man måste dö några gånger innan man kan leva.

Har fått kommentarer om att texten i mitt senaste inlägg försvunnit lite (och tack för alla snälla och fina kommentarer!) det jag skrev var i alla fall att det har hänt en personlig sak inom familjen som tagit ganska hårt på mig och jag har varit väldigt ledsen till och från. Så tacksam för att ha världens absolut finaste familj och pojkvän.
 
Sedan har vi Håkan som hjälper mig att somna på nätterna, finaste älskade Håkan. Min räddare, han som slog nordiskt publikrekord och jag var där, han som räddat livet på tusentals, han som har texter som går rakt in i hjärtat, han som berör som ingen annan kan beröra. Jag skulle kunna skriva en bibel, men herregud vad denna mannen är älskad! Du tar mig till kärlek Håkis! ♥
 
 
 

to die by your side is such a heavenly way to die.

Idag hände det, jag vill inte ta upp det just nu men fan att sånt här ska behöva hända... Tobbe gick hem tidigare från jobbet och är nu hemma hos mig i alla fall. Lyssna på världens finaste lilla spellista så länge: → Maj  ♥ Jag återkommer väl när allt har smällt in osv..!

 
 
 
 

Saker att längta till!

Sommaren 2014. Sommaren har ju redan börjat även fast det inte riktigt känns så på grund av vädret. Med här är några saker jag ska göra i sommar: Ta ett kvälls/nattdopp, baka en pannkakstårta, körkort, gå på massa loppisar, ha picknick, tälta, kolla på skräck en regnig dag, träffa nya människor, roadtrip, festa, fylla hela 20 år, Grönan, åka till Gbg. Och så mycket mer!
 
Thailand. Tar flyget till Thailand för tredje gången och hyr lägenhet av mamma och pappas kompisar som bor där nere om vintrarna. Livet!

 
Lyxkryssning till Medelhavet med stopp i Neapel och Rom. Egentligen vill jag inte med men jo. Eller nej. Fast ja. Låter kanske otroligt dumt att inte vilja med men jag det har med privata skäl att göra. Kan man säga. Men det blir nog bra, VÄRLDENS största båt och allt!
 
Norge. Detta är inte riktigt bestämt än men kanske. Egentligen är det väl ingenting jag längtar till heller direkt men det är ett steg närmare att få bukt på min "sjukdom". Jag har egentligen redan gett upp men mamma och pappa "tvingar" mig då de ser hur dåligt jag mår både psykiskt och fysiskt. Hoppas, hoppas, hoppas.
 
 
 

Midsommar 2014.

Håkan Hellström – En Midsommarnattsdröm
 
Här får ni några bilder från min Midsommarhelg ute på mitt sommarställe (Björkö). Vi grillade, åt god mat, drack gott, såg på gamla VHS-filmer i stugan, spelade kubb och körde sånglekar. Lite för kallt för att bada men jag hade en toppen helg i alla fall.
 
Idag har det bara regnat, regnat och regnat. Jag har ingen lust med någonting just nu förutom att lyssna på: Äntligen på väg. och kolla på världens finaste Clara och Simon som bl.a. var på Kentfest.
ÅH VILLE OCKSÅ!
 

mer till kategorin: nya saker & ting.

Som många av er redan vet så äger jag mest converse men nu har jag köpt mina första Vans. Jag är kär!
Dessa 2 skönheter köpte jag innan vi började köa in till Ullevi för att se världens bästa Håkan! ♥
Sedan har jag mest köpt en massa välbehövliga ting så som torrshampoo och en ny almanacka då min gamla gått ut.
 
Bilder från Midsommar kommer. Nu ska jag lyssna på finaste Krunegård och packa upp från landet.
 

eget hus, egen hund och egna katter.

Förra helgen var jag och Tobbe hund och kattvakt hemma hos Stefan och Carro (hans bror och hans fru) och vi hade hela huset för oss själva. Kändes som vi hade en egen liten familj när vi gick ut med Fellon (hunden), så himla mysig känsla! Vi kollade på halvtaskiga filmer i deras hemmabio och pussades med Fellon typ hela tiden. Han är ju så himla gosig (även fast han pruttade mig i ansiktet, snarkade och slickade bort mitt smink) och rädd...och feg...haha. Vi hade en himla bra helg med alla djuren med andra ord!

Snart ska jag möta upp Tobbe vid busstationen för att ta oss mot Älmsta där pappa hämtar oss och vi åker till mitt sommarställe där vi ska tillbringa Midsommar i vanlig ordning! 
 

musiken i hjärtat, rytmen i blodet.

 
Igår gjorde jag teoriprovet, och...KLARADE DET! Jag blev "godkänd"!!! 
Idag var inte en lika bra dag...Bilder från senaste helgen kommer inom kort. Den här gången lovar jag.
 
Lyssna på denna så länge: När våren slår ut.
 

håkan hellström - ullevi 7 juni (Gbg)

Jag tänkte nu sammanfatta själva Håkan-konserten på Ullevi (Gbg) nu, men jag vet inte riktigt vart jag ska börja.
 
5 timmar innan jag började köa hade jag ingen att gå med, efter panik och tårar så träffade jag av en slump på Angelica och Mela utanför Ullevi. Det slutade med att jag köade med dom. Så himla fina! 
Vi stod upp och köade i några timmar och sedan stod vi upp LÄNGST FRAM under konserten, dock så trycktes man bakåt hela tiden p.g.a. mycket folk. DET VAR ca 70.000 PERS PÅ ULLEVI, herregud och vi stod längt fram! 
 
När Håkan började spela dansade, skrek, sjöng och grät hela Ullevi (och gjorde vågen) i takt, en så magiskt känsla alltså! Hela Ullevi pulserade och Håkan var sötare än någonsin. Dessutom slog vi publikrekord och det blev den största konserten i nordens historia. Jag är så megalycklig att jag fick vara där! Där var även Kapten Röd, Adam Lundgren (som spelar Pål i "känn ingen sorg") och självaste Veronica Maggio! LYCKA!
 
Efter att ha gått och stått upp nonstop i ca 13 timmar var jag helt mörbultad i kroppen, mina ben värkte och mina fötter tappade känseln. Jag snabbt svimfärdig i det heta trånga publikhavet och det gick kappast att ta sig ut därifrån, Blodsockret stod på noll och benen vek sig. Vid 01:00 på natten kom jag på att jag bara ätit frukost vid 08:00, haha, bra där Isabell... Men allt var så värt det och jag somnade lycklig halv 5 på morgonen!
 
ÄLSKADE HÅKAN! ♥
 
Kollade på "känn ingen sorg" på gräset som växte i takt med himlen.
 
Vi var på pepp och vi stod längst fram!
 
Publikrekord, ca 70:000 och jag var en av dom.
 
Finaste Håkan. Lyckorus och tårar x1000.
 
Kapten Röd.
 
Veronica Maggio.
 
Adam Lundgren.
 
DET VAR BARA SÅ JÄVLA FUCKING AWESOME!
 
Nu ska jag midsommarhandla med mamma sen ska jag plugga, plugga och plugga.
 
 
 

ge mig nåt som tar mig någonstans.

 
Nu är jag hemma med halmen (gammalt mamma-ordspråk) varit hundvakt hela helgen, berättar mer om det en annan dag Jag mår inte så jättebra just nu av personliga anledningar så jag fixar Håkan-inlägget imorgon istället.
PUSS.

en helg på hotell i göteborg.

Jag tänkte dela upp våran Gbg-helg i 2 delar, här är den första med massa bilder från hotellet osv. I nästa inlägg/del ska jag berätta om själva Håkan konserten (♥♥♥) och dela med mig av mer bilder från det. Anledningen till att vi åkte dit liksom. Så jävla stort! Men här har ni första delen i alla fall: 
Flyget mot Göteborg (eller Götalaborg).
 
Vårat hotellrum - Hotell: Scandic opalen.
 
Passade självklart på att ta bilder i hissen på hotellet. Min fina! 
 
Tobbe ville ju så gärna prova min bh, haha snygg...jag vet! Sen tyckte han att jag blev jobbig. Hihi!
 
Det här var typ det bästa: Duscha, ta på mjukisar, äta gott, mys/pussas och kolla på skräckfilm i världens skönaste säng medans det oskade/spöregnade och var världens oväder utanför fönstret! ♥ 
Vi funderade på att sno med sängen hem men den fick inte plats på planet...
 
Innan jag började köa till Håkan var vi på Universeum också! 
 
 
 
 
 
 
 

ingen ork - ingen tid.

Förlåt till alla er som läser denna för tillfället tomma blogg. Jag lova lovar lovar att jag ska skriva allt om Håkan på Ullevi och Gbg-resan. Men jag har haft så himla mycket att göra!!! Så sjukt stressad. Har gått upp halv 6 varje morgon och har ingen ork när jag kommer hem på kvällen...
 
Men snart kommer det ett inlägg om den helgen, jag LOVAR! Kolla på min instagram så länge. @bellobull

 

håkan slog rekord - den största konserten i nordens historia!

 
Jag ska berätta mer sen och lägga upp alla bilder jag tog under konserten och dagarna i Gbg, men hinner inte just nu. Kommer förmoligen upp ett inlägg om det ikväll! 
 
MEN DET VAR SÅ JÄVLA BRA.
 

Planet mot Gbg.



Nu är vi påväg! Om ca 2 timmar går planet mot Gbg, och imorgon ser jag Håkan!!! Och Veronica Maggio också, så jävla glad! 
Nu ska vi flyga sedan checka in på hotell i Gbg och ahhhhh! Extas.

min dag och min kärlek till skräckfilmer.

Idag har jag träffat Jelena över en fika vilket var riktigt mysigt! Sedan gick vi runt lite på stan innan jag cyklade hem i spöregn. Hatkärlek till regn alltså, men mest kärlek!
Nu ska jag se på på en gammal Wallander-film eller en skräckis, jag älskar skräckfilmer men jag gillar egentligen inte att se på det ensam, därför jag alltid kollar med Tobbe haha. 
Med tanke på skräckfilmer så tänkte jag nu lista några skräckisar som är bra och även skriva ner mina favoriter som jag tycker att alla borde se!!!
 
MINA FAVORIT SKRÄCKFILMER:
♦ The sinister.
♦ The conjuring.
♦ Insidious 1-2.
♦ Alla paranormal activity.
♦ Grave Encounters.
 
Andra jag gillar:
The ring 1-2,The Grudge, Rec, the hills have eyes, Quarantine 1-2, the eye,  the grudge, darkness, the dark, creep, dark water, the Blair witch project, open grave, the husk, the wrong turn, mama, boogeyman, hansel & gretel, house on hunted hill, the hunting in conneticut, the house of the end of the road, the strangers, tape 407, wrong turn, jeepers creepers, hostel, the hike, the thing, gothika, you´re next, messengers, cabin fever, the messengers, resolution, sleepaway camp, here comes devil, dark skies, the orphan, the children, from the other side, punishment, presence OSV!
Imorgon ska jag köra sedan cykla hem för att packa och efter det åker jag till min fina. På fredag åker vi äntligen till Göteborg! ÅH!!!

som en tickande bomb.

 
Idag har jag mest samlat vuxenpoäng.
Jag var till Arbetsförmedlingen, körskolan, försäkringskassan, banken. äffären och sådant. Pratat mycket om mitt mående och min självkänsla genom åren och ibland fattar jag inte ens att jag fortfarande lever.
Godnatt.

I dont care what you think about me, I dont think about you at all.


 
Jag har varit förkyld och försökt plugga hemma hos Tobbe vilken resulterade i att jag somnade. 
Nu är det endast 6 dagar kvar tills jag får se min älskade älskade bästa Håkan igen, 5e eller 6e gången skulle jag tippa på. ÅH vad jag längtar!
 
Hos Tobbe har vi spelat kubb i nyklippt gräs, kollat ett antal skräckisar medans regnet slog mot fönstret och bara vilat och njutit. Himla skönt ibland!
 
Sen har vi ju tatuerat oss också, det kändes men det var det ju värt! Vi tatuerade oss i Norrtälje (där jag gjort alla mina) och sedan tog vi en fika på stan. Visar min sen när den läkt lite mer.
 
Här är två videor (eller videos som jag säger) som är värda att kolla på!! ↓
Kolla HÄR och sen HÄR! 
 
 
 
 

RSS 2.0