jag orkar inte.

Idag var det nÀra, riktigt himla nÀra...Jag orkar inte lÀngre!
 
Jag orkar inte bryta ihop varje. Jag vill förklara för er men jag har ingen energi över huvud taget. Jag vill berÀtta hur jag mÄr och vad jag lider av men jag klarar inte ens det. Jag Àr sÄ stressad och pressad. Jag vill sÄ mycket men klarar sÄ lite!
 
Somnar mellan 3-5 varje natt/morgon trots medicin och sover max 4 tim per natt. Jag grÄter för mycket och sover för lite. Jag skjuter bort alla som kommer nÀra och jag fattar inte vad det Àr för fel pÄ mig.
Jag pressar mig för att jag vill SÅ mycket och har sĂ„ mĂ„nga planer/drömmar men jag klarar inte av ett skit...
 
 
Jag ska försöka förklara nÄn gÄng. Men inte just nu, JAG ORKAR INTE. Jag lider av social fobi, Ängest, panikÄngest, depression, nedstÀmdhet, sjÀlvmordstankar, ADD, stressyndrom, PTSD och hÄller pÄ att gÄ in i vÀggen.
 
To be continued...

jag ska förklara allt.

 
Guys, jag mÄr inte sÄ bra just nu... Eller vadÄ just nu? Jag mÄr fan aldrig bra! Haha..
Jag Ă€r sönderstressad!! SÅ mĂ„nga mĂ„sten, idĂ©er, planer, mĂ„l. JAG VILL SÅ MYCKET MEN KLARAR SÅ LITE, som jag brykar sĂ€ga.
 
Jag kan inte riktigt förklara vad det Àr som hÀnder men jag Àr helt SLUT. 
Jag sover för lite och grÄter för mycket.
 
Jag ska iaf försöka spela in en video om detta idag, dÀr jag förklarar ALLT sÄ gott jag bara kan. Jag vill att ni ska förstÄ! Kommer bli skitjobbbigt och jag vet knappt vart jag ska börja men jag vill förklara för er. SÄ ni kanske förstÄr liiiite bÀttre hur det ligger till!
 
Jag orkar egentligen inte, men jag tÀnker pressa mig sjÀlv iaf. Som vanligt! Jag behöver fÄ ut allt...
 

RSS 2.0