julfrågor.

Var firar du jul? När jag var yngre var vi alltid hemma hos mormor och morfar. Men nu den senaste tiden har vi varit hemma hos oss.
 
Vad önskar du dig i julklapp? 
 
 
 
Vilken scen är bäst ur Kalles jul klockan tre på julafton? Jag gillar tomtens verkstad, speciellt när de tillverkar alla leksaker och när nissen målar shackbrädet. Haha.
 
Vilken jullåt är den bästa? Gillar dessa: God Jävla Jul och denna. Men måste nog ändå säga att min favorit jullåt är den HÄR.
 
Vilken julfilm är det bästa? Film hmm... The Holiday, Tomten är far till alla barnen, åh kommer inte på mer just nu. Annars älskar jag ju Julkalendrar!
 
Har du varit Lucia någongång? Jag var nog mest tärna, eller på dagis i så fall men då var ju alla vad dom ville.
 
Vilket är ditt bästa barndomsjulminne? Minns när morfar "försvann" och tomten kom och jag var så fundersam då "tomten" hade likadana strumpor som morfar, haha!
 
Vad är det godaste att äta under julen? Lussebullar, rischoklad, pepparkakor, sill, lax, vört-bröd osv. Finns ju massor!
 
När julhandlar du? Jag brukar alltid vara väldigt väldigt tidig med att köpa alla julklappar men i år har jag försökt hålla mig lite...men bara lite.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0