör ingenting att du just nu inte bryr dig om vad som händer angående ett krig i ett annat land, ett mord i din stad eller en svår politisk konflikt. Man orkar bara inte hålla upp andra saker än sitt eget hjärta just då, och då ska man inte heller behöva det.

14.
Häng med djur. Klappa, pussa och var nära dem. Gå ut med en kompis hund, sov med en katt, krama en kanin.

15.
Musik. Musik som förstår dig, stärker dig, men också trasar ner dig ibland. Sorglig musik, arg musik, bitter musik och bäst-i-hela-världen-musik. Jag skapade en spellista som bara innehöll diverse break-up-sånger och jag vet inte hur många gånger jag har spelat den men nu kan jag varenda himla låt på den utantill. Den listan behöver jag inte längre, så jag tänkte att ni skulle få den. Varsågoda.

16.
Hångla och kanske ännu bättre, hitta ett rebound. Det tar olika lång tid tills man känner sig redo för någon annan. Och då menar jag inte redo för ett nytt förhållande, utan någon annans läppar. För mig gick det ganska fort, typ fyra veckor, men jag tror att det beror på person till person. Jag ser inte så himla mycket allvarlighet med att hångla med folk, det är mysigt och behöver inte vara så mycket mer än så. När man känner sig redo så kör bara. Nej, den här personen kanske inte är din nya love men det kan vara sjukt fint att skeda med någon om natten och att gräva sig in i någons nacke. Och känner du dig inte redo, du kanske inte ens gör det på flera månader, glöm inte att det också är okej. Det kommer att komma, låt det ta tid.

17.
Förvänta dig inget stöd från ditt ex. Detta är kanske det absolut svåraste att inse. I alla fall var det så för mig. L hade ju funnits där i fyra och ett halvt år under alla mina svåraste stunder, kommit med input och tröstat och tagit hand om. Därför kände jag instinktivt när det tagit slut att han var ju den som skulle trösta mig genom det här också. Jag vet inte hur många gånger jag ringde honom och grät och grät och grät och grät. Snyftade att jag skulle dö och var helt säker på det också. Jag skulle helt enkelt inte överleva om inte han flög över till mig och bara höll om mig en sista stund. Jag möttes ofta av en stenhård vägg till svar och det gjorde mig så splittrad och trasig. Hur är det ens möjligt att han inte vill ta hand om mig nu när han alltid velat det förut? Jag kunde inte förstå det. Men ditt ex kommer inte att hjälpa dig. Det är bara att bita ihop och inse fakta. Hen vill inte mer. Det är dags att ta sig igenom något helt på egen hand och även om det i början kommer kännas helt jävla omöjligt kommer det göra dig starkare och klokare efteråt, när du en dag inser att du står upp rakryggad och mår bra, och har tagit dig dit helt av dig själv.

18.
Det tar tid. Och inte som några veckor av sorg, utan oftast månader, halvår upp till år av ostabilitet, destruktivitet och ett hjärta som inte orkar så mycket. Du har blivit sviken, och något sådant tar tid att bygga upp igen. Det är svårt att lita på folk igen, det är svårt att låta någon komma nära och det är svårt att inte jämföra andra med den du var ihop med då. Det är okej. För mig nu, även om han inte är den sista jag tänker på när jag går och lägger mig och att det kan gå flera dagar utan att han kommer upp i mitt huvud, kan det fortfarande bränna till när någon särskild låt shufflas fram på en spellista eller någon på tunnelbanan påminner om honom. Det är inte för att jag saknar honom har jag insett, utan för att det påminner mig om hur inihelvetes jäkla ledsen jag var och hur otroligt sårad jag blev av någon jag litade så mycket på. Men grejen är den att man kommer över folk. Det är bara en kille (eller bara en tjej). Kroppen har en fantastisk överlevnadsinstinkt och utan att man själv har märkt det kommer man en dag må bra. För att så fungerar det, kroppen lappar och plåstrar och ordnar utan att man själv behöver göra så mycket. Och en dag kommer du kunna älska igen och det kommer vara lika fantastiskt som förra gången, om inte ännu bättre. Antagligen ännu bättre, för att du nu är så himla mycket starkare. Och tills dess kan du ha så jäkla roligt och känna dig så stolt över dig själv att du klarar dig minst lika bra utan det där pulvret.

19.
His fucking loss. Seriöst.

 

NIOTILLFEM


kräftskiva och människor som går mig på nerverna.

Vi hade som sagt Kräftskiva ute i Björkö i helgen, vilket var superkul! Åt och drack gott, lekte lekar, sjöng osv. Jag hade det verkligen hur mysigt som helst! Snart ska jag äta middag sedan cyklar jag till Viktor. Tänkte försöka tvinga honom att se på skräckfilm med mig. Kommer nog tidsinställa ett inlägg också.
 
Här är lite blandade bilder från veckan och helgen (Kräftskivan), bilderna får tala för sig själva:
 
Sedan vill jag också bara passa på att skriva av mig lite. 
Jag blir så förbannat jävla trött på folks beteende alltså. Folk som tror att de kan trycka ner en människa till botten och sen räkna med att denna person ska finnas där och bara svälja och bita ihop. Att man blir nedtryckt och sviken gång efter gång efter gång men när man sedan har "ombytta roller" är det en helt annan sak.
Det funkar inte så! Att man inte är tacksam vad man än gör.
 
Du kan klanka ner på mig och trycka på mina ömma punskter, jag är van nu! Men tro sen inte att det är så jävla synd om dig själv. Du vill att folk ska tycka synd om dig, men egentligen är det bara du själv som "tillåter" dig själv att må dåligt. Att få uppmärksamhet av allt och alla, när du egentligen faktiskt har det mycket bättre än andra. Hatar, verkligen HATAR när en person exempelvis är sen och då är det lugnt, men sedan när det är ombytta roller och den andra persomen är 2 minuter sen så blir det ett jävla liv.
Du kan inte tro att folk ska stötta dig när allt du gör bara är att tänka på dig själv. Blir det inte på ditt sätt och dina villkor så blir det det värsta stora saken. Handlar om att ge och då. Sedan kan man ju alltid springa ifrån sina problem istället för att ta tag i dom. Man hör osäkerheten och skakningarna i din röst. Det finns folk i din omgivning, familj, vänner, osv, det kanske finns en förklaraing varför allt är som det är.
 
Jag tänker i alla fall inte ta någon mer skit. Jag är van så jag tar inte åt mig längre. Som alla säger så vet jag att jag förtjänar bättre. Jag säger bara en sak, jag är 1000 gånger starkare. Punkt.
 
 

Jag skapar min egen verklighet.

 
Känn ingen sorg - Musik från filmen ♥!!!
 

Ibland är en lögn det finaste man har.

Nu ska jag strax cykla iväg mot sjukhuset för att ta nya prover till läkaren i Småland (Kamanor), kanske ska byta min medicin för hypoteras 2 mot en annan sort.Sedan åker vi till sommarstugan!
 
Äntligen någon som förstår mig och har svar på varför jag ökar i vikt hela tiden utan anledning. Jävla doktorer! Att man ska behöva lida i år för att sedan åka till Småland för att få hjälp är ju sjukt. Tyvärr kommer det ta ett tag innan medicinen börjar "värka".
 
Tack Kamanor.
HÄR finns en länk till hennes hemsida föresten.
 
 

Flickorna med hjärtat av på mitten.

♦ Sola
♦ Äta
♦ Träffa Viktor
♦ "Jobba"
♦ Träffa Robertooooooo
♦ Duscha & Packa
 
 
 
 
 

En av de bästa dagarna i mitt liv.

 
Videoklipp från världens bästa dag! Jag tog Studenten och allt var bara glädje och lyckorus.
Tänk att jag klarade det.

Min novell från ettan.


varje moln är trasigt du räknar allt sorgligt.

Det gör ont att veta men lika ont att undra.
.
 
Jag sitter i skrivande stund på golvet med mobilen i knät och är så otroligt himla orolig. Tänker inte skriva om detta här, men jag kan säga att min bästa killkompis är svårt sjuk. Och då menar jag verkligen sjuk, som mellan liv och död. Det gör så ont att veta, inte kunna vara där, och se någon annan lida. Jag är så rädd, så arg (på sjukvården) och så himla ledsen. Vet inte vad jag ska ta mig till, han betyder så himla mycket för mig. Fan.
Inatt sover jag på golvet.
 
Snälla du, lämna mig inte. Inte ikväll inte någon gång. 
ILY
 
 

Födelsedag, Åland och festligheter i storstaden.

Glad torsdag på er.
Igår fyllde jag som sagt år. Dagen började fint, jag fixade tårta och fick tre fina paket, bland annat en biljett till Popaganda! Åh! Kvällen slutade tyvärr inte på bästa sätt, jag spenderade halva natten genom att vingla fram på tomma gator. Dåligt slut på en fin dag.

Idag var jag med mamma till Åland fram och tillbaka för att köpa dricka till kräftskiva osv. Riktigt mysigt!

Imorgon ska jag troligtvis ut i Stockholm med Teo och hans kompisar och ha ett riktigt födelsedagsfirade. Han tyckte att det var en självklarhet att jag skulle firas ordentligt.Idag fyller jag 19 år.

 

kvällsäventyr.

 
 

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont.

10 saker du vill göra innan du dör:

 

• Flytta till en fin och fräsh lägenhet.

• Skaffa ett jobb jag trivs med.

• Bli helt jävla galet kär.

• Bli världens bästa mamma.

• Må bra och vara nöjd med mig själv.

• Finna mig själv och vara som jag vill vara.

• Ha en alldeles egen katt i ett alldeles eget hem.

• Resa mycket.

• Bli frisk och sluta äta alla dessa "lyckopiller"

• Komma på vad jag vill bli.

 

 

9 saker om dig själv:

 

• Jag älskar Håkan, Kent och rosetter.

• Jag hatar bananer, spindlar, ormar och mobbning.

• Jag har komplex över det mesta på min kropp.

• Jag fyller år imorgon. (Hihihi!)

• Jag vill ha ett husdjur.

• Jag har väldigt många tvångstankar.

• Jag är världens pessimist.

• Känner mig ofta ensam och att ingen förstår mig.

• Oroar mig och tänker alldeles för mycket.

 

 

 

8 sätt att vinna mitt hjärta på:

 

• Få mig att känna mig speciell och unik.

• Fråga om vi ska hitta på något galet, vara spontan.

• Lyssna på bra musik.

• Våga skratta och våga gråta.

• Hör av dig och visa intresse.

• Var inte ytlig.

• När man är lite blyg och tillbakadragen.

• Var ärlig och öppen.

 

 
 

7 saker du ofta grubblar på:

 

• Framtiden.

• Kroppskomplex.

• Vad som händer när man dör.

• Att jag hatar mig själv och allt jag ser i spegeln varje morgon.

• Hur jag vill men inte vågar vara.

• Kärlek.

• Livet.

 

 

 

6 kändisar du tycker är snygga:

 

• Adam Lundgren.

• Kaya Scodelario.

• Ryan Gosling.

• Bill Skarsgård.

• Keira Knightley.

• Anton Ewald

 

5 saker du aldrig skulle vilja göra:

 

• Bada med hajar.

• Se någon jag bryr mig om dö.

• Må illa och spy.

• Oroa mig i onödan.

• Hålla i en spindel eller orm.

 

 

 

4 saker du köpt den senaste månaden:

 

• Underkläder.

• En lila kjol som ska färgas blå.

• Två parfymer.

• Tre bikini-överdelar.

 
 

3 sätt att få dig le:

• När bra musik spelas på dansgolvet.

• Fina meddelanden. 

• När alla sjunger med till Håkan.

 

 

 

2 favoritlåtar:

• Håkan Hellström - Valborg.

• Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare).

 

 

 

1 sak folk inte visste om dig:

• Klockan är nu 00:31, så jag fyller 19 idag! ^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Take a walk on the wild side.


Utgång på ingång.


provsmakar livets heroin.


silence is the most powerful scream.

 
Land: Sverige
Ålder: 19 om en vecka
Har bott i: SverigeNorrtälje
Kysst någon: Ja
Strulat: Kanske.
Höger vs vänster: Höger?
Mat: Typ allt! Tacos, grillat, lax, sallad osv.
Dricka: Cola Zero och Kaffe
Önskningar: Mycket
Gymnasium: Roden, tog studenten i 14 juni
Linje: BF
Pojkvän: Nej.
Kär: ...
Bi/lebb: Tyvärr inte, haha
Artist: Håkan, Kent, BD, The Kooks, Markus och massa mer!
Fullständiga namn: Isabell Gun Kristina Berglund
Smeknamn: Bellun, Bell, Bellis, Bella, Isa, Kurre
Facebook namn: Har inte FB just nu, men Isabell Berglund blir det väl?
Läser andra bloggar: Ja, några stycken
Favorit blogg: Haha, http://illusioner.devote.se/ är väldigt fin!
Född: 7 August 1994
Årstid?: Sommar är bäst
Vad tycker du om Homo, Hetro osv: Inget speciellt. Man blir väl ändå kär i personen och inte könet?
Vilken läggning har du: Jag är Hetero
Sko storlek: 38-39
BH storlek: Typ 85 C-D
Vad gör du just nu: Dricker te och kollar på The Impossible
Senaste film: Haha den ovan, annars Now is Good (SE DEN)

RSS 2.0