Du läser mig som en öppen bok. Ju mer du läser desto mindre vill du veta.

Kaos. Kom hem 05:20 efter att ha suttit på en iskall buss i över en timme. Tankarna snurrar och jag fattar ingenting. Vi var ute på ett ställe i Stockholm som heter Sommar och det är bland de värsta kvällar/nätterna jag haft. Mådde så sjukt dåligt, hela dagen gick jag med en klump i magen. Jag hatar det här.
Efter mycket tårar och seriöst prat vinglade jag mig genom tunnelbanor tillsammans med Teo. Jag skäms. Allt är bara kaos och inget är som det ser ut.


there is a light that never goes out.

 
Klockan är går alldeles för fort just nu. Hinner verkligen ingenting! Nu måste jag sova och imorgon åker jag med mamma till Barnens Ö för filminspelning. Jag ska spela servitris i en film för SVT.
Sedan snabbt hem och fixa mig åka mot Täby och sedan väntas utgång. Skriver mer när jag hinner!
STRESS.

min bästa midsommar.

 
Jag har haft världens finaste midsommar! Var på mitt sommarställe tillsammans med min älskling och vi gjorde allt som hör sommaren till. På midsommarafton åkte vi först krålle till Marum som vanligt, sedan grillade vi och åt massa god mat och efterrätt, senare på kvällen spelade alla våra grannar i Björkö kubb tillsammans samtidigt som vi drack gott. Efter många glas vin och chanpange ägde jag på kubb kan jag lova. 
 
Pappa bjöd nog Robin på lite för många groggar dock, haha. Gud vad jag älskar dig Robin! 
Kunde inte blivit bättre med andra ord.
 
 
 
 

du kommer aldrig mer bli dig själv.

Lyssnar på gamla KENT-låtar och drömmer mig bort. Gud vad jag saknar stunden när jag såg dem live i Gbg på min födelsedag. Kent älskade Kent.
 
Ska ladda in massor av bilder från i midsommar snart, håll utkik! Jag hade det B.Ä.S.T.
 
Juste! Snälla ni som skriver larviga och onödiga kommentarer stå för vad ni säger och det är heller ingen som tvingar er att gång på gång gå in på min blogg.Om det JAG skriver på MIN blogg stör dig så sluta läsa då! Men eftersom nu läser min blogg så får du faktiskt skylle dig själv. Upp till dig!
 

jag har tagit studenten!

 
Jag kan knappt fatta att jag faktiskt har tagit studenten...STUDENTEN. Eller rättare sagt jag har inte fattat den än, och det kommer nog ta ett tag... 
 
Jag har kämpat mig igenom skolan i 13 hela år. några av dessa år har varit otroligt jobbiga. 7-:an till 9:an var den allra jobbigaste tiden i mitt liv, jag grät mig till söms varje natt, vågade inte men tvingade mig själv till skolan, jag blev utfryst och svalt mig själv. Jag orkade inte mer och jag ville inte leva längre. Tack vare min mamma lever jag idag och detta säger jag inte för att söka uppmärksamhet utan enbart för att folk som kanske råkar läsa kan inse vad människor kan gör mot varandra och hur långt det kan gå. MEN, jag kämpade, jag var stark och tog mig igenom dessa 3 rent ut sagt förjävliga år, jag gav inte upp. 
 
I 1:an och 2:an i gymnasiet var jag så svag, så osäker och så rädd. Jag klängde mig fast vid en person som jag känt sen tidigare, vågade inte göra nåt, vågade inte prata. Sedan slutade hon i min klass och i #:an blev jag tvungen att klara mig på egen hand. Sakta men säker skaffade jag nya vänner. Världens finaste vänner som jag aldrig kommer sluta älska. Blev kär. Blev (är) sjuk vilket gör att jag går upp väldigt mycket i vikt vilken jag mådde och mår väldigt dåligt av. Finns så mycket att berätta men så lite ork kvar. 
 
Hur som helst så har jag ALDRIG gett upp, jag har kämpat trots att känslan att inte vilja leva alltid funnits där. Herregud vad jag har varit när att bara ge upp men sedan på något sätt klarat att ställa mig upp igen.
 
I fredags tog jag äntligen studenten. Hela den dagen och natten var bara fylld utav glädje. Enbart gjädje och lyckorus. Efter allt jag gåt igenom fick jag äntligen springa ut med en vit mössa och skrika "FYFAN VAD JAG ÄR BRA!" Jag kommer faktiskt sakna min klass. Blir så ledsen att jag att jag inte umgåtts med dessa människor tidigare men samtidigt så glad att jag faktiskt lärt känna dom nu. Mina fina vänner. 
 
Känner mig förvirrad, ledsen och super glad på samma gång. Jag orkar inte tänka på jobb eller liknande just nu utan nu ska jag bara njuta och pusta ut. Försöka ta in allt och bara känna att jag faktiskt NU är just FRI. 
Ren lycka!
 

studentdagen - champagnefrukost.

Här är lite bilder jag tog på student-frukosten i skolan. Det var jätte mysigt och jag var helt hyper under hela dagen! Vilken lycka. Bildenrna från själva studenten, utspringet och flaket kommer senare ikväll. Måste packa nu för imorgon åker jag och min prins till mitt sommarställe och firar midsommar.
 

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar.

 
Igår gick jag ut skolan. Jag har kämpat i 13 år och nu är allt slut. Min student kunde inte ha blivit bättre! Jag kommer berätta mer en annan dag och lägga upp massor av bilder, men inte nu, inte idag. Nu ska låta allt smälta in, och det kan nog ta ett tag...
 

I lose myself tonight.

 
NU TAR JAG FUCKING STUDENTEN!
Som jag kämpat mig igenom dessa 13 år, jag är så jävla klar här!!!
 
Nu mot skolan och....FUCKA UR!!! ♥
 
Studenten - Musik.
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=mGynlWv6aZw

when I fell hard You took a step back Without me.

 
Snart är imorgon idag. Jag har städat och fixat hela dagen och imorgon får jag äntligen springa ut med en vit mössa på huvudet och skrika "fyfan vad jag är bra!" Vet inte om man ska skratta eller gråta, det enda jag vet är att jag just nu är livrädd och att morgondagen enbart ska bestå av glädje och lyckorus. Om några timmar star jag studenten. Jag har en känsla av att detta blir ännu en sömnlös natt.
 
 

en bunt med fina videor bara.


Studentfoto & Studentlunch.

 
 
 
 

Live Fast, Die Young, Be Wild, Have Fun.

 

svart är ingen färg det är så man känner sig.

Imorgon tar jag studentfoto och 2 timmar efter det blir det studentlunch. Jag är verkligen inte redo för detta. Ska jag trycka på mig en trång klänning och fejk-le till en fotograf då jag hellre bara vill gråta? Varför ska allt dåligt alltid hända mig? NU? Alltid.
 

Jag är din regnrock i regnet som aldrig slutar.

 

Nostalgi.

Haha! Fråga inte. Så kul att kolla tillbaka på saker från förr. Här är några av mina favoriter från JESC.

Hamnar i himlen där änglarna gråter, stan är vaken och allt är förlåtet älskling.

I helgen som var vankades det festligheter. Åkte med mina tjejor hem till Frida och hade det mysigt. Dagen var helt upp och ner och 5 på morgonen kom Robin och hämtade mig vid Räfsnäs brygga där jag satt på en sten med halvsuddig blick bredvid en hare. Allt var bara konstigt. Haha.

 
 

I feel you.


lonely hearts club.

Haha min klass kan vara rätt söt ibland faktiskt, jag blev "Klassens Dolda Blondin".
 
I tisdags skrev jag mitt absolut sista prov i gymnasiet, det kändes bara så himla skönt! Senare under dagen hade våran klass + lärarna lite aktiviteter och smått och gott. Även fast maten vi beställt aldrig kom så var det faktiskt riktigt mysigt. Vi delade ut "klassens" med fina motiveringar och även "lärarnas". 

Sunny freaking day.

Ligger i skrivande stund och steker i solen på balkongen/altanen.
Värd skoldag på 20 min. Nu ska jag försöka att bli mindre kritvit och fortsätta med en liten överraskning till min klass.

Har också dansat i regnet med Jessica och skrivit mitt absolut sista prov. 9 DAGAR KVAR! Fattat noll.


Utkast.

Testar bara en sak här på blogg.se, så detta "inlägget" kommer försvinna inom kort!
 
 
 

- Andas in och andas ut, orkar jag så orkar du.


I was dancing the whole way home.

 
I fredags satt jag och Rebecca på min balkong, åt ost & kex och drack vin och annat gott. Sedan blev det utgång, eller rättare sagt Studentskiva. Temat var "I sagornas värld" och jag var Pelle Svanslös och Rebecca var Maja Gräddnos. 
 
Så sjukt stressad just nu, måste plugga NU!!!

RSS 2.0