lever life!

 
FörlÄt för dÄlig uppdatering men just nu Àr jag pÄ landet och lever life.
Jag bara solar, badar och NJUTER!
 

20 frÄgor ingen stÀller - COLLAB!

 
 

Ziia! ♄

Ziia som liten!  ↑  Dör söthetsdöden!! ♄
 
♄ VĂ€rldens finaste Ziia, som jag saknar dig! ♄
 

Rensar min garderob!

 

4,5 Ă„r med dig! ♄

 

jag har tröttnat nu!

Nu rÀcker det! Jag Àr en sÄn dÀr person som sviker mig sjÀlv. Varje gÄng. Hela tiden! GÄng pÄ gÄng.
Jag lovade mig sjÀlv för lÀnge sen att aldrig mer lÀgga nÄgon energi pÄ folk som inte lÀgger nÄgon energi pÄ mig. Att inte bry mig om folk som inte bryr sig om mig. Men ÀndÄ faller jag dit. Varje gÄng! "Man lovar sig sjÀlv att aldrig höra av sig igen men sedan skickas det 1...2...3...sms och man sviker sig sjÀlv igen." Jag anstrÀnger mig hela tiden för att nÄ fram till folk. Jag kontaktar folk, försöker lÀra kÀnna folk och fÄ vÀnner. Utan framgÄng. Vilket gör mig besviken. Mest besviken pÄ mig sjÀlv för att jag sviker mig sjÀlv, IGEN.
 
Jag har inga vĂ€nner och det Ă€r jag öppen med, det stĂ„r jag för. Men jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla trött pĂ„ att försöka nu. Jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla trött pĂ„ att alltid höra av mig till folk och att alltid anstrĂ€nga mig men inte fĂ„ ett skit tillbaka. Ingenting! Trött pĂ„ att stĂ€ndigt bli besviken och trött pĂ„ att svika mig sjĂ€lv, som sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger förut. SÅ JÄVLA TRÖTT.
 
Jag kanske Àr en sÄn man inte vill vara vÀn med. Folk kanske tror sig kÀnna mig eller redan dragit en slutsats om hur jag Àr som person, en förutfattad mening. Jag kanske ser fel ut, mÄr för dÄligt eller Àr för komplicerad. Gör fel saker, sÀger fel saker, Àr "fel". Men ingen kÀnner mig. Ni har aldrig gett mig chansen! Jag orkar inte vara den som alltid hör av sig lÀngre! Jag orkar inte vara den som stÀndigt försöker lÀra kÀnna folk och stifta nya bekantskaper utan respons. Jag orkar inte göra mig sjÀlv besviken lÀngre. Jag orkar inte.
 
Jag mÄste nog försöka vara min egen bÀsta vÀn, för det Àr ju trots allt MIG som JAG ska leva hela livet med. "LÀgg aldrig nÄgon tid eller energi pÄ folk som inte ger dig nÄgon energi tillbaka".
Nu ligger bollen i alla andras hÀnder för jag har tröttnat...
 
 
"Detta gör mig sÄ himla ledsen och helt Àrligt sÄ hade jag nÀstan rÀknat med det... Detta hÀnder VARJE gÄng, och jag Àr trött pÄ att planera och stÀndigt behöva bli besviken. GÄng pÄ gÄng pÄ gÄng.
Tro mig, jag om nÄgon vet hur det Àr att mÄ dÄligt, och detta Àr precis en sÄn sak som triggar MITT sjÀlvskadebeteende.

Jag har grÄtit mig till sömns i flera dagar i rad och fÄtt panikattacker för att jag brottas med min sociala fobi och kÀnslan av att nÄn tillslut kommer stÀlla in, dÀrmed att jag blir besviken IGEN. Ni som inte lever med social fobi anar inte hur stort steg detta Àr för mig. FrÄn att inte kunna gÄ över ett övergÄngsstÀlle eller visa mig ute ensam till detta, och sen stÀller en efter en in.

Jag fattar att man kan mÄ dÄligt eller inte kan, men att sÀga det dagen innan... Jag har handlat, storstÀdat alla stugor, tvÀttat alla sÀngklÀder i alla stugor, osv med feber. Mina förÀldrar Àr borta just denna vecka, Tobbe Àr ledig just denna vecka och mina grannar i Björkö vet om/rÀknar med att vi kommer vara dÀr!! Allt Àr planerat, det Àr liksom inte bara att Äka ut...

Blir bara sÄ trött pÄ att JAG alltid försöker och försöker! Jag försöker ta tag i mitt mÄende och min psykiska ohÀlsa och styra upp nÄgot och sÄ hÀnder detta... Det Àr inte första gÄngen, detta hÀnder ALLTID och jag Àr sÄ jÀvla trött pÄ detta nu. Vi stÀller in allt, vi skiter i allt! Förstod nÄnstans att detta skulle hÀnda till slut...
Jag kommer aldrig mer försöka för jag orkar inte bli ledsen igen. Jag skyller inte pÄ nÄn och jag om nÄgon fattar att man inte kan rÄ för hur man mÄr, men pÄ samma sÀtt sÄ var det hÀr det vÀrsta som kunde hÀnda mitt mÄende just nu. Hoppas du mÄr bÀttre snart iaf!"
 

grattis pÄ födelsedagen sis!

♄ Ha ha ha den Ă€ran vĂ€rldens bĂ€sta storasyster pĂ„ 29-Ă„rsdagen! ♄

sommarvlogg #1


YOUTUBE!

 
Glöm som sagt inte att följa mig pĂ„ YouTube, Ă€r mer aktiv dĂ€r. In och prenumerera HÄR!!
 
 

Sommartider hej hej sommartider.


Fotokollage.

 
 

Högtider! (Jul, NyÄr, Halloween osv)

 

RSS 2.0