jag svarar på ask-frågor.

Åter igen en lite lite försenad video. Men men, vad gör egentligen det? Hur som helst. I denna video svarar jag på era frågor ni har ställt på min Ask.
Kanske blir mer sådana videos i framtiden, vem vet!
 
Nu ska jag kolla klart på Robinson och sedan kanske jag ska börja kolla på serien Jordskott. Den sägs vara bra, varför inte ge den ett försök, tänker jag! 

Kommentarer
Postat av: Fredrika

Har lite funderingar angående din sjukdom.. Har nyligen haft tenta i skolan på både Hyperthyreos och Hypothyreos.
1. Ibland säger du att du har hyperthyros 2, frågade min lärare om detta och hon har aldrig hört talas om någon typ 2.
Iallafall har jag tänkt att du säkert menar Hypothyreos eftersom det är den sjukdomen som gör att kroppen går på lågvarv. (Hyperthyreos går kroppen på högvarv).
Men då undrar jag, i skolan lärde jag mig att behandling för Hypothyreos är väldigt enkel, nämligen att äta Levaxin, som är syntetiskt T3 och T4 (sköldkörtelns hormoner). Så jag undrar om du gör det och vad har läkarna sagt? Nyfiken.
Ha det bra :)

Svar: Hypothyreos visas inte alltid i blodet utan kan också enbart visar i cellerna, som i mitt fall! Visas det i blodprover behandlar man oftast med levaxin, men för eftersom mina blodprover är "normala" behandlar man inte med levaxin tyvärr. Mytokondrierna (eller vad det nu heter..) Därav träffar jag en privatläkare som kan detta mer än de som behandlar personer i Sverige (där det endast syns på blodprov) :) Lite svårt att förklara men hoppas du fattar iaf! :) Bara fråga på du! :D
Isabell.

2015-05-15 @ 11:10:00
URL: http://nouw.com/fredrikanordin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0