02:00 - Ă„ngest.

DĂ„lig dag. Helt okej till en början men kaos mot kvĂ€llen. Ångesten var pĂ„ topp! Att vissa mĂ€nniskor som Ă€r vĂ€l medvetna om hur jag Ă€r och fungerar Ă€ndĂ„ inte kan visa hĂ€nsyn till en annan mĂ€nniska. Jag förstĂ„r inte...

Inatt (som sĂ„ mĂ„nga andra nĂ€tter) rĂ€ddar HĂ„kan mig. Igen! VĂ€rldens bĂ€sta. 🎧


@bellobull


mot landet.Nu ska vi ta bilen och kÀka pÄ gyllende mÄsen för att sedan Äka och handla innan vi kör ut mot Björkö.
Ha en bra Midsommar folks! ♄

polarpriset - max martin.

Kan nÄgon göra nÄt sÄnt hÀr pÄ mitt bröllop, tack!
 

skansen - scania 125 Ă„r!

Filmade en liten vlogg nÀr vi var pÄ Scania-dagen pÄ Skansen!
(Tobbes jobb för er som inte visste det.)
 
Hade glömt att jag hade bilder dĂ€r ifrĂ„n ocksĂ„. Inte sĂ„ kul men Ă€ndĂ„, here you go! ↓

Testar: LOKA likes too much.


vad vill ni se mer av?

Finns det nÄgot speciellt ni vill se mer av pÄ min YT-kanal? Kommentera hÀr eller dÀr i sÄ fall!
 
Vaknade sent som vanligt..! Nu ska jag tvĂ€tta ansiktet, klĂ€ pĂ„ mig och hĂ€nga upp tvĂ€tten. Sedan mĂ„ste jag Ă€ven hinna handla innan jag ska ivĂ€g och trĂ€na ikvĂ€ll! ♄

Min nya dator.


HĂ€r har jag suttit hela dagen och redigerat videos. đŸ“œ Jag börjar förstĂ„ mig pĂ„ min nya dator nu! đŸ’» Det sved dock lite i plĂ„nboken mĂ„ jag sĂ€ga. 💾

min helg = stÀdning.

KÀnns inte som jag har gjort nÄgot annat Àn att stÀda i helgen... Förutom att se The Conjuring 2 pÄ bio i fredags dÄ! Inte nog med att jag stÀdade hemma OCH pÄ "jobbet" igÄr utan I lördags Äkte vi Àven ut till Björkö för att...stÀda. 
 
Jag stÀdade hela storstugan och tornet/lusthuset men inte de andra stugorna dÄ det varken finns el eller vatten dÀr just nu. Ena stugan Àr nÀmligen under renovering!
Det var min helg det. 
 
Nu ska jag Àta nÄn form av middag innan det Àr dags att ÄtergÄ till redigering av videos igen.
 

hÀlsofördelar med citron.

Om du kÀnner dig trött och hÀngig, kan det vara bra med förÀndring i dina rutiner kan göra en stor skillnad. Citroner och citronsaft i synnerhet kan skryta med en hel del hÀlsofördelar eftersom de Àr laddade med sÄdana nÀringsÀmnen som vitamin C, vitamin A, folsyra och jÀrn.

HÀr Àr nÄgra anledningar till att hÀlla lite citronsaft i ditt vatten pÄ morgonen:

1. Citron kan fungera som en anti-cancermedel: Citron skyddar kroppen mot cancer pÄ grund av antioxidanter i citrusfrukterna. Antioxidanterna saktar ner Äldrandet och minskar risken för att utveckla cancerceller. Citron fungerar ocksÄ som ett neutraliseringsmedel, som hjÀlper till att balansera de syranivÄer som uppmuntrar tillvÀxten av cancerceller, enligt The Spirit Science.

2. Citron kan hjÀlpa ditt lymfsystem: Ditt lymfatiska system hjÀlper kroppen att bli av med vÀtska i vÀvnaden, transporterar fettsyror och hjÀlper matsmÀltningssystemet , enligt Livescience. Citronsaft hjÀlper genom att ersÀtta förlorade vÀtskor, sÄ ditt lymfatiska system fungerar bÀttre.

3. Citron kan hjÀlpa din hjÀrnkapacitet: citroner innehÄller höga halter av magnesium och kalium, som hjÀlper din hjÀrna och nervsystem att fungerar korrekt. Eftersom citroner möjligen ökar hydrering, kan du Àven koncentrera dig bÀttre.

4. Citroner Àr ett diuretikum: Om du kÀnner dig lite förstoppad sÄ drick varmt citronvatten varje morgon sÄ kommer det att bidra till att fÄ systemet tillbaka pÄ rÀtt spÄr. Citron hjÀlper till att spola ut gifter ur ditt system genom att uppmuntra produktionen av leverns avgiftningsenzymer, enligt The Spirit Science.

5. Citroner kan hjÀlpa immunförsvaret: MÄnga mÀnniskor tar C-vitamin nÀr de kÀnner att de börjar bli förkylda. C-vitamin har visat sig förkorta och minska en förkylning, enligt Livescience. Citroner Àr en av de bÀsta kÀllorna till vitamin C. Eftersom citron Àr anti-inflammatorisk, hjÀlper det ocksÄ till att minska graden av luftvÀgssjukdomar.

6. citroner kan hjÀlpa till med viktminskning: Viktminskning Àr ett resultat av bÀttre matsmÀltning, avgiftning och en ökad produktion av galla, som bryter ner mat och fett bÀttre. Som en extra fördel, sÀger forskare att citroner bidrar till att minska sötsuget, enligt The Spirit Science.

7. citroner kan liva upp ditt humör: Eftersom citroner hjÀlper kroppen att fungera bÀttre pÄ sÄ mÄnga andra sÀtt, fÄr dina energinivÄer ett uppsving ocksÄ. Dessutom, koncentrationen av hög C-vitamin bidrar ocksÄ till att hÄlla trötthet borta och minskar stress och Ängest.

8. Citroner har antiinflammatoriska egenskaper: Som nÀmnts ovan, citroner fungerar som ett diuretikum, vilket Àr bra för magen och lederna. Citroner kan bidra till att minska svullnader och smÀrta genom att spola gifter ur kroppen, enligt ekologiska fakta.

9. Citronsaft stöder matsmĂ€ltningen: Citronsaft fĂ„r levern att jobba snabbare och hjĂ€lper till i produktionen av galla som lĂ„ter kroppen smĂ€lta mat bĂ€ttre. Överraskande, kan citronsaft ocksĂ„ hjĂ€lpa till att avvĂ€rja halsbrĂ€nna, enligt Paul Hrkal.

10. Citron rengör och rensar huden: Citronsaft Àr en naturligt antiseptisk, enligt ekologiska fakta. Du kan anvÀnda citronsaft nÀr du har brÀnt dig i solen solbrÀnna eller blivit stungen av en geting för att minska smÀrta och svullnad. Dessutom kan antioxidanterna i citroner bidra till att minska rynkor och pormaskar och kan ge huden en frisk lyster.

11. Citron kan balansera kroppens pH-nivÄer: Trots sin uppenbara surhet, Àr citroner kÀnda som en alkaliska. NÀr citronsaft blandas med vatten hjÀlper det till att producera molekyler i kroppen som balanserar pH-nivÄerna, enligt Paul Hrkal.

12. Citron kan hjÀlpa till att bota en förkylning: En kost rik pÄ C-vitamin kan bidra till att minska graden av förkylning och influensa.

13. Citron Àr bra för tandvÄrd: Inte bara Àr citron ett bra sÀtt att fÄ frisk andedrÀkt (det tar bort lukter), det Àr ocksÄ ett utmÀrkt sÀtt att se till att dina tÀnder hÄller sig frÀscha och rena. Försök med att hÀlla lite citron pÄ din tandborste.

För att maximera hÀlsoeffekterna av citronsaft, pressa saften av 1/2 av en citron i ett glas rumstempererat vatten och drick det direkt pÄ morgonen.


det kommer aldrig finnas nÄt som heter rÀtt tid rÀtt plats.


- Naturhistoriska och ESC i Kungsan. - 
 
Nu gör jag mitt tredje försök att sova. Det Àr redan ljust ute och fÄglarna kvittrar.
Fan dÄ! God natt, eller nÄt...
 

Fuck beach 2016!

Kan man (som vanligt) inte sova sĂ„ kan man ju alltid blogga! 

Blir sĂ„ sjukt ledsen av att överallt se mĂ€nniskor som gör allt för att komma i form till "Beach 2016" och hur dom skriver hur mĂ„nga kilon dom mĂ„ste gĂ„ ner för att "kunna" visa sig pĂ„ stranden. 

Överallt matas man med sjuka ideal och kroppsfixering. Jag blir sĂ„ jĂ€vla trött. Vem fan sĂ€ger att mĂ„ste vara smal och (gĂ€rna) vĂ€ltrĂ€nad för att ha rĂ€tten att visa sig i bikini pĂ„ stranden?! Varför sĂ„n hets? Alla Ă€r fina precis som dom Ă€r och det ÄR verkligen sĂ„. Du ska inte behöva Ă€ndra pĂ„ ett skit bara för att samhĂ€llet och idealet sĂ€ger det. Vi lever i ett skevt samhĂ€lle dĂ€r vi hela tiden fĂ„r höra att vi inte duger, men vet du? Fuck det! Du duger precis som du Ă€r, oavsett utseende. 

Hur fĂ„r man dĂ„ en "bikinikropp"?  Du tar pĂ„ dig en bikini (eller liknande) helt enkelt. Inte svĂ„rare Ă€n sĂ„! 
SĂ„ snĂ€lla, rocka stranden i sommar hur du Ă€n ser ut! âœ‹đŸŒđŸ‘™đŸ‘ŠđŸŒ #fuckbeach2016 #fuckideal #fuckbodyshaming 

02:26, snart halv 3 pĂ„ natten. Mitt mĂ„l Ă€r att somna innan 4! 

nÀr fan slutar det göra ont egentligen?

 
IkvÀll Àr ingen bra kvÀll. 
Det kÀnns som min Ängest ska kvÀva mig just nu och jag Àr sÄ jÀvla trött pÄ att ha Ängest. Jag Àr trött pÄ att den ska hindra mig frÄn att göra saker och frÄn att vÄga vara lycklig. Det Àr bara sÄ tröttsamt att vara begrÀnsad i sig sjÀlv och sitt eget liv. 
 
Jag klarar inte flera motgÄngar nu. Jag bryter ihop för minsta lilla och Àr sÄ fruktansvÀrt jÀvla rÀdd för att jag ska bli besviken igen. För jag vet att nÀsta gÄng rinner bÀgaren över. Jag orkar inte vara rÀdd lÀngre!
 
 

♄ silvana & hĂ„kan. ♄

♄ TvĂ„ av vĂ€rldens bĂ€sta personer. Silvana Imam och HĂ„kan. SĂ„ jĂ€vla bra bara. ♄

Vloggar - Naturhistoriska & KungstrÀdgÄrden.

 

hundvakt. ♄

 
HÀr Àr nÄgra flera bilder frÄn nÀr jag var hundvakt Ät Isa och Mima.
Hittade dom pĂ„ kameran och hade helt glömt bort att dela med mig av dom hĂ€r! De andra bilderna och inlĂ€gget om detta finner ni HÄR!
 
VĂ€rldens finaste tjejer (nĂ€st efter Ziia dĂ„)! ♄

sömnproblem, björkö & mensvÀrk utan mens.

Uppe med tuppen igen trots att det Àr fredag idag. Som en del av er sÀkert redan kÀnner till sÄ har ju jag svÄra sömnproblem. Förutom att jag lider av sömnapné sÄ somnar nÀstan aldrig innan 4 pÄ natten. DÀrför Àr det hÀr med att gÄ upp tidigt inte riktigt min grej...
 
Ska alldeles strax sÀtta mig i bilen mot Björkö. MÄste ut dit och kolla vad som finns dÀr och vad som mÄste fixas/köpas till Midsommar. Björkö Àr verkligen det enda stÀllet jag bara kan andas ut pÄ, jag Àlskar att va pÄ landet!
 

En annan "fun fact" Àr att jag typ har vÀrldens mensvÀrk och har haft det i flera dagar, men det "roliga" Àr att jag typ inte har mens lÀngre. Har en vÀldig hatkÀrlek till min spiral, med andra ord!
 

IgÄr & idag.

 

♩ IgĂ„r: Möte pĂ„ Åran och köpte en ny, alldeles för dyr (för min ekonomi) dator!
Men det behövdes verkligen dÄ min Àr halvdöd och för att jag inte lÀngre kan redigera mina videos pÄ mamma och pappas data.
 
♩ Idag: Snart ska jag möta pappa vid banken för att föra över pengar osv, sen Ă€r det dags för sjukgymnasten och akupunktur igen. Efter det ska jag till Åran...min första dag dĂ€r. Wish me luck! 
Sen ikvÀll ska jag bÄde hinna med att trÀna och handla till Midsommar.

stress och utbrÀndhet.

 
HĂ€r ovan ser ni mitt resultat, men jag Ă€r ju redan medveten om min stress och mitt mĂ„ende, var bara kul att göra testet Ă€ndĂ„!  ↑
 
 
Dr. Mikael och Tilde slutade för ett bra tag sen nu men jag tÀnkte dela med mig av ett litet test som dom tipsade om. I testet svarar du pÄ 14 frÄgor för att mÀta din stressnivÄ och risk till utbrÀndhet osv.
 
Jag som redan lider av psykisk ohÀlsa pÄ olika sÀtt har ju blivit lite av en expert pÄ detta Àmne. Jag Àr ju sjukskriven av en anledning liksom! Sista tiden i skolan gick jag in i vÀggen och dessutom lider jag Àven av PTSD, sÄ stress och utmattning Àr en del av min vardag...
 
Du hittar testet HÄR!
 
 
 

nÄnting mÄste gÄ sönder.

 
Jag ska snart cykla ivÀg och trÀna men jag tÀnkte bara passa pÄ att nÀmna 2 saker!
 
1. Mitt mĂ„ende har blivit vĂ€rre igen. Jag kĂ€nner mig bara sĂ„ jĂ€vla ensam! Ni kanske sĂ„g inlĂ€gget Tobbe visst hade skrivit igĂ„r, ni kan lĂ€sa det HÄR. Jag har tröttnat pĂ„ att bli besviken gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng nu..! Hade panik igĂ„r pĂ„ jobbet och ringde upp PKV, men la sedan pĂ„ igen. 
 
2. Jag tÀnkte lÀgga upp lite bilder frÄn kryssningen osv hÀr men av nÄn anledning sÄ funkar inte mitt internet pÄ mobilen för tillfÀllet och jag har alla bilder dÀr. SÄ om jag inte "svarar" eller likande pÄ mobilen sÄ vet ni varför. Den Àr helt...okontaktbar. 
 

Don't say words you don't mean

Jag kÀnner att jag behöver skriva av mig lite. 

Det Àr med blandade kÀnslor jag sitter och skriver det hÀr, mest Àr det tÄrar som gÄr Ät just nu. 

Jag Àr sÄ jÀvla ledsen att personer skriver att dom ska finnas dÀr för Isabell  men sen nÀr hon vill hitta pÄ nÄgot och försöker styra upp nÄgot kul sÄ helt plötsligt sÄ Àr alla som har skrivit att dom "finns dÀr för dig" borta.
 
Det gör mig sÄ jÀvla arg och ledsen att se hur Isabell verkligen försöker styra upp nÄgot roligt pÄ deras sommarstÀlle men ingen bryr sig om henne.
 
Det gör mig sÄ jÀvla ledsen att ingen verkligen tar sig tiden att lÀra kÀnna Isabell, hon har socialfobi och det tar tid för henne att vÄga vara sig sjÀlv nÀr hon trÀffar nya mÀnniskor. 
Det gör mig sÄ jÀvla ledsen att man vÀljer bort nÄgon för att hon har socialfobi. 
Det gör mig sÄ jÀvla ledsen att veta vad Isabell har gÄtt igenom i sitt liv men att folk vÀljer att svika henne gÄng pÄ gÄng.
 
Jag tog mig tiden att lÀra kÀnna Isabell och det Àr inget jag Ängrar, hon Àr verkligen vÀrldens  finaste person. Hon Àr sÄ jÀvla roliga jag att vara med och man har det aldrig trÄkigt nÀr man Àr med henne. Men framförallt sÄ bryr hon sig mer om ANDRA Àn sig sjÀlv. det Àr det som gör Isabell sÄ unik. 

Men för att fÄ trÀffa den rÀtta Isabell mÄste man ta sig tiden att lÀra kÀnna henne. Det gÄr inte att trÀffa henne 1 gÄng och tro att allt ska blir bra efter det. Det tar lÀngre tid Àn sÄ.Men jag Àr glad att jag fÄtt lÀra kÀnna Isabell hon Àr verkligen bÀst. 

Jag sitter och grÄter nÀr jag skriver det hÀr för jag blir sÄ trött pÄ alla som ska svika Isabell. 

Isabell du ska veta att jag alltid kommer finnas hÀr för dig <3

   //Tobbe
 
 
 

Better to be hated, than loved for what you're not.

 
You've been acting awful tough lately
Smoking a lot of cigarettes lately
But inside, you're just a little baby, oh.

It's okay to say you've got a weak spot
You don't always have to be on top
Better to be hated than loved, loved, loved for what you're not

hemma med halmen & hÄkan pÄ ullevi.

Nu Àr vi "hemma med halmen!" (Mammas ordsprÄk)
 
Vi kom fram till Stockholm 9 pÄ morgonen och sen dess har jag slumrat till, lite till och frÄn. Haha.
För ca 1 timme sedan var vi i alla fall ute pÄ en prommis i kvÀllssolen, hur mysigt som helst!
 
Jag Àlskar Söder!
 
Det enda dĂ„liga med den hĂ€r dagen Ă€r vĂ€l egentligen att HĂ„kan spelar pĂ„ Ullevi idag och jag kunde inte vara dĂ€r..! Åh...
 
SĂ„ himla ledsen och besviken. BĂ€sta finaste HĂ„kan. ♄
 
FAN!
 

10 saker jag stör mig pÄ.


kryssning.

 
Nu Àr disken diskad, vÀskan packad och en ny video publicerad pÄ min YT-kanal.
 
Nu ska jag bara fixa mig lite snabbt och borsta tĂ€nderna sedan styr jag stegen mot T-banan och vidare till bĂ„ten. Hej Partykryssning, here I come! ♣
 
 

vÄga stÄ upp mot mobbning!

 
LÄt oss TILLSAMMANS stÄ upp mot mobbning!
Den som bara kollar pÄ Àr precis lika mycket delaktig som dom som mobbar.
 
Hinner inte skriva sĂ„ mycket mer nu, jag Ă€r SÅ stressad. MĂ„ste packa allt inför kryssningen pĂ„ torsdag och Ă€ven hinna redigera 3 videos innan jag tar bussen till Tobbe. Ahhh!
 
Dessutom har jag sÄn jÀvla trÀningsvÀrk frÄn gÄrdagens trÀning! Inte sÄ intressant kanske, haha.

RSS 2.0