gott nytt år! 2009

Idag eller jaa ikväll så firas det nyårsafton i huset. Trevligt blir det! Somnar nog väldigt sent inatt med. Hinner inte skriva så mycket ska hoppa in i duschen nu. Pussar på kinden!


inte faan visste jag att det var nyår redan imorgon!?

Seg dag idag med. Men snart kommer mamma hem och då ska vi äta middag sen ska jag följa med henne till affären. Vi ska handla massa grejs tills imorgon. Då blir det iallafall ingen seg dag!

saknaden är stor, längtan den är stark

Idag har det varit en ganska vanlig dag. Vaknade sent idag också, på grund av att jag la mig sent igår som vanligt. Sen har jag varit på stan och köpt pyjamasbyxor sen träffat lite vänner. Nu ikväll har jag spelat bazz, käkat melon och druckit te. Ja det var min dag. Sen har jag också kommit på att jag saknar sommaren sjukt mycket, längtar sååå.... Först nyår sen får det ta och bli sommar tycker jag!



Vill till björkö (mulnäs) och bara leva livet! XD  Godnatt!

en perfekt hemma kväll!

Oj nu är jag helt slut för jag har skrattat som bara den. Ni skulle sätt. XD Hela familjen körde först bazz sen alias samtidigt som vi åt melon. Alias är sjuktkul att köra en sen kväll med familjen asså. Ena omgången skulle pappa dansa en fågeldans och se rädd ut medans han läste upp orden. Ni skulle sätt. Haha! XD
Det måste göras om!


Julafton 2008













I julklapp fick jag:

- Pengar
- Filmer   (mamma mia m.m)
- Presentkort på ikea (1000kr)
- Presentkort på monki (500kr)
- Smycken
- Hud/duschkräm
- BUZZ
- Kläder
- Ramar/tavla
- Alias (party)
- Pyjamas
- Tofflor/morgonrock
- Sims




Sen på annandagjul åkte vi på mellandagsrean i uppsala.
Där köpte jag: Klänning, väska,tröja, rosetter och påslakan/överkast.

tomtenissens hemgjorda knäck

Nu är jag hemma igen efter att ha sovit över hos mormor & morfar i typ 4 dagar, men mysigt var det. Specielt julafton! Jag berättar mer sen för nu ska jag packa upp alla julklappar jag fick. Jag är jätte nöjd!


Merry Christmas!




And the people they were dancing to the music vibe

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before


täby centrum






Det här köpte jag i täby igår. Allt från en och samma affär. Dem 2 översta bilderna ska jag ha på mig på julafton tror jag. Men herregud det är ju julafton imorgon. Oj va fort det har gått.

outfits



fina bilder på dig


christmas time

Idag har vi julpyntat i huset och mamma har bakat ett jätte gott bröd. Imorgon ska pappa och jag leka skogsmullar, nä men vi ska hugga julgran. Det börjar bli dags för det nu, tiden fram till jul har gått rätt fort faktiskt. Sen på kvällen antar jag att vi pyntar den och pappa sjunger sin mycket berömda sång medans vi andra försöker lyssna på den riktiga julmusiken. Haha, så brukar det vara.

Nu ska jag äta russin och kolla på love actually med mamma och therese. Sen på måndag sticker vi till täby, jag måste hitta en julklänning. Men sen blir det kanske annan shopping också.







jullov

Nu är det äntligen jullov, det är bara 5 dagar kvar till jul nu också. Skönt!  Idag fick vi våra första betyg, jag är jätte nöjd med mina men egentligen spelar dem här betygen inger roll så det är inget att skryta om direkt. Imorgon kanske jag ska till täby om inte Therese ska jobba annars åker vi på måndag. Mysigt.

Nu ska jag göra te och se klart på filmen jag började se på igår. Johnny Depp är så himmla söt och härlig i den är filmen! Se och njut! Kolla på hela.



tuffisen






Bilder på tuffis, söta lilla filur. Tänk imorgon får jag jullov, nu måste jag bara säga NAJS! Ska strax hoppa till sängs men först hänga upp julstrumpan. Idag har vi typ inte haft några lektioner men efter skolan gick jag,emma,johanna hem till mig och kollade film, då hade jag jätteont i magen. Så det var skönt att ta det lugnt, men nu mår jag bättre. God natt!

Tisdag 16 december

Jag skulle egentligen inte gå in på datan idag hade jag tänkt men jag slänger in ett inlägg nu iallafall. Jag tycker att jag har blivit så duktig med bloggandet nuförtiden. Slog nyss in mina sista julklappar så nu är jag helt klar med alla. Nu ska man bara ge dem till rätt personer. Hur långt har ni kommit med det? Nu ska jag ta en dusch sen kolla lite på Titanic som går på 3an snart. Men jag orkar nog inte se hela och föresten så har jag ju ändå den filmen så...Jag var jätte trött igår och idag hoppas jag är piggare imorgon. Kramar!





Jag tycker att julklappar i alla former och storlekar är fina!

jag vet att du sover

Idag har det varit en hemsk dag, det går knappt att beskriva med ord om vad som har hänt. Jag vill spola tillbaka tiden. Först farfar sen han. Men han var ju ändå bara 13år är det rättvist att dö så här tidigt? Hans föreldrar hade säkert köpt julklappar till honom men han hann aldrig få dem. Han hann inte äns leva ett helt liv ut! Inte skaffa familj eller någonting. En helt vanlig dag blev hans sista dag. Tänk att det känndes som han stog så nära och nu är han borta!

Vila i frid Daniel Lundblad.


jul i vårt hus




Idag var jag på stan, köpte lite julklappar, en tröja och 3 fina krokar. Nu ska vi se på Faddergalan, känns både hemskt och mysigt! Puss och Hej!


Jag







helg

Vi hade kemi-prov idag och det gick bättre än förväntat, jag fick MVG! Jag har massor med bilder jag måste lägga in sen men det blir en annan dag det. För nu är jag jätte trött och tänker gå till sängs. Skönt med helg är det ju som vanligt och det är bara en vecka kvar till jullovet, superskönt! Föresten vann Kevin i idol det var bra tycker jag! PUSS!

dagens outfit





Kofta - Gina Tricot
T-shirt - H&M (gammal)
Jeans - Cheap Monday
Halsband - "Snö" of sweden

Plötsligt händer det inte

Var på begravning idag, slut pratat om det. Jag såg nyss att mamma håller på att sätta upp jul-gardinerna i köket, då känns det verkligen som att julen närmar sig och det gör den ju också! Det är väl typ bara 2 veckor kvar till jul nu, tror jag.
Hela den är kvällen har jag suttit och skrivit en resention på boken "Matilda" på engelskan. Men nu äntligen är det klart!
Igentligen borde jag plugga till kemi-provet vi har på fredag med nu är jag helt slut som jag skippar det idag med, fy på mig!

MVG = Mycket vänlig måndag

Slog nyss in röklödder och en choklad-kaka till pappa i julklapp. Han önskar sig bara deodorant, raklödder,choklad och snus i julklapp, samma visa varje år. Nu är pyjamas-byxorna på och om 45min börjar prison break.

Föresten idag hade vi pip-test, det gick rätt bra den här gången också. Men på NO-redovisningen gick det ännu bättre. Jag fick MVG! Efter skolan bar det hem till Norlin med emma och becka också. Trevligt var det. Puss och Hej!

krya på dig!

Så här "galen" är du annars.


lördag

Har precis städat rummet. Duktiga mig! Lite senare ska jag och Therese åka och köpa middag, för mamma och pappa är på kryssning med några vänner. Jag lovar att mamma kommer köpa en sådan där stor ask med tuggummin i till mig i julklapp. Jag älskar sånt och det finns bara på Vikingline som dem åker med.

Apråpå  julklappar så är det andra-advent imorgon och Lucia/julmarknad nere på stan så då ska jag nog ner och köpa julklappar om jag har tid och lust. Fast det är ju alltid kul! Jag har pappa, Therese, mormor och morfar kvar att köpa åt.
Ha det toppen, kramar!

sunes jul!



Ikväll ska jag kolla på sunes jul, det måste vara den absolut bästa julkalendern som finns! För mig är Håkan en favorit.
Det är så himmlans mysigt att burra ner sig i en filt med en kopp te och bara sitta och skratta åt familjen Andersson!
Jag blir på sånt här humör när det närmar sig jul. I love it!

herregud

Min käraste dator är tillbaka nu! Den är hemma nu och den funkar! Eftersom den inte har funkat sen september så har jag SJUKT mycket bloggar att läsa nu! Det är ju runt 20/40/60 st och alla har typ skrivit nått med hundra inlägg!!!
Heliga Birgitta!!! Hur ska jag orka?

Ikväll är det konstigt nog inget plugg, så då kan jag passa på att slå in pappas julklapp. Sen är det Desperate Housewives kl: 21.00. Ska äta nu. Puss!

RSS 2.0