en bra metafor

Idag har det varit en vanlig tisdag för min del. Var först i skolan sen va jag med några och vi fortsatte att fixa och trixa med våra talanger, haha! Snart är det bra på t.v så jag ska mysa ner mig med en fjärkontroll i handen nu!

 

Nytt! En sak är säker jag älskar dem.

från en fotopromenad en sen kväll i mars












Btw: jag har så sjukt många tankar och tips på olika videor och saker att göra i sommar så det nästan inte får plats i min skalle, så nu ska jag skriva ner det. Jag längtar verklgen, speciellt till sommarstället! Det finns mycket mer att göra på sommaren och man har alltid så kul, från mornar till sena sommarkvällar. Längtar!

den finaste flickan i världen.

Det här fick jag höra av min syster när vi satt på ett fik idag:

Åhh du har så fint och lockigt hår, varför blev inte jag lika söt som du? Du är min lilla gulliga björn och bästa kompis! Alla skulle tycka om dig jättemycket om du var som du är alla dagar. I skolan t.ex är du ju lite blyg. Man borde kunna se bortom det. Jag är så avundsjuk på dig. Om alla bara visste en sån fantastisk person du är, som du är när du är med mig. Det gäller bara att känna dig väl så är allt så galet kul! Föresten har min bästa världens bästa humor också!




Om du är kaninen är jag din morot

släck lampan!

Idag har varit en bra dag och jag är trött.


Ikväll ska alla på jordklotet släcka lamporna kl: 20.30-21.30! Det kommer se jätte coolt ut! Då blir det mörkt i varenda hus, haha!


P.S ikväll eller i morgon koller lite bilder m.m. För nu ska jag iväg och mysa.


pjäsen har premiär

Hejsan är hemma idag för jag mådde inge bra. Men här kommer iallafall några videor som jag lovade! Dålig kvalité eftersom det är med en dålig mobilkamera!  P.s: Jag har tråkigt!


The Fluffes!   Vag gör man inte när man har tråkigt i skolan?



Genom stängslet!   Det kom massa folk när jag var där så jag fick vänta så det blev lite pinsamt!


Genom stängslet!   Superwoman!  (sista biten ska bort)



Genom stängslet!    You did it too!



Snart nån helg ska kanske jag och Therese till storstan och shoppa loss. Åh va kul jag har inte shoppat på evigheter känns det som, haha! Det ska bli riktigt skojsigt!

drottningsylt

Idag var min sista prao dag på dagiset, riktigt skönt måste jag säga! Imorgon ska jag fixa med blommor då så vi får se hur det går. Just nu sitter jag nere i Thereses lägenhet och kollar på popcirkus och dricker te. Imorgon eller på fredag kommer jag att lägga upp minst 3 videor! Sov gott i natt!


Vill ha sommar


Min pannkaka

love story

Jag har börjat älska den här låten!  Lyssna!



Btw: Idag var min första praodag på dagiset, det gick helt okej men man är helt slut efter en dag kan jag ju säga! Men alla är jätte söta ändå. Efter det träffade jag vännen en stund och nu ska jag se på film med Therese. (kommer somsagt kanske videoklipp sen)

ikea

Idag var jag somsagt på IKEA, om ni nu vill veta så köpte jag:
- en rund liten lampa
- blommor med krukor
- Små smink-korgar
- två stora kuddar
- en t.v-byrå (vit med luckor)
- doftljus (choklad, bulle,  vanilj)
+ ett par vita tygskor. äntligen!

Här kommer lite mer bilder från veckan! (jag kanske lägger upp något vidoklipp sen, kanske!)





Jag i skolan, blä vad jag är trött på den!



The sugababes!

I love ET

Förlåt, förlåt, förlåt! Jag har inte hunnit skriva här på bloggen. Har haft fullt upp med plugg, prov och att fixa i mitt nya rum!  Så jag har inte haft en ledig stund kan man säga, men nu är det äntligen fredag och nästa vecka prao!

 Nu är äntligen våren här! Jag vaknar av att solen skiner i mitt rum det har redan kommit vårblommor ochså. Det gillar jag! Idag har jag varit med fina personer och imorgon sticker vi till efterlängtade IKEA!


Bara för det så kommer massa bilder jag har tagit i veckan.



Jag i min säng



Vår-bilder


Jag älskar tröjan, jag fick av syster!

tingeling tingeling, come on baby shake that thing

Den här låten är ju faktist bra när det blir lite fart i den, haha. Man kunde inte låta bli att dansa och sjunga med.  Här är klippet från melodifestivalen (kvalite?)   XD  Nu MÅSTE jag plugga, FAAAN!


uno y dos

God kväll!
Idag har jag sovit länge (i en ny skön säng), fortsatt fixa med mitt nya rum och sen har vi ätit god middag hos M&M. Det börjar bli riktigt fint men det är ganska  tomt eftersom jag inte har ställt in så mycket grejer än. Jag måste väta till typ lördag för då ska vi till IKEA och då kan man köpa alla fina saker! Åh vad kul, älskar att gå på IKEA! (har alltid gjort det)

Nu snart ska jag fortsätta se på Beck, som vi kollar på nere i Thereses nya, stora, mysiga säng! Imorgon är det skola igen och det suger! Puss och hej, leverpastej!




Den smaskiga nyheten är...

Ikväll ska jag börja byta rum!!!  Gissa om jag har längtat?  Sen ska jag äta tacos och se på melodifestivalen också. 

friday i´m in love






Skönt med helg nu, jag älskar fredagar! Imorgon kommer Johanna hem, har saknat människan massor! (glädjeskutt)  Snart ska jag äta sen ska jag på bio med Emma. Kram!

kolla vad jag hittade!


go summer go




Älskar mina kläder, jag ska ha i sommar. Men då får sommaren komma också! (köpte linnet för någon månad sen och shortsen förrförra vekan!)

varför blir det alltid så, varför gör du så?



Det kommer jätte många bilder imorgon! För nu ska jag hoppa i duschen och senare se på Criminal Minds!
PussPuss!

God morgon, jag är trött

God Morgon!

Det här är första gången jag skriver ett inlägg så här tidigt, men det var för att jag gick upp kvart över sex för jag sjulle hinna tvätta håret! Om 40min ska jag tralla upp till skolan, bläää... vill ha helg! 


Längtan vaknar

Idag var det en vanlig dag men alldeles för mycket snö! Det verkar som det aldrig blir vår vafan! Är trött på detta väder nu. Efter skolan hem till Emma, hon svettades jag frös och vi drack 4 koppar te. Trevligt!  Ikväll ska jag inte göra ett dugg bara dricka ännu mera te och kolla på desperata hemmafruar!

P.s  - Det blev den rosa/röda bikinin
        - Jag vill ha vår, och det är kvickt
        - Jag har en "smaskig nyhet" men den får vänta
        - Imorgon kommer det bilder igen (kanske)


I’m staring at my feet

Komplex är inget man vill ha, inget man mår bra av och nästan inget att göra någonting åt!

Fan
Varför
Fan
Varför
Fan

Du anar inte, det är jobbigt att jämt behöva tänka!


så jag håller mig vaken

Här sitter jag fortfarande i morgonrock och väntar på att Therese ska skicka lite bra musik till mig. Idag ska jag göra lite gott&blandat. Jag orkar typ aldrig göra någonting på en söndag, hatar söndagar! Jag vill till IKEA och köpa grejor. Föresten så är typ våran nya hall och nya badrum klart, finally!


Foto: Jag

Foto: Jag

Stressig "semana"

Åh vad skönt med helg, troligtvis kommer den att gå fort som bara den men ändå. Sista lektionen (dubbellektion) hade vi somsagt en STORT sv-prov på Klassiker, det gick väl ganska okej men jag blev så himmla stressad eftersom jag var kvar sist så både läraren (Maria) och Emma satt och väntade på att jag skulle bli klar. Maria frågade hela tiden när jag var klar och att jag skulle skynda mig ör jag hade suttit där i 1tim och 30min typ. Jah sa att jag nästan var klar med egentligen hade jag en hel sida kvar typ så jag sket i den. Jag ville skriva men jag hann inte! Blev så himmla stressad när hon satt och glodde!!

Aja jag tror jag klarade det men det var ganska svårt. Direkt efter det gick jag hem tog på mig mysbyxor och ansiktsmask, sen åt jag mellis och satte mig vid datan. Det är härligt det! Nu ska jag städa rummet och idag ska jag laga mat, tror jag. Mmm vad ska jag göra för smarrigt!? Ikväll blir det tv.n och koppla av!


Jag

jag vet inte om jag vill...vakna en dag till.





Idag har det varit en seg och tråkig dag, gillar inte onsdagar för vi har så långa lektioner! Nu ska jag FÖRSÖKA kolla igenom i matten eftersom vi har prov imorgon. Men jag fattar nada! Sen blir det semestersvenskar med pappa och sen sängen. Hade prov idag, har prov imorgon, har prov på fredag! Suck.., jag hatar skolan!

tyck till nu

Idag började skolan, om jag ska berätta om det säger jag bara Suuurt! Efter skolan köpte emma jätte fina skor och vi fika på LandisKrabbis, det var mums! + lite annat.  (men det får ni inte veta!  hihi)  Nu ska jag ladda in lite bilder och prova kläder från H&M.  Hjälp... vilken bikini ska jag ta???



Jag vet inte vilken färg jag vill ha för  jag passar bättre i den rosa/röda men den blåa är finare i verkligheten! Svara, vilken tycker ni?

P.s runt varje mönsterbit är det guldigt!

RSS 2.0