"och nu saknar jag dig." det gör mer än ont.

Jag är hemma och jag är ledsen! Jag vill tillbaka till Göteborg. Nu. Jag mår som bäst där, när jag får vara med syster, en person som förstår mig och inte trycker ned mig.. Jag vill gå med syster i den underbart vackra slottsskogen och aldrig mer behöva komma hem! Jag saknar Göteborg men mest saknar jag fin gulligaste syster!

Jag har iallafall haft det underbart mysigt i GBG. Vi har ätit världens godaste sallad, fikat och pratat i timmar, shoppat,  gått genom den finaste parken Slottsskogen där vi hälsade på Moses och hans vänner, m.m. Jag åkte tåg dit och hem helt själv och jag kom hem vid  5 i halv 2 på natten! Jag vill inte va här hemma!


Alla färgglada höstbilder är tagna i fina fina Slottsskogen!





























Nytt: 2 tröjor,skor,halsduk,chinos! (?)
Mycket bilder! Se och njut
.


framme i göteborg.

Hej! Nu är jag framme i göteborg och hos syster. Hon duschar nu sen ska vi kolla på massa filmer hej då!



Bjuder på två bilder från i julas också, mysigt snart är den här igen!

Little Miss Sunshine.

Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar, jag gosar med en katt som inte kan sluta gå på tangentbordet!
Åt middag här nyss och snart ska jag,mamma&mormor baka! Igår spenderades kvällen hemma i soffan med mamma vi kollade på Little Miss Sunshine, den var jättebra!
Imorgon åker jag till Göteborg! Så detta blir sista inlägget innan jag åker. Vi åker in till Stockholm och äter på restaurang sen tar jag tåget till GBG!


Snart får jag träffa flickan som syns där bakom.





Höst!


höstlov!

Idag har det varit en ganska okej dag, men jag har varit jättetrött! (som vanligt) Men nu NU är det äntligen höstlov!!! Juste idag åker Johanna till Turkland, såklart kommer jag sakna henne men tur att det bara är en vecka! Tänk när jag ska till Thailand i 3 hela veckor, oj vad jag kommer sakna alla! <3  Jaa... på höstlovet så vet alla nog redan att jag ska till Göteborg, men sen ska jag och Gullan kanske ha HAJ-kväll också! Hihi hon kommer kissa på sig!


Vill inte ha...!


kött&potatis



Det här blir ett snabbis-inlägg! Klarade matten!!! Nu ska jag börja pack lite... för om ca 4 dagar sitter jag på tåget!!!  hejsvejs i lingonskogen <3





 

 

 



SNÄLLA STÄNG AV LJUDET INNAN NI KOLLAR! Jag var tvungen att lägga till nått ljud men jag hade inget bra, så de fick bli det här knäppa! Fy faan! Gick inte att ladda upp bilderna så jag fick ta det i en video ist!
Så ignorera eller stäng av ljudet!!!!!!  xD  MEN ANNARS BJUDER JAG PÅ DETTA! (sorry.)

just to fit in.

En cool video, jättemegalång orm. Kolla!



Nä vad gör jag här? jag måste plugga matte har prov imorgon!

saknar...

SOMMAR



hahaha, natti nuffsan!



Lill Erik - syster i hög grad!


xD

Can you hold on for a second? I’m on my hamburger phone. Its just like really awkward to talk on.

Lite tråkig sammanfattning:

Skolan:
-Engelska
-Spanska
-Håltimme!
-Muntlig redovisning! (engelska)
-Syslöjd

Ikväll ska jag:
-Göra middag till familjen, haha
-Äta skummboll och glass
-Se idol och en film
-somna sent, vakna sent!


RANDOM BILDER!






KOLLA VAD SOM KOM MED POSTEN, SOM JAG SKICKAR EFTER! Min coola telefon. Tänkte köpa en klacksko, äpple, eller mun först men sedan blev det en hamburgere. Som i Juno. Älskar knasiga saker!




Cool va? Sorry för ett slarvigt inlägg, men jag orkar inte fixa!



plattat håret idag!








På bild: Jag
Tagit kortet: Johanna

kokosflingor.

Hej alla trötta, glada och sura! Idag har varit en ganska bra dag, ganska flummig! Jag orkar som vanligt inte skriva så mycket, så bilderna får förklara hur min dag sett ut. Nu ska vi beställa sallad, sen blir det springa, sen blir det duschen, sen är det Desperata Hemmafruar på T.V.




Jätte fin bild jag fick på Joj!!


Haha gamle Evert är ute och går.



Haha IGEN!


marknad

Några få försenade bilder från marknaden! Gick med Rebecca, Johanna och Emma <3 Kallt men roligt!


HAHAHA Becka, Jojj


Vickan, Sofia


söndagar helt onödiga

Kom nyss hen från att ha städat på mammas jobb. Inte världens roligaste men jag får ju betalt så... Nu ska jag hoppa in i duschen sedan börjar Wallander. Synd att det inte är Komisarien och havet som brukar va på söndagar! Idag har jag gjort nytta och kollat på Bert. Jaja hej då, godnattiss!



att höra din röst i telefon får mig att le hela natten lång.

Tänkte passa på att slänga in en litet inlägg eftersom det är paus i idol nu. Hejjjjjja Tove, Mariette mest och lite Calle, Erik, Nicklas. Idag fyllde världens sööötaste bästa morfar år, grattis! <3  Imorgon ska jag leta efterskor i alla möjliga affärer, jag behöver verkligen nya skor. Ska nog köpa höst/vinterskor I think. Sen ska vi också fixa lite med mina mobiler, hoppas min ipone funkar snart! Nu ska jag gå och slänga mina TRASIGA, smutsiga, illaluktande tyyskor.


GOD middag!


Bellun nyduschad


HATAHATAHATA plugga! IG-spanska-skit, matte-blä. Fy



Juste kolla vad jag skaffade för något år sedan med mobilen hahah, det hade jag glömt. Inte för att jag kommer skriva på min mobilblogg men endå.  xD

http://ratoar213.blogspot.com/

9-10

Så jävla töntigt, så jag nästan kissar på mig!

jag vill utomlands och aldrig mer komma tillbaka hit igen.

Idag har inte varit en bra dag! Jag har varit trött och irreterad av många olika anledningar. De går bläää i skolan just nu och det har hänt en liten grej hemma. Så jag skriver mer kanske i helgen om jag är på bättre humör. Alla har sina dåliga dagar ibland. Nu ska jag plugga engelska..suck.



En fin låt som får mig på lite bättre humör iallafall..lite.


iskallt ute nu. ute är det iskallt.

Hello!
Åt nyss och snart ska jag gå en sväng med en filur. Sedan när jag kommer hem ska jag ta mig en dusch sedan är det Desperate Housewives. (säsongstart) Jippijejj! Får se om det blir nån tid över till att plugga... men jag tror inte det. Imorgon är det marknad, jag tycker marknaderna inte är lika roliga längre men.. man känner sig nästan tvungen att gå! Det kommer nog bli kallt och tråkigt efter ett tag men då är det desto skönare att komma in i värmen sen.

Ps. Om du ser det här Therese, ring mig ca kl: halv 10. Ds.


autumn.









Ganska mysigt med höstkvällar framför en film och ljus i choklad,pudding,bulle!


Prao vecka!

Jag är helt slut efter ca en veckas prao på kyrkogården  xD (desperata) Det har varit asjobbigt och iskallt varje dag men ändå har alla dagar bestått av skratt och galna saker. Orkar inte skriva så mycket men kolla på bilderna så ser ni mer. Vi har kommit på att båda vi har 2 lika favvo artister, hehe coolt. Fast Becka gillar Evert Taube och det gör inte jag!! Nu ska jag äta pannkakor, mums!






Kul bild. Kolla Beckas hår in i mitt öga, hahahahaha!


Bernhard och Evert!






Hahahah jag gillar att se dig lida, btw jag har brutit Beckas finger..








+ en liten video.

grabben i graven brevid

Hej, jag är helt slut efter dagen! Det kommer lite bilder från ca en veckas prao sen, men jag ska vänta tills jag fått några få bilder av Beck också!


RSS 2.0