True or false it may be.

Oh you're so naive yet so.... Har the kooks pÄ rullning, hurregud sÄ underbart! Lite senare idag under dagen kom min snöflinga förbi mig för att hÀmta sitt smink, men sen blev det att vi satt pÄ min altan och snacka, skratta och tog misslyckade bilder. HÀrligt, och hÀrligt med vÀrme idag ocksÄ. Nu Àr jag trött, ha det fint.Riktigt hÀrliga bilder om ni frÄgar mig.

Volleyboll!


Jag (fiskare) och hans "hustru"


Lilleskutt.


Lilleskutt & Skalman


Maria Montazami. Fin.
Alla tjejor spelade skita bra!Du sköts i bitar jag kanske gled emellan.Lite smÄtt coolt sÄdÀr! BÀttre bilder inom snar framtid.

Och vad vet du om gryningen förrÀn du mött varje morgon. Och vad vet du om att inte vilja vakna lÀngre?

Dagen har varit allmÀnt grÄ och seg. Jag hatar alla dom dagarna. Om jag kÀnner mig sjÀlv rÀtt sÄ har jag en liten liten aning om varför allt kÀnns fel... som pricken över i:et sÄ har jag svÄrt prov som ska göras pÄ onsdag..och jag Àr verkligen inte redo. Jag orkar inte vara redo.


jagvilljagvillintejagvill


uppsnÀrjd i det blÄ. vi tvÄ.

IgÄr sov nÀmligen Rebecca över hÀr hos mig. Vi köpte vÄran glass, chattade, och skrattade. Alltid lika trevligt. IkvÀll fÄr jag se vad som hÀnder om jag ska trÀffa Re igen om inte J hör av sig. Vi fÄr se. Jag kÀnner mig just nu vÀldigt lat. Och nu ska jag Àta... perfekt.

lÄt oss gÄ till en plats dÀr allt kÀnns mindre ledsamt.

Detta Àr den vÀrsta kÀnslan...nÀr ingen förstÄr eller Àns vet om. Men som ÀndÄ inte skulla fatta. NÀr man sitter helt ensam och ser att lÀxböckerna blir skrynkliga för att de fylls med en allt större pöl. NÀr man bara vill bort men sitter fast. Jag mÄr illa.


dina hÀnder Àr fulla av blommor.

Kom precis hem frÄn Norlinen. Jag blir sÄ besviken varje gÄng det börjar snöa, precis som jag tror att halva Sverige ocksÄ bli! Jag vill ha vÄr. Sommar. Blir det nÄn sommar? Usch gick jÀttedÄligt pÄ nationella i matte och imorgon har vi andra delen! Fy! Jag vill inte gÄ i sommar. Verkligen inte. Annars har dagen varit hyfsad. Fick ett telefonsamtal och fina sms av syster sÄ dÄ blev dagen Ànnu bÀttre. Sommar... midsommar nu tack, snÀlla.


(ingenting)

Man mÄste vara fattig för att vara rik.
Man mÄste va en idiot för att kalla sig klok.
Man mÄste vara liten för att vara stor.

Varje steg Àr ett steg tillbaka, varje ord Àr en hopplös dröm, man mÄste tiga för att vara sann, men man mÄste tala för att ha en chans.Skolan.  Jag hatar söndagar.Av nÄn anledning gillar jag verkligen den hÀr bilden

Äventyr?

fru hurricane.GodkvÀll! Idag var en helt okej skoldag tycker jag, och jag vet vad jag ska klÀ ut mig till pÄ volleybolltuneringen. Först ville jag va bÀbis och ha en söt sparkdrÀkt med napp och allt, men sÄ blev det inte!
Jag Àr faktiskt jÀttetrött nu sÄ jag kommer nog blogga mycket mer imorgon. Kollade nyss pÄ videor pÄ Becks blogg och sitter och skrattar lite i min ensamhet. Kolla.FrÄn GBG.

pÄ nÄn spÄrvagn nÄnstans.


FinaFinaFina.

Nu pÄ sista tiden har jag faktiskt skritit vÀldigt mÄnga inlÀgg som ni kanske mÀrkt. Komentarerna Àr vÀldigt fÄ men det Àr dock inget som jag bryr mig sÄ mycket om egentligen. God natt.

high or low, fast or slow.

VÀrme idag igen det gör i alla fall allt lite ljusare. Idag har jag varit i skolan som vanligt...efter det solade jag med fina, sen tog jag och Gullan oss upp till flygis med cykeln och köpte mat till imorgon. Nyss var jag ocksÄ ute med cykeln eftersom jag var sÄ snÀll och stÀllde upp pÄ att göra sÀllskap. Jag Àlskar att cykla!

 


....................
spring. spring. spring.

TÀnkte börja med att klaga pÄ min sömn inatt. Jag kunde verkligen inte sova, jag vred och vÀnde mig hela tiden vid typ halv 1 pÄ natten gick jag ut pÄ ballkongen en stund för att lufta eller svalka mig kanske jag ska sÀga. Sista gÄngen jag kolla pÄ klockan var den 5 i halv 3 pÄ natten. Usch. Nog om det. Jag var nyss ute och cykla omkring ute med nÄgra flickor, innan det trÀffade jag Jo och vi lÄg ute pÄ altanen och solade typ. Skönt att det faktiskt Àntligen verkar bli vÄr ute. PÄ rasten idag var det ocksÄ vÀldigt soligt. Jag vill ha sommarlov. Nu.

Lillen Àr död.

jag var rÀdd att det skulle bli sÄ hÀr efterÄt.

Innan vi lÀmnade Göteborg...
Enorm godisaffÀr.
Marstrand.


Volvo.
Blommor och VĂ€rldens absolut godaste sallad!


Lite nytt.


"Och jag stÄr framför spegeln,
jag vill förÀndra allt, och allt som jag ser i den.
Du har vart ute i vÀrlden i flera Är,
nÀr jag stanna pÄ mitt rum och sÄg dagarna gÄ."

"Ta mig till den dÀr festen i stan
DÀr mÀnniskor Àr som du och jag
Dom dansar högt över varje lag
Och dÀr vill jag ocksÄ va."

"Den hÀr staden drar ner mig till botten av Än."vÄrsol i gbg.

HÀr i Göteborg Àr vÀdret pÄ topp. Verkligen vÄr hÀr! IgÄr shoppade jag lite smÄsaker, sen pÄ kvÀllen sÄg jag och Therese pÄ 500 days of summer. Sen ocksÄ hÀlften av filmen Flickan, vi ska se resten ikvÀll. Men den var vÀldigt bra och jag gissar pÄ att den blir riktigt hemsk snart. Se den! Ska snart ut och Àta men innan det lÀgger jag upp lite bilder jag tagit hÀr och juste vi ska se pÄ Lilja 4-ever.


Den hÀr tog jag iofs hemma, men jag tycker den Àr riktigt himla gullig!PÄ vÀg hit. Pannkisar och allt.


Alla i detta hus har sÄ otroligt fina rum, sÄ jag var tvunget att ta nÄgra kort pÄ fina saker. Hihi hoppas det var okej.Jessicas.


Ingelas.


Jennys.


Systers.
NĂ€r man vaknar.
Ett jÀttemysigt café.Sött.
VĂ„r! ♄


RSS 2.0