i tried to hold on but it hurts too much





som klockan slår

Igår var jag först på mitt land sen på kvällen på ett glas och åt en väldigt sen middag. Idag skulle jag med och lämna Elda på flygplatsen men jag orka inte för jag är nämligen sjuk, ni ska veta hur jag snorar. Imorgon om jag piggnar till ska vi till björkö sedan gå en sväng på Älmstanatta, kanske äta på zorbas vem vet? Nu ska jag iallafall vila upp mig sen när mammi kommer hem kanske baka pizzabullar, är otroligt sugen på det.



Snart fyller jag år.


läkerol



På bild: Jojn
Fotat. Jag

my heart have no base

Träffa norlinen idag, det var ganska länge sen så det ar trevligt. Vi fika & fota kommer upp bilder här sen när jag fått dem. Bjuder på en knasig video först, och en bild. Här näst en film och mer glass.




snigelhorn

Dagens outfit




Lite sammanfattning som vanligt: Igår var jag och syster på bio, Harry Potter. Den var jättebra och spännande fast rolig! Den slutade typ halv 12. Idag var vi i Öregrund och ikväll står det ost, kex, och vin på våran ballkong. Jag gillar ost! Ska nog se en film också, kanske Crossroads det var så länge sedan.  Här är blandade bilder.



Syster är en cool gammal fiskare.


Isabell i ett nötskal. (snygg näsa va?)


Ostar & kexar


Nu har jag tröttnat, hej då.



Åland

I måndags var vi på kryssning till Åland, det var riktigt trevligt! Jag gick upp kl: 06.30 och vi kom hem ca kl: 21. 20. Vi god åt buffé, köpte/ lukta på parfymer i taxfreen m.m.  Jag visar er några av bilderna här, men bara några få. Oj snart  är middagen klar, vi ses.







kärlek från isabell

What brought us to this

Jag har haft fullt upp de senaste dagarna så jag har inte hunnit skriva så jättemycket. Idag har vi varit i uppsala och jag har tjockat i mig massor med god mat! Samma sak gäller imorgon och hela lovet ut kan jag säga. Nu ska jag göra te och kolla på någon film, men inte för länge för jag ska upp tidigt imorgon för vi ska åka på kryssning till Åland. Vi ses!









Bara lite blandade bilder jag kännde för att lägga upp.


måste hålla i pengarna nu


Sunglasses.  70kr (?)


T-shirt.  90kr på REA  (öppen i ryggen)



söt söt söt




jag minns det som igår fast det redan gått ett år

I förrgår va jag och bada med Emma det var mysigt! Men jag har börjat frysa så himla mycket på sista tiden så jag kunde inte va i så länge, lite synd eftersom jag alltid har varit en fisk i vattnet! Vet ni.. jag kanske har en Apple iphone. (kanske)
Nog om det, nu ska jag kolla på film med vattenmelon sen ikväll Prison break!


Tänk vad de kan göra med en melon!
(Hittade bilderna på en blogg så ni vet. Ungfär sådna gör de i Thailand.)

skummjölk.

Just nu sitter jag och Lillstumpen här vid varsin dator och en t.v framför det, perfekt! Såklart med varsin te till det också. Onskan går på t.v, hemsk film!





20år i bilder

Här kommer lite av de bilderna från systers födelsedag. Nu är du inte Lää längre.


Söta presenter från mig.




Läskiga men goda blåbärsmuffins






Min specialare.



king of pop

Snart ska jag göra fruktsallad och spela ett nytt buzz men först en sammanfattning:  I förrgår sent på kvällen började jag och syster baka muffins med blåbär, och det såg man! (svarta) Sen igår kom dagen då min bästa syster hade sin födelsedag. Då vi åt massa gott och senare på kvällen såg jag på min favroitfilm med massa gott då också.

Det är helt otroligt jag har väntat i 3år typ på att få tag på min favoritfilm men den säljs inte längre, sen nu
hittade jag den på tradera. Så nu har jag min film dangerous water.




Igår natt såg jag en bit på minnesstunden med M Jackson. Det kom lite tårar när hans dotter Paris pratade, kolla själva!

You're worth something special, you're worth something real



Grattis på födelsedagen min älskade fina underbara syster!

svartvit



Klänningar. 150kr/st (rea)


Dåliga bilder, jag vet

björkö

Jag är hemma nu. Om jag ska försöka sammanfatta den senaste veckan lite nu då... jag och familjen har varit på mitt landställe i typ nån vecka och johanna följde med och var där i några dagar också. När johanna va med har vi badat, åkt grålle, ätit, åkt madrass (eller liknande) bakom båten, kollat film m.m. Sen när hon åkt hem åkte jag och pappa till stranden i mulnäs och badade sen åkte vi in till Älmsta och åt på zorbas. Älskar den restaurangen, det är så himla gott och mysigt där! Sen åt vi glass (igen) och sen hem och glo på film. Vet ni, det är 23 grader i vattnet hos oss i björkö. Så pappa och jag plaskar i vattnet om och om igen. Ja trevligt med andra ord.  Här är lite bilder.




































RSS 2.0