Förr eller senare exploderar jag.

 
 
Idag gick körningen tydligen vÀldigt bra, men jag har sÄ svÄrt med posetiva kommentarer! TyvÀrr. Hon blev nÀstan galen pÄ mig för att jag ALLTID sÀger emot! Haha. Tycker start i backe Àr sÄ himla svÄrt bara! Hate it.
NÀr jag sen kom hem gjorde jag samma sak som alla andra dagar, vilket Àr: sÀtter upp hÄret i en bulle, tar pÄ mig mjukisarna, tar nÄt att dricka eller tugga pÄ och slÀnger mig i sÀngen med datan.

Jag har varit vÀldigt ledsen och deppig den senaste tiden. KÀnner inte igen mig sjÀlv just nu bara. IgÄr/natt somande jag inte förens 6 pÄ morgonen, jag lÄg bara och grÀt. Jag kan inte riktigt förklara mig, Àr inne i en vÀldigt vÀldigt jobbig svacka antar jag. SÄ ja, sovit 2 timmar inatt. Varje natt... Orkar inte detta mer!
 
DÀrför kanske det blir lite tomt hÀr ett tag framöver. Har körlektion imorgon och pÄ fredag Äker jag till Tobbe.
Orkar inte just nu bara.

we fell in love in a hopeless place.

0:20, 0:46, 1:39, 1:50  Dör lite.
 
 
SÄ fruktansvÀrt söt och sÄ otroligt duktiga! Jag vet inte om det bara Àr jag men, herregud!
 

20 fakta om mig.

 

 
1. Jag Àr 19, fyller 20 i sommar.

2. Jag har 4 tatueringar och vill ha fler nÀr jag fÄr pengar till det.

3. Jag Àlskar skrÀckfilmer och Disney.

4. HÄller just nu pÄ att ta körkort.

5. Jag har Hypoteros 2, vilket gör att min vikt pendlar.

6. Jag Àter medicin för deprission, Ängest social fobi.

7. Jag anvÀnder linser.

8. Jag vill verkligen lÀra kÀnna nya mÀnniskor/vÀnner.

9. Jag Àr beroende av converse, har just nu 9 par.

10. Jag Àlskar HÄkan Hellström och Kent.

11. Jag Àr allergisk mot nötter och pÀlsdjur.

12. Jag har alltid hatat skolan och att plugga/lÀsa.

13. Jag Àlskar att festa och göra galna spontana saker.

14. Mina favoritdjur Àr sÀl, panda och minigris.

15. Jag tÀnker och oroar mig alldeles för mycket.

16. Jag har vÀrldens finaste morfar.

17. MĂ„tt dĂ„ligt större delen av mitt skoltid, men som vĂ€rst 7:an – 9:an.

18. Jag har ett Àrr i pannan och inga halsmandlar.

19. Jag biter pÄ naglarna.

20. Jag hatar: Bananer, djurplÄgeri, homofober, vikthets, kroppskomplex, könsroller, mobbning, orÀttvisa, ytlighet, fjortisar, insekter, tidiga mornar, men mest mig sjÀlv.


alla♄dag.

Min lilla present till min plutt...
 
...+ 3-rÀtters. Fick ingen vidare bild pÄ sjÀlva middagen men men. Pannacotta Àr bara för gott!
 
Fick jÀttesöta saker som jag kan visa sen, men nu mÄste jag fixa mig för natten.
Usch vad jag inte vill till körskolan imorgon!
 
 
 
 
 

jag Àr platsen dom aldrig upptÀckte.

Finaste.
 
Idag var jag pÄ körskolan, vilket var ett bra tag sen sist. KÀnna som jag glömt allt nÀstan, fattar inte hur det kan vara sÄ svÄrt! SÄg nyss "Tjockre Àn vatten" men jag var inte med denna gÄngen eller, men tror jag kanske Àr med nÀsta eller sjunde avsnittet. Börjar i alla fall bli riktigt spÀnnande nu.
Ska ladda in lite suddiga mobilbilder och Àta glass nu tÀnkte jag och lyssna igenom 100%partyŽs spellista pÄ spotify, haha.
Imorgon har jag teori i 40 min sen vanlig dubbel lektion pÄ körskolan! LÀngtar inte. 
 
 
 
 

gÄtt och blivit kÀr i rött hÄr.

AlltsÄ detta hÀr...hur fint Àr det inte?!! AlltsÄ absolut inte pÄ mig, men vissa passar sÄ galet bra i det.
Åh alltsĂ„. Underbart!
 
 
 

ta mitt skimmer för jag brinner.

LÀgger upp bilder frÄn helgen imorgon istÀllet, sÄg att klockan gÄtt ganska fort. Inatt kommer jag ha svÄrt att sova, som vanligt, hatar detta. Men imorgon ska jag i alla fall köra igen, fÄr se hur det gÄr, kÀnns som jag har tappat allt verkligen! 

 

 

NĂ€mn 3:

... saker du gör nÀr du har trÄkigt: Kollar youtubevideos, Àter, lyssnar pÄ musik.

... serier du helst kollar pÄ pÄ datorn: 30 grader i februari, familjen annorlunda, tjockare Àn vatten.

... favoritfilmer: Oj, bara 3?! Hmm... Björn bröder, a walk to remember, Titanic.

... favoritplagg i din garderob: Mina favorit leggings, nÄgon av mina randiga tröjor, min svarta enkla klÀnning.

... favoritböcker: LÀser knappt. Gillar dock böcker av Katarina Von Bredow, sÄ sÀger: Expert pÄ att rodna, RÀcker det om jag Àlskar dig och hur kÀr fÄr man bli.

... saker du gör nÀr du egentligen borde plugga: Kollar bloggar/bloggar, kollar youtube och allt som inte har med pluggandet att göra!

... tre saker du Àlskar: Mina nÀrmaste, HÄkan Hellström, converse.

... nÀmn tre saker du hatar: DjurplÄgeri, ytlighet, insekter.


det man inte riktigt kan beskriva i text.

 
Just nu gör det bara ont. NĂ€r man sĂ„ jĂ€vla gĂ€rna vill en sak men vĂ„gar inte sĂ€ga vad. NĂ€r men tĂ€nker och har den dĂ€r klumpen i magen man inte riktigt kan sĂ€tta fingret pĂ„ varför. Eller jo egentligen kan jag det, jag vill inte vara den som driver pĂ„ hela jĂ€vla tiden. Och jag Ă€r trött pĂ„ att höra en massa falsk skit, folk som inte vĂ„gar stĂ„ för vad dom sĂ€ger. StĂ„ upp för er sjĂ€lva för fan! Blir Ă€cklad. Jag har sjĂ€lv fĂ„tt hört att jag borde ta livet av mig pĂ„ grund av utseendet, men jag skiter faktiskt i det. Som jag sagt förr KASTA HUR JÄVLA MYCKET SKIT NI VILL PÅ MIG, JAG KAN TA DET! MEN GE FAN I DOM JAG BRYR MIG OM! SĂ„ nej inte dĂ€rför jag Ă€r nere, fan vad jag Ă€r komplicerad! Men jag vill sĂ„ mycket med alltid Ă€r nĂ„got i vĂ€gen. Vill göra saker, trĂ€ffa folk, men jag verkar va den enda. Jag behöver trĂ€ffa nya mĂ€nniskor. Men kĂ€nns som alla alltid undviker. Bara jag som försöker. Nej, jag fattar INTE ens vad jag skriver, och innan detta blir en hel bibel sĂ„ slutar jag. Nu.
 

It's just a cigarette and it cannot be that bad.

 
Nu har jag "planerat" lite inlĂ€gg som ligger i utkastet och vĂ€ntar, för jag har inte tid nu, Grammisgalan 2012 Ă€r igĂ„ng. Och vet ni vem som vann det tvĂ„ allra första priserna? HÅKAN sĂ„klart! Ryser som fan av sĂ„dana hĂ€r galor och typ av program alltsĂ„. Man blir sĂ„ stolt . 
 
NÀr First Aid Kit sjöng nyss kom jag att tÀnka pÄ att jag har hör att jag Àr lik en av syskonen (tjejen utan lugg) nÄgra gÄnger, plus att det var en gubbe i Gbg som gick förbi mig och min syster och sa: Kolla dÀr Àr ju dom frÄn First aid kit!!" Haha!
 
PĂ„ med Grammisgalan nu alla! Fan vad jag Ă€lskar dig HĂ„kan, tĂ€nk att en person och hens texter kan betyda sĂ„ mycket och faktiskt rĂ€dda livet pĂ„ en. ♄
 
 
♄♄♄♄♄
 
 

iÂŽm not looking for a new England.

 
Mina dagar bestÄr just nu mest av att ligga i sÀngen med vÀrkande hals, försöker Àta, försöker dricka, den gÄr ner men Àr jag inte hungrig stÄr jag helst över. Jag bor i mina pyjamasbyxor och anvÀnder mina tekoppar flitigt. Nu har jag inte duschat sen i söndags, jag vet, usch, kanske, men SKA orka duscha idag! 
Nu.

silent shout.

 
 
Jag sĂ„g dessa ↑ och blev sĂ„ ledsen, men samtidigt sĂ„ himla himla varm i hjĂ€rtat. Lycka.
 
Jag vill ocksÄ ha det sÄdÀr.
 
Jag umgÄs inte men mÄnga alls just nu, jag kan ha svÄrt att slÀppa in folk för att jag blivit sÄrad sÄ mÄnga gÄnger förr och sedan kÀnner jag mig sÄ olik alla andra i den hÀr staden. Ni som lÀst "min historia" hÀr pÄ bloggen eller som kÀnner mig vet att jag har haft det vÀldigt tufft genom mig skoltid. Inte förens i 3:an, sista Äret pÄ gymnasiet blev allt lite lÀttare, men allt det försvann lika fort sen efter studenten...och jag lÀmnades ensam igen. Jag vÄgar heller inte flytta dÄ jag sjÀlv inte Àr sÄ bra pÄ att ta kontakt med folk. Jag Àr rÀdd för mÀnniskor, Àven fast jag Àter medicin för min sociala fobi vilket har gjort det mycket lÀttare, sÄ Àr jag ÀndÄ rÀdd. Jag har önskat mig riktig vÀnskap hela livet. Det dÀr tajta bandet mellan mÀnniskor. Jag har nog aldrig haft det.
 
Jag vill ocksÄ ha dom dÀr starka banden.
 
Vill sĂ„ himla gĂ€rna trĂ€ffa nya mĂ€nniskor! Äkta mĂ€nniskor. En person/personer som ALLTID finns dĂ€r, personer att kunna prata med allt om, personer att lyssna pĂ„ bra musik/gĂ„ pĂ„ konserter med, personer som fĂ„r en att skratta nĂ€r man inte ens vill le, personer som kan grĂ„ta i takt med en, personer att fuldansa med lite för mycket alkohol i kroppen en hel natt med, personer att se pĂ„ fina filmer och dricka tekopp efter tekopp med, personer att cykla barfota med pĂ„ sommarkvĂ€llarna, personer att lyssna pĂ„ exempelvis HĂ„kan och ha picknick i en park pĂ„ grĂ€set med, personer man kan skratta tills man fĂ„r magrutor med, personer som vill hitta pĂ„ saker och vet exakt precis allt om en och vad man behöver och inte behöver eller vill ha och inte vill ha i olika situationer, personer som kanske vĂ€rderar saker och ting lika högt som mig och tycker att liknande saker Ă€r viktiga. Jag vill ha nĂ„gon/nĂ„gra riktigt nĂ€ra. Bara kunna ringa och sĂ€ga "hej, jag Ă€r utanför din dörr om 5 min" eller bli precis lika glad nĂ€r hen Ă€r glad, eller lika ledsen som nĂ€r hen Ă€r ledsen. Vara ett gĂ„ng. Veta att alla ser oss som VI.
 
Jag vill ha det dÀr.
 

let me know if your heart's still beating.

♄ Happy Valentines Day! ♄
 
 
♄ 5 saker du lĂ€ngtar till just nu?
- Till min hals har lÀkt!
- Försenat alla♄dag firande med Tobbe.
- Monday Bar Cruises.
- Sommarkryssning - 100% party (kanske)
- Se finaste HÄkan i Göteborg i Juni!
 
♄ 4 sanningar om dig sjĂ€lv?
- Jag skriver alltid massa smÄ listor pÄ vad jag ska göra eller köpa osv.
- Jag har 4 tatueringar och vet redan hur min nÀsta ska se ut.
- Jag stÄr alltid för vad jag tycker, tÀnker och sÀger. Tycker jag nÄgot Àr fel sÄ sÀger jag det, vilket jag Àlskar för det vÄgade jag inte riktigt förut. Men nu blir jag mest förbannad.
- Jag vill lÀra kÀnna "nya" mÀnniskor!
 
♄ 3 materiella saker du vill ha?
- Vinröda eller marinblÄ converse.
- Presentkort!
- Söta smÄ klÀnningar.
 

♄ 2 saker du INTE lĂ€ngtar till?

- Dag 5-7 av lÀkningsprocessen av min hals, dÄ det ska vara som vÀrst.

- Körskolan och all denna teori!

♄ 1 bra sak idag?

Att mamma kom in med en liten alla♄dag-present till mig. En prickig mugg (har snart alla i min samling) och en fin ask med naturgodis! LĂ€ngtar tills att jag faktiskt kan börja Ă€ta..!

 

Jag opererade mig i mÄndags pÄ grund av andningsuppehÄll och svÄra andningsproblem.Och det gjorde/gör jÀvligt ont! I och med detta sÄ sover jag i princip dygnet runt jsut nu och nÀr jag inte sover eller kollar pÄ film sÄ bloggar jag hÀr. Kanske inte sÄ kul för er att lÀsa men ett bra tidsfördriv.

 
 

silence is the most powerful scream.

Hur sÄg du ut för prick ett Är sedan?
SÄhÀr: 
 
NĂ€r vaknade du imorse?‹
Oj, ingen aning! Jag gick upp vid 08:00 och tog mediciner, sedan somnade jag om till och frÄn, vaknade vÀl till igen vid 15:30 typ kanske. Haha..!

Vad var det första du tÀnkte nÀr du vaknade?
"AJ SOM FAN, kan min hals bara lÀka snart?!"
 
Har du ringt nĂ„n imorse, vem och vad sa ni?‹
Nja, bara för att be Mamma om mer vatten.
 
Vilket humör Ă€r du pĂ„?‹
Jag Àr bÄde glad och ledsen. Glad för att jag lÀngtar till sÄ mycket, ledsen för att jag har sÄ himla ont och för att det kÀnns som om jag aldrig kommer bli frisk igen. Sedan Àr jag sjukt trött som vanligt!
 
 
Har du ont nĂ„gonstans?‹
Ja! Halsen, öronen, huvudet, munnen, magen, nacken. Överallt typ.
 
Om du fick vĂ€lja vad som helst att Ă€ta just nu, vad Ă€r du dĂ„ sugen pĂ„?‹
RÄKSALLAD! Har varit sugen pĂ„ det i en evighet nu, sĂ„ sjukt hungrig ocksĂ„ eftersom jag inte kan Ă€ta nĂ„t just nu! Vill ha mat nu!!!

Vad köpte du nÀr du drog ditt kort senast?
Fyllde pÄ mitt busskort.
 
Vilken var den första hemsidan du gick in pĂ„ pĂ„ internet?‹
Idag? Isf Bloglovin!

Vad ska du göra ikvĂ€ll?‹
Just nu kollar jag pÄ film, vid 24:00 ska jag ta medicin och sen lÀr jag somna bums!
 
 
Vad har du pÄ dig idag?
Pyjamasbyxor / MjukisklÀder.

Och helgen dÄ, hur blir det med den?
Det Àr alla<3dag men tyvÀrr Àr jag tvungen att spendera den hemma i min ensamhet dÄ jag mÄr sÀms. Det vÀrsta (dag 5-7) börjar imoegon..! FÄr fira nÄgon vecka försent i Är ist.

fuck you.

 
Fuck vikthets.
Fuck ideal.
Fuck kroppskomplex.
Fuck homofober.
Fuck djurplÄgeri.
Fuck fattigdom.
Fuck prostitution.
Fuck Rasism.
Fuck könsroller.
Fuck vÄldtÀkt. 
Fuck misshandel.
Fuck narkotika.
Fuck Ă„ngest/depression.
Fuck you Putin.
Fuck sexualisering.
Fuck mobbning.
 

the world wont understand.

 
Kan inte Àta eller dricka, kan knappt andas. Det gör för ont att svÀlja och jag Àr sjukt hungrig. Skulle göra vad som helst för en rÀksalladj just nu. Vet att uppdateringen blir den sÀmsta just nu, men jag har ingen energi över huvudtaget, morfinet pÄverkar mig sÄ ett vÀldigt konstigt sÀtt sÄ att sÀga. Vet kanappt vad jag skriver i detta nu liksom.
 
Nu ska jag kolla pÄ filmen "Vi Àr bÀst" och sedan sova. Imorgon (idag) Àr jag inne pÄ 4:e dagen, sÄ imorgon börjar vÀl helvetet antar jag. Detta var det mest onödiga inlÀgget jag skrivit tror jag, men vad gör det om 100 Är?
 

jag var bara halvvÀgs ner mot botten nÀr jag trodde jag hade nÄtt den.

 
↑ NĂ„gra bilder frĂ„n min helg pĂ„ Club 12. ↑
 
Jag Ă€r sĂ„ sjukt hungrig just nu eftersom jag knappt kan pĂ„ i mig nĂ„gonting. Ätit ungefĂ€r en halv skĂ„l yoghurt till middag men det gör sĂ„ himla onte att svĂ€lja. MĂ„ste vĂ€nta till 12 för att ta mina mediciner sen ska jag sova. SĂ„ sjukt trött. Men vi ses ju hĂ€r igen imorgon dĂ„ jag inte har sĂ„ mycket annat för mig nu 2 veckor framĂ„t.
Är man sjukskriven sĂ„ Ă€r man.
 

min novell.

 

random frÄgor om mig.

1. Vem Àr din bÀsta vÀn? Finns ingen jag vill eller kan kalla för "bÀsta vÀn".

2. Vilken fÀrg har du pÄ dina trosor just nu? Haha, svart/vita.

3. Vilken fÀrg har du pÄ din BH just nu? Vit.

4. Senaste bilden i "mottagna filer"? Haha!

 

5. Vad var det senaste du Ät? Yoghurt, fÄr tyvÀrr inte i mig nÄgot annat just nu!

6. Om du var en krita, vilken fÀrg skulle du vara dÄ? Haha vilken frÄga. Lila sÄklart!

7. Hur Àr vÀdret just nu? Regn, slask och blÄst.

8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Therese.

 

9. Vad Àr det första du ser hos det motsatta könet? Leendet och ögonen tror jag. Eller helheten typ.

10. Vad finns till höger om dig? Min tv.

11. Favorit godis? Surt och choklad!

12. Har du nÄgra syskon? En storasyster.

13. LĂ€ngd? 1.70 typ.

14. HÄrfÀrg? Mörkblond/Brun.

15. ÖgonfĂ€rg? Typ gröna skulle jag vĂ€l vilja sĂ€ga.

 
16. AnvÀnder du kontaktlinser? Japp!

17. Favorit högtid? Julen! Men midsommar ÀrocksÄ fint!

 

18. Favorit mÄnad? Juli!

19. Har du grÄtit nÄgon gÄng utan nÄgon anledning? Har jag sÀkert!

20. Vilken var den senaste filmen du sÄg? "We are what we are", vÀldigt skum film!

21. Favoritdag pÄ Äret? Julafton, Midsommar eller NyÄr.

 

22. Är du för blyg för att frĂ„ga ut nĂ„gon pĂ„ dejt? Dejt haha! Skulle aldrig göra det, nej!

23. Kan du stÄ pÄ huvudet? Inte vad jag vet.

24. Kramar eller kyssar? Beror ju helt pĂ„. Älskar bĂ„de och!

25. Choklad eller vanilj? Choklad!

26. Har du tatueringar? Japp, 4 st Àn sÄ lÀnge!

 
27. Vad lyssnar du pÄ just nu? Annika Norlin (SÀkert!)

28. Är du kĂ€r i nĂ„gon kĂ€ndis? KĂ€r? Det kan jag inte pĂ„stĂ„.

 
29. Vilka böcker lÀser du just nu? Jag lÀser inte böcker.

30. Piercingar? Bara öronen.

31. Favorite movies? Oj, jag har alldeles för mĂ„nga! Älskar A walk to remember, dagboken, remeber me, titanic, Disney, A.L-filmer och SkrĂ€ckfilmer! FINNS MASSOR!

32. Ditt favoritfotbollslag? Vem fan bryr sig om sÄnt. Sverige?

33. Vad gör du just nu? Svarar pÄ dessa frÄgor, lyssnar pÄ musik och vÀntar vÀntar pÄ att morfinet ska avta.

34. Vad ska du göra ikvÀll? Nu ska jag se klart gÄrdagens avsnitt av "Tjockre Àn vatten" som jag Àr med i. Somnade ifrÄn det lite igÄr. Sen ska jag försöka fÄ i mig lite glass och se pÄ "En resa för livet"!

 
37. Hundar eller katter? Beror vÀldigt mycket pÄ, sÀger katter nu.

38. Favoritblomma? Liljekonvalj!

39. Har du blivit pÄkommen göra nÄgot du inte fÄr göra? Det tror jag nog!

40. Har du en bÀsta kompis i det motsatta könet? Nej, eller rÀknas Tobbe? Haha, men skulle vilja ha!

41. Har du Àlskat nÄgon nÄngÄng? Jo.

 
42. Vem vill du trÀffa just nu? I det hÀr tillstÄndet ingen.

43. Är du fortfarande vĂ€n med folk frĂ„n skolan? Det beror pĂ„ hur man ser det, men i min klass nej!

44. Har du nÄgon gÄng skjutit med en pistol? Kanske, kanske inte.

45. Gillar du att flyga flygplan? Gillar gör jag vÀl inte!

 
46. Höger eller vÀnster-hÀnt? Höger.

47. Hur mÄnga kuddar sover du med? 2.

48. Saknar du nÄgon? Ja.

49. Hur mÄnga bloggar följer du? Alldeles för mÄnga!

50. Är det nĂ„gon pĂ„ Tumblr som du vill dejta? Har inte tumblr och följer inga dĂ€r heller sĂ„ nej!

 

 


vill ha!

 

Where do tears go when they donÂŽt show?

 
Jag lever, TYP. Har somnat ca 20 gÄnger sedan jag kom hem, morfinet gör mig sÄ sjukt trött sÄ jag bara slocknar hela tiden! Ja, det gör sjukt ont, men det kommer vara vÀrst dag 5-7..! För att citera narkoslÀkaren "Speciellt dag 5 till 7 kommer du ha sÄ jÀvla sÄ du inte vet vart du ska ta vÀgen, bara sÄ du vet!"
 
 
SjÀlva operationen gick vÀl bra, antar jag. Det första lÀkaren sa nÀr jag vaknat var "Fy vilka fula halsmadlar du hade!" Haha. Lite komiskt mitt i all smÀrta. Tror aldrig jag kÀnt mig sÄ full som jag gjorde efter jag vaknat alltsÄ. Skakar och yrar. Kommer somna typ nu...skriver nÄn annan gÄng!
 
 

IMORGON SKA JAG OPERERA MIG!

IgĂ„r var jag som sagt pĂ„ Club 12, trĂ€ffade pĂ„ Emma igen som gick i min klass i nollan oh sedan trĂ€ffade man lite annat okĂ€nt folk, sĂ„ kul. Älskar att trĂ€ffa nya mĂ€nniskor! ↓
 
 
Jag har massa bilder att dela med mig av men det fÄr vÀnta, IMORGON SKA JAG OPERERA MIG! Jag börjar bli sjukt nervös nu, tÀnk om jag dör? NÀ men det kommer göra sÄ jÀvla ont efter tydligen, sedan hatar jag att mÄ illa vilken jag lÀr göra av narkosen...! Fan. Vill inte!

i blame coco.

Sitter och lyssnar pÄ I Blame Coco. Coolaste och snyggaste tjejen alltsÄ! TÀnk att hon faktiskt gÄtt förbi mig i Gbg efter att jag hade varit pÄ KENTs konsert, pÄ min födelsedag och allt! 
 
 
 
 

Du Àr en virvelvind av LSD och andlöshet.

Sminket klart, nu ska vi dricka gott. IkvÀll blir det Club 12, hoppas det blir kul!
 
 

even trough the darkest days, this fire burns always.

 
Sjuk, sjuk, sjuk..!

Hade ett till teoripass pÄ körskolan idag och imprgon blir det teoripass x2, enda frÄn kl. 08:45 - 16:20. Jag kommer vara helt död imorgon, det kan jag lova! 
 
Jag pratade med Tobbe nyss och det blir troligen utgÄng pÄ fredag, jag vet att jag Àr sjuk men jag har hört att det Àr bra att dricka alkohol dÄ, hur dumt det Àn lÄter. Men tror inte det blir sÄ mycket bÀttre av att sitta hemma, bara jag tar det lugnt sÄ..! MÄste bli frisk till operationen!!!
 
Jag har kanppt nÄgon ork till att skriva hÀr lÀngre, denna förkyldningen tar död pÄ mig! SÄ det kommer nog vara ganska tomt hÀr för ett tag, skriver igen nÀr jag mÄr bÀttre eller i helgen. 
 
PUSSAR.
 
 
 

Svart Àr ingen fÀrg, det Àr sÄ man kÀnner sig. tom Àr ingenting, och det var tomt i mig.

 
Idag har varit en otroligt lÄng och seg dag. Hade 2 teorilektioner idag, först 8:45-10:20 och sen 14:00-15:20 och mellan dessa teoripass pluggade jag. Duktigt? Jag vet! Men det gick vÀl lite sÄdÀr...har blivit sjuk..!
↓ ↓ ↓
 
 
Varför ska man alltid bli sjuk nÀr man inte fÄr bli sjuk?!! Jag som ska opereras snart... HELVETE! Allt blir kaos dÄ, dÄ jag inte fÄr operera halsen om jag Àr förkyld och jag har redan fixat med allt sÄ jag ska kunna vara sjukskriven i 2 veckor..!
 
 

Snart alla ♄-dag.

 
♄
 
 
 

för att gÄ vidare mÄste man slÀppa taget om sÄdant man aldrig hade.

 
Lite bilder frĂ„n min fina helg (↑) som spenderades hos Tobbe. Som jag sa var han hĂ€ngig sĂ„ vi var bara hemma och tog det lugnt, han har dock smittat mig nu... Vi grillade Ă€ven för första gĂ„ngen i Ă„r, sĂ„ jĂ€vla gott altsĂ„! Vi grillade olika spett och Ă„t det med klyftpotatis och bea, jag bara Ă€lskar grillat! Doften av grillad fĂ„r mig att lĂ€nga till sommaren, Ă„h. Sedan har vi kollat pĂ„ Mello, Ă€tit massa gott och myst bara! Helt perfekt. ♄
 
 

no more tears my heart is dry, i donÂŽt laugh and i donÂŽt cry.

 
Kom hem för nÄgra timmar sedan, stÀdade pÄ mammas jobb direkt nÀr jag klev av bussen i NorrtÀlje. Nu sitter jag i alla fall nyduschad i min nybÀddade sÀng (love it) med en stor kopp te och lyssnar pÄ I Blame Coco. SÄ coolt att hon gick förbi mig i Gbg förut! Hihi.
 
MÄste verkligen försöka lÀgga mig i tid ikvÀll/natt, ska upp halv 7 typ?!! Usch. Har inte gÄtt upp sÄ tidigt pÄ evigheter! Har 2 teoripass imorgon, sÄ kommer fÄ spendera mÄnga timmar pÄ körskolan imorgon..!
Skriver mer nÀr jag har den tiden, nu mÄste jag skynda mig.
 

i need you to need me.

Sitter i skrivande stund hemma hos knasbollen och vÀntar pÄ mat. Vi ska grilla grillspett. (?!!) FrÄga inte ens, hans idé. Vet inte hur mÄnga gÄnger jag blivit snömulad nu alltsÄ...helt tappat rÀkningen, men han har fÄtt igen. HÀmnden Àr ljuv och karma is a bitch vet ni. Jag hade egentligen lust att gÄ ut ikvÀll men Tobbe kÀnner sig hÀngig. Gjorde jag ocksÄ i början av veckan men Àr bÀttre nu, hoppas bara inte jag blir sjuk igen nu...ska ju operaras snart..!
Blir vÀl mys i soffan framför Melodifestivalen (melodifest i valen, höhö..) eller massa skrÀckfilmer.
 

RSS 2.0