all i want for christmas is you.

Idag har jag och min mamma varit på öppet hus på Roden. Jag kollade runt och tog lappar, på media och barn&fritid mest. Efter det åkte vi och handla.. det var lite saker jag behövde och så. Sen innan vi åkte hem ville mamma att jag skulle va smakråd när hon kolla på tapeter. När vi kom hem åt vi en supergod middag!

Just nu håller mamma på att sätta upp fina julstjärnor och ljusstakar... det blir så mysigt efter det. Jag älskar verkligen Julen och allt som hör till! Nu ska vi fixa lite gott sen ska vi se på Beck!fredag 27/11-09 23:35.

Visste du...

att jag vill ha - någon riktigt bra!
att jag lyssnar på- blandad musik (t.ex mgmt,vapnet,håkan hellström,kent,laakso) och på bra/smarta saker
att jag pratar - när jag har lust och mår bra, är glad
att jag inte gillar - matte, svikare, dumma, vissa djur m.m
att jag avskyr när folk snackar - skit (slänger ur sig vad som helst)
att kärlek är - något fint
att jag gillar att - va med personer jag gillar allra mest, sova
att jag alltid kommer att - älska Julen, nära&kära
att jag är hemligt förälskad i - om det är hemligt så säger man väl det inte?

att sist jag grät var - idag.
att min mobiltelefon är - alltid på
att när jag vaknar på morgonen - är jag trött och vill ligga kvar!
att innan jag går och lägger mig - tänker jag massvis!
att idag har jag - varit på upptäcksfärd
att jag just nu tänker på - massa, men mest att jag vill sova
att i kväll ska jag - sova?
att i morgon kommer jag - va på gymnasiemässa
att jag hoppas - att jag är gladare imorgon kanske.
att jag verkligen vill - ha mina filmer

God natt. ♥


-

Kan inte folk bara växa upp.


torsdagen 26

Hej, har haft fullt upp!  NO-klart iaf! Svinis klart också! Hade svinont i armen i går asså! Jag är så trött på skolan så det inte är klokt! Jag är trött! Jag vill att det ska va den 19e! Nu ska jag och pysen handla, som riktiga damer!


Gammal bild!


sweet miss blue.
Inte så interesant men har inget för mig så...
♣ Chinos: H&M
♣ Vantar: H&M
♣ Tjocktröja: Peak (?)
♣ Skor: Din sko
♣ Blommig väska: Från kusinstart to rush by.

Idag var klassen på Gymnasiemässa i Älvsjö. Det var kanske inte direkt så jättekul och den hjälpte mig inte ett dugg. Jag och E, P gick mest runt och sammlade på oss massa stora kassar med olika gratis grejer, haha! Snacka om att alla mina påsar var tunga att bära, så nu har man en muskelös arm då, haha. Skämt och sido... min data är fortfarande på lagning så det blir inte så mycket fina/roliga bilder som vanligt!


ohhhh helga natt!

Är hos Jo ska snart hem och käka tacos. Johanna står och pratar om vikingar och paperskorg, haha! Hennes pappa gör armhövningar och låter. Han försöker stila för mig sa han, HAHAH jovisst ja! Vi har försökt plugga men för mig gick det inte så bra! Juste...

Rebecca har skickat en jätteful inspelning när jag sjunger Oh helga natt (på skoj),med mans-röst  till nästan alla i klassen. Iallafall till Hanna, Tobbe, sen skicka Hanna till Johan osv.. Fyfaan nu har alla i klassen hört den typ. HAHAHA fan Becka! Lite kul också.. Hihi!  Tjo!broken.

Sorry för jag inte skrivit så mycket här. Har haft fullt upp, plus mycket plugg! Nu är det så här att min dator har gått sönder, så jag får skriva på den stationära datan nån gång ibland. Men där har jag inte direkt så roliga bilder, men ni får hålla ut tills min laptop fungerar igen!


Bild på mig! Där var det sommar sommar sommar, snart är det jul jul jul!

videoklipp.Jag gör nått konstigt med en flaska!Jag med motorsågen!  (jag fattar fortfarande inte vad som gör den så kul)
Rebecca kommer typ inte upp ur mitt knä!

dripp dripp dropp.Foto: Jag

Sista bilden skulle jag ta kort på dropparna också men det kom en liten filur med på bilden också! Fy. Idag var en ganska tråkig, slapp dag. Ska snart ut på prommis med mina flickor. Puss.

singin' much too young.

I helgen var jag med Rebecca, vi åt glass med kaffepulver och såg på film. Vi skulle egentligen se massa HAJ-filmer men det blev inte en enda istället blev det en typ skräckis. The uninvited! Men den var inte så läskig för vi skrattade oss igenom hela filmen. T.ex när en tjej i filmen öppnade en soppåse och ett huvud rullade ut... det var askul! Jaja det var mysigt iallafall men vi får ha en riktig haj-kväll en annan dag sen! Lite bilder blev det såklart.
Jag har lärt Beck att det är gott med kaffe på glass!


haha


haha om man inte ser så, gör vi nått knäppt med läppen!

 Det får räcka!


en klutt.

Syster bor ju i GBG och hon skulle inte komma hem förens vid Jul typ och vet ni vad? I onsdags när jag låg och sov så kommer nån in och väcker mig. Först tänkte jag att det var mamma sen tände jag lampan och fick se att det var min syster!!!!! Gissa om jag blev förvånad! Men väldigt väldigt glad! På morgonen idag åkte hon tillbaka hem. Hon kommer tillbaka några dagar innan jul!


Stenhårda skott få publiken att njuta.

Tjabatjena! Idag var det fotbollstunering i skolan, men jag orkade inte va med och jag är lite bollrädd! Så jag stod mest vid "Steven" och hejade på 9D och klagade på annat folk, haha. Efter skolan va mina kex hemma hos mig vi kollade lite på O.C och Flatimir och jag tjafsade som vanligt! Imorgon ska jag träffa en filur på kvällen vi ska glo on Sharks! Bilder kommer sen. Nu idol med min söta mamma.

Juste tack för att du fixade med min header, fina syster! Precis så jag ville ha den. Hel nöjd!


prima skinka jepp jepp.


Där: Jag
Tagit: Jo
Inte världens finaste men jag vill vara säga att det snöade ute idag!

 


bringin' back last night.

Hej, jag lever. Dagen var väldigt lång eftersom jag var kvar till sent idag men så får man iallafall lite sovmorgon imorgon. Nu ska jag strax ut och springa sen blir det duschen sedan Grey´s Anatomy! Det är iskallt ute nuförtiden så jag får ta på mig extra varma kläder! Imorgon efter skolan ska jag göra nytt Pass eftersom jag åker till Thailand i dec! Pussar från mig.
2 svart/vita foton jag tog i GBG! Saknar det.

 


trött...oh ja.

Första skoldagen i lite konstiga bilder!


Elise&Becka


Bara för att du lägger upp fula konstiga bilder på mig jämt.


Becka&Johanna!Usch för att skolan börjat igen.Brukar inte lägga upp så många sådna här knasiga mobilbilder, men idag blir ett undantag. Hade ändå inget att skriva om så varför inte lite bilder? Pussar.


RSS 2.0