glöm inte att prenumerera på min kanal!

--------------------------------------------LÄNK-----------------------------------------------------

🖤 årsresumé 2017! 🖤

 
Årsresumé för 2017, som bland annat bestod av: Psykakuten, IBS, Håkan Hellström, hundstallet, X-Cruise, medium, bröllop, fest, terrordåd, ångest podden, 3 år med Tobbe, hundvakt, Bråvalla, kryssningar m.m.
 
Bättre sent än aldrig! 🖤

stå upp mot mobbning - stå upp för de tysta!

Sen jag blev mobbad i skolan har jag lärt mig att mobbare behöver inte mobba utan det räcker med att de ser någon annan mobba men inte säger ifrån. Du som inte säger ifrån är precis lika mycket delaktig i mobbningen som själva mobbaren. Den tysta massan! 
 
Efter alla ord och kränkningar jag fått höra så tänker jag aldrig mer acceptera orättvisa eller hålla tyst. Håller man tyst är man en del av det hela. Jag har lärt mig att säga ifrån. Detta är inte okej. INGEN ska behöva gå igenom det som jag, och tusentals andra personer går igenom dagligen. 
 
Visste ni att 48 barn tar livet av sig i Sverige per år pga. Mobbning. 48 barn för mycket! (Tack Morgans mission)
 
 

Kolla på dessa videos som tar upp olika former av mobbning. Jag hoppas och tror att det kan ge er där ute (som mobbar) en rejäl tankeställare!  ↓

Våga se när någon blir mobbad eller utfryst. Våga gå tvärtemot ‘gruppen’ och vara en vän för den som ingen vill vara vän med. Våga STÅ UPP MOT mobbning.

 
Jag brinner för det här ämnet då jag själv varit utsatt. Och glöm aldrig att den som bara kollar på är precis lika mycket delaktig som dom som mobbar. 

mina sociala medier!

 
Jag har inte riktigt kommit in i det här med att blogga än. Jag har ju haft denna blogg i över 10 år (SHIT) men haft ett långt uppehåll. Så tills vidare, följ mig på mina andra sociala medier:
 

Instagram: Bellobull

YouTube: Isabell Berglund

Snapchat: Bellun


Kunde inte ha sagt det bättre själv!

 
 
GUD vad jag känner igen mig i ALLT Tova säger i dessa videos! 
Jag lider ju dock av ännu fler diagnoser än vad Tova gör, men hon förklarar vissa av mina diagnoser på ett så bra sätt. Se och lär folks! 

Börja blogga igen?

 
Long time no see!
 
Jag kikade egentligen bara in här för att ställa EN endaste fråga: Ska jag börja blogga här igen?
 
Vet inte hur ofta det skulle bli, men jag har så sjukt mycket bilder som jag inte vet vad jag ska göra med, plus att det kan vara skönt att skriva av sig ibland (tips från Medium)! 
 
Vilka finns ens kvar här? Vilka skulle läsa? HIT ME!
 

RSS 2.0