We went strolling, drank lemonade

Imorgon drar vi till mitt landställe och jag ska bada ihjäl mig! Nu ska jag packa lite, äta nått, gå ut i solen och sen ikväll måste jag duscha och jag tror jag ska träffa mina bönor. Måste bara berätta en sak jag drömmde, jag satt på en stubbe hur länge som helst och grina för att jag inte vågade ta ner fötterna. Sen simma pappa förbi på en surfingbräda och drack öl. Haha ja det var knäppt iallafall. Hej då badkrukor!
Ett foto taget av ingen mindre än mig själv




Ny kofta med härliga färger

He showed off, splashing around



Jag en sommarmorgon

shoppingen


Klänning: Salt


Bikini: H&M


Tröja: Gina


Skor: Skopunkten

+ Underkläder och present till syster

lite blandat från veckan








Dagarna den senaste veckan har varit jättebra. Mysiga sommarkvällar med vänner, sol och värme, shopping m.m. Flera sådna trevliga dagar kommer ju såklart! I nästa inlägg kommer bilder på det jag köpte i täby. Kort inlägg som vanligt.

One more look and I forget everything

Shortsen är på, lilla handväskan är packad, solglasögonen följer med. Nu snart ska vi ta bilen till täby och shoppa lite sedan möter vi älskade syster vid hennes jobb sen åker vi vidare till Arninge och shoppar lite till och äter god middag. Nu vet ni hur min dag ser ut idag. Btw igår på kvällen va jag,emma,johanna vid borgmässtarholmen och hade det allmänt trevligt. Det var nästan varmare i vattnet än i luften, hur härligt som helst! Pussen. 


wonderful



Foton tagna av: Mig,Emma&Johanna
På fotona: Emma&Johanna (den sista bilden blev lite liten eftersom den är åt andra hållet, men kolla in ögat noga)

smultron

Det har kommit massa smultron på våran trädgård nu, men snart är det borta för här bor nämligen världens bästa bärätare. Nog om det nu. Just nu sitter jag och kollar på Allsång på Skansen och äter kaffeglass sen är det äntligen dags för Morden i Midsommer! Det börjar direkt efter Allsång, nu är det verkligen sommar.

Helgen var riktigt mysig, vännerna sov över hos mig sen har jag ätit gott också! Bilderna på mig nedan är från då, tagna av Em och Jo.



Foton jag tog på trädgården

the grass is green and the girls are pretty





The lights are much brighter there

When you're alone and life is making you lonely
You can always go - downtown
When you've got worries, all the noise and the hurry
Seems to help, I know - downtown



Ett foto av mig

midsommar i bilder

Nu är jag hemma från landet. Jag har haft en jättemysig midsommar och ätit massa god mat!! Det ända lilla minuset var att jag har varit sjuk hela helgen och det är jag fortfarande. Annars har allt varit kanon tycker jag! Nu har jag precis packad upp och ska snart äta middag. Ikväll ska jag glo på en bra fim med melon, halstabletter och andra "läkemedel," hade tänkt att bli frisk snart så det så!

Här kommer iallafall lite bilder från min midsommar.












glad midsommar!

Idag tog pappa och jag våran båt från Norrtälje ut till mitt sommarställe. När vi kom fram fixade jag lite sen kom mamma och syster med sallad från pizzerian. Så jag åt avokadosallad i solen, sen åkte vi hem. Mysig dag förutom att jag har ont i halsen. Nu ska jag duscha och packa för imorgon åker  jag med mamma och midsommarhandlar sen åker jag till landet igen och blir där i några dagar, så ha en trevlig MIDSOMMAR allihopa!


Ett par sniglar


Ett snigelpar

tråkigt väder + video


En försenad video jag gjorde förut. Kolla!

kort & gott

Idag var jag med mina vänner hemma hos mig, vi såg bl.a. på Vi hade iallafall tur med vädret sen spelade vi in lite. Jag har lite ont i halsen, antingen har Emma smittat mig eller är det vädret. Ja juste vädret... vädret är skitdåligt, det bara regnar dag in och dag ut hela tiden! Nu ska jag göra te för snart börjar I spindelns nät (4an-22.20) Kommer att komma upp en video här på bloggen sen.


Just look at them


Jag med paraply


Modellbild Jag och Jo


Modellbild Jag och Jo


Mina skor (använda kallas det)


Skolavslutnings outfit


Student outfit


Avslutnings fika


Avslutnings fika

 
Avslutnings fika


Gamla shorts


Min ballong Ruben


HumHumHummmmmmmmmmla

sommarlovet kan börja!

Nu har jag sommarlov, de ni. Det känns super!



hualigen

Just nu sitter jag här vid datan, jag är tvungen att springa mellan datan och t.vn. Var på skansen med klassen idag, helt okej.  Inte långt kvar i skolan nu, en vanlig dag! Nu börjar desperata hemmafruar igen.

Shoppingen!


Min avslutningsklänning  H&M


Linne  (?) Fick av syster


Linne  JC (gammalt)


Linne  Lindex


Bikini  H&M


Linne  MQ (gammalt)

street style


En vardaglig outfit.

Igår var vi till täby, där jag köpte en avslutningsklänning. Jag har köpt lite kläder den senaste månaden som jag lägger upp bilder på senare nån dag. Nog om det. Idag har jag och syster varit i väddö och kollat på fotbollsmatch, det var trevligt men kallt. Nu snart ska jag äta en supergod middag sen vidare til duschen och sen måste jag plugga!

landet




3 små bilder från förra helgen när jag var på landet det var hela 19 grader i vattnet! Det är där jag tillbringar det mesta av mitt sommarlov.

om någon bara visste.




Making mama so proud.

Hello. Idag har det varit en både ganska lugn och jobbig dag! Men det är inte långt kvar nu. Just nu sitter jag och kollar på jättegulliga gamla filmer från när jag var liten! Hihi aja här kommer lite bilder på mig som jo och em tagit, det kommer mer andra bilder på söndag eller nästa vecka sen.  Imorgon blir det klippning och täby för min del och nu kolla vidare på gamla filmer.








skit bajs väder

Det regnar, blåser och regnar ännu mer ute, skit väder helt enkelt! Men snart sommarlov. Jaja idag i skolan hade jag min spanska muntliga redovisning, som jag verkligen inte var beredd på! Det gick inte så värst bra men det är skönt att ha det gjort nu iallafall. Så nu har vi inte så mycket kvar att göra i skolan förutom ett litet so-förhör. Efter skolan gick vi till mig och hade ansiktet över kokhett vatten sen gick vi ner på stan och Jo klippte sig medans Emma och jag fika, fint blev det! Vet ni imorgon kanske jag ska klippa mig. Hur i så fall, vad tycker ni?

ingen ork längre

Idag efter skolan tog vi massa fina bilder men jag har ingen ork att lägga in dem nu, föresten har jag inte tid ! Så jag lägger kanske in dessa fina bilder i helgen. Så håll utkik! Jag orkar inte med längre...  Här är iallafall en video från i skolan igår, vår humor.   :D



halv 8 hos mig

I lördags hade jag en riktigt mysig kväll. Vi var på en liten grillfest. Tyvärr kunde jag inte fota där men här är en bild från Emmas blogg. Tack flickor, det måste göras om! Nu måste jag fortsatta plugga och det suger...


Fin kväll



Vår present till Johanna från oss

RSS 2.0