jag Àr högt över molnen.

Göteborg:En dag pÄ stan.


Liseberg.BÄttur till VrÄngö.
Middag vid Röda Sten i solnedgÄngen.
Promenader.


Det Àr sÄdana hÀr körsbÀrsblommor överallt... jag blir galen, vad fint det Àr!Hemkommen frÄn Götalaborg. KÀnns som det alltid gör.
Jag har i alla fall haft det hur himla fint som helst! Vi har varit pĂ„ Liseberg och jag och Syster Ă„kte Balder, jĂ€ttekul. Och jag Ă€r stolt över mig sjĂ€lv att jag vĂ„gade. Sen nĂ€r vi gĂ„r pĂ„ Göteborgs gator gĂ„r I blame coco förbi oss, har jag sagt det? Coolt! Åt pĂ„ mysiga restauranger gjorde vi ocksĂ„. Sedan var vi pĂ„ Universeum, och efter att ha varit inne i regnskogen ville jag verkligen tillbaka till Thailand. VĂ€rmen, luften, allt. Det har föresten varit hur fint vĂ€der som helst jĂ€tteskönt verkligen. Jag har somsagt haft en riktigt bra pĂ„sk!

20:20.

Nu gĂ„r det att skriva inlĂ€gg frĂ„n min iPhone... Hoppas jag! Just nu Ă€r jag i Örebro och pĂ„ vĂ€g hem till ruttna NorrtĂ€lje. Nej, sĂ„ ska jag inte sĂ€ga, NorrtĂ€lje Ă€r en himla mysig sommarstad ibland mĂ„ste jag sĂ€ga! Men jag vill verkligen inte komma hem! Inte nu. Jag vill stanna kvar i Göteborg, pĂ„ nĂ„got sĂ€tt kĂ€nns allt en aning bĂ€ttre dĂ€r. Och jag har redan blivit dunder förkyld.

i blame coco.

Kom nyss hem frÄn Liseberg, jag Äkte Balder och herregud va jag skrek! Haha.
Och vet ni vem vi gick förbi pĂ„ vĂ€gen hem... Eliot Sumner, hon frĂ„n I blame coco! Åh, sĂ„ himla bra.


Anything but loud.

PÄsklov! Underbart och hur behövligt som helst, kan jag lova.
VÄrkÀnslor!
I söndags var jag pÄ landet hela dagen. Jag mÄlande min sÀng och fixade i min stuga. Det var verkligen hur varmt som helst, man kunde liksom gÄ i shorts! Underbart! Och sÄ har jag pussad lite pÄ Emma ocksÄ.
Nu ska jag kolla pÄ film och imorgon ska jag Àntligen klippa mig! Mitt hÄr Àr som en risbuske och hur lÄngy och tungt som helst! FÄr till och med behandlingen gratis, hÀrligt.
Föresten Äkte pappa upp till akutet och sa Ät dem att ta tag i det hÀr med min mage pÄ riktigt nu. SÄ jag ska tydligen börja om frÄn noll. 11 nÄlar i armen i onödan... som jag inte direkt gillar sprutor!
Nu kÀnner jag att det blev för mycket text om allt och inget, igen.

pÄskbord.

IgÄr bjöd familjen mormor och morfar pÄ pÄskmat. Det var vÀldigt mÀttande mÄste jag sÀga, men gott!
Vi kollade ocksÄ pÄ gamla filmer frÄn nÀr vi va smÄ. HAHA!

if you are wrong In all the right ways.

Jag Àr sÄ fruktansvÀrt trött just nu, men samtidigt lite glad för imorgon kommer Pluttis hit!
SÄ imorgon efter praktiken ska vi Àta pÄskmiddag. Sedan pÄ torsdag ska jag till Stockholm för att klippa mig (Àntligen)  och fÄ huvudmassage, eftersom jag fick behandling i julklapp.
Och pÄ fredag sticker familjen till Götet!

Perfect is never enough.

Idag har jag bara varit pÄ praktiken i ungefÀr 2 timmar, skulle jag tippa pÄ. Sedan cyklade jag till Unga Vuxna och efter det tog jag Àven en tripp pÄ stan. Fyndade billiga men ursöta underklÀder och en vÄrtröja, bara för att det var rea och vÄrvÀder ute. MÄdde inget vidare idag, men gud sÄ skönt med fredag imorgon. Kort och gott.
Juste var pÄ sjukhuset igÄr och inte fick jag nÄgra tabletter nej, utan nu ska magen rönkas istÀllet... detta gör mig galen! Hur svÄrt kan det egentligen vara?
Om knappt en vecka befinner jag mig i Göteborg och pussar pÄ syster min, skojar runt pÄ Universeum, (ahh) fikar, kollar pÄ Never let me go, fikar, mÄr illa pÄ Liseberg, fikar... vem vet?
Saknar tussen det gör jag i alla fall. Alltid.
VÄrkÀnslor.

sadness is a blessing.


only yesterday.
Haha sitter och lyssanr pĂ„ Robert Broberg – Ingela hahahaha! Men vadĂ„, man blir ju glad!
Och det behöver jag vara nu. Jag vill ha sommar. Precis.Just.Nu.
SmörgÄstÄrta kallar, mumma filli!

RSS 2.0