en dag i stan.

Nu åker jag och älskling in mot centrum för shopping, middag och sedan bio! En mysdag helt enkelt. Fan vad jag uppskattar sådant! Inte alls bakis faktiskt. Skriver mer ikväll. PUSS!
 

HAUL - Thailand & utgång!

Här kommer ännu en HAUL-video men denna gång från Thailand!! Var som sagt ett tag sen jag kom hem men bättre sent än aldrig!  
Nu ska jag fixa mig för ikväll blir det utgång!! Tänkte tidsinställa något inlägg till er sen också, då jag troligtvis inte kommer hinna skriva så mycket imorgon heller. Ska nämligen shoppa, klippa mig och gå på bio med min älskling då! PUSS.
 

inköp från thailand.

Har precis redigerat en HAUL-video som kommer upp på min kanal imorgon (idag). I videon visar jag det jag köpte när jag var i Thailand, det var ju iofs ett bra tag sen jag kom hem från Thailand nu, men faktum är att jag inte packat upp alla min inköp därifrån förrens nu. Haha, sparade liksom till videon. Men som sagt videon kommer upp på min YT-kanal någon gång imorgon!
Tobbe har redan gått och lagt sig (eftersom han jobbar imorgon) och snart ska jag krypa ner hos honom jag också, väntar bara på att mitt hår ska hinna torka... Imorgon blir det utgång också, det var faktiskt länge sedn jag var ute... Hur som. GOD NATT! 
 

pest eller kolera.

Glöm inte att prenumerera på min YouTube så missar du iget som jag lägger upp! 
 

alla hjärtans dag. ♥

Min Alla♥dag började med att jag och Tobbe åkte hem till Stefan (Tobbes bror) för att fira honom. Vi fikade, gosade med lilla Emma och Fellon innan vi åkte vidare mot hotellet vi skulle sova på...  
 

Vi sov på Nordic Light Hotel för andra gången och det var hur mysigt som helst! Jag fick fina blommor och vi badade, kollade Mello, drack champange, shoppade, åt gott och bara njöt av varandra (haha!) Så himla fint alltså...jag har världens finaste pojkvän!! ♥
 
Här är "Min alla hjärtans dag" i videoformat: ↓

följ mig på YT.

 
Som sagt har jag startat min YouTube igen. Jag har velat detta SÅ HIMLA länge men aldrig vågat ta tag i det...förrens nu! Gå in HÄR för att prenumerera/följa min kanal! Jag har massor av videos på gång.
 
Skriver mer imorgon. SOV GOTT! ♥
 

Jag har börjat med youtube.

Ni har väl inte missat att prenumerera på min youtube-kanal?
Gör det annars! Jag kände väl mest...varför inte.
 
 

svart är ingen färg, det är så man känner sig.

Hade en bra smink/hårdag (i typ 10 min..) så självklart tog jag extra många selfies.
 
Sjukhusbesök och en sväng till Röda Kors-gården.
 
En "jag-är-bara-så-jävla-trött-på-livet-dag".
 
Vin, kaffe och jordgubbar. Mest för att det var extrapris på dom! Jordgubbarna alltså.
 
Vi (Tobbe) åkte pulka, sedan har jag mest hängt hemma hos honom.
 
Nu ska jag dricka te och kolla på Morran och Tobias. BÄSTA! Haha!!
Imorgon kommer bilderna från helgen.
 
Puss och godnatt. ♥
 

inhale the good shit, exhale the bullshit.


Psykiskt ostabil, youtube, to do list och helgen.

Som vissa av er säkert redan märkt så mår jag inte så jättebra just nu. Jag tänkter inte gå in på detalj varför, men låt oss bara säga att jag är psykiskt ostabil just nu. Jag bryter ihop varannan dag och minsta lilla motgång gör så att hela min värld rasar samman. Jag är nog ganska jobbig att leva med just nu bara... 
 
Jag har ju som sagt försökt att komma igång med YouTube nu ett bra tag... Jag har ju en ny kamera att filma med och allt (bilderna ↑↓) och nytt redigeringsprogram, men nackdelen är att jag bokstavligen inte fattar ett SKIT av det, det går mig på nerverna och gör så att jag aldrig kommer igång, på riktigt... 
 
Imorgon efter gruppterapinpsyk så åker jag till Tobbe. På lördag ska vi hem till hans brorsa som fyllt år (får äntligen träffa lilla Emma och Fellon igen) och efter det tar vi in på hotell!! Det är ju trots allt alla♥dag då! Så bli så himla härligt, jag känner att vi verkligen behöver detta...bara bo på hotell, mysa och ANDAS.
 
Jag återkommer när jag orkar.   - ♥ -
 
TO DO LIST: (För min egen skull/för att komma ihåg)
♦ Lära min redigeringsprogrammet (!!!)
♦ Lära mig "PicMonkey"
♦ Köpa/beställa stativ
♦ Maila vloggare (Frågor om redigering osv)
♦ Ladda in filmerna från nya kameran
♦ Redigera alla "färdiga" filmer + publicera
♦ Fixa kanalbild
♦ Sälja saker på Tradera
♦ Betala in alla fakturor + maila Klarna
♦ Lära mig allt om CopyRight
♦ Göra SF-läxa 
♦ V-logg:
- Min första vlogg + info
- Nya saker (Blandat)
- Nya saker (Thailand)
- Min Thailandsresa
- 50 saker ni kanske inte visste om mig
 
♦ Promenera, rensa tankarna, se på film och ANDAS!

polaroid och inspiration.

"Tror stenhårt på att meningen med livet är meningslösheten. Du kan med andra ord göra exakt vad du själv vill med ditt liv, för det spelar ändå ingen roll. Jag älskar den tanken." Clara Henry. Som jag sagt förr och säger åter igen så är Clara en stor förebild för mig. Fucking älskar den kvinnan! ♥
 
 
En annan sak som var ca världsbäst var denna lista gjord av fina Ida. Här ger jag dig/er 30 saker du kan göra för dig själv på alla hjärtans dag istället för att ha ångest:
 

1. placera sig själv under täcket med en film på netflix och bästa jävla snackset i världen.

2. fuldansa och fulsjunga.

3. yoga eller pilates eller något annat som lugnar en och förbättrar andningen.

4. dra på väldigt varma och mysiga sockar.

5. kolla på en serie du vet får dig att skratta (för mig är det vänner, alla gånger).

6. planera din drömlägenhet, med bästa möblerna och finaste tapeten. (tips! använd pinterest!!).

7. fönstershoppa online planera framtidens alla klädval.

8. ta en promenad (ifall möjligt, i någon vackert naturområde!).

9. lägg dig raklång på sängen, sätt på bästa spellistan på högsta och njut.

10. lägga undan mobilen och ta en paus från all press och social media.

11. fotografera. göra stilleben av fina tinga du blir inspirerad av och redigera i något bildbehandlingsprogram. ring upp några/någon vän som är villig att följa med ut på en foto-runda.

12. träna. hitta ett sätt som funkar för dig. det kan vara att gå till gymmet flera gånger om veckan eller bara ut och springa eller att stretcha i tjugo minuter, vad som helst.

13. ät!!! mat är gott och behövs, så ät!!

14. smygrök bakom ett hus och känn dig lite extra tonårig.

15. läs din favoritbok en gång till.

16. gör listor. strukturera upp livet och saker som behöver göras. få en helhetsbild.

17. köp blommor och ha i ett fönster.

18. kramar. extra långa kramar.

19. lyssna på håkan hellström, funkar för mig, men jag är ju ett frälst fan.

20. choklad.

21. skriv långa texter om saker som inte betyder ett skit egentligen, skriv dikter om kylskåpet och romaner om en äppelskrutt.

22. onanera!!!

23. gå till ditt favoritställe och andas.

24. drick vin.

25. läs bra analyser gjorda av bra feminister.

26. gå in på den bästa taggen på tumblr du vet och bara vältra dig i all kärlek och fina ting.

27. sminka dig och ta på dig din finaste utstyrsel.

28. baka något jättegott och ät sedan upp allt.

29. städa. få allt fint och prydligt. det hjälper mig att kunna tänka klart.

30. drick ditt bästa te. helst många koppar.


jag och mina sömnproblem.

Nu ska jag göra yttligare ett försök till att sova, önska mig lycka till!

mitt liv och mående just nu.

Detta är mitt tredje försök att få detta sagt. Förra gången råkade jag stänga ner allt, och inget sparades... Jag vet knappt vart jag ska börja och jag vet att allt är osammanhängande, men det är mitt liv också... 
 
 
 
Jag skulle berätta för Tobbe hur jag mådde men allt slutade bara i kaos. Det är så jävla jobbigt att inte kunna förklara med ord vad som är fel. Att vara så psykiskt ostabil men inte hunna förklara varför. Som jag sa till mamma igår "Jag orkar inte längre, jag är så jävla stressad och det är så jävla mycket i mitt huvud som ja inte ens kan förklara för att jag vet att ingen skulle fatta!" Jag vill bara att någon ska gå in i mitt huvud och se allt som jag ser det, jag VILL att folk ska förstå men jag kan INTE förklara. Jag/vi börjar tro att det är någon sorts diagnos. Jag nästan hoppas om jag ska vara ärlig, för det är ett rent helvete att bära denna börda om att inte veta vad fan som är fel. Jag behöver hjälp, hjälp jag inte kan få...
 
 
Hur jag mår? Nej, jag mår inte så himla bra, och jag måste sluta ljuga om det för mig själv!  
När jag satte mig här vid datorn igår för att skriva var jag mitt uppe i ett utav alla mina "psykbryt". Panikattacker. Sånna får jag lite väl för ofta nu för tiden. Jag bryter ihop, gråter, skriker, hatar allt och alla, gråter ännu mer för att jag är så jävla ensam och skriker ännu mer för att jag lägger skulden på mig själv. Men vad fan gör man när man inte orkar mer? När livet och döden gör det samma...när det är en självklarhet att allt är mitt fel, för den sociala fobin tar över och när det mest självklara är att mitt liv aldrig kommer bli bättre. "Det är lika bra att ge upp Isabell!"  När man har en sån otrolig inre stress och mår så dåligt, när allt går emot en och allt man kan tänka på är att försöka andas med magen och inte enbart med bröstkorgen. "Kom igen Isabell, du måste ta tag i ditt mående innan ännu mera negetiva faktorer tillkommer!" 
Vad jag vill? Jag vill så himla mycket men klarar så himla lite känns det som... Jag vill våga träffa nya människor, jag vill våga starta min youtubekanal (främst för att det skulle vara bra för min sociala fobi), jag vill kunna jobba normalt på ett ställe jag trivs på, jag vill sluta att påverkas av sociala medier, jag vill få HJÄLP med mitt psykiska mående och hitta anledningen till min viktuppgång, jag vill  flytta hemifrån och få starta ett eget liv, jag vill volontärarbeta. Men framför allt vill jag så ett svar på vad som är fel på mig och varför jag mår som jag gör. Varför jag mår dåligt utan anledning?
 
Jag ska fylla 21, jag bor hemma och vantrivs med det, jag kan inte jobba normalt eftersom mitt mående tar över större delen av mitt liv. Psykiatrin är ett skämt, och läkarna hittar ingenting. Jag stressar ihjäl mig över sociala medier, jag får panik av att se vad andra gör och jag får ännu mer panik av känslan att jag kastar bort mitt liv! Jag har en pojkvän vid min sida hela tiden, men han är den enda och ibland räcker inte ens det. Sanningen slår mig ofta i ansiktet...utan din pojkvän är du helt ensam. Jag vet. Men vad gör man egentligen när man lider av social fobi, och samtidigt inte vet vad fan som är fel med en? För nej, jag vet faktiskt inte..!
 
 
För er kanske detta inte låter som ett problem och det var faktiskt det jag ville komma till..! För mig så rasar min värld samman vid minsta felsteg eller problem. Många tycker att det är "småsaker" men inte för MIG. För mig kan ett problem i vardagen förstöra hela min vecka. ADD tänker ni, förmodligen. Men varför är det då så jävla svårt att få den (eller någon annan) diagnos. Eller ens en kontakt som kanske kan hjälpa mig... Mitt mående gör mig illa och jag behöver hjälp.
 

Vill också!


thailand 2015 - del 3.

Non-moon market.
 
Fiskmarknad.
 
Apberget.
 
Poolhäng.
 
Vegetariskt fried rise och Spy = Min nya KÄRLEK. ♥
 
Tempel.
 
Sriracha tiger zoo.
 
Shopping på Chatuchak, Bangkoks största marknad!
 
Fördrinkar på balkongen innan middag.
 
Mr. Ko! 
 
Strandhäng. 
 
♦ Del 3 - Från min iPhone. ♦
SISTA delen.
 
 

keyyo & clara henry.

Keyyo (Kristina) och Clara Henry, två av mina favoriter i en och samma vlogg. Kan inte bli ett så mycket bättre avslut på denna dag! ♥

RSS 2.0