02:00 - ångest.

Dålig dag. Helt okej till en början men kaos mot kvällen. Ångesten var på topp! Att vissa människor som är väl medvetna om hur jag är och fungerar ändå inte kan visa hänsyn till en annan människa. Jag förstår inte...

Inatt (som så många andra nätter) räddar Håkan mig. Igen! Världens bästa. 🎧


@bellobull


mot landet.Nu ska vi ta bilen och käka på gyllende måsen för att sedan åka och handla innan vi kör ut mot Björkö.
Ha en bra Midsommar folks! ♥

polarpriset - max martin.

Kan någon göra nåt sånt här på mitt bröllop, tack!
 

skansen - scania 125 år!

Filmade en liten vlogg när vi var på Scania-dagenSkansen!
(Tobbes jobb för er som inte visste det.)
 
Hade glömt att jag hade bilder där ifrån också. Inte så kul men ändå, here you go! ↓

Testar: LOKA likes too much.


vad vill ni se mer av?

Finns det något speciellt ni vill se mer av på min YT-kanal? Kommentera här eller där i så fall!
 
Vaknade sent som vanligt..! Nu ska jag tvätta ansiktet, klä på mig och hänga upp tvätten. Sedan måste jag även hinna handla innan jag ska iväg och träna ikväll! ♥

Min nya dator.


Här har jag suttit hela dagen och redigerat videos. 📽 Jag börjar förstå mig på min nya dator nu! 💻 Det sved dock lite i plånboken må jag säga. 💸

min helg = städning.

Känns inte som jag har gjort något annat än att städa i helgen... Förutom att se The Conjuring 2 på bio i fredags då! Inte nog med att jag städade hemma OCH på "jobbet" igår utan I lördags åkte vi även ut till Björkö för att...städa. 
 
Jag städade hela storstugan och tornet/lusthuset men inte de andra stugorna då det varken finns el eller vatten där just nu. Ena stugan är nämligen under renovering!
Det var min helg det. 
 
Nu ska jag äta nån form av middag innan det är dags att återgå till redigering av videos igen.
 

hälsofördelar med citron.

Om du känner dig trött och hängig, kan det vara bra med förändring i dina rutiner kan göra en stor skillnad. Citroner och citronsaft i synnerhet kan skryta med en hel del hälsofördelar eftersom de är laddade med sådana näringsämnen som vitamin C, vitamin A, folsyra och järn.

Här är några anledningar till att hälla lite citronsaft i ditt vatten på morgonen:

1. Citron kan fungera som en anti-cancermedel: Citron skyddar kroppen mot cancer på grund av antioxidanter i citrusfrukterna. Antioxidanterna saktar ner åldrandet och minskar risken för att utveckla cancerceller. Citron fungerar också som ett neutraliseringsmedel, som hjälper till att balansera de syranivåer som uppmuntrar tillväxten av cancerceller, enligt The Spirit Science.

2. Citron kan hjälpa ditt lymfsystem: Ditt lymfatiska system hjälper kroppen att bli av med vätska i vävnaden, transporterar fettsyror och hjälper matsmältningssystemet , enligt Livescience. Citronsaft hjälper genom att ersätta förlorade vätskor, så ditt lymfatiska system fungerar bättre.

3. Citron kan hjälpa din hjärnkapacitet: citroner innehåller höga halter av magnesium och kalium, som hjälper din hjärna och nervsystem att fungerar korrekt. Eftersom citroner möjligen ökar hydrering, kan du även koncentrera dig bättre.

4. Citroner är ett diuretikum: Om du känner dig lite förstoppad så drick varmt citronvatten varje morgon så kommer det att bidra till att få systemet tillbaka på rätt spår. Citron hjälper till att spola ut gifter ur ditt system genom att uppmuntra produktionen av leverns avgiftningsenzymer, enligt The Spirit Science.

5. Citroner kan hjälpa immunförsvaret: Många människor tar C-vitamin när de känner att de börjar bli förkylda. C-vitamin har visat sig förkorta och minska en förkylning, enligt Livescience. Citroner är en av de bästa källorna till vitamin C. Eftersom citron är anti-inflammatorisk, hjälper det också till att minska graden av luftvägssjukdomar.

6. citroner kan hjälpa till med viktminskning: Viktminskning är ett resultat av bättre matsmältning, avgiftning och en ökad produktion av galla, som bryter ner mat och fett bättre. Som en extra fördel, säger forskare att citroner bidrar till att minska sötsuget, enligt The Spirit Science.

7. citroner kan liva upp ditt humör: Eftersom citroner hjälper kroppen att fungera bättre på så många andra sätt, får dina energinivåer ett uppsving också. Dessutom, koncentrationen av hög C-vitamin bidrar också till att hålla trötthet borta och minskar stress och ångest.

8. Citroner har antiinflammatoriska egenskaper: Som nämnts ovan, citroner fungerar som ett diuretikum, vilket är bra för magen och lederna. Citroner kan bidra till att minska svullnader och smärta genom att spola gifter ur kroppen, enligt ekologiska fakta.

9. Citronsaft stöder matsmältningen: Citronsaft får levern att jobba snabbare och hjälper till i produktionen av galla som låter kroppen smälta mat bättre. Överraskande, kan citronsaft också hjälpa till att avvärja halsbränna, enligt Paul Hrkal.

10. Citron rengör och rensar huden: Citronsaft är en naturligt antiseptisk, enligt ekologiska fakta. Du kan använda citronsaft när du har bränt dig i solen solbränna eller blivit stungen av en geting för att minska smärta och svullnad. Dessutom kan antioxidanterna i citroner bidra till att minska rynkor och pormaskar och kan ge huden en frisk lyster.

11. Citron kan balansera kroppens pH-nivåer: Trots sin uppenbara surhet, är citroner kända som en alkaliska. När citronsaft blandas med vatten hjälper det till att producera molekyler i kroppen som balanserar pH-nivåerna, enligt Paul Hrkal.

12. Citron kan hjälpa till att bota en förkylning: En kost rik på C-vitamin kan bidra till att minska graden av förkylning och influensa.

13. Citron är bra för tandvård: Inte bara är citron ett bra sätt att få frisk andedräkt (det tar bort lukter), det är också ett utmärkt sätt att se till att dina tänder håller sig fräscha och rena. Försök med att hälla lite citron på din tandborste.

För att maximera hälsoeffekterna av citronsaft, pressa saften av 1/2 av en citron i ett glas rumstempererat vatten och drick det direkt på morgonen.


det kommer aldrig finnas nåt som heter rätt tid rätt plats.


- Naturhistoriska och ESC i Kungsan. - 
 
Nu gör jag mitt tredje försök att sova. Det är redan ljust ute och fåglarna kvittrar.
Fan då! God natt, eller nåt...
 

Fuck beach 2016!

Kan man (som vanligt) inte sova så kan man ju alltid blogga! 

Blir så sjukt ledsen av att överallt se människor som gör allt för att komma i form till "Beach 2016" och hur dom skriver hur många kilon dom måste gå ner för att "kunna" visa sig på stranden. 

Överallt matas man med sjuka ideal och kroppsfixering. Jag blir så jävla trött. Vem fan säger att måste vara smal och (gärna) vältränad för att ha rätten att visa sig i bikini på stranden?! Varför sån hets? Alla är fina precis som dom är och det ÄR verkligen så. Du ska inte behöva ändra på ett skit bara för att samhället och idealet säger det. Vi lever i ett skevt samhälle där vi hela tiden får höra att vi inte duger, men vet du? Fuck det! Du duger precis som du är, oavsett utseende. 

Hur får man då en "bikinikropp"?  Du tar på dig en bikini (eller liknande) helt enkelt. Inte svårare än så! 
Så snälla, rocka stranden i sommar hur du än ser ut! ✋🏼👙👊🏼 #fuckbeach2016 #fuckideal #fuckbodyshaming 

02:26, snart halv 3 på natten. Mitt mål är att somna innan 4! 

när fan slutar det göra ont egentligen?

 
Ikväll är ingen bra kväll. 
Det känns som min ångest ska kväva mig just nu och jag är så jävla trött på att ha ångest. Jag är trött på att den ska hindra mig från att göra saker och från att våga vara lycklig. Det är bara så tröttsamt att vara begränsad i sig själv och sitt eget liv. 
 
Jag klarar inte flera motgångar nu. Jag bryter ihop för minsta lilla och är så fruktansvärt jävla rädd för att jag ska bli besviken igen. För jag vet att nästa gång rinner bägaren över. Jag orkar inte vara rädd längre!
 
 

♥ silvana & håkan. ♥

♥ Två av världens bästa personer. Silvana Imam och Håkan. Så jävla bra bara. ♥

Vloggar - Naturhistoriska & Kungsträdgården.

 

hundvakt. ♥

 
Här är några flera bilder från när jag var hundvakt åt Isa och Mima.
Hittade dom på kameran och hade helt glömt bort att dela med mig av dom här! De andra bilderna och inlägget om detta finner ni HÄR!
 
Världens finaste tjejer (näst efter Ziia då)! ♥

sömnproblem, björkö & mensvärk utan mens.

Uppe med tuppen igen trots att det är fredag idag. Som en del av er säkert redan känner till så har ju jag svåra sömnproblem. Förutom att jag lider av sömnapné så somnar nästan aldrig innan 4 på natten. Därför är det här med att gå upp tidigt inte riktigt min grej...
 
Ska alldeles strax sätta mig i bilen mot Björkö. Måste ut dit och kolla vad som finns där och vad som måste fixas/köpas till Midsommar. Björkö är verkligen det enda stället jag bara kan andas ut på, jag älskar att va på landet!
 

En annan "fun fact" är att jag typ har världens mensvärk och har haft det i flera dagar, men det "roliga" är att jag typ inte har mens längre. Har en väldig hatkärlek till min spiral, med andra ord!
 

Igår & idag.

 

♦ Igår: Möte på Åran och köpte en ny, alldeles för dyr (för min ekonomi) dator!
Men det behövdes verkligen då min är halvdöd och för att jag inte längre kan redigera mina videos på mamma och pappas data.
 
♦ Idag: Snart ska jag möta pappa vid banken för att föra över pengar osv, sen är det dags för sjukgymnasten och akupunktur igen. Efter det ska jag till Åran...min första dag där. Wish me luck! 
Sen ikväll ska jag både hinna med att träna och handla till Midsommar.

stress och utbrändhet.

 
Här ovan ser ni mitt resultat, men jag är ju redan medveten om min stress och mitt mående, var bara kul att göra testet ändå!  ↑
 
 
Dr. Mikael och Tilde slutade för ett bra tag sen nu men jag tänkte dela med mig av ett litet test som dom tipsade om. I testet svarar du på 14 frågor för att mäta din stressnivå och risk till utbrändhet osv.
 
Jag som redan lider av psykisk ohälsa på olika sätt har ju blivit lite av en expert på detta ämne. Jag är ju sjukskriven av en anledning liksom! Sista tiden i skolan gick jag in i väggen och dessutom lider jag även av PTSD, så stress och utmattning är en del av min vardag...
 
Du hittar testet HÄR!
 
 
 

nånting måste gå sönder.

 
Jag ska snart cykla iväg och träna men jag tänkte bara passa på att nämna 2 saker!
 
1. Mitt mående har blivit värre igen. Jag känner mig bara så jävla ensam! Ni kanske såg inlägget Tobbe visst hade skrivit igår, ni kan läsa det HÄR. Jag har tröttnat på att bli besviken gång på gång på gång nu..! Hade panik igår på jobbet och ringde upp PKV, men la sedan på igen. 
 
2. Jag tänkte lägga upp lite bilder från kryssningen osv här men av nån anledning så funkar inte mitt internet på mobilen för tillfället och jag har alla bilder där. Så om jag inte "svarar" eller likande på mobilen så vet ni varför. Den är helt...okontaktbar. 
 

Don't say words you don't mean

Jag känner att jag behöver skriva av mig lite. 

Det är med blandade känslor jag sitter och skriver det här, mest är det tårar som går åt just nu. 

Jag är så jävla ledsen att personer skriver att dom ska finnas där för Isabell  men sen när hon vill hitta på något och försöker styra upp något kul så helt plötsligt så är alla som har skrivit att dom "finns där för dig" borta.
 
Det gör mig så jävla arg och ledsen att se hur Isabell verkligen försöker styra upp något roligt på deras sommarställe men ingen bryr sig om henne.
 
Det gör mig så jävla ledsen att ingen verkligen tar sig tiden att lära känna Isabell, hon har socialfobi och det tar tid för henne att våga vara sig själv när hon träffar nya människor. 
Det gör mig så jävla ledsen att man väljer bort någon för att hon har socialfobi. 
Det gör mig så jävla ledsen att veta vad Isabell har gått igenom i sitt liv men att folk väljer att svika henne gång på gång.
 
Jag tog mig tiden att lära känna Isabell och det är inget jag ångrar, hon är verkligen världens  finaste person. Hon är så jävla roliga jag att vara med och man har det aldrig tråkigt när man är med henne. Men framförallt så bryr hon sig mer om ANDRA än sig själv. det är det som gör Isabell så unik. 

Men för att få träffa den rätta Isabell måste man ta sig tiden att lära känna henne. Det går inte att träffa henne 1 gång och tro att allt ska blir bra efter det. Det tar längre tid än så.Men jag är glad att jag fått lära känna Isabell hon är verkligen bäst. 

Jag sitter och gråter när jag skriver det här för jag blir så trött på alla som ska svika Isabell. 

Isabell du ska veta att jag alltid kommer finnas här för dig <3

   //Tobbe
 
 
 

Better to be hated, than loved for what you're not.

 
You've been acting awful tough lately
Smoking a lot of cigarettes lately
But inside, you're just a little baby, oh.

It's okay to say you've got a weak spot
You don't always have to be on top
Better to be hated than loved, loved, loved for what you're not

hemma med halmen & håkan på ullevi.

Nu är vi "hemma med halmen!" (Mammas ordspråk)
 
Vi kom fram till Stockholm 9 på morgonen och sen dess har jag slumrat till, lite till och från. Haha.
För ca 1 timme sedan var vi i alla fall ute på en prommis i kvällssolen, hur mysigt som helst!
 
Jag älskar Söder!
 
Det enda dåliga med den här dagen är väl egentligen att Håkan spelar på Ullevi idag och jag kunde inte vara där..! Åh...
 
Så himla ledsen och besviken. Bästa finaste Håkan. ♥
 
FAN!
 

10 saker jag stör mig på.


kryssning.

 
Nu är disken diskad, väskan packad och en ny video publicerad på min YT-kanal.
 
Nu ska jag bara fixa mig lite snabbt och borsta tänderna sedan styr jag stegen mot T-banan och vidare till båten. Hej Partykryssning, here I come! ♣
 
 

våga stå upp mot mobbning!

 
Låt oss TILLSAMMANS stå upp mot mobbning!
Den som bara kollar på är precis lika mycket delaktig som dom som mobbar.
 
Hinner inte skriva så mycket mer nu, jag är SÅ stressad. Måste packa allt inför kryssningen på torsdag och även hinna redigera 3 videos innan jag tar bussen till Tobbe. Ahhh!
 
Dessutom har jag sån jävla träningsvärk från gårdagens träning! Inte så intressant kanske, haha.

RSS 2.0