Norge → Balderkliniken!

Detta inlägg är tyvärr väldigt mycket försenat, men hur som helst så tänkte jag berätta lite kort om min visit till Norge och Balderkliniken:  ↓
Mamma och jag tog nattbussen som gick 23:00 och kom fram till Oslo ca 05:10. Sov inte en blund! Sedan gick vi runt på stan i Oslo och försökte hitta till kliniken jag skulle till vid 2-tiden. När vi visste var lkiniken låg så gick vi runt i afärrer (HAUL-video kommer ikväll) och fikade på mysiga cafféer. 
 
Sedan blev klockan 14:00 och vi gick tillbaka till kliniken. Kliniken/sjukhuset jag var på heter Balderkliniken och är ett privatsjukhus där de är specialister på just min sjukdom, Hypoteros. (Kommer berätta mer om denna sjukdom i ett eget inlägg sen!)
Här i Sverige har de inte tillräckligt med forskning omkring detta tyvärr så därför fick vi åka enda till Norge.  ↓
Efter att alla prover tagits och jag fått "verktyg" med mig hem så gick vi runt på stan igen tills det blev natt och dags att åka hem igen. Bussen hem gick 23:30 och vi var hemma i Stockholm igen vid ca 06:10 på morgonen. Sov inte en blund! Påvägen hem när jag FÖRSÖKTE sova så öppnar ögonen och märker att vi är instängda i ett typ garage och tänkte väl först att det var något fel på bussen. Sedan var polis, ordningsvakt, tullen och knarkhundar på plats och bad alla gå ut ur bussen och in i ett skyddsrum. Min första tanke var att det var en bomb på bussen. De "tog fast" 2 personer för knarkinnerhav efter att hundarna markerat. Sedan gick alla på igen och vi åkte vidare mot Stockholm (Sverige). 
 
 
Kom hem vid 7-tiden typ utan att sovit en blund på 3 dygn. Duschade sov en halvtimme innan det var dags för SF-möte. Segt!
 
Video + Inlägget om Hypoteros kommer inom kort!!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej :)

Kontakta mig gärna på mejlen. Jag ska till Balderklinikken i Oslo i Oktober.

Med vänlig hälsning

Camilla

Svar: Var det något du undrade över eller? :)
Isabell. ❤

2016-09-20 @ 09:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0