Pray for Stockholm.

Skrev detta efter det som hÀnde i vÄr kÀra huvudstad för ca 2 veckor sedan men glömde helt bort att publicera det:

 

"Vad Ă€r det för sjuk vĂ€rld vi lever i..? Fick en hjĂ€rtattack dĂ„ min syster jobbar och bor i centrala Stockholm (ibland Ă€ven PÅ sjĂ€lva ÅhlĂ©ns). Blev sĂ„ jĂ€vla orolig! Hon Ă€r okej. Hoppas ni Ă€r okej.

 

Vad Àr det för fel pÄ "mÀnniskor"?! Mina tankar gÄr till alla drabbade och deras nÀra & kÀra. Ta hand om varandra och visa respekt. Till dig/er som gjorde detta, brinn i helvetet.

Det som har hÀnt fÄr inte hÀnda! Jag Àr bÄde omtumlad och förbannad, men jag var inte dÀr just dÄ. Men de som miste sina liv och deras anhöriga. Fyfan! Spyr pÄ mÀnskligheten. Hoppas ni Àr okej i alla fall, efter omstÀndigheterna. 

En annan sak. IgÄr nÀr jag var pÄvÀg in till Stockholm hÀnde en sjuk grej, och jag kÀnner att jag mÄste dela med mig. Jag blir sÄ jÀvla förbannad! Som att det som hÀnt inte Àr nog... En rastistisk gubbe kliver pÄ bussen och skriker hur invandrare borde utvisas, 3 unga tjejer (ca 12 Är) med mörkare hudfÀrg blir rÀdda och gÄr av bussen. Jag blev sÄ jÀvla arg! JÀvla Àckelgubbe FYFAN! Alla mot honom och han tvingades av bussen. (PÄ samma stÀlle som tjejerna) Men jag blir spyfÀrdig. Försökte fÄ tillbaka dom pÄ bussen igen men sÄg dom inte. Fyfan! Han satt och sa "jag Àr inte rasist MEN..." sen kastade han ur sig massa dynga. "LÄt muslimerna sitta i öknen och ruttna" Jag spyr. Det var gubbslemmet som skulle av bussen inte tjejerna. JÀvla Vider! Jag bara skakar."

 

RSS 2.0