all i want for christmas is you.

Idag har jag och min mamma varit pÄ öppet hus pÄ Roden. Jag kollade runt och tog lappar, pÄ media och barn&fritid mest. Efter det Äkte vi och handla.. det var lite saker jag behövde och sÄ. Sen innan vi Äkte hem ville mamma att jag skulle va smakrÄd nÀr hon kolla pÄ tapeter. NÀr vi kom hem Ät vi en supergod middag!

Just nu hÄller mamma pÄ att sÀtta upp fina julstjÀrnor och ljusstakar... det blir sÄ mysigt efter det. Jag Àlskar verkligen Julen och allt som hör till! Nu ska vi fixa lite gott sen ska vi se pÄ Beck!


♄


fredag 27/11-09 23:35.

Visste du...

att jag vill ha - nÄgon riktigt bra!
att jag lyssnar pÄ- blandad musik (t.ex mgmt,vapnet,hÄkan hellström,kent,laakso) och pÄ bra/smarta saker
att jag pratar - nÀr jag har lust och mÄr bra, Àr glad
att jag inte gillar - matte, svikare, dumma, vissa djur m.m
att jag avskyr nÀr folk snackar - skit (slÀnger ur sig vad som helst)
att kÀrlek Àr - nÄgot fint
att jag gillar att - va med personer jag gillar allra mest, sova
att jag alltid kommer att - Àlska Julen, nÀra&kÀra
att jag Àr hemligt förÀlskad i - om det Àr hemligt sÄ sÀger man vÀl det inte?

att sist jag grÀt var - idag.
att min mobiltelefon Àr - alltid pÄ
att nÀr jag vaknar pÄ morgonen - Àr jag trött och vill ligga kvar!
att innan jag gÄr och lÀgger mig - tÀnker jag massvis!
att idag har jag - varit pÄ upptÀcksfÀrd
att jag just nu tÀnker pÄ - massa, men mest att jag vill sova
att i kvÀll ska jag - sova?
att i morgon kommer jag - va pÄ gymnasiemÀssa
att jag hoppas - att jag Àr gladare imorgon kanske.
att jag verkligen vill - ha mina filmer

God natt. ♄


-

Kan inte folk bara vÀxa upp.


torsdagen 26

Hej, har haft fullt upp!  NO-klart iaf! Svinis klart ocksÄ! Hade svinont i armen i gÄr assÄ! Jag Àr sÄ trött pÄ skolan sÄ det inte Àr klokt! Jag Àr trött! Jag vill att det ska va den 19e! Nu ska jag och pysen handla, som riktiga damer!


Gammal bild!


sweet miss blue.
Inte sÄ interesant men har inget för mig sÄ...
♣ Chinos: H&M
♣ Vantar: H&M
♣ Tjocktröja: Peak (?)
♣ Skor: Din sko
♣ Blommig vĂ€ska: FrĂ„n kusinstart to rush by.

Idag var klassen pĂ„ GymnasiemĂ€ssa i Älvsjö. Det var kanske inte direkt sĂ„ jĂ€ttekul och den hjĂ€lpte mig inte ett dugg. Jag och E, P gick mest runt och sammlade pĂ„ oss massa stora kassar med olika gratis grejer, haha! Snacka om att alla mina pĂ„sar var tunga att bĂ€ra, sĂ„ nu har man en muskelös arm dĂ„, haha. SkĂ€mt och sido... min data Ă€r fortfarande pĂ„ lagning sĂ„ det blir inte sĂ„ mycket fina/roliga bilder som vanligt!


ohhhh helga natt!

Är hos Jo ska snart hem och kĂ€ka tacos. Johanna stĂ„r och pratar om vikingar och paperskorg, haha! Hennes pappa gör armhövningar och lĂ„ter. Han försöker stila för mig sa han, HAHAH jovisst ja! Vi har försökt plugga men för mig gick det inte sĂ„ bra! Juste...

Rebecca har skickat en jÀtteful inspelning nÀr jag sjunger Oh helga natt (pÄ skoj),med mans-röst  till nÀstan alla i klassen. Iallafall till Hanna, Tobbe, sen skicka Hanna till Johan osv.. Fyfaan nu har alla i klassen hört den typ. HAHAHA fan Becka! Lite kul ocksÄ.. Hihi!  Tjo!broken.

Sorry för jag inte skrivit sÄ mycket hÀr. Har haft fullt upp, plus mycket plugg! Nu Àr det sÄ hÀr att min dator har gÄtt sönder, sÄ jag fÄr skriva pÄ den stationÀra datan nÄn gÄng ibland. Men dÀr har jag inte direkt sÄ roliga bilder, men ni fÄr hÄlla ut tills min laptop fungerar igen!


Bild pÄ mig! DÀr var det sommar sommar sommar, snart Àr det jul jul jul!

videoklipp.Jag gör nÄtt konstigt med en flaska!Jag med motorsÄgen!  (jag fattar fortfarande inte vad som gör den sÄ kul)
Rebecca kommer typ inte upp ur mitt knÀ!

dripp dripp dropp.Foto: Jag

Sista bilden skulle jag ta kort pÄ dropparna ocksÄ men det kom en liten filur med pÄ bilden ocksÄ! Fy. Idag var en ganska trÄkig, slapp dag. Ska snart ut pÄ prommis med mina flickor. Puss.

singin' much too young.

I helgen var jag med Rebecca, vi Ät glass med kaffepulver och sÄg pÄ film. Vi skulle egentligen se massa HAJ-filmer men det blev inte en enda istÀllet blev det en typ skrÀckis. The uninvited! Men den var inte sÄ lÀskig för vi skrattade oss igenom hela filmen. T.ex nÀr en tjej i filmen öppnade en soppÄse och ett huvud rullade ut... det var askul! Jaja det var mysigt iallafall men vi fÄr ha en riktig haj-kvÀll en annan dag sen! Lite bilder blev det sÄklart.
Jag har lÀrt Beck att det Àr gott med kaffe pÄ glass!


haha


haha om man inte ser sÄ, gör vi nÄtt knÀppt med lÀppen!

 Det fÄr rÀcka!


en klutt.

Syster bor ju i GBG och hon skulle inte komma hem förens vid Jul typ och vet ni vad? I onsdags nÀr jag lÄg och sov sÄ kommer nÄn in och vÀcker mig. Först tÀnkte jag att det var mamma sen tÀnde jag lampan och fick se att det var min syster!!!!! Gissa om jag blev förvÄnad! Men vÀldigt vÀldigt glad! PÄ morgonen idag Äkte hon tillbaka hem. Hon kommer tillbaka nÄgra dagar innan jul!


StenhÄrda skott fÄ publiken att njuta.

Tjabatjena! Idag var det fotbollstunering i skolan, men jag orkade inte va med och jag Àr lite bollrÀdd! SÄ jag stod mest vid "Steven" och hejade pÄ 9D och klagade pÄ annat folk, haha. Efter skolan va mina kex hemma hos mig vi kollade lite pÄ O.C och Flatimir och jag tjafsade som vanligt! Imorgon ska jag trÀffa en filur pÄ kvÀllen vi ska glo on Sharks! Bilder kommer sen. Nu idol med min söta mamma.

Juste tack för att du fixade med min header, fina syster! Precis sÄ jag ville ha den. Hel nöjd!


prima skinka jepp jepp.


DĂ€r: Jag
Tagit: Jo
Inte vÀrldens finaste men jag vill vara sÀga att det snöade ute idag!

 


bringin' back last night.

Hej, jag lever. Dagen var vÀldigt lÄng eftersom jag var kvar till sent idag men sÄ fÄr man iallafall lite sovmorgon imorgon. Nu ska jag strax ut och springa sen blir det duschen sedan GreyŽs Anatomy! Det Àr iskallt ute nuförtiden sÄ jag fÄr ta pÄ mig extra varma klÀder! Imorgon efter skolan ska jag göra nytt Pass eftersom jag Äker till Thailand i dec! Pussar frÄn mig.
2 svart/vita foton jag tog i GBG! Saknar det.

 


trött...oh ja.

Första skoldagen i lite konstiga bilder!


Elise&Becka


Bara för att du lÀgger upp fula konstiga bilder pÄ mig jÀmt.


Becka&Johanna!Usch för att skolan börjat igen.Brukar inte lÀgga upp sÄ mÄnga sÄdna hÀr knasiga mobilbilder, men idag blir ett undantag. Hade ÀndÄ inget att skriva om sÄ varför inte lite bilder? Pussar.


RSS 2.0