Thailand. vecka 1.

Jag kan inte sÀga sÄ mycket mer Àn att allt var perfekt i Thailand. Ca 50 grader i solen och vi gjorde massa roliga saker! Det var verkligen helt underbart som vanligt!!! Jag kommer nu lÀgga in bilder frÄn vecka 1. Sedan en annan dag tar jag vecka 2 sen 3. Men detta Àr inte alla bilder för syster tog en massa ocksÄ men jag orkar inte lÀgga upp över 1000 bilder tyvÀrr. Se och njut.


PĂ„ flyget.

fina fina land <3

(de andra veckorna kommer i bilder senare..kolla sÄ ni blir röda i ögonen nu)


tjejkvÀll pÄ stan.

KvÀllen igÄr var mysig. Var med nÄgra fina tjejor Ä Ät middag sen vidare till bion. Snabba Cash sÄg vi och jag drÀgglade lite ibland bara! Men gud sÄ kallt det Àr ute assÄ, fy! Har inga bilder men det kommer nog pÄ andras bloggar kanske. Nu ska det fixas...


thereÂŽs one in all of us.

En fantastisk film.. den Àr verkligen jÀttefin! JÀttesöta filurer och en söt pojke ocksÄ! Ni mÄste se den!


i canÂŽt explain it.

Jag vet ni har inte hört av mig pÄ lÀnge men ja.... kom nyss in. Har varit och trÀnat med fina flickor och sen nÀr man Àr helt slut sÄ gick jag med Becka Ä köpte gott. SÄ det blev en mycket kall promenad. Gud va skönt att komma in i vÀrmen, hatar kylan nu!!! Och ja bilder frÄn Thai kommer men jag har inte fÄtt alla men jag fÄr vÀl börja med att lÀgga upp de jag har.. lÀgger in dem i helgen. Det Àr en löfte den hÀr gÄngen.
(lite som kan underhÄlla er sÄ lÀnge)


explosioner & vidunderligheter.

Vad hÀnde? Det Àr bara du som lÀser mig rakt av. - Brist pÄ sömn, röda ögon, sena telefon samtal, sprÀngs, personer, kallt, blött alltid blött. Bilder frÄn Thai kommer.. men inte nu.


7:14 PM

For typ en vecka sen skulle vi ju aka till Krabi (ao nang)och bo dar ist men nar vi kom dit var det helt dott och tomt! Vi saknade varat gamla hedliga hotell sa vi tog en taxi tillbaka fast d3et var sa lang bilresa. De ni! Nu ska jag ata glass som jag gor nastan varje dag har, tidigt imorgon aker vi. Sorgligt men sant! Men jag far da traffa manga fina dar hemma som jag saknar sa det ar ett litet pluss, men kylan ni har..minus! Vill va kvart langre!!!

thai thai thai

Sitter med syster pa ett internettcafe, kannde att det skulle behovas ett litet inlagg fran mig i underbara thailand ni igen!! Skulle jag forklara hur underbart och otroligt varmt det ar har, sa skulle det ta en evighet ...sa nej. Men ni fattar nog! Idag har det som alla andra dagar varit ca 47 grader i solen!! Men nu ar klockan snart 7 pa kvallen sa lite svalare ar det nu! Vi at nyss pa varat favvo stalle.. som vi nastan blivit stammisar pa nu, haha.

Juste.. jag horde att det verkligen ar iskallt hemma hos er i Sverige! Vilken tur att man ar i thailand da, usch vill inte ans tanka hur kallt det ar hemma..stackare!! Nu ska vi ga och kanske shoppa lite, pruta!! Sen blir det strandpromenaden hem.. halsa pa alla krabbor.. det kryllar av dem pa kvallen.. juste (igar blev syster drankt av en vag nar hon hadde kladerna pa sig.. hahah) sorry var bara tvungen. Usch foa vidriga baren med ackliga tjejer foresten! Puss pa alla ni!fran mig i thailand!

Aaaaa va otroligt fint allt kanns! thailand ar som jag redan visste helt otroligt underbart. Jag flagnar pa ryggen och pannan men annars ar det ingen fara med brannan. Nu ar det 2010, och nyar var JATTEHAFTIGT och supergod middag! Visst saknar jag nara och kara men jag solar och badar for dem ocksa! Nu ar klockan: 9.26 pa morgonen har, hos er ar den 6tim bakat sa ni sover nog nu! SSnart ska vi ner till stranden och ta massage och rida pa de STORA vagorna, sen ikvall tar vi en tuk tuk till patong och shoppar och ater middag! Det ar 36 grader har och ni har nog minus grader!! PussPussPuss!

RSS 2.0